ETERNELLE GOLD DAY top 1

Eternelle Gold Day – een serum om snel zichtbare rimpels te verwijderen

Een gladde, perfecte huid is een droom die soms moeilijk te realiseren is, vooral als je niet de juiste cosmetica gebruikt voor de dagelijkse verzorging. Het grootste probleem zijn rimpels, die onder andere worden veroorzaakt door het verlies aan elasticiteit van de huid dat met de jaren komt. Gelukkig kunnen er stappen worden ondernomen om dit proces effectief te stoppen met het gebruik van een verjongend gezichtsserum Eternelle Gold Day serum voor dagelijkse huidverzorging. Het heeft een natuurlijke formule en het gebruik van nano-colloïdale gouddeeltjes is belangrijk bij het verminderen van rimpels.

Wat zijn rimpels en wat zijn de meest voorkomende soorten?

 het effect van een antirimpelserum

Om de samenstelling en werking van Eternelle Gold Day volledig te begrijpen, is het belangrijk om tegelijkertijd de aard van rimpels en de factoren die bijdragen aan de ontwikkeling ervan te begrijpen. Rimpels zijn een uiterlijk teken van huidveroudering en manifesteren zich als groeven en plooien van verschillende breedte, voornamelijk op de tere huid van het gezicht en de hals.

Deze rimpels ontstaan door een combinatie van verschillende factoren, zoals leeftijd, blootstelling aan ultraviolette straling, herhaalde bewegingen van het gezicht en het verlies van collageen en elastine, de bouwstenen van de huid. Specialisten, zowel in de geneeskunde als in de cosmetologie, onderscheiden een paar van de belangrijkste soorten rimpels die effectief kunnen worden aangepakt door de actieve ingrediënten in het Eternelle Gold Day serum:

 • mimische rimpelszichtbaar als fijne lijntjes of groeven op het huidoppervlak, zijn een veel voorkomend verschijnsel dat met de leeftijd komt en veroorzaakt wordt door herhaalde spierbewegingen. Ze kunnen ook ontstaan door overmatige blootstelling aan zonlicht of andere atmosferische factoren, zelfs op jongere leeftijd. Ze nemen de vorm aan van fijne lijntjes in de ooghoeken, zogenaamde kraaienpootjes, rokersrimpels rond de mond, de leeuwenrimpel tussen de wenkbrauwen of horizontale lijnen op het voorhoofd;
 • postzonnerimpels, die, zoals de naam al zegt, worden veroorzaakt door onbeschermde gezichtshuid bloot te stellen aan UV-straling. Deze rimpels zijn diep en worden verergerd door overmatige uitdroging van de huid door blootstelling aan de zon;
 • zwaartekrachtrimpels, die vooral zichtbaar worden na het 40e levensjaar als gevolg van toenemende onderhuidse afwijkingen in de huid.Zwaartekrachtsrimpels, die vooral zichtbaar worden na het 40e levensjaar en het gevolg zijn van toenemend verlies van onderhuids vetweefsel, waardoor de wangen, kin en hals “doorzakken”;
 • slaaprimpels, die worden veroorzaakt door de druk van een kussen of dekbed op de huid tijdens de slaap. Ze ontstaan vooral in het gezicht, de slaapstreek, de nek en het decolleté, maar interessant genoeg meestal alleen aan de kant waarop we slapen.

Eternelle Gold Day – positieve beoordelingen van vrouwen die tevreden zijn over de effectiviteit

 eternelle gold day

Serum verjongend Eternelle Gold Day heeft zich al gevestigd op de markt als een natuurlijke en krachtige “gouden lift”, die snel en effectief de meeste rimpels wegwerkt die het gezicht, de hals en het decolleté ontsieren. Specialisten en vrouwen die tevreden zijn over de werking benadrukken de belangrijkste voordelen die het biedt in de dagelijkse verzorging van alle huidtypes:

 • het verminderen van de verschijning van alle bovengenoemde soorten rimpels;
 • het voorkomt huidverslapping en herstelt de elasticiteit en teint van de huid;
 • het minimaliseren van wallen onder de ogen;
 • het verbeteren van de gezichtscontouren;
 • Verbetering van hydratatie en oxygenatie van alle huidlagen;
 • huidvernieuwing versnellen;
 • kan gebruikt worden door vrouwen van alle leeftijden;
 • gemakkelijk te gebruiken, het serum hoeft alleen elke ochtend zachtjes in een schone huid te worden gemasseerd;
 • natuurlijke en veilige samenstelling, zonder bijwerkingen, maar het is noodzakelijk om vooraf te controleren of er sprake is van een individuele allergie voor een van de ingrediënten.

ETERNELLE GOLD DAY NU KOPEN

Eternelle Gold Day – welke ingrediënten maken het zo’n baanbrekend verjongend serum?

Om rimpels te voorkomen en de tekenen van veroudering om te keren, kunt u het revolutionaire Eternelle Gold Day serum gebruiken, ontwikkeld als een niet-chirurgische facelift. Met dit serum zijn pijnlijke operaties of oncomfortabele Botox-injecties niet langer nodig om vergelijkbare resultaten te bereiken. De effectiviteit en veiligheid van het gebruik van het serum wordt mogelijk gemaakt door de zorgvuldige selectie van actieve ingrediënten, zoals:

Glycerine

Glycerine, ook bekend als glycerol, is het eerste essentiële ingrediënt in het Eternelle Gold Day verjongend en rimpelverminderend serum. Dit is te danken aan de vele heilzame eigenschappen, waaronder het vermogen om op effectieve wijze water vast te houden in de diepere lagen van de huid, waardoor deze diep gehydrateerd en gehydrateerd wordt. Tegelijkertijd versterkt het de natuurlijke afweerlaag aan het huidoppervlak en neemt het deel aan het transport van andere, even essentiële voedingsstoffen.

Dimethicone

Een veilig en neveneffectvrij siliconenpolymeer, dat vaak wordt gebruikt in cosmetische producten en waarvan de bron organische siliciumverbindingen zijn. Deze unieke verbinding vertoont een opmerkelijke duurzaamheid in verschillende omgevingsomstandigheden, waaronder extreme temperaturen en vochtigheid. Bovendien maakt de gladde textuur het gemakkelijk om het serum op de huid aan te brengen en heeft het de eigenschap om vocht vast te houden, waardoor uitdroging van de huid wordt voorkomen. Verder is het effectief in het verminderen van tekenen van veroudering, met name de verschillende soorten rimpels.

Kaviaar extract

Wordt niet alleen in de keuken gebruikt, maar ook in cosmetica, vanwege de rijke samenstelling. Het bevat vitamine A, vitamine B5 of pantotheenzuur, vitamine D, vitamine E en talrijke aminozuren, evenals de mineralen zink, fosfor, jodium, silicium, magnesium, kalium, selenium en calcium. Het zijn deze actieve bestanddelen die verantwoordelijk zijn voor de eigenschappen van kaviaarextract, het sterke vermogen om rimpels te bestrijden, de huidstructuur te verbeteren, de natuurlijke verouderingsprocessen af te remmen en de huid beter te beschermen tegen externe factoren. Bovendien hydrateert het de huid tot in de diepste lagen en versterkt het de collageenvezels,

Gouddeeltjes

Goud nanodeeltjes opgelost in gedestilleerd water, vormen een unieke suspensie die de gezondheid bevordert en het uiterlijk van de huid verbetert en is wat Eternelle Gold Day zijn verjongende eigenschappen geeft. Goud is ook essentieel voor het stimuleren van de collageensynthese, het tegengaan van rimpels en huidverslapping, het verzachten van irritatie en het versnellen van wondgenezing, heeft een antibacteriële werking, vermindert zichtbare verkleuring en verwijdert gevaarlijke vrije radicalen.

Melkzuur

Een natuurlijke verbinding die een bijproduct is van de afbraak van glucose in afwezigheid van zuurstof, maar ook gunstige effecten heeft op het lichaam, waaronder antioxiderende en ontstekingsremmende eigenschappen. Het heeft ook gunstige effecten op het lichaam, waaronder antioxiderende en ontstekingsremmende eigenschappen, hydratatie van de huid, versnelde regeneratie van de huid, vermindering van irritatie en roodheid, vorming van de natuurlijke beschermende barrière, gladder en steviger maken van de huid.Het maakt de huid ook gladder en steviger, vergemakkelijkt de verwijdering van verhoornde opperhuid, verjongt de huid en geeft haar een natuurlijke glans.

Collageen aminozuren

Aminozuren die bijdragen aan de belangrijke bouwstof van het bindweefsel, collageen, zijn ook een belangrijk bestanddeel van Eternelle Gold Day. De belangrijkste hier zijn twee in het bijzonder, proline en glycine, die samen met hun derivaten zorgen voor een vermindering van de diepte van rimpels, het verbeteren van het ovaal gezicht verbeteren, de zichtbaarheid van cellulitis verminderen, de huid in staat stellen om een geschikt hydratatieniveau te behouden en het natuurlijke huidverouderingsproces effectief afremmen.

Retinylpalmitaat

Dit is een derivaat van vitamine A, vergelijkbaar met bijvoorbeeld retinol, dat in veel cosmetische producten te vinden is vanwege de vele huid- en haarverzorgende eigenschappen. Het heeft onder andere antioxiderende eigenschappen die helpen het lichaam te ontdoen van gevaarlijke vrije radicalen, neemt deel aan de synthese van collageenvezels, verbetert de stevigheid van de huid en voorkomt huidveroudering. Het vermindert de meeste zichtbare rimpels en verkleuringen, versnelt het regeneratie- en genezingsproces van beschadigde huid, beschermt de huid tegen weersinvloeden, vocht, temperatuurschommelingen en zonlicht.

Hoe en waar kan ik het Eternelle Gold Day verjongingsserum kopen?

Het kopen van dit verjongende en rimpelverminderende serum is heel eenvoudig, omdat het wordt gedistribueerd door de fabrikant zelf, waardoor je 100% zeker weet dat je altijd een origineel en volledig effectief product koopt. Ga hiervoor naar website van de fabrikant en vul het contactformulier in. U hoeft alleen uw naam en telefoonnummer in te vullen en de rest van het aankoopproces van Eternelle Gold Day wordt afgehandeld door een medewerker die u terugbelt. U kunt ook de kosten van uw aankoop verlagen en profiteren van de huidige prijspromoties.

 eternelle gold day

ETERNELLE GOLD DAY NU KOPEN

Category: schoonheid

Article by: admin