Eternelle Fine Eyelifter

Eternelle Fine Eyelifter – een serum met een natuurlijke formule, gecreëerd voor de effectieve verzorging van de gevoelige huid onder de ogen

De wens van elke vrouw is om er prachtig uit te zien met een vlekkeloze, strakke en altijd goed gehydrateerde huid. Terwijl dit voor de rest van het gezicht relatief eenvoudig is, vergt het meer inspanning om de tere huid rond de ogen gezond te houden. Zonder de juiste aandacht kunnen er snel rimpels, irritatie en droogte ontstaan, en Eternelle Fine Eyelifter kan dit voorkomen. Het is een natuurlijke en effectieve oplossing, een serum dat met zijn krachtige formule de tere huid rond de ogen er weer vitaal en levendig laat uitzien.

Waarom verdient de huid rond de ogen speciale aandacht?

 oogcontourverzorging

Inzicht in het belang van oogverzorging is belangrijk voordat we ons verdiepen in de natuurlijke samenstelling en voordelen van het Eternelle Fine Eyelifter-serum. Deze gespecialiseerde verzorging, die delicaat en genuanceerd is, is uiterst belangrijk om het uiterlijk van de ogen, een belangrijk aspect van vrouwelijke schoonheid, te verbeteren en zo onnodige gezondheidscomplicaties te voorkomen.

In vergelijking met andere delen van het gezicht is de huid rond de ogen dunner en dus kwetsbaarder. De huid is slechts 0,5 mm dik, heeft onvoldoende talgklieren en raakt daarom uitgedroogd bij blootstelling aan wind of zon. Bovendien draagt de verminderde doorbloeding bij tot de snelle vorming van rimpels, verkleuring en wallen. Al deze factoren versnellen het verouderingsproces en daarom moet de huid zo grondig worden verzorgd.

Hoe kan de huid rond de ogen goed verzorgd worden en welke factoren beïnvloeden de conditie ervan?

Serum onder de ogen is een belangrijk onderdeel van een effectieve huidverzorging voor de ogen, maar het is belangrijk om te onthouden dat het slechts één van een hele reeks behandelingen is. De andere, die even belangrijk zijn, zijn:

 • elke dag minstens 7-8 uur slaap krijgen, en rustgevende slaap is essentieel voor de gezondheid van de ogen. Het ontbreken daarvan kan leiden tot gezwollen oogleden, wat ook de veroudering van de huid rond de ogen versnelt. Experts raden ook aan om het langdurig staren naar computer- of smartphoneschermen te vermijden;
 • elke dag de oogmake-up grondig te verwijderen met natuurlijke cosmetica en micellaire lotions zonder kunstmatige en schadelijke ingrediënten; ennatuurlijke cosmetica en micellaire lotions gebruiken die vrij zijn van kunstmatige en schadelijke stoffen, met name oplossingen op basis van alcohol die de huid kunnen uitdrogen;
 • het drinken van voldoende water, bij voorkeur stilstaand en op basis van mineralen, dat de huid diep hydrateert, ook in dehet drinken van voldoende water, bij voorkeur op basis van stilstaand water en mineralen, dat de huid diepgaand hydrateert, ook in de oogzone, samen met de stoffen in het Eternelle Fine Eyelifter-serum, waarbij pijnlijke roodheid, irritatie van de opperhuid en zwelling worden voorkomen;
 • het volgen van een evenwichtige en nutriëntenrijke voeding, die essentieel is voor de gezondheid van de huid; eventuele tekorten aan deze stoffen worden met dit serum aangevuld;
 • bescherming van de huid, vooral rond de ogen, tegen de effecten van gevaarlijke UV-straling die de tere opperhuid kan uitdrogen en zelfs verbranden en rood worden, waardoor de vorming van rimpels wordt versneld.

Eternelle Fine Eyelifter – welke werking kunnen we verwachten?

 Eternelle Fine Eyelifter

De doeltreffendheid en veelzijdigheid van het Eternelle Fine Eyelifter-serum wordt het best bevestigd door de positieve feedback van tevreden gebruikers en deskundigen op het gebied van huidaandoeningen en -verzorging. In hun beoordelingen benadrukken zij alle voordelen van het serum, wat een stimulans is om het te kopen en het te proberen op uw huid rond de ogen:

 • natuurlijke samenstelling zonder schadelijke stoffen;
 • geen bijwerkingen; het is echter de moeite waard om vooraf te controleren of een individuele allergische reactie op een ingrediënt optreedt;
 • remming van huidveroudering
 • herstel van stevigheid en elasticiteit, zodat de huid altijd perfect strak is;
 • gladstrijken van zichtbare gezichtsrimpels;
 • verbetering van het ovaal en de gelaatstrekken;
 • snellere regeneratie van de beschadigde opperhuid, de irritatie, zwelling en ontsteking;
 • herstel van de jeugdige uitstraling en volledige vitaliteit van de huid;
 • herstel van de huidstructuur en -dichtheid.

Eternelle Fine Eyelifter – welke ingrediënten zijn verantwoordelijk voor de uitzonderlijke doeltreffendheid van dit serum?

Als het gaat om de verzorging van de tere huid, is het belangrijkste bij elk cosmeticaproduct dat voor dit doel bestemd is, de goed gekozen samenstelling. Het is ook van cruciaal belang dat deze 100% natuurlijk is, zonder schadelijke kunstmatige stoffen die gevaarlijke bijwerkingen kunnen veroorzaken, en die zijn zeker niet te vinden in Eternelle Fine Eyelifter. De fabrikant is de uitdaging aangegaan, en zijn product kan zonder enig risico dagelijks worden gebruikt, met alle effecten die we ervan verwachten.

We mogen echter niet vergeten dat het noodzakelijk is vooraf te controleren of er sprake is van individuele allergische reacties op een van de bestanddelen, die, hoewel zeldzaam, tochdie, hoewel zeldzaam, af en toe kunnen voorkomen, ongeacht de fabrikant, die daarvoor geen verantwoordelijkheid draagt. Wat de samenstelling zelf betreft, gebruikt het serum de volgende werkzame stoffen:

Hyaluronzuur

 Formule van hyaluronzuur

Ook bekend onder de afgekorte naam HA, een natuurlijke, organische chemische verbinding, geclassificeerd als glycosaminoglycaan (GAG), veel gebruikt in de geneeskunde en de cosmetica en ook aangetroffen in het menselijk lichaam. Het wordt voornamelijk gesynthetiseerd in de wanden van bloedvaten, bind- en spierweefsel, de lederhuid en synoviale vloeistof, en is van groot belang voor de gezondheid van de gewrichten. De hoeveelheden zijn echter meestal niet alleen ontoereikend, maar nemen ook af in de loop van de tijd.

Een tekort aan hyaluronzuur begint zich voor te doen vanaf ongeveer de leeftijd van 30 jaar, en dit proces gaat door tot de leeftijd van 80 jaar, wanneer we helemaal stoppen met de productie ervan. Daarom moet het regelmatig worden aangevuld om te profiteren van waardevolle eigenschappen als:

 • het hydrateren van de droge huid en het kunnen vasthouden van vocht in de diepe lagen van de huid;
 • het bevorderen van de genezing van wonden, irritatie, zwellingen en het versnellen van de regeneratie van beschadigd weefsel;
 • het herstellen van de stevigheid en elasticiteit van de huid;
 • het versterken van de natuurlijke lipidenbarrière van de huid, die om verschillende redenen verzwakt is;
 • gladstrijken en opvullen van rimpels, ook rond de ogen;
 • bescherming van de huid tegen UV-straling en andere ongunstige atmosferische factoren;
 • verbetering van de teint van de huid, die haar diepte terug krijgt;
 • het vergemakkelijken van het transport van andere voedingsstoffen, vitaminen en mineralen, naar de diepe lagen van de huid;
 • een uitzonderlijke vitaliteit van de huid.

Cafeïne

 moleculaire structuur van cafeïne

Cafeïne, een zeer effectief ingrediënt dat in veel huidverzorgingsproducten voorkomt, bleek ook een essentieel element in de ontwikkeling van de Eternelle Fine Eyelifter-formulering. Cafeïne, gewonnen uit koffiebonen, heeft een aantal gezondheidsbevorderende eigenschappen waardoor het een ideaal ingrediënt is in cosmetica voor de tere huid rond de ogen. De eigenschappen die vooral benadrukt moeten worden zijn:

 • inhoud van krachtige antioxidanten om zich te ontdoen van vrije radicalen die de gezondheid bedreigen en de huidveroudering versnellen;
 • revitalisering van de huidstructuur en herstel van de stevigheid en elasticiteit;
 • versnelling van de doorbloeding van het hele lichaam, waardoor de huid goed van zuurstof wordt voorzien;
 • vermindering van zichtbare rimpels en verhindering van het opnieuw verschijnen ervan;
 • eliminatie van huidverkleuringen en moeilijk te verwijderen donkere kringen onder de ogen;
 • egale huidskleur;
 • voorkomen van de afbraak van ascorbinezuur, beter bekend als vitamine C;
 • ondersteuning van de behandeling van huidirritaties en -infecties door ontstekingsremmende en antibacteriële effecten.

Aloë vera

 Aloë vera

Het gebruik van hoogwaardig aloë vera-extract in Eternelle Fine Eyelifter is een van de elementen die de doeltreffendheid ervan garanderen. Aloë vera is een plantensoort met dikke, vlezige stengels en bladeren vol dik, gezondheidsbevorderend sap. Voor degenen die de gezondheid van hun huid belangrijk vinden, met name een huid die gevoelig is voor allergieën, zijn de hypoallergene eigenschappen en de mogelijkheid om het product te gebruiken ongeacht het huidtype, van groot belang.

Dankzij aloë vera wordt de werking van het serum versterkt door vitamine A, B-vitaminen, choline (B4), foliumzuur (B9), cobalamine (B12), vitamine E, en minerale zouten, zink, chroom, magnesium, kalium en calcium. Deze voedingsstoffen, mits in de juiste en aanbevolen doses, verhogen niet alleen de doeltreffendheid van het serum, maar hebben ook een gunstig effect op:

 • het versnellen van de regeneratie van eventuele roodheid en irritatie van de buitenste huidlaag;
 • de huid rond de ogen te versterken door haar structuur te egaliseren en haar inherente glans te herstellen;
 • het verminderen van zowel zichtbare rimpels als het egaliseren van de huidskleur en het wegwerken van verkleuringen;
 • vermindering van acne-resten, vlekken en littekens;
 • bescherming van de huid tegen de schadelijke effecten van UV-straling;
 • hydratatie van de huid en vermindering van vochtverlies uit alle lagen, van de opperhuid tot de lederhuid;
 • herstel van het normale zuur-base evenwicht van de huid.

Peptiden

 synthese van peptiden

Het belang van peptiden voor het behoud van een goede gezondheid kan niet genoeg worden benadrukt. Het omvangrijke onderzoek naar hun voordelen voor de huid heeft ons onschatbare kennis opgeleverd over de eigenschappen van deze bioactieve aminozuureiwitten, die worden gebruikt in medische producten en cosmetica. Als onderdeel van hun biologische functie dienen peptiden onder andere voor:

 • de huid stevig en veerkrachtig te houden met een bijna perfect uiterlijk;
 • de productie te stimuleren van collageen en elastine, essentiële onderdelen van de huidstructuur;
 • de huid te beschermen tegen vrije radicalen;
 • de huidpigmentatie te egaliseren en de huid weer te laten stralen;
 • zorgen voor een goede hydratatie in alle lagen;
 • de voortgang van het natuurlijke verouderingsproces van de huid vertragen en stoppen;
 • benadrukken het gezichtsovaal;
 • fijne lijntjes en rimpels verminderen.

Hoe moet Eternelle Fine Eyelifter correct worden aangebracht?

Het dagelijks aanbrengen van het Eternelle Fine Eyelifter-serum is bijna triviaal. U hoeft het alleen maar twee keer per dag, ’s ochtends en ’s avonds, aan te brengen op een schone en droge huid rond de tere huid rond de ogen. Het serum moet vervolgens met zachte, bij voorkeur cirkelvormige bewegingen in de huid worden gemasseerd totdat het volledig is opgenomen. Het is echter belangrijk het gebruik op een geïrriteerde of beschadigde huid te vermijden. Het is ook belangrijk te controleren op allergische reacties voordat u een van de ingrediënten gebruikt en, zoals we al hebben vermeld, is de fabrikant niet verantwoordelijk voor dergelijke bijwerkingen.

 Eternelle Fine Eyelifter

Category: schoonheid

Article by: admin