orzechy

Gemakkelijke manieren om van haaruitval af te komen – 4 populaire snacks om kaalheid tegen te gaan

In tegenstelling tot wat het lijkt, kan kaalheid niet alleen voorkomen worden door geneesmiddelen, voedingssupplementen, kruidenbehandelingen, cosmetische en medische behandelingen, maar ook door eenvoudige voedingsmiddelen die vitaminen, eiwitten en mineralen bevatten die belangrijk zijn voor het haar. Lees hoe je je haar kunt versterken met lekkere en gezonde snacks.

Noten

walnotenNoten zijn een perfect tussendoortje tussen de maaltijden door, en tegelijkertijd een hele schat aan ingrediënten die een gunstig effect hebben op het haar (waaronder zink, selenium, vitamine E, B-vitaminen, onverzadigde vetzuren). Een handvol noten (zowel Italiaanse, hazelnoten, aardnoten, aardnoten, paranoten en andere) die meerdere keren per week worden geconsumeerd is een geweldige manier om het haar te versterken, de conditie ervan te verbeteren en haaruitval te verminderen.

Zonnebloemzaad

In de zomer is het de moeite waard om verse zonnebloempitten te gebruiken. In het laagseizoen is het de moeite waard om ze te kopen in de vorm van een schelp of een schelp in kant-en-klare verpakking of per gewicht. Consumeer graan als een op zichzelf staand tussendoortje of salade topping, pasta of sandwich topping. Door zonnebloempitten in uw dagelijkse voeding in te voeren, voorziet u het haar van waardevolle elementen: zink, ijzer, calcium, fosfor, maar ook eiwitten, omegazuren en vitaminen – E, A, B -.

Pompoenpitten

Net als zonnebloempitten zijn pompoenpitten geweldig als klein tussendoortje of als bijgerecht bij voedsel. Het is de moeite waard om ze permanent in het menu te zetten, omdat ze een perfecte samenstelling hebben, waardoor ze je haar kracht en vitaliteit geven, beschermen tegen uitvallen en de groei stimuleren. Pompoenzaden zijn een bron van: onverzadigde vetzuren, B-vitaminen, vitamine A, vitamine E, vitamine C, magnesium, zink, fosfor, selenium, koper en mangaan.

Rozijnen

Deze smakelijke gedroogde vruchten, waarvan het eten met name wordt geassocieerd met de kindertijd, mogen niet worden weggelaten door een dieet van haaruitval. Rozijnen bevatten grote hoeveelheden gemakkelijk opneembaar silicium, dat bekend staat om zijn versterkende en voedende eigenschappen voor het haar. Daarnaast omvatten rozijnen ook: B-vitaminen, vitamine E, ijzer, koper, fosfor, magnesium, die de haargroei verhogen en de zorg over het in goede conditie houden van de haargroei verhogen.

Deze snacks, die regelmatig worden gegeten, zullen u helpen uw kaalheid te verminderen. Voor betere resultaten is het de moeite waard om ze te combineren met vitaminepreparaten. In dit artikel leest u welke vitaminen voor haaruitval u moet kiezen en in welke vorm u ze moet innemen.

Category: schoonheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: admin