cariovico top 1

Cariovico – capsules om het cholesterolgehalte in het bloed effectief te verlagen

Cholesterol is een stof die kan leiden tot ernstige gezondheidsproblemen in het menselijk lichaam, in het bijzonder de gevaarlijke LDL-variant. De ophoping van een teveel aan cholesterol bevordert het ontstaan van veel gevaarlijke kwalen, waaronder hart- en vaatproblemen. Daarom is het noodzakelijk om het cholesterolgehalte voortdurend te reguleren, wat het voedingssupplement Cariovico kan daarbij helpen, dankzij de natuurlijke, effectieve en veilige formule.

Wat is cholesterol?

Cholesterol is een soort lipide die voorkomt in het bloed en de cellen van dieren en die betrokken is bij de synthese van een aantal belangrijke stoffen.Cholesterol is een soort lipide die voorkomt in het bloed en de cellen van dieren, betrokken is bij de synthese van een aantal belangrijke hormonen en van nature wordt afgezet in verschillende delen van het lichaam, waaronder de lever. Het is ook goed om te weten dat het niet altijd schadelijk is voor onze gezondheid, het hangt er vanaf welke fractie overheerst in het lichaam. De twee belangrijkste waar we mee te maken hebben zijn

 • deHDL-fractie, high-density lipoproteïne, algemeen bekend als “goede cholesterol”, die onschadelijk is en zelfs goed voor de gezondheid;
 • deLDL-fractie, lipoproteïnen met lage dichtheid, en het is deze fractie die “slechte cholesterol” wordt genoemd, die de oorzaak kan zijn van verschillende min of meer ernstige aandoeningen.

Over welke symptomen van hoge cholesterol moeten we ons zorgen maken?

 goed en slecht cholesterol

Eenhoog niveau van de LDL-fractie van cholesterol met een gelijktijdige daling van de gunstige HDL-fractie geeft aanleiding tot karakteristieke symptomen, en onze bezorgdheid moet in de eerste plaats worden gewekt:

 • verstoringen in de normale werking van het hart en de bloedsomloop;
 • ernstige krampen in de benen en gevoelloosheid;
 • een sterke daling van de lichaamstemperatuur, vooral aan de voeten;
 • een algemeen gevoel van zwakte;
 • langer dan normale genezing van wonden;
 • benauwdheid en pijn op de borst.

Welke factoren dragen bij aan een stijgend cholesterolgehalte en wat zijn de normen?

Experts hebben een aantal factoren geïdentificeerd die een rol spelen bij het verhogen van het cholesterolgehalte, met name de lipoproteïnefractie met lage dichtheid (LDL). De belangrijkste oorzaken zijn

 • ongeschikte voeding, een dieet vol schadelijke producten, fastfood, sterk bewerkte voedingsmiddelen of een overmaat aan gevaarlijke transvetten;
 • een zittende levensstijl, gebrek aan lichaamsbeweging, niet alleen sporten maar ook dagelijks wandelen in de frisse lucht, terwijl beweging de LDL-fractie van cholesterol met wel 15% kan verminderen;
 • stress en andere toestanden van verhoogde nerveuze spanning, die in sommige gevallen het vetmetabolisme van het lichaam kunnen verstoren of bijna volledig ontregelen.

Daarom is het noodzakelijk om het cholesterolgehalte in het bloed regelmatig te controleren, wat we absoluut niet mogen verwaarlozen. Het is ook noodzakelijk om de bloedcholesterolnormen te kennen die door artsen worden aanbevolen:

 • totaal cholesterolgehalte voor zowel mannen als vrouwen – onder 190 mg/dl;
 • LDL-cholesterolgehalte – lager dan 115 mg/dl;
 • HDL-cholesterolgehalte – onder 45 mg/dl voor vrouwen en onder 40 mg/dl voor mannen.

KOOP NU CARIOVICO

Welke ingrediënten in Cariovico verlagen het cholesterolgehalte in het bloed?

 cariovico

Regelmatige cholesterolcontrole moet een gewoonte worden, net als het gebruik van het voedingssupplement Cariovico . Het werkt met de kracht van zijn natuurlijke en veilige actieve ingrediënten, die geen bijwerkingen hebben. Het is echter essentieel om de bijsluiter te lezen en te controleren of je een individuele allergie hebt voor een ingrediënt in het preparaat. Elke capsule bevat bestanddelen die het ongezonde cholesterolgehalte effectief en snel verlagen en binnen het aanbevolen bereik houden, zoals:

Artisjokblad extract

Hierdoor krijgt het lichaam veel belangrijke bestanddelen binnen die nodig zijn om het cholesterolgehalte gezond te houden, waaronder vitamine B, vitamine C, een krachtige antioxidant, vitamine E en de mineralen zink, fosfor, kalium, calcium, magnesium en ijzer. Deze ingrediënten zijn verantwoordelijk voor het voorkomen van mogelijke leverschade, een snellere regeneratie van levercellen, het ontgiften van het lichaam en het verbeteren van de spijsvertering, wat wordt vergemakkelijkt door het gelijktijdige inulinegehalte.

Extract van Europese olijfvruchten

Een ander actief ingrediënt in Cariovico is een extract afkomstig van olijven, die een echte rijkdom aan voedingsstoffen leveren, zoals vitamine A, B-vitamines, vitamine E, voedingsvezels, onverzadigde vetzuren, fosfor, magnesium, kalium, natrium, calcium en ijzer. Dit mengsel heeft niet alleen schimmelwerende en antibacteriële effecten, het draagt ook bij aan de normalisering van beide cholesterolfracties in het bloed, bescherming tegen de negatieve effecten van oxidatieve stress en atherosclerose, en regulering van de bloeddruk.

Extract van de wortelstok van de lange wolfsmelk

In de keuken bekend als kurkuma, is het ook een bron van B-vitamines, vitamine K en mineralen zoals fosfor, magnesium, kalium en natrium. De krachtige antioxidant curcumine is ook verantwoordelijk voor de effecten van lange wolfsmelk; het heeft ook ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen, voorkomt dat bloedplaatjes aan elkaar kleven, verbetert de spijsvertering en beschermt tegen atherosclerose.

Knoflookbollenextract

De aanwezigheid van knoflook in het dieet bevordert de gezondheid dankzij de rijke samenstelling, vol vitamine A, vitamine B, vitamine C, evenals de talrijke mineralen die al zijn genoemd, die worden ondersteund door een ander waardevol sporenelement, selenium. Dankzij dit werkt knoflookextract als een natuurlijk antibioticum, versterkt het hart en de bloedsomloop, normaliseert het de bloeddruk, verzorgt het de elasticiteit van de bloedvaten, heeft het een antivirale werking en is het goed voor de gezondheid.bloedvaten, heeft het antivirale, antischimmel en anti-atherosclerotische eigenschappen en versterkt het het immuunsysteem van het lichaam.

Choline en piperine

De volgende twee ingrediënten in het voedingssupplement Cariovico zijn verbindingen met unieke eigenschappen en voordelen voor de gezondheid. Choline, of vitamine B4, speelt een belangrijke rol in verschillende fysiologische processen, waaronder de ondersteuning van de leverfunctie en de stofwisselings- en lipidenbeheerprocessen van het lichaam. Piperine is een krachtige alkaloïde uit de buitenste schil van peperkorrels, die verantwoordelijk is voor het verbeteren van de spijsvertering, het verminderen van vermoeidheid en het stimuleren van energie.

L-ornithine L-aspartaat

Het laatste ingrediënt is een uiterst heilzame combinatie van twee aminozuren, L-ornithine en L-asparaginezuur. Hierdoor helpen de capsules het lichaam te reinigen van gifstoffen en andere, even onnodige producten van bijvoorbeeld de stofwisseling. Tegelijkertijd neemt de samenstelling het gevoel van vermoeidheid weg en verhoogt het de herstelsnelheid van het lichaam, zowel na lichamelijke als geestelijke inspanning.

Cariovico – wat zijn de positieve effecten van regelmatig gebruik?

 cariovico

Het belang van een goed gekozen samenstelling van elk voedingssupplement is al lang bewezen. Capsules Cariovico capsules voldoen aan alle eisen voor een preparaat dat verondersteld wordt het cholesterolgehalte in het bloed te normaliseren. Dit wordt bevestigd door positieve beoordelingen waarin alle voordelen van de werking van deze kleine maar krachtige en effectieve capsules worden geprezen:

 • snelle en aanhoudende verlaging van het LDL-cholesterolgehalte terwijl de heilzame HDL-fractie wordt verhoogd;
 • behoud van een normale bloeddruk;
 • ondersteuning van het hart en andere delen van het cardiovasculaire systeem;
 • snellere en efficiëntere regeneratie van het lichaam;
 • minder risico op aggregatie, d.w.z. het samenklitten van bloedplaatjes dat kan leiden tot gevaarlijke veneuze stuwing;
 • bescherming van de lever en het spijsverteringsstelsel
 • efficiëntere processen die leiden tot vetverbranding;
 • lage dosering, slechts 1 capsule per dag;
 • veilige, natuurlijke samenstelling.

Cariovico – waar kan ik dit cholesterolverlagende product kopen?

Om een verhoogd cholesterolgehalte in het bloed aan te pakken, is het de moeite waard om dit natuurlijke en krachtige voedingssupplement te kopen. Het wordt verkocht door de fabrikant zelf en kan worden besteld via de de website van het bedrijf De fabrikant verkoopt het product zelf en de bestelling kan worden geplaatst via de website van het bedrijf, wat de koper tal van voordelen biedt.

Ten eerste kan de koper profiteren van lopende promoties die de kosten van de aankoop verlagen en kan hij of zij er zeker van zijn dat hij of zij altijd de originele en volledig effectieve Cariovico ontvangt en geen nutteloos placebo. Om een aankoop te doen, hoeft men alleen het contactformulier op de website in te vullen, waarvoor alleen naam en telefoonnummer nodig zijn. Alle andere zaken met betrekking tot de aankoop worden bepaald in een gesprek met een vertegenwoordiger van de fabrikant, die je terugbelt op het opgegeven nummer.

NU CARIOVICO KOPEN

Category: gezondheid

Article by: admin