eternelle gold night 01 1

Eternelle Gold Night – liftende crème ontworpen om rimpels te verwijderen terwijl je slaapt

Voor veel vrouwen zijn rimpels een constante bron van zorg, ongeacht hun leeftijd. Ze kunnen al verschijnen vanaf hun twintigste en zijn vaak moeilijk te voorkomen door verschillende factoren. Er is nu echter een oplossing voor dit probleem in de vorm van Eternelle Gold Night crème die rimpels effectief vermindert en de huid er weer jeugdig laat uitzien, en die uitsluitend bestaat uit natuurlijke ingrediënten.

Hoe ontstaan gezichtsrimpels?

 gezichtsrimpels

De vorming van rimpels is een proces dat na verloop van tijd plaatsvindt en door verschillende factoren wordt beïnvloed. De natuurlijke elasticiteit van de huid neemt met de jaren af en de collageen- en elastinevezels die de huidstructuur vormen, beginnen af te breken. Daarnaast kunnen factoren zoals blootstelling aan de zon, roken en uitdroging het ontstaan van rimpels verergeren. Naarmate de huid elasticiteit verliest en minder goed in staat is zichzelf te herstellen, beginnen rimpels zich te vormen, vooral op plekken waar de huid het meest wordt blootgesteld aan herhaalde bewegingen of druk.

Wat zijn de soorten rimpels?

Gezichtsrimpels zijn er in vele vormen, maar het zijn allemaal lelijke groeven die het huidoppervlak aantasten. Deze longitudinale lijnen variëren in breedte of dikte, maar ze hebben allemaal één ding gemeen – ze zorgen ervoor dat je er slechter uitziet. Het is belangrijk om ze zo snel mogelijk weg te werken en Eternelle Gold Night natuurlijke crème is hiervoor de ideale oplossing.

Deze crème werkt ’s nachts, omdat de huid dan niet wordt blootgesteld aan schadelijke externe factoren die de conditie van de huid kunnen verslechteren, en vermindert de zichtbaarheid van rimpels met wel 67% in veertien dagen:

 • mimische rimpels, het meest voorkomende type, als gevolg van de natuurlijke bewegingen van de gezichtsspieren, herhaaldelijk uitgevoerd, die kunnen aannemen drie vormen aannemen: kraaienpootjes rond de ogen, horizontale rimpels op het voorhoofd en verticale rimpels tussen de wenkbrauwen;
 • slaaprimpels, een term die verwijst naar de kleine rimpels en lijnen die zich in het gezicht vormen na een lange periode van slaap. Ze worden veroorzaakt door een verkeerde positionering van het hoofd op het kussen tijdens de slaap en manifesteren zich vooral rond de mond, neus en op de wangen;
 • Zwaartekrachtrimpels, hun verschijning kan worden toegeschreven aan de natuurlijke progressie van veranderingen in ons lichaam veroorzaakt door huidveroudering, wat leidt tot een geleidelijke vermindering van de onderhuidse vetlaag. Het niveau van elastine en collageen neemt ook af, wat leidt tot de vorming van rimpels die het meest zichtbaar zijn op de wangen en in de hals;
 • zonnerimpels, veroorzaakt door te veel blootstelling aan UV-straling, die niet alleen de huid uitdroogt, maar ook extreem lelijke dieperimpels creëert.Dit droogt niet alleen de huid uit, maar kan ook leiden tot extreem lelijke, diepe groeven en gevaarlijke ziekten, waaronder huidkanker.

Eternelle Gold Night – welke effecten kunnen worden verwacht?

 eternelle gold night

Het risico op de bovengenoemde soorten rimpels mag niet worden onderschat en u moet naar de antirimpelcrème Eternelle Gold Night . Het voorkomt niet alleen het verschijnen van nieuwe laesies op de huid, het gaat ook perfect om met bestaande laesies en daarom krijgt het zulke goede beoordelingen van vrouwen die het gebruiken. De belangrijkste voordelen die zij in hun positieve beoordelingen benadrukken zijn:

 • hoge werkzaamheid, tot 97,6% in alle gevallen;
 • vermindering van alle soorten rimpels, gezichtsrimpels, zwaartekracht-, zon- en slaaprimpels, van verschillende lengte en diepte;
 • natuurlijke en veilige formule;
 • doeltreffend bij acne en andere huidoneffenheden;
 • vermindering van ontstekingen;
 • liften van hangende wangen en verwijderen van de zogenaamde tweede kin;
 • verminderde zichtbaarheid van huidverkleuringen;
 • versnelde genezing van huid, wonden, zweren of irritatie van de opperhuid;
 • geen onaangenaam gevoel van ruwheid en droogheid van de huid;
 • eliminatie van lelijke wallen onder de ogen;
 • verbetering van het gezichtsovaal;
 • een merkbare en zichtbare verjonging van de huid, volgens sommige experts tot 15-20 jaar.

BESTEL NU ETERNELLE GOLD NIGHT

Eternelle Gold Night – de ingrediënten die van belang zijn voor de effectiviteit van de crème

Eternelle Gold Night is een product dat zowel effectief als veilig in gebruik is. De enige uitzondering, een situatie waarin bijwerkingen kunnen optreden, is een allergische reactie op een van de gebruikte ingrediënten. Dit is volledig onafhankelijk van de fabrikant, die hiervoor niet verantwoordelijk kan worden gehouden en adviseert om de samenstelling te lezen voordat je de crème gebruikt.

Met zijn hulp is het mogelijk om het vormingsproces van verschillende soorten rimpels af te remmen, en een dergelijke hoge werkzaamheid wordt mogelijk gemaakt door een zorgvuldig geselecteerde mix van natuurlijke, van planten afkomstige stoffen in combinatie met nanocolloïdale gouddeeltjes. Eternelle Gold Night crème bevat:

Nanocolloïdale gouddeeltjes

Fijne gouddeeltjes gesuspendeerd in een heilzame oplossing voor de huid, vaak gebruikt op gebieden zoals geneeskunde en cosmetica. Het is dan ook geen verrassing dat de Eternelle Gold Night verjongingscrème ze ook bevat, zodat het effect kan worden vergeleken met een natuurlijke lifting. Andere voordelen van deze gouddeeltjes zijn dat ze de huid beschermen tegen bacteriën, gifstoffen en vrije radicalen, acne symptomen verlichten en de elasticiteit herstellen.

Goud helpt ook de zichtbaarheid van epidermale hyperpigmentatie te verminderen, onderhoudt de bloedcirculatie, oxygenatie en hydratatieniveaus van de huid, versnelt wondgenezing, desinfecteert wonden, vermindert rimpels en voorkomt de vorming van nieuwe rimpels.

Macadamianootzaadolie

Het volgende bestanddeel in deze antirimpelcrème is olie die wordt gewonnen uit de zaden van de macadamianoot, beter bekend als ‘vloeibaar goud’. Het is verantwoordelijk voor de vitamines A, B en E die het bevat, evenals de mineralen zink, fosfor, magnesium, kalium, calcium en ijzer. Dankzij deze mineralen wordt de huid beschermd tegen zonlicht, herstelt ze sneller, wordt ze perfect gehydrateerd en gevoed tot in de diepste lagen.

Daarnaast genezen irritaties en ontstekingen sneller en remt macadamiaolie de natuurlijke verouderingsprocessen van de huid, vermindert rimpels en verkleuring en beschermt de huid tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen.

Kaviaar extract

Dat wil zeggen, kuit van de steur, niet alleen gewaardeerd in de keuken maar ook in cosmetica, en biedt verschillende voordelen voor de verzwakte huid. Kaviaar zit vol voedingsstoffen, vitamine A, E en D, onverzadigde vetzuren, aminozuren, provitamine B5, fosfolipiden en mineralen zoals zink, jodium, silicium, fosfor, magnesium, kalium, selenium, natrium en calcium.

Deze zijn verantwoordelijk voor de unieke eigenschappen van kaviaarextract, die de collageenproductie verhogen, de vernieuwing van huidcellen versnellen en de huid voeden en hydrateren.voedt en hydrateert de huid, beschermt tegen atmosferische factoren en oxidatieve stress, vertraagt het verouderingsproces, is antibacterieel en verzacht rimpels.

Collageen aminozuren

Essentieel voor het behoud van de structurele integriteit en elasticiteit van niet alleen de huid, maar ook het haar en de nagels. Aminozuren zoals proline, glycine, hydroxyproline en hydroglycine zijn elementaire bestanddelen van collageen, de belangrijkste bouwstof van bindweefsel. Hun functie in de Eternelle Gold Night crème is het versterken van collageenverbindingen in de huid, het voorkomen van de vorming van zwaartekrachtrimpels en het verzachten van bestaande rimpels.

Tegelijkertijd zijn ze verantwoordelijk voor het herstel van de elasticiteit en stevigheid van de huid, de diepe hydratatie, van de opperhuid tot aan het huidoppervlak.Ze zijn ook verantwoordelijk voor het herstel van de elasticiteit en stevigheid van de huid, de diepe hydratatie van de opperhuid tot de lederhuid en het omkeren van de effecten van veroudering, daarom is de regelmatige supplementatie ervan zo belangrijk.

Eternelle Gold Night – waar en hoe kan ik deze anti-verouderingscrème kopen?

 eternelle gold night

Er zijn verschillende redenen waarom het kopen van Eternelle Gold Night rechtstreeks van de fabrikant de beste beslissing is. Ten eerste garandeert het dat je een origineel product krijgt en geen namaak. Daarnaast betekent rechtstreeks kopen bij de fabrikant dat je toegang hebt tot exclusieve promoties en kortingen die niet beschikbaar zijn bij andere verkopers. Bovendien ben je ervan verzekerd dat de klantenservice bekend is met het product en al je zorgen of vragen kan beantwoorden.

Het bedrijf dat deze antirimpelcrème verkoopt, beheert het verkoopproces uitsluitend via zijn website. Dit geeft klanten een kwaliteitsgarantie, bevestigd door laboratoriumtests, evenals een garantie van echtheid, waardoor de aankoop van een volledig effectief product wordt gegarandeerd. Bestellen is eenvoudig: vul het contactformulier in met je naam en telefoonnummer en wacht dan op een telefoontje van een consulent die je verder zal helpen in het aankoopproces.

BESTEL NU ETERNELLE GOLD NIGHT

Category: schoonheid

Article by: admin