maxi bust krem ujędrniający i powiększający piersi. 1

Maxi Bust – buste-booster, een crème die de vorm en grootte van uw borsten zal verbeteren

De Maxi Bust is een intensieve bustecrème, waarmee we verschillende borstimperfecties kunnen corrigeren, van slapte en kleine omvang tot striae. Het preparaat bevat veel sterk geconcentreerde plantenextracten die een voedende en regenererende werking hebben op de huid en de weefselgroei stimuleren. De Maxi Bust crème zal ongetwijfeld interessant zijn voor vrouwen die op zoek zijn naar een reddingsboei voor hun borsten, maar die geen invasieve, risicovolle en dure behandelingen en operaties willen ondergaan. Laten we eens kijken hoe de Maxi Bust crème werkt, welke effecten het geeft en in welke situaties het de moeite waard is om te bereiken.

Hoe kunt u het uiterlijk van uw buste verbeteren zonder dat u een kantoor voor esthetische geneeskunde hoeft te bezoeken?

Elke vrouw wil graag eigenaar zijn van volle borsten met een onberispelijke vorm. In werkelijkheid worstelen velen van ons echter met min of meer duidelijke onvolkomenheden, waaronder de meest voorkomende:

 • te fijn, te kleine borsten,
 • plat, zonder borsten,
 • slappe, weinig gespannen huid in de borst,
 • Overdruppende, verslapte borsten,
 • striae op zijn borst,
 • borsten zonder een mooie, bolvormige vorm.

De oorzaken van dergelijke onvolkomenheden variëren van genetische en hormonale factoren, via een verkeerde houding (bijvoorbeeld een beruchte bruining) en een verkeerde selectie van bh’s, tot plotselinge veranderingen in het lichaamsgewicht, ontoereikende voeding of een gebrek aan lichaamsbeweging.

Ongeacht de reden van de “buste”-imperfectie, als we niet tevreden zijn met het uiterlijk van onze borsten, kunnen we gebruik maken van een aantal methoden die hun correctie mogelijk maken, waarvan sommige een bezoek aan een kliniek of een bureau voor esthetische geneeskunde impliceren, en andere het inwrijven van gespecialiseerde modelleervoorbereidingen voor de buste. Er zijn ook oefeningen die het overmatig vallen van de borsten voorkomen en ervoor zorgen dat de borsten steviger en beter van vorm worden.

de vrouw bedekt haar borsten met haar handen

Vormcorrectie en borstvergroting worden meestal geassocieerd met de procedure van siliconenimplantatie door een chirurg. Helaas heeft deze methode veel nadelen, onder andere: belasting van het lichaam, een aanzienlijk risico op gevaarlijke complicaties, kunstmatig borstbeeld, hoge kosten, invasiviteit, pijn en littekens. Borstimplantaten zijn echter niet alles. De klinieken en kantoren voor esthetische geneeskunde hebben ook een aantal andere bustebehandelingen. Ze zijn veiliger, sneller uit te voeren, geven meer natuurlijke effecten en gaan niet gepaard met het gebruik van een scalpel.

Onder de bustebehandelingen vinden we carboxytherapie, naald mesotherapie, Dermapen, micro-naald radiofrequentie, thermolifting etc. Ze bestaan meestal uit een reeks snelle microfoto’s, het injecteren van voedingsstoffen of kooldioxide onder de huid of het genereren van infraroodstraling of radiogolven. Al deze technieken zijn bedoeld om de doorbloeding sterk te stimuleren, de diepe lagen van de huid te voeden, de productie van collageenvezels te stimuleren en als gevolg daarvan het borstvolume te vergroten en, optioneel, de buste te verjongen en de slappe huid op te trekken.

Hoewel dergelijke behandelingen effectief zijn en ongetwijfeld kunnen bijdragen aan het verbeteren van de aantrekkelijkheid van de borsten, kiezen maar weinig vrouwen ervoor. Ten eerste, omdat ze erg duur zijn, en bovendien, in de meeste gevallen, om meetbare resultaten te brengen, moeten ze in serie worden uitgevoerd of van tijd tot tijd worden herhaald, zodat hun totale kosten nog meer toenemen.

Ten tweede, hoewel deze behandelingen niet zo ingrijpend zijn als een chirurgische ingreep, is er toch sprake van enige interferentie met het lichaam. Veel vrouwen zouden er gewoonweg niet voor kiezen om iets onder de huid te injecteren, duizenden kleine steekjes te doen of bestraling te ondergaan, veel minder op zo’n delicaat gebied van het lichaam als de borsten.

Voor vrouwen die op zoek zijn naar een alternatief voor operaties en behandelingen, zijn gespecialiseerde crèmes die het borstvolume modelleren en vergroten de optimale optie. Ze brengen geen gezondheidsrisico’s met zich mee, zijn niet invasief, vormen geen zware last voor onze portemonnee en zijn tegelijkertijd effectief in het verminderen van de busteonvolkomenheden.

Maxi Bust is een van de noviteiten onder deze voorbereidingen. Het heeft een aantrekkelijke samenstelling en laat een aantal handelingen zien, waardoor onze borsten mooi gevormd, gelift en steviger en groter worden.

Maxi Bust

BESTEL MAXI BUST NU

Maxi Bust – crèmesamenstelling

Hoe moet de ideale crème voor bustemodelbouw en -vergroting worden samengesteld? Ja, zoals Maxi Bust. De binnenkant is gevuld met intensieve plantenextracten met sterk regenererende, voedende, stimulerende collageenproductie en toenemende huiddichtheid. Interessant is dat sommige van de ingrediënten plantenequivalenten van vrouwelijke hormonen zijn, wat het effect heeft dat de vrouwelijke kenmerken binnen de borsten worden benadrukt, waardoor hun vorm en grootte wordt verbeterd.

Dit unieke mengsel van ingrediënten verdient ook om een andere reden onze aandacht – het is ingesloten in een huidvriendelijke, gemakkelijk te absorberen consistentie, die de effectiviteit ervan vergroot.

De Maxi Bust Ingrediënten zijn:

 • Heksenhazelextract – dringt door in de huid, het intensiveert de doorbloeding, zodat er meer zuurstof en voedingsstoffen in de weefsels terechtkomen. Dit verbetert de kwaliteit van de huid, de stevigheid, de verhoogde spanning en de verjonging. Tegelijkertijd heeft toverhazelaar een gunstig effect op de bovenlaag van de huid – het maakt de huid glad, kalmeert, verwijdert onvolkomenheden, zorgt voor de juiste hydratatie van de huid, regenereert en verbetert het uiterlijk.
 • Extract van de Aziatische roerdomp – verzadigt de huid van de buste met voedingsstoffen, verbetert het niveau van de hydratatie van de huid. Het stimuleert de synthese van collageen, verstevigt en zorgt voor elasticiteit van de huid, maakt de borsten voller en groter. Het vertoont ook sterke regeneratieve eigenschappen, waardoor littekens en striae sneller verdwijnen en huidverslapping wordt verminderd.
 • Pueraria mirifica extract – bevat plantaardige equivalenten van oestrogeen, d.w.z. vrouwelijke hormonen die verantwoordelijk zijn voor de groei van de borst en hen een vrouwelijke, afgeronde vorm geven. Het heeft een positieve invloed op de structuur van de buste, maakt de huid op de buste beter gespannen, verzamelt en modelleert borsten, verhoogt ze en verhoogt hun volume.
 • Extract van ginsengwortel – revitaliseert, verstevigt, voegt elasticiteit toe, verjongt de borsthuid. Vol met waardevolle voedingsstoffen stimuleert ginseng de productie van collageen, versterkt de huidcellen en maakt de huid gespannener, gladder en de hele borst is veerkrachtiger, voller en sterker.

Maxi Bust – effecten van toepassing. Zal de crème ons helpen de buste van onze dromen te krijgen?

Maxi Bust borstmodelleringscrème

Maxi Bust is een van de best gecomponeerde voorbereidingen voor het modelleren en ophangen van de buste. Het geeft het effect van Push-Up, en verhoogt tegelijkertijd het borstvolume. Door het systematisch insmeren van de buste met dit preparaat zullen we de bloedsomloop effectief stimuleren, de weefsels voeden en de herstelprocessen in zowel de oppervlakkige als de diepere lagen van de borsthuid activeren, wat zich zal vertalen in een uitgebreide verbetering van het uiterlijk en de aantrekkelijkheid van de borsten.

De effecten van het dagelijks wrijven van Maxi Bust:

 • Vermindering van het effect van slappe borsten, liftende borsten,
 • vermindering van striae en littekens,
 • het verbeteren van de contour en de vorm van de borsten voor een meer ronde, bolvormige, gevulde,
 • een verhoging van de buste huidspanning,
 • grotere stevigheid en elasticiteit van de borsten,
 • voeding, revitalisering, huidregeneratie,
 • verjongen en verfraaien van je buste,
 • om de huidstructuur en -dichtheid te verbeteren,
 • Visuele verhoging van de buste zelfs met twee maten!

Maxi Bust – opinies

In het geval van Maxi Bust hebben de meeste klanten een zeer vergelijkbare mening – de voorbereiding is de leider onder dit soort specificaties en verdient een groot onderscheid. Het werkt sterk en snel, stimuleert de bloedsomloop, verhoogt en verstevigt de borsten. Volgens vele meningen vermindert Maxi Bust alle onvolkomenheden en verbetert het zeker het uiterlijk van de borsten, en dit brengt genezing van de complexen met zich mee, het elimineren van gêne en schaamte, het verbeteren van de stemming, een aanzienlijke verhoging van het gevoel van aantrekkelijkheid en zelfvertrouwen.

Veel vrouwen geloven dat de Maxi Bust een perfecte optie is als we geen behandelingen en operaties willen ondergaan, en tegelijkertijd dromen we over het corrigeren van de grootte en het uiterlijk van de Maxi Bust.

Eenvoudige aanschaf en snelle levering, een redelijke prijs (vooral in vergelijking met de kosten van de behandelingen), hoge efficiëntie, goede prestaties zijn de kenmerken waardoor de Maxi Bust een vast onderdeel is geworden van de cosmetica van veel vrouwelijke gebruikers.

Bent u geïnteresseerd in de Maxi Bust crème? Klik hier en ga naar de site van de fabrikant, waar u tegen de meest aantrekkelijke marktprijs kunt kopen!

Maxi Bust borstvergrotingscrèmeu

BESTEL MAXI BUST NU

Category: schoonheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: admin