Fat Burn Active 18

Fat Burn Active – verbrandt vetweefsel dankzij een hoge concentratie thermogene stoffen

Als u zich afvraagt hoe u de vetverbrandingsprocessen in het lichaam kunt maximaliseren, heeft Fat Burn Active u veel te bieden. De formule bevat een reeks thermogene stoffen met verhoogde activiteit, waardoor we een hoog niveau van metabolisme bereiken en in een snel tempo kilo’s kwijtraken.

Fat Burn Active – een sterke mededinger op de markt van thermogene preparaten

Het gebruik van thermogene middelen is een van de meest doeltreffende en erkende manieren om de vetverbranding te stimuleren en een ideale lichaamsvorm te ontwikkelen. Maar om ze met maximale intensiteit te laten werken en de kilo’s in een oogwenk van je lichaam te laten verdwijnen, moet je ze in de juiste combinaties en hoeveelheden aanvullen.

Fat Burn Active is een supplement met een rijke samenstelling dat ons precies zo’n samenstelling van krachtige thermogene stoffen biedt. De hoofdbestanddelen zijn in gestandaardiseerde vorm aanwezig, wat een hoge concentratie aan actieve stoffen verantwoordelijk voor de afbraak van vetweefsel betekent.

 Fat Burn Active

Een pakket actieve thermogene stoffen als oplossing voor vetweefselproblemen

Fat Burn Active vetverbrander maakt gebruik van de kracht van krachtige thermogene stoffen gecombineerd tot een multi-element geheel. Zoals elke thermogene formule, werkt het optimaal wanneer het gecombineerd wordt met een actieve levensstijl. Het maakt niet uit of u naar de sportschool gaat, thuis sport, hardloopt of aan fitness doet, of op een andere manier traint. Elke keer dat u traint, verbrandt u meer calorieën, en Fat Burn Active mobiliseert uw lichaam om ze nog intensiever te verbranden.

Maar dat is nog niet alles, Fat Burn Active bereikt dankzij een speciale samenstelling van forskolin en synefrine ook verre vetreserves en helpt u deze sneller kwijt te raken. Het rijke palet aan werkzame bestanddelen in Fat Burn Active maakt dergelijke gewichtsverliesbevorderende acties nog talrijker.

Waarom is een hoge thermogenese de sleutel tot een slank figuur?

 chilipepers

Thermogenics zijn natuurlijke stoffen die onder meer voorkomen in hete chilipepers, koffiebonen, guarana, gember, kurkuma, zwarte peper en bittere sinaasappel. Kenmerkend is dat het lichaam meer energie nodig heeft om ze te verteren, wat op zijn beurt de hoeveelheid warmte die het lichaam produceert, verhoogt.

Na de inname van een thermogene stof verhoogt het lichaam zijn stofwisselingssnelheid en activeert het een mechanisme dat bedoeld is om af te koelen en de temperatuur te regelen. Daartoe gebruikt het de kracht van de energie, wat leidt tot een verhoogde calorieverbranding en zelfs mobilisatie van de vetreserves.

Daarom is de samenstelling van Fat Burn Active voorzien van een breed spectrum van thermogene stoffen die de stofwisseling op een zeer hoog peil brengen en de afbraak van vetweefsel intensiveren.

Fat Burn Active – complexe compositie, multi-track actie

Fat Burn Active bevat 8 thermogene stoffen en verschillende aanvullende ingrediënten die zorgen voor de werking van het zenuwstelsel en het spierstelsel en die de stofwisselingsprocessen reguleren.

 Fat Burn Active

KOOP FAT BURN ACTIVE NU

Hoe werken de afzonderlijke bestanddelen van de Fat Brun Active vetverbrander?

Indische brandnetel extract (10% forskolin)

De forskolin in Indische brandnetel verhoogt de afscheiding van lipase in het lichaam, dat verantwoordelijk is voor het afbreken van vetten. Het remt ook de lipidensynthese in vetcellen. Het maakt reservevet vrij en zorgt ervoor dat het als energiebron wordt gebruikt, waardoor het gewichtsverlies wordt versneld. Het is ook een van de sterkste thermogene middelen – het versnelt de stofwisseling en zorgt ervoor dat de calorieën uit de voeding snel en dynamisch worden verbrand in plaats van in vetweefsel te worden opgeslagen.

Forskolin heeft ook een positief effect op de lichaamsverhoudingen, en versnelt de transformatie van een mollig, vet lichaam in een dynamisch, slank en veerkrachtig lichaam met duidelijk gedefinieerde spieren.

aXivite® – Micro-ingekapselde fenylcapsaïcine (1% fenylcapsaïcine)

Een unieke, technologisch geavanceerde vorm van capsaïcine – een pittige stof afkomstig van chilipepers met een hoog thermogeen potentieel. Fenylkapsaïcine wordt ongeveer 4 keer beter geabsorbeerd dan gewone capsaïcine, vandaar de grotere doeltreffendheid en de snellere werking bij de verwijdering van overtollig lichaamsvet.

Naast het intensiveren van de thermogenese en het versnellen van de vetverbranding, heeft fenylcapsaïcine ook een gunstige invloed op de spijsvertering. Het verbetert de spijsvertering, vermindert indigestie, het gevoel van zwaarte en volheid in de buikstreek, ondersteunt de stofwisseling van koolhydraten en vetten. Helpt de taille en heupen sneller af te slanken.

Extract van bittere sinaasappelen (6% synefrine)

De synefrine die in bittere sinaasappel zit, is een van de meest gewaardeerde thermogene stoffen die op grote schaal worden gebruikt in trainingssupplementen. Het is zeer doeltreffend in het verhogen van de stofwisselingsprocessen, het vermenigvuldigen van het aantal calorieën dat door het lichaam wordt verbruikt, en het versnellen van de vetverbranding, zelfs van problematische lichaamsdelen.

Dit zijn niet alle voordelen van synephrine. Het heeft ook een gunstig effect op onze fysieke prestaties. Het stimuleert de bloedsomloop, voegt energie toe, vermindert vermoeidheid, verbetert de spierfunctie, verhoogt de wil om te handelen, verbetert de inspanningscapaciteit, wat zich vertaalt in een betere trainingsefficiëntie. Het helpt u ook om uw dieet beter onder controle te houden, omdat het werkt als een eetlustremmer.

Madagaskar Aframonextract (12,5% 6-paradol)

Het 6-paradol dat in aframone zaden uit Madagaskar zit, is een minder bekend maar zeer krachtig en efficiënt thermogeen middel. In combinatie met lichaamsbeweging leidt het tot een snelle gewichtsvermindering. Door de stofwisselingssnelheid te verhogen, verhoogt het de energie-uitgaven en als gevolg daarvan wordt achtereenvolgens vet uit het lichaam verwijderd. Door het metabolisme van lipiden en koolhydraten te verbeteren, bewaakt het de juiste niveaus van suiker, cholesterol en triglyceriden in het bloed.

Daarom heeft het een dubbele werking – het helpt om sneller van overtollig gewicht af te komen en tegelijkertijd blokkeert het het proces van vermenigvuldiging van nieuwe vetcellen.

Extract van groene theebladeren (40% EGCG)

Groene thee-extract stimuleert de stofwisseling, verhoogt de afscheiding van spijsverteringsenzymen en verbetert zo het proces van vetvertering. Het vermindert ook de hoeveelheid suikers en vetten die uit voedsel worden opgenomen. Dankzij deze werking versnelt het de vermindering van vetweefsel.

Guaranazaad extract (22% cafeïne)

Guarana ondersteunt het afslanken en het vormen van het lichaam op verschillende manieren, allereerst heeft het een stimulerend effect (geeft veel energie voor eenIn de eerste plaats heeft het een stimulerende werking (levert langdurig veel energie), verbetert het de lichamelijke prestaties en bestrijdt het de vermoeidheid, waardoor het ons ondersteunt bij het volhouden van onze trainingsplannen. Het heeft ook thermogene eigenschappen, versnelt de calorieverbranding en remt de ophoping van vetweefsel. Het helpt het lichaam te reinigen van gifstoffen, waardoor het beter functioneert. Het reguleert ook de eetlust, verhoogt het gevoel van verzadiging en beschermt tegen het grijpen naar overtollige calorieën.

Cafeïne watervrij

Onder de thermogene stoffen draagt cafeïne bij tot een versnelling van de stofwisseling en een snellere verbranding van calorieën. Dankzij zijn vochtafdrijvende eigenschappen helpt het het lichaam zich te ontdoen van overtollig water, wat leidt tot een vermindering van de zwelling van het lichaam, water cellulitis en een slanker silhouet. Cafeïne doet ook snel vermoeidheid en moeheid verdwijnen, verbetert de concentratie en geeft energie, waardoor het trainingspotentieel toeneemt.

Zwarte peper vrucht extract (95% piperine) – BioPerine®

Piperine is een ander krachtig thermogeen dat de stofwisselingssnelheid verhoogt en de verbranding van calorieën bevordert. Het ingrediënt stimuleert ook de lipolyse, d.w.z. het proces waarbij vetweefsel wordt afgebroken, terwijl het de absorptie van lipiden uit voedsel remt. Het verbetert ook de spijsvertering door de afscheiding van spijsverteringssappen te verhogen en stimuleert het proces van het reinigen van het lichaam van gifstoffen.

Vitaminen en mineralen (zink, vitamine B6, pantotheenzuur)

3 bestanddelen die het juiste beheer van de energie in het lichaam bewaken, de werking van de hersenen en het zenuwstelsel verbeteren, de bloedsuikerspiegel reguleren en het metabolisme van koolhydraten en vetten verbeteren.

Fat Burn Active – wanneer is het de moeite waard om het supplement te nemen?

 een vrouw meet haar taille met een centimeter

Fat Burn Active heeft een zeer hoog thermogeen potentieel, dus het is de moeite waard om het te nemen wanneer u ongewenste kilo’s wilt verliezen, ongeacht of het er 2 of 20 zijn.

De formule werkt voor ons silhouet op een uitgebreide en intensieve manier:

 • het stimuleert de omzetting van opgehoopt vetweefsel in vrije vetzuren, die door het lichaam als energiebron worden gebruikt,
 • verhoogt het energieverbruik, waardoor het verbruik van calorieën door het voedsel toeneemt (we verbranden alles, niets wordt in vet opgeslagen)
 • reguleert het glucose- en insulinemetabolisme (onze bloedsuikerspiegel is evenwichtiger, we hebben geen hongeraanvallen, onze eetlust is verminderd, we grijpen minder vaak naar snoep en snacks, we houden de calorieën die we innemen beter onder controle),
 • verbetert de lichamelijke conditie en de trainingsprestaties, verbetert het welzijn (geeft meer energie, verhoogt de motivatie en concentratie, beschermt tegen vermoeidheid en(geeft meer energie, verhoogt de motivatie en concentratie, beschermt tegen vermoeidheid en moeheid, verhoogt de kracht en het uithoudingsvermogen, maakt het mogelijk langer en doeltreffender te sporten en sneller gewicht te verliezen).

Fat Burn Active – meningen van gebruikers

 Fat Burn Active

Het proces van gewichtsverlies kan moeilijk, lang en moeizaam zijn, maar met de hulp van supplementen zoals Fat Burn Active kan het snel en probleemloos gaan. Met behulp van een rijke samenstelling van zeer bio-actieve thermogene stoffen pakt het product doeltreffend opgestapeld vetweefsel aan, terwijl het ook de eetlust onderdrukt en energie en vitaliteit stimuleert. Volgens vele meningen behoort Fat Burn Active tot de beste vetverbranders die op de markt verkrijgbaar zijn.

De voordelen van het product die vaak door de gebruikers worden benadrukt

 • versnelt zeker gewichtsverlies,
 • verbrandt effectief vet van het hele lichaam,
 • maakt uw silhouet zichtbaar slanker, benadrukt de spieren,
 • helpt zelfs die lichaamsdelen af te slanken die tot dusver onmogelijk te bewegen waren (bv. buikvet, armen of bovenbenen)
 • onderdrukt de eetlust, verhoogt het gevoel van verzadiging,
 • verhoogt de energie en de trainingskracht.

Fat Burn Active – aankoop van het product

Fat Burn Active kan worden gekocht via productwebsite . Als u besluit om 2 of 3 verpakkingen tegelijk te kopen, krijgt u aanzienlijke kortingen.

KOOP FAT BURN ACTIVE NU

Bronnen:

 • https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33793045/
 • https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/21185236/
 • https://www.healthline.com/nutrition/thermogenics
 • https://www.medicalnewstoday.com/articles/267248
 • https://www.healthline.com/nutrition/green-tea-and-weight-loss
 • https://www.healthline.com/nutrition/guarana-benefits

Category: afslanken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: admin