hadnrowell preparat na stawy 1

Hondrowell – elimineert gewrichts- en ruggengraatpijnen, herstelt de mobiliteit

De Hondrowell is een multicomponent verbindingsvoorbereiding voor extern gebruik. Het vervult twee taken tegelijkertijd – het verlicht de pijn en stimuleert de reconstructie van verstoorde weefsels. Het is dus niet alleen een kortetermijnmaatregel die de pijn voor een paar uur verlicht, maar ook een langdurig tegengif voor vervelende gewrichtsletsels.

Door de collageensynthese te stimuleren, draagt Hondrowell bij aan de versterking en regeneratie van de gewrichtsstructuren om ons te helpen een goede mobiliteit te herwinnen. Een groot voordeel van de bereiding is ongetwijfeld het universele gebruik ervan. We kunnen het toepassen op elke pijnlijke plaats, wat meer is, het helpt ongeacht of onze kwalen het gevolg zijn van een kleine verwonding, een grote verwonding, overbelasting, degeneratieve veranderingen, sedentaire levensstijl, werken in een ongemakkelijke positie, of dat ze het gevolg zijn van andere oorzaken.

Gewrichtspijnen – een veel voorkomende kwaal met meerdere oorzaken

pijnlijke elleboog

Artritispijnen zijn vandaag de dag een veelvoorkomend gezondheidsprobleem. Het beïnvloedt mensen van verschillende leeftijden en kan verschillende oorzaken hebben. Meestal worden gewrichtspijnen geassocieerd met hun overmatige belasting, maar ze kunnen ook een symptoom zijn van bepaalde ziekten, ontstaan als gevolg van een mechanisch trauma, een voorbode zijn van degeneratieve weefselveranderingen.

Gewrichtsaandoeningen worden de meest lastige en moeilijkste genoemd om mee te leven door mensen die er last van hebben. In feite is het geen klein, extreem vermoeiend probleem, soms zelfs moeilijk te weerstaan. Hoe kan men normaal functioneren, lopen, bewegen, taken uitvoeren, huiswerk maken en werken, wanneer bij elke verandering van lichaamshouding, poging om voorover te buigen of bij elke stap en beweging van het ledemaat een ondraaglijke, milde, acute pijn of een overweldigend gevoel van stijfheid in het getroffen gebied ontstaat?

De meest voorkomende oorzaken van gewrichtspijn:

 • frequente en verhoogde fysieke activiteit,
 • het frequent uitoefenen van dezelfde bewegingen die ongemakkelijk zijn voor de gewrichten,
 • overbelasting van een deel van het lichaam,
 • dragend,
 • werken in een voor het gewricht ongunstige positie,
 • letsel (bijv. ontwrichting, verstuiking, kneuzing),
 • Overgewicht of obesitas leidt tot overbelasting van het gewricht,
 • geen fysieke activiteit, sedentaire levensstijl,
 • degeneratieve veranderingen,
 • bacteriële of virale infecties,
 • ziekten (reumatische artritis, psoriatische artritis, urethritis, darmontsteking, lupus).

Het valt niet te ontkennen dat het bij het voorkomen van artritis belangrijk is om de oorzaak van het probleem zoveel mogelijk weg te nemen. Als de pijn in het gewricht bijvoorbeeld wordt veroorzaakt door overexploitatie en overmatige fysieke inspanning, moeten we eerst de activiteit verminderen en hard werken in een voor het gewricht ongemakkelijke positie vermijden.

Als de gewrichtsklachten verband houden met overbelasting door overgewicht of obesitas, moeten we ons gewicht verminderen, als de oorzaak een zittende levensstijl is, moeten we meer beweging introduceren. En in het geval van degeneratieve of gevorderde leeftijdsgebonden veranderingen kan een dieet ter ondersteuning van de gezondheid van de gewrichten, speciale oefeningen om de gewrichten te stabiliseren en te versterken of om het niveau van de fysieke activiteit in het algemeen te verhogen, helpen.

Ook gezamenlijke voorbereidingen, in de vorm van lokale producten of voedingssupplementen, kunnen een grote hulp zijn. Veel daarvan bevatten een hele reeks ingrediënten die leiden tot de vernieuwing van de gewrichtsstructuren. Ze brengen voordelen met zich mee, ongeacht de oorzaak van het probleem.

Gewrichtspijn – symptomen

Gewrichtspijn kan een of meer gewrichten betreffen, kan van wisselende intensiteit zijn en verschillende vormen aannemen (bijv. korte en acute pijn, continue en matige pijn of onderdrukte pijn, botte en langdurige pijn, enz.) Het kan ook gepaard gaan met andere symptomen (bijv. roodheid, zwelling, verhoogde warmte van het gebied in vergelijking met andere delen van het lichaam, spierpijn, stijfheid van het gewricht), dit alles afhankelijk van de oorzaak en het soort pijn.

Meestal hebben we te maken met overbelasting, reumatische en posttraumatische gewrichtspijn. De hardnekkige kwalen worden meestal versterkt tijdens bepaalde bewegingen, zoals buigen, hurken, strekken en buigen van een ledemaat, maar ook tijdens het lopen of veranderingen in de lichaamshouding, bijvoorbeeld van liggend naar staand of van zittend naar staand.

De pijn in het gewricht gaat vaak gepaard met een gevoel van stijfheid en scheuren, knisperen, een gevoel van springen en overmatige wrijving in het gewrichtskraakbeen.

Het probleem is dat gewrichtspijn in de rug, knie, elleboog, schouder, heup, pols of andere gebieden heel vaak chronisch is, moeilijk te verlichten is en onze fysieke prestaties duidelijk beperkt. Dit maakt ze extreem vermoeiend en heeft een negatieve invloed op de kwaliteit van ons hele leven.

Wat te doen bij hevige, langdurige pijn in de rug, knie of andere gewrichten?

De sleutel zijn 2 acties: het ontlasten van het gewricht en het systematisch inwrijven van een goede crème of gel die rijk is aan ingrediënten om de regeneratie van kraakbeen en gewrichtsstructuren te stimuleren. Een van die voorbereidingen is de besproken Hondrowell. De specificiteit van dit product, samen met het langdurige herstel van het gewricht, zorgt voor pijn en ontstekingsreductie.

Hondrowell – een bondgenoot van gezonde, sterke gewrichten en hun efficiënte werking

Hondrowell zalf voor de gewrichten

Door door de huid heen te dringen en het verstoorde weefsel te bereiken, helptde Hondrowell Joint Cream de regeneratie van de gewrichtsstructuren te stimuleren. Het stimuleert de collageenproductie, helpt bij de opbouw van kraakbeen, versterkt gewrichten, pezen, ligamenten en botten en herstelt de efficiëntie van het motorische systeem.

De voorbereiding werkt sterk, snel en effectief, ongeacht het deel van het lichaam waar de gewrichtsklachten zich voordoen en de grootte van het gebied dat door de pijn wordt aangetast. We kunnen Hondrowell met succes toepassen op grotere pijnlijke gebieden van het lichaam (bijv. rug, schouder, heup) en op kleinere gebieden (bijv. vinger, pols, enkel).

Hondrowell – samenstelling van het preparaat

De Hondrowell crème is gebaseerd op een natuurlijke samenstelling van intensief werkende ingrediënten, waaronder een basiselement van bindweefsel dat verantwoordelijk is voor het behoud van de juiste structuur en werking van de gewrichten, d.w.z. collageen, evenals plantenextracten die zorgen voor de goede conditie van niet alleen de gewrichten, maar ook van andere weefsels en organen die van invloed zijn op de mobiliteit, zoals spieren, botten.

Het recept laat ook geen componenten weg die de bloedcirculatie verbeteren, waardoor een beschadigd, gespannen gewricht een kans heeft op betere voeding en intensievere regeneratie.

De belangrijkste ingrediënten van Hondrowell:

Collageen

Collageen is een bouwsteen van bindweefsel dat onder andere gewrichtsstructuren vormt. Collageen is een type eiwit dat bestaat uit polypeptideketens die spiralen vormen. Het is een basiselement van de extracellulaire matrix, zijn belangrijkste functie is het handhaven van de structurele integriteit en de elasticiteit van het bindweefsel.

Collageen is een ingrediënt dat verantwoordelijk is voor de bescherming en de juiste aanhechting van organen en systemen, en tegelijkertijd een element dat huidcellen, pezen, botten en kraakbeen opbouwt en verbindt tot één geheel. Het garandeert hun uitbreidbaarheid en flexibiliteit en heeft een impact op het proces van celvernieuwing en het behoud van het juiste niveau van de gewrichtsuitstrijk. Het in Hondrowell aanwezige collageen stimuleert het proces van regeneratie van gewrichtsstructuren, wat resulteert in het herstel van de gewrichtswerking en de vermindering van pijn, stijfheid en andere gewrichtskwalen.

Druivenextract

Druivenextract is een van de meest gewaardeerde en effectieve plantaardige ingrediënten voor het herstel van de gezondheid en de goede werking van de gewrichten. Het is rijk aan antioxidanten, vitaminen en mineralen, bevordert de ongestoorde werking van de gewrichten en ondersteunt de regeneratie ervan.

Het vermindert de ontsteking in de gewrichten, beschermt de collageenvezels tegen vernietiging en atrofie en stimuleert de productie van collageen, wat de belangrijkste schakel is in het proces van reconstructie van de gewrichtsstructuur. Het onderdeel ondersteunt ook het cardiovasculaire systeem. Het verbetert de doorbloeding, verhoogt het zuurstofgehalte van de weefsels en hun voeding en versterkt en beschermt de bloedvaten.

Extract van rode peper

Hetextract van rode peper is een ingrediënt dat tegelijkertijd ontstekingen bestrijdt, de pijn verlicht, spierkrampen vermindert en de gewrichten en spieren van binnenuit opwarmt, wat ons grote verlichting brengt bij hardnekkige gewrichtskwalen. Het is een effectief tegengif voor gewrichtspijn die gepaard gaat met reuma, artritis, zenuwwortelontsteking, maar ook voor pijn als gevolg van gewrichtsoverbelasting, spanning, trauma en letsel.

Menthol

Menthol stimuleert de microcirculatie in de huid en heeft een licht irriterend en verkoelend effect in de huid, terwijl het tegelijkertijd de gewrichten en spieren opwarmt, wat resulteert in ontspanning, verdoving en vermindering van de stijfheid. Het helpt ons om aan de slag te gaan en de milde pijn te bestrijden. Tegelijkertijd verhoogt het de bloedstroom, verwijdt het de bloedvaten, verhoogt het zuurstofgehalte en verhoogt het de mate van absorptie van andere bestanddelen van het preparaat in de weefsels. Zo versterkt het hun waardevolle effecten.

Hondrowell – effecten, adviezen

Hondrowell voeding

Voor alle mensen met gewrichtsklachten, zowel degenen die dagelijks pijn ondervinden als degenen die het minder vaak tegenkomen, zoals na een grotere fysieke inspanning of als gevolg van het feit dat ze in de tocht staan of in een botsing met lage omgevingstemperatuur, kan Hondrowell crème het comfort van het leven aanzienlijk verbeteren en de vervelende omstandigheden verlichten.

Het preparaat bevat geen schadelijke kunststoffen, het is samengesteld op basis van hoogwaardige natuurlijke grondstoffen, die het regeneratieproces sterk stimuleren, ontstekingen tegengaan en het verstoren van de normale beweging van kwalen elimineren. De meningen van klanten over Hondrowell zijn zeer positief. De meeste mensen bevelen deze specificiteit aan en hebben het over de hoge slagvaardigheid ervan als het gaat om het elimineren van alle gezamenlijke problemen en het terugkeren naar de vroegere efficiëntie.

7 effecten van de Hondrowell, die het vaakst door gebruikers worden genoemd:

 • verlichting van de pijn (bijv. rug, schouder, knieën, polsen, enkels en andere gewrichten),
 • Vermindering van scheuren, piepen, springen en overmatige wrijving in het gewricht tijdens de beweging,
 • waardoor het gevoel van stijfheid in het gewricht verdwijnt,
 • snelle vermindering van zwelling en roodheid na verwondingen,
 • beter gezamenlijk werk,
 • met dagelijks gebruik – efficiënte en snelle gewrichtsregeneratie, het herwinnen van fitheid,
 • Het terugkrijgen van het vermogen om vrijelijk te buigen, te rekken, te lopen en andere bewegingsactiviteiten uit te voeren zonder ernstige pijn of stijfheid.

Wilt u meer weten over de Hondrowell of een product bestellen? Klik en ga naar de officiële website van de fabrikant en bekijk de speciale aanbieding!

Hondrowell

Lees ook onze beoordelingen van voedingssupplementen die de gewrichtsregeneratie ondersteunen:

 • Flexidium 400
 • Proflexen

Bronnen:

Category: gezondheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: admin