skrzyp polny

Geneeskruiden voor haaruitval – “3 keer ja” voor veldpaardenstaart

De veldpaardenstaart is een plant die, onder de bedekking van een veel voorkomend “kruid”, echt helende krachten verbergt. Voor veel mensen is er geen ander kruid voor haar dat even effectief is. Lees dit artikel en u leert de 3 argumenten voor een behandeling met een veldpaardenstaart voor vallend haar.

1. de veldpaardenstaart heeft een unieke, rijke samenstelling

paardenstaartSystematisch gebruik van de paardenstaart op het haar kan overmatige haaruitval stoppen of vertragen, maar ook het proces van regeneratie en snelle groei activeren. De stof die verantwoordelijk is voor deze waardevolle eigenschappen is voornamelijk silicium, waarvan er vooral veel in het veld paardenstaart aanwezig is (in de vorm van in water oplosbare, door het menselijk lichaam perfect opneembare siliciumdioxide). Daarnaast bevat de veldpaardenstaart organische zuren (waaronder ascorbine- en aconitinezuren), flavonoïden (eacisethrin, isocwercitine), saponinen, tannines, fytosterolen, kalium, fosfor en andere minerale zouten.

2. de akkerpaardenstaart versterkt tegelijkertijd het haar en stimuleert de groei ervan

De aanwezigheid van vele werkzame stoffen in hoge intensiteit en gemakkelijk opneembare vorm is de reden waarom de veldpaardenstaart een vlaggenschip is van effectieve kruiden voor haargroei en haaruitval in één. Daarnaast elimineert deze plant ook andere kwalen die verband houden met haaraandoeningen, zoals: roos, broosheid, broosheid, broosheid, kwetsbaarheid, zwakte en verlies van haarvitaliteit. Compounds in het veld paardenstaart ondersteunen complexe mineralisatie van haarcellen. De versterkende en herstellende werking van de akkerpaardenstaart gaat hand in hand met de intensivering van het haargroeiproces.

De akkerpaardenstaart blokkeert de schadelijke effecten van het DHT-hormoon.

Personen die last hebben van mannelijke kaalheid hebben vaak twijfels over de effectiviteit van kruidenbehandelingen. Als de kwaal niet in een vergevorderd stadium is, kan de akkerpaardenstaart het proces van verder haarverlies remmen. Naast de waardevolle eigenschappen voor het versterken van haarwortels en -wortels heeft het ook nog een ander voordeel in de vorm van het blokkeren van de werking van het hormoon DHT, dat haarfollikels beschadigt. De akkerpaardenstaart gaat het minimaliseren en afsterven van follikels tegen en activeert ze om haar met een voldoende lange groeifase te produceren. De beste effecten van de behandeling kunnen op lange termijn worden bereikt door een extract van de veldpaardenstaart in de vorm van een oraal preparaat te nemen en bovendien door de paardenstaart te gebruiken in de vorm van maskers en afval.

In dit artikel leest u over een brandnetel die qua gunstig effect op haaruitval overeenkomt met de paardenstaart in het veld. Bent u op zoek naar een preparaat dat deze beide kruiden in krachtige doses bevat? Meer informatie over Profolan.

Category: schoonheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: admin