34861477275 e33f0665d9 z

Kaal haar – “kapsel”, dat ook de moeite waard is om te verzorgen.

Negatieve emoties, die ontstaan wanneer u de eerste symptomen van androgene alopecia bij uzelf opmerkt, verminderen met de tijd. In de volgende fase gedragen we ons anders – we gaan over de kaalheid van de dagelijkse agenda en besteden er geen aandacht meer aan of we beginnen met het testen van verschillende soorten haaruitvalmiddelen. Alles, echter, heeft zijn gezond verstand grenzen, ja, kunt u bereiken voor preparaten voor kaalheid (zoals de onlangs populaire Profolan), omdat in veel gevallen ze kunnen brengen positieve effecten, maar aan de andere kant – kaalheid kan ook worden gehouden, vooral als je zorgen voor het.

Hoe maak ik van kaalheid een esthetisch kapsel?

kale manLaten we onszelf niet voor de gek houden, een hoofd met haar van enkele centimeters lang (of erger nog, langer!) aan de zijkanten en aan de boven-, achter- of voorkant verspreidt zich een behoorlijk gevorderde kaalheid, ziet er niet al te esthetisch uit. Mannen realiseren zich vaak niet hoe dun hun haar is geworden, zodat ze geen stappen zetten en nog steeds het kapsel dragen dat hen tot nu toe heeft begeleid. Het is dus de moeite waard om af en toe wat beter naar de spiegel te kijken, alhoewel als je merkt dat het haar uitvalt, je niet meteen in paniek hoeft te raken.

Verander gewoon je kapsel en begin regelmatig te scheren, bij voorkeur om de paar dagen, kaal of heel kort. Op deze manier zullen we ons verjongen en er veel beter en aantrekkelijker uitzien voor het andere geslacht. Naast de esthetische waarde heeft frequent scheren ook een gezondheidsaspect, waardoor het haar wordt versterkt en de haargroei intensiever wordt. Bovendien zal het scheren van je hoofd op nul ons helpen om ons te ontdoen van hardnekkige roos en andere haarproblemen als we al eens eerder met dit soort haar hebben moeten vechten. Als u kaal bent, hoeft u zich geen zorgen te maken over de styling of het bezoeken van een kapper.

Hoe verzorg je je kaal haar?

Systematisch scheren van het hoofd bij nul (of bijna nul) helpt ons om androgene alopecia in grote mate te maskeren. Het is ook vermeldenswaard dat kaalheid voor de meeste vrouwen zeer mannelijk en sexy is. Maar alleen als het goed onderhouden is. Dus hoe geef je om je kale haar? Als u zich met een wegwerpscheerapparaat scheert, gebruik dan een apart scheerapparaat dat alleen voor uw hoofd wordt gebruikt. Als je een gevoelige hoofdhuid hebt, gebruik dan een scheerschuim of -gel. Na de behandeling is het de moeite waard om de after-shave lotion in de huid te tikken, die de huid zal kalmeren, irritatie verzachten, hydrateren en vetten. Om onze kaalheid te wassen kunnen we een standaard shampoo of body gel en shampoo in één gebruiken. Het is ook de moeite waard om te onthouden dat eigenaren van kale koppen bijzonder worden blootgesteld aan zeer lage en zeer hoge temperaturen. Op koude dagen vergeet een warme hoed niet, maar bij warm weer is het de moeite waard om je hoofd in te smeren met een crème met SPF-filter, voordat je het huis verlaat.

Category: schoonheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: admin