dermedic capilarte

Dermedic cosmetica en behandeling van androgene alopecia androgene alopecia

De behandeling van alopecia androgene alopecia is niet gemakkelijk, het vereist het bewapenen van jezelf met geduld en het vinden van een echt effectieve manier om haaruitval te bestrijden. Farmacologische behandelingen met sterke maar niet geheel veilige medicijnen zoals finasteride behoren langzaamaan tot het verleden (lees meer over finasteride in dit artikel: Finasteride – haaruitvalpillen, die de moeite waard zijn om aandacht aan te besteden. Vitamine-mineraalsupplementen voor alopecia en geavanceerde dermocosmetica staan op de voorgrond. En hoe slaagt de nieuwe Dermedic-lijn van cosmeceuticals erin om androgene alopecia te bestrijden?

Dermedic – shampoo voor haar dat versterking en regeneratie in verschillende stadia nodig heeft

Dermedic CapilarteDermedic cosmetica zijn onderverdeeld in verschillende productlijnen, die elk voorzien in verschillende huidbehoeften. Een daarvan is de lijn cosmetica voor haar- en hoofdhuidverzorging Capilarte. Onder hen zijn er twee shampoos om te helpen met verzwakt, vallend haar en een antiroosshampoo.

De eerste voorbereiding is Dermedic Capilarte Shampoo – een behandeling die de haargroei stimuleert. Het product onderscheidt zich door zijn rijke samenstelling, waarin stoffen als appelstamcelextract, koninklijke basilicum extract, cafeïne, vitaminen en glycerine geconcentreerd zijn. Voor een 300 ml haargroeishampoo Dermedic Capilarte met een capaciteit van 300 ml betalen wij ongeveer 10 €.

Het tweede cosmetische product is Dermedic Capilarte Shampoo, dat haaruitval versterkt en remt. De inhoud omvat: PilotantumTM-complex, guar bonenzaad extract, vitamine E, C, PP, panthenol, glycerine. Voor Dermedic haaruitvalshampoo betalen wij ca. 9 € (300 ml).

Het merk Dermedic heeft ook een antiroosshampoo voorbereid voor mensen die worstelen met seborroe en verschillende vormen van roos. Dankzij de inhoud van normaliserende, kalmerende, sterk reinigende en schimmelwerende stoffen, bestrijdt het preparaat tegelijkertijd de symptomen en oorzaken van roos. De Dermedic Capilarte Capilarte antiroosshampoo bevat: zinkpyrithion, clotrimazool, glycerine, panthenol, olaminepyrroctonaat, lactitol. De prijs van het product is ca. 9 € per 300 ml fles.

Heb je problemen met seborroe en roos? Heeft u seborroïsche alopecia? Bekijk hier welke kruiden u zullen helpen om uw hoofdhuid weer in balans te brengen.

Kan Dermedic Capilarte Capilarte shampoo helpen bij alopecia androgene alopecia?

Shampoos voor haaruitval en groei uit de Dermedic Capilarte lijn, hoewel ze de bloedcirculatie in de hoofdhuid verbeteren, follikels en haarbollen stimuleren om het werk te intensiveren, het haar te voeden en te regenereren, maar in het geval van alopecia androgene haaruitval kunnen te zwakke effecten geven. Het is de moeite waard om een oraal preparaat te nemen dat de mannelijke kaalheid remt, die de hoofdoorzaak van haaruitval (schadelijke effecten van hormoon DHT) zal treffen en bijkomende oorzaken (slechte voeding, stress, zwakte van het lichaam) zal bestrijden. Profolan verdient bijzondere aandacht op dit gebied.

Category: schoonheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: admin