Hoe snel gewicht te verliezen van je dijen – eenvoudige tips, goede resultaten!

oefeningen Slanke dijen zijn een onmisbaar element van een ideaal figuur, terwijl velen van ons een aanzienlijk probleem hebben met het verliezen van gewicht in dit deel van het lichaam. Consistentie is wat het belangrijkst is bij het werken aan het uiterlijk van uw dijen. Als u een paar eenvoudige praktijken implementeert waarover u in dit artikel leest, zult u al snel de positieve effecten beginnen waar te nemen. Leer hoe je snel gewicht te verliezen met je dijen en te werken!

Hoe gewicht te verliezen van uw dijen – handelen op verschillende fronten!

Hoe snel om gewicht te verliezen van uw dijen? Consequent, systematisch en op verschillende manieren handelen. Zoals bij het modelleren van elk lichaamsdeel, ook tijdens het afslanken, worden de snelste resultaten bereikt door een combinatie van lichaamsbeweging, dieet en suppletie. Deze driefasige actie is de kortste manier om de stofwisseling te versnellen, het vetreductieproces te activeren en (dankzij de fysieke activiteit) het spierwerk te stimuleren.

Hoe maak je je dijen slanker – pas op voor gewichtsminnend eten!

sandwichAls u uw dikke dijen wilt veranderen in mooi gemodelleerde, slanke dijen rechtstreeks vanuit het magazijn voor actieve vrouwen, moet u een gezond, licht dieet introduceren dat uw stofwisseling maximaal zal stimuleren en uw lichaam in staat zal stellen om calorieën effectiever te verbranden. Zeg vaarwel tegen fastfood en zoete caloriebommen zoals donuts, repen, wafels en taarten met room. Vergeet onregelmatige voeding, eet 5 maaltijden met een lage calorische waarde, ongeveer 3 uur van elkaar verwijderd.

Gooi hoog bewerkte producten (bijv. diepvriesklare kant-en-klare microgolfschotels, noedels, kroketten, “alleen om” knoedels te verwarmen, soepen in poedervorm, patés, conserven, etc.) van het menu weg. Eet geen meelachtig of vet voedsel en vervang snoepjes door dieetsnacks, zoals handgemaakte appel- of bananenchips, gedroogd fruit, noten (zonder hagelslag en toppings!), pompoenpitten, zonnebloempitten. Probeer vette kaassoorten te vervangen door magerder, en in plaats van uw favoriete Kaiser en wit brood, zet u ook goed brood: volkorenbrood van goede kwaliteit.

Hoe snel gewicht te verliezen van uw dijen – introduceer een dieet dat bevorderlijk is voor een snelle stofwisseling!

soeproomStel uw maaltijden zo samen dat uw stofwisseling altijd op hoge snelheid verloopt. Reikwijdte voor magere vis en mager vlees, kefirs, karnemelk, natuurlijke yoghurt en kwark – eiwitproducten zijn een belangrijke bondgenoot voor een snelle stofwisseling en efficiënte verbranding van calorieën. Een belangrijke plaats in uw menu moet ook worden ingenomen door producten die voedingsvezels bevatten, d.w.z. groenten, fruit, graanvlokken, zemelen, grutten, bruine rijst, volkorenbrood. Niet alleen verzadigen ze goed en voorkomen ze hongeraanvallen, ze stimuleren ook de stofwisseling, helpen de spijsvertering, voorkomen constipatie en ondersteunen de zuivering van het lichaam van gifstoffen.

Producten die de opslag van water in het lichaam voorkomen (bijv. peterselie, veenbessen, komkommers, kruidenthee en brandnetelthee) moeten ook een belangrijke rol spelen in het dieet voor slanke dijen. De overmaat veroorzaakt zwelling en versterkt het effect van dikke dijen. Wat meer is, de overmaat aan onderhuids water resulteert in water cellulitis, wat zeker geen slankheid of schoonheid aan onze dijen toevoegt.

Laatste waardevolle tip voor een dieet voor slanke dijen: vermijd zout (dat het water in het lichaam stagneert), zoute producten en niet koolzuurhoudend water. Drink ongeveer 1,5 – 2 l per dag en verhoog de hoeveelheid op trainingsdagen.

Hoe snel gewicht te verliezen van je dijen – inzet op oefeningen!

lopendAls u niet tot de liefhebbers van lichaamsbeweging behoort en u liever tijd op de bank doorbrengt dan onderweg, verander dan uw gewoonten of wennen aan uw dikke dijen en reken niet op hun afslanking. Dijtraining is een essentieel element als je je spieren wilt modelleren, je dijen wilt verstevigen en de omtrek ervan wilt verkleinen.

U krijgt de beste resultaten als u inzet op aërobe training verweven met typische oefeningen op dijspieren, die u thuis of op adequate apparatuur in de sportschool kunt doen. Bijvoorbeeld, een trainingsplan, waarbij we 4 of 5 keer per week (of optioneel fietsen, aerobic of marcheren op een stepper) gedurende ongeveer 45 minuten, en dan doen we de volgende oefeningen voor slanke dijen, werkt zeer goed:

  • kraakpanden,
  • semi-initiatieven,
  • Situaties met een sprong naar boven,
  • toekomstgerichte stappen,
  • achtergronden,
  • leunende benen naar de zijkanten,
  • De benen recht maken terwijl u zit,
  • Til de benen ondersteboven in de ondersteunde kniepositie,
  • Halfschaar.
  • In eerste instantie voeren we 2 reeksen oefeningen uit na ongeveer 10 herhalingen. Met de tijd verhogen we het aantal reeksen en herhalingen.

Hoe verbrandt u vet van uw dijen – kies een voedingssupplement dat u snel dichter bij uw doel brengt!

Hoewel het mogelijk is om gewicht te verliezen van de dijen in het gezelschap van het dieet en lichaamsbeweging zelf, het proces van het wegwerken van vet en het modelleren van spieren vindt veel sneller en efficiënter plaats, wanneer we bovendien voedingssupplementen introduceren. De voorbereiding moet worden gekozen in termen van het toevoegen van energie (zodat je meer kracht en zelfverloochening voor de training hebt en je lichaam beter kan omgaan met vermoeidheid) en in termen van het intensiveren van stofwisselingsprocessen en het verhogen van de thermogenese (zodat je lichaam calorieën effectiever gebruikt en het tempo van de vetreductie stimuleert). De beste vetverbranders zijn meestal uitgerust met eetlustremmers die helpen om een caloriearm dieet te handhaven.

fast burn extremeMet deze aspecten moet rekening worden gehouden bij het kiezen van een vetverbrander, als je wilt dat deze je echt helpt om je silhouetdoelen te bereiken. Een van de meest interessante nieuwigheden op de markt is Fast Burn Extreme – een vetverbrander met een zeer verstandige samenstelling, waardoor u effecten kunt verwachten bij het afslanken van uw dijen en andere lichaamsdelen als ze dat nodig hebben.

Category: training

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: piotr