Synefrine – bittere sinaasappelextract als bondgenoot in de strijd voor vetreductie en een sportief silhouet.

bittere sinaasappel

Synefrine is een natuurlijke chemische verbinding die voornamelijk voorkomt in bittere sinaasappelvruchten (Citrus aurantium). De eigenschappen ervan waren al bekend bij de oude Chinese geneeskunde. Omdat we te maken hebben met een stof die het proces van thermogenese stimuleert, is synefrine een veelvoorkomende component van voedingssupplementen ter ondersteuning van gewichtsverlies en spiermassaopbouw.

Synefrine en efedrine

Synefrine is een organische verbinding die, net als efedrine, geclassificeerd is als een alkaloïde. Beide stoffen hebben ook een gelijkaardige chemische structuur. Beide stimuleren het sympathische systeem van het zenuwstelsel, met sympathische effecten en een versnelling van de hartslag en verhoging van de bloeddruk. Het belangrijkste verschil tussen synefrine en efedrine ligt echter in de kracht van de impact.

Gevaarlijk, verboden als voedingssupplement, efedrine of pseudo-efedrine, het stimuleert sterk het centrale zenuwstelsel, wat soms leidt tot gevaarlijke gevolgen voor de gezondheid en zelfs het leven. Daarnaast is het een zeer verslavende stof, als gevolg van het gebruik ervan neemt de tolerantie ten opzichte van de werking toe en vraagt het lichaam steeds hogere doses. Ephedra is vaak een bestanddeel van verkoudheid.

Terwijl synefrine, een mildere vervanger van efedrine, het lichaam niet heftig stimuleert, kan het effect ervan vergeleken worden met het effect van het drinken van een kopje koffie. Het voegt ook energie toe, onderdrukt de eetlust en versnelt de stofwisseling, maar het is niet verslavend en draagt niet bij aan hartkloppingen, snelle toename van druk, nervositeit, dyspneu, trillende handen, slapeloosheid. Tegelijkertijd blijkt het effectief te zijn in de strijd tegen overgewicht, omdat het in veel supplementen ter ondersteuning van gewichtsverlies en spiermassaopbouw is opgenomen.

Synefrine – werking en toepassing

oranje

Dit veilige equivalent van efedrine heeft dezelfde effecten als cafeïne. Stimuleert zachtjes, voegt energie toe, verbetert de stemming en de ademhalingsfunctie, laat het bloed iets sneller circuleren. Vanwege deze eigenschappen en het feit dat het in belangrijke mate bijdraagt tot bronchiale expansie, wordt synefrine gebruikt bij de behandeling van verkoudheid, luchtweginfecties en astma-aanvallen.

Een belangrijk onderdeel van de invloed van synefrine is de invloed ervan op het afslanken en het vormgeven van het sportfiguur. Allereerst stimuleert deze verbinding de lipolyse, de afbraak van vetten en thermogenese. Verhoogde lipolyse betekent een snellere afbraak van de vetten die in de voeding worden opgenomen en tegelijkertijd de reeds bestaande vetcellen verminderen. Thermogenese daarentegen bestaat uit het verhogen van de lichaamstemperatuur en het zweten, wat resulteert in een hoger energieverbruik en bijgevolg in het verbranden van de opgeslagen reserves door het lichaam.

Bovendien onderdrukt synefrine de overmatige eetlust aanzienlijk, waardoor plotselinge en ongecontroleerde hongeraanvallen worden geremd. Het extract van bittere sinaasappel heeft ook ontgiftende eigenschappen, wat zeer belangrijk is voor mensen die een afslankende behandeling uitvoeren. Aan de andere kant, voor mensen die intensief sporten, is het een belangrijke steun, want het voegt energie toe, verhoogt de efficiëntie van het lichaam, minimaliseert het gevoel van vermoeidheid.

Synefrine – suppletie effecten

Extract van bittere sinaasappel, genomen in de aanbevolen doses, is veilig, omdat het geen plotselinge effecten veroorzaakt in de vorm van een aanzienlijk versnelde hartslag of plotselinge verhoging van de bloeddruk, om nog maar te zwijgen van andere symptomen die gepaard gaan met efedrine branding. Deze plantaardige alkaloïde werkt zacht en stimuleert alleen de natuurlijke processen van lipolyse en thermogenese.

Als gevolg daarvan versnelt het de stofwisseling, reinigt het lichaam, veroorzaakt het gevoel van verzadiging, vermindert de eetlust en onderdrukt hongeraanvallen, helpt het lichaamsvet te verminderen en bouwt het een slank figuur en spiermassa op.

Als we synefrine suppletie gebruiken in combinatie met een gezonde voeding en regelmatige training, kunnen we rekenen op het wegwerken van het oudste lichaamsvet. Tegelijkertijd zal deze stof, als gevolg van het stimulerende effect, bijdragen aan een betere stemming en een extra portie energie die nodig is voor fysieke activiteit.

Synefrine – dosering en voorzorgsmaatregelen

oranje

Hoewel veel milder dan efedrine, vereist synefrine een strikte naleving van de aanbevelingen van de fabrikant. De dagelijkse inname moet tussen de 2 en 10 mg liggen, wat overeenkomt met 200-600 mg bittere sinaasappelextract, aangezien het ook andere stoffen zoals tyramine en octopamine bevat. In eerste instantie wordt aanbevolen om een kleinere dosis te nemen om de reactie van het lichaam te controleren.

Mensen met hartaandoeningen en hypertensie moeten uitkijken voor synefrine. Daarnaast moeten zwangere en borstvoedende vrouwen, evenals vrouwen die lijden aan migraine, glaucoom, antidepressiva en stimulerende middelen voor het zenuwstelsel, afzien van het gebruik ervan. Een goede voeding is belangrijk voor suppletie, omdat deze stof kan bijdragen aan de uitloging van belangrijke voedingsstoffen zoals magnesium, kalium en calcium.

Synefrine – meningen van de consument

Zowel efedrine als synefrine zijn thermogenen, of, in de volksmond, vetverbranders. Het is echter veel voordeliger om synefrine te accepteren, wat ook blijkt uit commentaren van gebruikers die op het internet zijn geplaatst. De meeste meningen benadrukken het belang van veiligheid voor de gezondheid en het feit dat het plotselinge gewichtsverlies dat het gevolg kan zijn van het gebruik van efedrine, vaak gepaard gaat met een plotselinge gewichtstoename aan het einde van de behandeling.

fast burn extreme

In plaats van zichzelf bloot te stellen aan ernstige gevolgen voor de gezondheid, is het dus beter om op een rustige en systematische manier te beginnen met een reductiebehandeling met synefrine of een supplement met bittere sinaasappelextracten. Een van deze specifieke kenmerken is Fast Burn Extreme, een modern, complex preparaat dat, naast synefrine, ook andere natuurlijke stoffen bevat zoals Indische brandnetel, groene thee, Turkse peper, garcinia cambogia. Het bevat ook cafeïne, wat het effect van synefrine op de vetverbranding verhoogt.

Fast Burn Extreme vermindert snel en zichtbaar lichaamsvet, terwijl het energie levert, de lichaamsprestaties verbetert en helpt bij het modelleren van spieren.

Category: afslanken

8 comments

  1. Ik heb beide verwerkt, efedrine en synefrine. De eerste is sterker, maar de tweede is ook niets. Synefrine alleen heeft echter niet dezelfde effecten als in combinatie met andere stoffen. Waarschijnlijk de beste en meest populaire combinatie is synefrine, cafeïne en L-carnitine. Ik heb het zelf gedaan en ik was tevreden met de resultaten op het gebied van reductie en beeldhouwkunst.

  2. Zelfstandige synefrine is zeldzaam. Iemand kent een aantal goede supplementen, zodat er alleen synefrine in hen, eventueel met een of twee andere ingrediënten zou zijn? Ik wil mijzelf graag tegenover andere stoffen stellen, dus ik heb ze elk afzonderlijk nodig. Hoewel ik niet ontken, zijn de multicomponent versies ook erg rustig, ik heb er veel geprobeerd (o.a. Olimp Thermo speed extreme, Fast Burn extreme) en ik was blij.

  3. Ik kwam nergens een zuivere synefrine tegen, ik was er zelfs niet in geïnteresseerd, omdat het toch al in verschillende interessante combinaties werkt. Wat is er mis met het testen van deze meercomponentensupplementen? Er is een heleboel van hen op de markt. Of voeg iets anders toe, iets dat niet in de gegeven aanvulling aanwezig is.

  4. Voor Bacy uit het Tatragebergte – in Thermo 3D zijn er naast synefrine slechts 2 ingrediënten – kofa en cayenne, alsof je geïnteresseerd bent in zoiets. Maar ik geef er de voorkeur aan omdat er meer ingrediënten zijn. Betere kopieën, alle stoffen werken in één keer, je hoeft geen 10 stuks supplement te kopen, en je betaalt maar één keer.

  5. Dankzij Darecki ziet deze 3-component er goed uit, ik denk dat ik zal proberen : D Ik heb niets tegen meercomponentensupplementen, maar nu heb ik in mijn hoofd een auteursmix, maar ik heb al een paar stoffen op voorraad en ik ben op zoek naar een zuivere synefrine daarvoor.

  6. Als je een effectieve reductie wilt maken, denk dan eerst aan een echt trainingsplan. Een gast uit de sportschool van de mega well carved raadde me aan om met cardio van de sportscholen te rennen. Dat is wat ik deed – 3 keer per week een sportschool en 2 keer per week ’s avonds door de straten van de stad. Tot nu toe ben ik tevreden met de resultaten. Natuurlijk gebruik ik ook supplementen – verbrandingsoven plus additieven. Op dit moment neem ik Fast Burn extreme, een beetje creatine, bcaa en tribullus terrestris. Deze compilatie werkt zeer goed. Niet alleen verbrandt het vet beter, maar ook de spieren zien er beter uit en werken beter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: piotr