504977504 d8427c405b o

Kaalheid aan de bovenkant van het hoofd – hoe vecht je ertegen?

Haaruitval aan de bovenkant van het hoofd is een ongemakkelijke aandoening bij mannen van rond de 35 jaar (hoewel soms ook jonger). In het algemeen komt het gelijktijdig voor met het verdiepen van bochten. Hoewel de meeste mannen geloven dat de haarlijn “nog steeds overleefbaar” is, leidt het uitdunnen van het haar aan de bovenkant van het hoofd al tot een aanzienlijk geestelijk ongemak. Hoe dit probleem tegen te gaan?

Kaalheid aan de bovenkant van het hoofd – oorzaken

alopeciaDe meeste mannen ouder dan 30 jaar merken een verslechtering van hun haarconditie. Ze verliezen hun dichtheid, worden dunner en kwetsbaarder van structuur en rond de slapen verschijnen bochten. Dunner wordend haar aan de bovenkant van het hoofd is een ander teken van progressieve kaalheid, des te meer een hekel aan kaalheid, omdat het al sterk merkbaar is, maar tegelijkertijd niet erg esthetisch.

Meestal is haaruitval aan de bovenkant van het hoofd gerelateerd aan het begin van het proces van alopecia androgene alopecia, d.w.z. kaalheid van het mannelijke patroon, waarvoor DHT verantwoordelijk is. Dit hormoon verzwakt de haarfollikels en veroorzaakt hun miniaturisatie. Haaruitval neemt toe en de productie van nieuw, gezond haar wordt verstoord.

Haaruitval aan de bovenkant van het hoofd kan ook andere oorzaken hebben. Het kan erfelijk worden overgedragen of het resultaat zijn van een ongezonde levensstijl. Verzwakt, vallend haar is vaak ook een gevolg van een dieetleemte. Als ons menu geen belangrijke aminozuren, elementen en vitaminen bevat en we in plaats daarvan fastfood eten of gerechten van een delicatesse op een bord gooien, dan is het niet verwonderlijk dat het een negatief effect heeft op ons haar, dat een constante toevoer van voedingsstoffen nodig heeft.

Dunner wordend haar kan ook geassocieerd worden met overmatige stimulerende middelen en overmatige intensiteit van schadelijke stoffen in het lichaam, chronische stress, slechte immuniteit, vermoeidheid en uitputting van het lichaam. Het veranderen van de levensstijl en het aanvullen van de voeding met alle voedingsstoffen die nodig zijn voor het haar in veel gevallen resulteert in een aanzienlijke verbetering van hun conditie.

Kaalheid aan de bovenkant van het hoofd – kapsel

Kaalheid aan de bovenkant van het hoofd kan worden bestreden met geschikte cosmetica, dermocosmetica en voedingssupplementen. U kunt ook proberen om eventuele openingen te camoufleren door het juiste kapsel te dragen. De meest aanbevolen snijdstijl voor kalende mannen, zoals u gemakkelijk kunt raden, is nulsnijden (of een paar millimeter). Een kaal hoofd over het hele oppervlak ziet er veel beter en natuurlijker uit dan langer haar en probeert het zo te kammen dat de kaalheid wordt gemaskeerd. Dit soort behandeling is niet effectief en langer haar in het geval van progressieve kaalheid benadrukt het alleen maar.

Echter, als haaruitval nog niet heeft geleid tot te veel verwoesting op onze schedel, met behulp van lokale voorbereidingen en goede kwaliteit haaruitval pillen, kunnen we dit proces stoppen en wat meer is, zelfs gedeeltelijk terug te draaien en opnieuw genieten van een langere en meer uitbundige kapsel.

Dunner wordend haar aan de bovenkant van het hoofd – welke vitaminepreparaten moet ik kiezen?

Om te voorkomen dat haaruitval op de top van je hoofd van het invoeren van de fase wanneer zonder dure behandelingen in de kliniek van esthetische geneeskunde, weinig kan worden gedaan, is het de moeite waard om te beginnen met het nemen van pillen voor kaalheid zo vroeg mogelijk. Vandaag de dag is er een grote selectie van voedingssupplementen ontworpen om het haar te versterken, haaruitval te voorkomen en de groei ervan te stimuleren. Aangezien het probleem van de kaalheid moeilijk en langdurig te bestrijden is, is het de moeite waard om te kiezen voor degenen met de sterkste samenstelling en werking.

Een goede voorbereiding op kaalheid moet een uitgebreide lijst van werkzame stoffen hebben, waaronder aminozuren, vitaminen en mineralen die belangrijk zijn voor het haar mogen niet ontbreken. Het is ook belangrijk dat hun doses hoog genoeg zijn. Profolan, dat momenteel wordt beschouwd als de beste haaruitvalbehandeling op de markt, presteert in dit opzicht bijzonder goed. Het bevat recorddoses paardenstaart, biotine en thiamine, die de kracht van verzwakt en vallend haar herstellen. Daarnaast was er taurine, van onschatbare waarde in het proces van het blokkeren van alopecia, dat kracht en gezondheid toevoegde aan haar, brandnetel, l-cysteïne, belangrijk voor een goede haargroei, en een aantal waardevolle vitaminen en mineralen.

Klik hier voor meer informatie over andere voedingssupplementen voor kaalheid.

Category: schoonheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: admin