Cistus en afslanken – helpt een populair kruid om overgewicht af te breken?

CistusReeds geruime tijd heeft zuivering veel belangstelling als kruid met een veelzijdig gezondheidsbevorderend effect. Er wordt gezegd dat het een aanzienlijke invloed heeft op de immuniteit, de rol ervan bij de preventie van kanker, de strijd tegen micro-organismen en, tot slot, als afslankmiddel. Is zuivering echt goed voor bijna alles?

Zuiverheid – gezondheidsbevorderende eigenschappen

Cistus is een groenblijvende struik die van nature voorkomt in West-Azië en het Middellandse Zeegebied, met delicate, witte of roze bloemen. In Polen wordt het in tuinen gekweekt als sierplant en voor medicinale doeleinden. De kruidengeneeskunde maakt gebruik van zuiveringsbladeren, die eigenlijk veel gezondheidseigenschappen hebben. Ze zijn voornamelijk rijk aan polyfenolen, die fungeren als antioxidanten tegen schadelijke vrije radicalen en die een aantal gunstige effecten hebben op de gezondheidsprocessen.

Neutralisatie van vrije radicalen veroorzaakt niet alleen het blokkeren van de ontwikkeling van verschillende ziekten, maar ook ondersteuning van het immuunsysteem, remming van de histamine secretie, en dus het minimaliseren van allergische reacties, het ondersteunen van de werking van het cardiovasculaire systeem of liquidatie van ontstekingen in het lichaam. Cleaner dient ook onze schoonheid – het verbetert de stofwisseling en de conditie van de huid, reinigt en verjongt het lichaam.

Schoner – werken op vele fronten

CistusEr is waarschijnlijk geen plant met een meer universeel effect. Het bevat meer antioxidanten dan groene thee of rode wijn en heeft geen bijwerkingen. Het belangrijkste domein van zijn effecten is het versterken van de natuurlijke immuniteit van het lichaam, het reinigen van toxines en het remmen van alle ontstekingsprocessen. Het werkt niet alleen bij verkoudheid, maar ook door zijn sterke antibacteriële, schimmelwerende en antivirale eigenschappen is het nuttig in de strijd tegen andere ziekten. Er is geen wetenschappelijk bewijs, maar door de aanwezigheid van talrijke antioxidanten is het zeer waarschijnlijk dat het ook kanker voorkomt.

Door de oxidatie van slechte cholesterol te blokkeren, voorkomt het de vorming van atherosclerose en bovendien draagt het bij tot de eliminatie van stolsels en blokkades in de bloedvaten. Aan de andere kant, door het lichaam te reinigen van schadelijke stoffen, heeft het ook een impact op de conditie van de huid. Vandaar het wijdverbreide gebruik van zuivering bij de behandeling van acne of andere huidziekten, evenals het gebruik om de huid te verjongen.

Regelmatig drinken van het zuiveringsextract brengt ook andere voordelen met zich mee. Het helpt om te gaan met de onaangename geur van zweet en zelfs, dankzij de vluchtige stoffen in de bladeren, wordt gezegd dat het effectief is in het afweren van teken en muggen.

Cistus en afslanken

Zoals we weten spelen twee factoren een zeer belangrijke rol in het afslankproces: efficiënte ontgifting van het lichaam en een snellere stofwisseling. De reiniger dient beide elementen perfect. Gezuiverde organismen verteert voedsel effectiever en vermindert het risico op vetafzetting, terwijl tegelijkertijd de stofwisselingsprocessen worden versneld. Bovendien verlagen de polyfenolen in de bladeren het cholesterolgehalte en remmen ze de werking van enzymen die bijdragen aan de vorming van diabetes.

Bovendien hebben studies aangetoond dat zuiver kruid een gunstig effect heeft op de werking van het maagdarmkanaal, de secretie van maagzuren bevordert en de darm ontspant. Bij gebruik van een caloriearm dieet kan het lichaam verzwakt raken en de gevoeligheid voor infecties toenemen, waardoor het algemene versterkende en verjongende effect van deze plant niet onbelangrijk is.

Natuurlijk kunnen we er niet op rekenen dat het drinken van pure thee alleen ons gewicht op miraculeuze wijze zal verminderen. Een afslankende reiniger is nuttig als we het behandelen als een hulpmiddel dat het hele proces ondersteunt. De sleutel tot succes is altijd een verandering in levensstijl – een aangepast dieet en regelmatige lichaamsbeweging. De zuiveringsinfusie is dan een belangrijke aanvulling en maakt het gemakkelijker om het gewenste effect te bereiken.

Schoner – hoe te brouwen en hoe te drinken?

kruiden in een potNatuurlijk is dit de gemakkelijkste manier om te bereiken voor gezuiverde tabletten of klaar om te worden gebrouwen in een glas theezakje. We hebben echter geen garantie voor de kwaliteit en herkomst van het kruid. De optimale oplossing is ecologisch drogen in de vorm van gesneden bladeren (geen stengels), afkomstig van gecontroleerde gewassen.

Giet kokend water over een theelepel gedehydrateerd water, laat het ongeveer 5 minuten trekken onder een deksel en zeef het dan. U kunt citroen- of honingsap toevoegen.

Interessant is dat hetzelfde deel van de droogte tot drie keer gebrouwen kan worden. We drinken de infusie regelmatig, twee of drie keer per dag gedurende minstens een maand, waarna we een korte pauze kunnen nemen. Al met al moet de behandeling een paar maanden worden uitgevoerd.

Zuiver weefsel – meningen van artsen en consumenten

Zonder de pro-gezondheidsvoordelen van zuivering in twijfel te trekken, benadrukken artsen echter dat het kruid zelf, hoewel het de stofwisseling zachtjes versnelt en kan bijdragen aan de vermindering van de zwelling, niet strikt genomen een afslankende stof is. Het heeft echter nog een aantal andere voordelen, vooral op het gebied van immuniteit en zuivering van het lichaam. Dit is wat consumenten benadrukken in hun mening, met de bewering dat het drinken van zuivering hun algehele conditie, een betere huid en een efficiënter gewichtsreductieproces heeft beïnvloed.

Category: afslanken

13 comments

 1. Welkom voor alle liefhebbers van gezondheid en een slank figuur. Als ik iets kan zeggen over zuivering, is het zeker een kruid dat de immuniteit verhoogt. Natuurlijk, als het regelmatig gedronken wordt, een paar keer per week en niet één keer per maand. Ik drink het al enkele maanden, het is midden in de winter en ik heb nog geen enkele keer verkoudheid gehad, noch heb ik sinuspijn gehad. Het zag er in voorgaande jaren anders uit – vaak besmet, keelpijn, keelpijn, sinusitis……. horror. Ik denk dat het te danken is aan de zuivering van deze verbetering. En wat betreft het aspect gewichtsverlies, ik weet niet of het iets door mijzelf geeft. Mijn gewicht is al ongeveer een jaar langzaam aan het dalen, maar het is zeker te danken aan voeding en training, ik weet niet of zuivering alleen daartoe bijdraagt.

 2. Zuiverheid goed voor alles 😀 Ik drink het heel vaak nadat ik erachter kwam dat het het lichaam van gifstoffen reinigt en ook helpt om gewicht te verliezen. Ik heb een groot probleem met het vasthouden van water in het lichaam, water cellulitis en zwelling van het lichaam. Na een zuivering gaat het water op de een of andere manier beter naar beneden. Ik voel me niet en zie er niet uit als een ballon. Ik beveel aan

 3. ik denk dat er niet veel te drinken is om te zuiveren. Ik voel me niet beter na hem, en ik kan niet meepraten over gewichtsverlies.

 4. Ik ben het daar niet eens met ijsster. Ik heb al verschillende meningen gehoord dat zuivering overschat wordt en niet werkt, maar ik denk van niet. Ik drink al anderhalf jaar regelmatig (met korte pauzes). Hij hielp me met minstens 3 kwalen en misschien nog wel meer. Dankzij dit is het me gelukt om een terugkerende bacteriële infectie op te vangen – het komt niet meer terug 🙂 Ik heb ook niet zulke bloedsuikersprongen als voorheen. Het helpt ook bij constipatie en indigestie. Ik weet niet waarom het bij sommige mensen niet werkt. Misschien is de kwestie van de kwaliteit van de goederen of gewoon op sommige werken, op andere niet.

 5. Een zeer goed en effectief voor veel kwalen kruid is dit onze zuivering, maar kan ook niet worden overdreven met zijn hoeveelheden. Drink één keer per dag met pauzes. Als je er te veel van drinkt, kun je blijkbaar veel waardevolle elementen uit het lichaam spoelen.

 6. je moet niet begrijpen dat een glas per dag genoeg is. Elk kruid, elk medicijn of supplement kan schadelijk zijn voor u.

 7. Wat betreft de uitloging van mineralen uit het lichaam door zuivering, is er inderdaad een dergelijk risico. Zeker moet je pauzeren in zijn drinken, maar ook een goede manier om waardevolle stoffen niet uit te spoelen, is een rijke en waardevolle voeding en het drinken van sterk gemineraliseerd water.

 8. wanneer iemand last heeft van allergieën, hooikoorts en deze zaken, raad ik aan om te zuiveren. Vroeger was de lente een katorga voor mij, omdat alles bloeide en er nu geen allergie meer is.

 9. Er wordt veel geschreven over de invloed van zuivering op verschillende kwalen. En hoe zit het met gewichtsverlies alleen? Heb je iemand geholpen?

 10. Ik ben van mening dat de impact op de verbranding van kilo’s alleen al te verwaarlozen is. Het kan nuttig zijn, maar tegelijkertijd moeten er ook drie andere methoden voor gewichtsverlies volgen.

 11. En het helpt me om daar gewicht te verliezen. Zeer goed voor de spijsvertering en eliminatie van onderhuids water. Ik adviseer zuivering plus bananendieet 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: piotr