Eyevita Plus PRO2 1

Eyevita Plus – ondersteunt en onderhoudt een optimale gezondheid van de ogen

Onze ogen zijn het venster waardoor we de wereld kunnen zien, dus we moeten altijd goed voor onze ogen zorgen. Helaas verwaarlozen we deze plicht vaak en dit resulteert in een geleidelijke verslechtering van ons gezichtsvermogen. Daarom is het zo belangrijk om actieve maatregelen te nemen om de ontwikkeling van oogziekten te voorkomen, en het voedingssupplement Eyevita Plus voedingssupplement kan hierbij waardevolle hulp bieden.

Welke ziekten bedreigen onze ogen?

Het verwaarlozen van de gezondheid van de ogen kan ernstige gevolgen hebben, waaronder de ontwikkeling van verschillende kwalen zoals ontstekingen veroorzaakt door virale, bacteriële of schimmelinfecties. We lopen ook het risico op een pijnlijke ontsteking van de oogleden of het bindvlies, of het droge-ogensyndroom veroorzaakt door hoge bloeddruk, diabetes, allergieën of endocriene aandoeningen.

Even gevaarlijk is vermoeidheid van de ogen door onvoldoende verlichting of te lang voor een beeldscherm zitten, of zelfs irritatie door stof, zand, wind en UV-straling. We moeten ook rekening houden met aandoeningen zoals nachtblindheid of maculadegeneratie.

Wat is de structuur en het mechanisme van het menselijk oog?

 diagram van het menselijk oog

Het oog is het meest complexe orgaan in het menselijk lichaam, dat verantwoordelijk is voor het gezichtsvermogen. Tegelijkertijd is het uiterst gevoelig voor ziekten, infecties en irritaties die het optimaal functioneren kunnen verstoren. Daarom zijn de gezondheid en het welzijn van onze ogen van het grootste belang en de actieve ingrediënten in Eyevita Plus helpen effectief om ze te versterken.

Onze ogen bestaan uit verschillende onderling verbonden onderdelen die harmonieus samenwerken, zoals:

 • de oogbol, die bestaat uit de iris, de lens, het hoornvlies en de pupil, waardoor we visuele prikkels uit de omgeving kunnen ontvangen;
 • een complex motorsysteem dat bestaat uit verschillende spieren, waaronder twee schuine en vier zijspieren, die een precieze beweging van de oogbol op vele vlakken mogelijk maken;
 • een beschermingsmechanisme dat de oogbol beschermt tegen mogelijke irritatie en schade veroorzaakt door externe factoren. Dit beschermende apparaat bestaat uit oogleden versierd met wimpers, de oogkas en de traanklieren.

Het principe van het oog is als volgt: licht komt eerst binnen via het hoornvlies en wordt gebroken als het door de pupil gaat. Dan komt het in contact met de lens, waar het opnieuw wordt gebroken om de achterwand van het oog te bereiken. Deze wand is bekleed met ontelbare lichtgevoelige receptoren, die informatie verzamelen die vervolgens via de oogzenuw naar de hersenen wordt gestuurd. De hersenen interpreteren deze gegevens vakkundig en zetten ze uiteindelijk om in wat we zien.

Welke specifieke ingrediënten zijn verantwoordelijk voor de effectiviteit van Eyevita Plus?

 Eyevita Plus

De combinatie van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten in het voedingssupplement Eyevita Plus creëert een onderscheidende, unieke formule met een uitzonderlijke werkzaamheid. Al deze ingrediënten zijn afkomstig uit natuurlijke bronnen, zijn veilig in gebruik en hebben meestal geen bijwerkingen.

Het is echter belangrijk om voor gebruik de samenstelling zorgvuldig te lezen en te controleren of u allergisch bent voor een van de bestanddelen. Dit is volledig onafhankelijk van de fabrikant, die niet verantwoordelijk is voor individuele allergische reacties. Eyevita Plus vision support capsules bestaan uit de volgende actieve ingrediënten:

Lutelex®

Eyevita Plus bestaat uit een extract van de erectiel fluweelplant, dat tot 10% luteïne en 1% zeaxanthine bevat om eventuele tekorten in het lichaam te helpen corrigeren. De functie van deze uiterst belangrijke bestanddelen is het risico op de gevaarlijke maculadegeneratie te verminderen en het vermogen van het oog om blauw licht te filteren en te absorberen te vergroten, wat met bijna 90% toeneemt.

MaquiBright®

De effecten van MaquiBright® worden toegeschreven aan het exclusieve en gepatenteerde mengsel, het gebruik van extract van Maquibessen, dat 35% anthocyanen en 25% delphinidine bevat, en aanvullende actieve ingrediënten zoals flavonoïden, tannine, natrium en vitamine C.

De voordelen zijn onder andere antioxiderende eigenschappen die vrije radicalen helpen elimineren en de traanklieren beschermen tegen oxidatieve stress. Daarnaast helpt het de traanproductie te reguleren, verlicht het ongemak veroorzaakt door droge ogen en versterkt het het hart en de bloedsomloop, waardoor de perifere circulatie verbetert.

Ginkgo biloba bladextract

Het Eyevita Plus supplement dankt zijn werking aan de rijke inhoud van vitaminen, mineralen, flavonoïden, fytosterolen, terpenen en fenolzuren afkomstig van ginkgo biloba bladeren, ook wel Ginkgo Biloba genoemd.

Dit mengsel helpt de doorbloeding te verbeteren, waardoor essentiële voedingsstoffen efficiënter worden afgeleverd aan de ogen. Daarnaast helpt het de negatieve effecten van oxidatieve stress te bestrijden en vermindert het het risico op leeftijdgerelateerde neurodegeneratieve oogziekten. Bovendien helpt het om het immuunsysteem te versterken, dat om verschillende redenen verzwakt kan zijn.

Zwarte peper extract

Dankzij het hoge gehalte aan piperine, een waardevolle alkaloïde die bekend staat om zijn diverse therapeutische eigenschappen, biedt extract van zwarte peper talloze voordelen voor het gezichtsvermogen en de gezondheid van de ogen. Deze omvatten antioxidantwerking om vrije radicalen te bestrijden, vermindering van de negatieve effecten van oxidatieve stress, antiseptische en antikanker eigenschappen. Ook het waarderen waard is de verhoogde ontgifting van het lichaam en betere opname van andere voedingsstoffen om hun positieve effecten te versnellen.

Bosbessenextract

De gezondheidsbevorderende eigenschappen van bosbessen worden toegeschreven aan hun rijke inhoud aan voedingsstoffen, waaronder vitamine A, B-vitamines, vitamine C en de waardevolle mineralen fosfor, magnesium, kalium en calcium. Deze waardevolle stoffen worden verder versterkt door de aanwezigheid van talrijke flavonoïden, anthocyanen, tannines en organische zuren.

De voordelen van bosbessenextract zijn o.a. bescherming van cellen tegen vrije radicalen, verbeterde helderheid en gezichtsscherpte, verminderde kans op een infectie of een infectie.De voordelen van bosbessenextract zijn onder andere bescherming van cellen tegen vrije radicalen, verbeterde helderheid en gezichtsscherpte, verminderde kans op oogziekten zoals maculadegeneratie, behoud van optimale collageenniveaus in het oog en vermindering van vermoeidheid en ongemak aan de ogen zoals irritatie. bij irritatie.

Aanvullende hoeveelheden essentiële vitaminen en mineralen

Om de effectiviteit van Eyevita Plus ooggezondheids- en zichtverbeterende capsules te vergroten, heeft de fabrikant besloten een extra dosis essentiële vitaminen en mineralen toe te voegen. Deze omvatten:

 • vitamine A, die een sleutelrol speelt bij het behoud van een normaal gezichtsvermogen en een gezond netvlies, terwijl nachtblindheid en pijnlijke irritatie worden voorkomen;
 • vitamine B2 (riboflavine), die de aanpassing van het gezichtsvermogen aan veranderende lichtomstandigheden ondersteunt, vermoeidheid vermindert en vervorming van het hoornvlies, glaucoom en staar voorkomt;
 • vitamine E, een krachtige antioxidant die de lichaamscellen beschermt tegen oxidatieve stress; het draagt ook bij aan een betere cardiovasculaire gezondheid, versterkt de bloedvaten en helpt andere voedingsstoffen naar het oog te transporteren;
 • zink, een element dat belangrijk is voor de algemene gezondheid, hier gebruikt om maculadegeneratie tegen te gaan, het hoornvlies te versterken en een normale gezichtsscherpte te behouden.

Welke effecten van Eyevita Plus dragen bij aan het verbeteren van het gezichtsvermogen?

 Eyevita Plus

Het belang van langdurig behoud van een goede gezondheid van de ogen mag echt niet worden onderschat. Om dit mogelijk te maken, wordt het dagelijks gebruik van het voedingssupplement Eyevita Plus sterk aanbevolen. De juiste combinatie van actieve ingrediënten in de capsules garandeert een uitgebreide en zeer effectieve werking:

 • het verlichten van ontstekingen en het droge-ogensyndroom;
 • zorgen voor normale collageenniveaus in het oog;
 • behoud van normaal, scherp zicht in alle situaties;
 • ondersteuning van de perifere circulatie;
 • Vermoeidheid van de ogen, bijvoorbeeld door computergebruik, verminderen;
 • bescherming tegen schadelijk blauw licht;
 • verbetering van de werking van de traanklieren;
 • minimaliseren van het risico op het ontwikkelen van degeneratieve oogziekten.

Waar kan ik het voedingssupplement Eyevita Plus kopen?

Eyevita Plus-capsules zijn bedoeld voor iedereen die klaagt over toenemende oogproblemen en waargenomen verslechtering van het gezichtsvermogen. Tegelijkertijd zijn ze uiterst eenvoudig in gebruik en zorgen ze in korte tijd voor optimale resultaten. Je hoeft maar 2 capsules per dag in te nemen om snel hun volledige effectiviteit te ervaren.

Om aan te schaffen, ga je gewoon naar officiële website van de fabrikant en vul het contactformulier in. Van daaruit kun je tegelijkertijd een van de drie aangeboden promotiepakketten kiezen, die verschillen in prijs en aantal verpakkingen, maar allemaal de mogelijkheid bieden om de totale aankoopkosten te verlagen . Zodra je bestelling is geplaatst, begint de verzending meteen en de levering duurt meestal maar een paar dagen. Bovendien zijn er ook internationale verzendopties beschikbaar .

Bibliografie:

 • https://www.healthline.com/nutrition/maqui-berry-benefits
 • https://www.healthline.com/nutrition/bioperine-and-piperine-supplement-benefits
 • https://www.healthline.com/nutrition/ginkgo-biloba-benefits
 • https://www.healthline.com/nutrition/vitamin-a-benefits
 • https://www.healthline.com/health/vitamin-watch-what-does-b2-do
 • https://www.healthline.com/health/all-about-vitamin-e
 • https://www.healthline.com/nutrition/zinc

Category: gezondheid

Article by: admin