loxon 2 01

Minoxidil 2 en 5% – prestaties, doeltreffendheid en feedback van de patiënt

Een van de meest voorkomende oorzaken van overmatig en versneld haarverlies, niet alleen bij mannen, maar ook bij vrouwen, is genetische androgene alopecia. Het treft jaarlijks miljoenen mensen over de hele wereld en is het moeilijkst te diagnosticeren en te genezen. Dit is een taak voor specialisten, dermatologen of trychologen, die vaak aan deze ziektepreparaten op basis van minoxidil, een uitzonderlijk sterke maar effectieve werkzame stof, toeschrijven.

Androgene alopecia – oorzaken en symptomen

alopeciaDit type alopecia, ook wel mannetje genoemd, komt in 95 procent van alle gevallen van haaruitval voor, en de zeer karakteristieke symptomen kunnen al op relatief jonge leeftijd optreden. Veel mannen klagen al voor hun twintigste over hen, en het hele proces wordt met het verstrijken van de tijd intensiever.
Mannelijke kaalheid is moeilijk te behandelen vanwege de verschillende oorzaken, die tot nu toe bovendien nog niet duidelijk zijn geïdentificeerd. Meestal wisselen specialisten echter overgevoeligheid van het lichaam uit voor dihydrotestosteron, DHT, een hormoon afgeleid van testosteron. Het is vaak genetisch, het is gewoon erfelijk en de werking van DHT heeft een destructief effect op haarfollikels, waardoor ze snel krimpen en zelfs afsterven. Symptomen van alopecia androgene alopecia zijn zeer gemakkelijk te herkennen en het begint meestal met haaruitval in bochten, wat kan voorafgaan aan sterke seborroe en soms zelfs kan leiden tot een ontsteking van de haarfollikel.

Minoxidil – effectief tegen kaalheid van het mannelijke patroon

Deze symptomen kunnen zo sterk zijn dat de enige oplossing die in een dergelijke situatie kan worden gebruikt, Minoxidil is, een stof waarvan de effectiviteit is bewezen en waarvan het gebruik helaas gepaard gaat met bepaalde, soms moeilijk te accepteren bijwerkingen. Minoxidil zelf is een organische chemische verbinding, een dihydralazinederivaat, met een sterke hypotensieve werking, d.w.z. een te hoge bloeddruk verlagend. Het is daarom een belangrijk bestanddeel van geneesmiddelen tegen deze onaangename kwaal en het gunstige effect op de haarfollikels, dat een snelle haargroei stimuleert, is slechts een bijwerking van de werking ervan. Men kan gerust stellen dat Minoxidil sinds de ontdekking van dit fenomeen wereldwijd bekend is geworden en snel een van de meest gebruikte is geworden in de behandeling van androgene alopecia. Het wordt gekenmerkt door de hoogste effectiviteit in het tegengaan van de activiteit van DHT-hormoon, dat op vele niveaus werkzaam is:

  • een goede toevoer van voedingsstoffen rechtstreeks naar de haarfollikels door het reguleren van het werk van de verantwoordelijke kaliumkanalen;
  • stimulering van de doorbloeding van de hoofdhuid, betere oxygenatie van de hoofdhuid, wat een ideale omgeving creëert voor een snellere groei van nieuw haar;

Minoxidil, meestal in een concentratie van 2 of 5 procent, is te vinden in veel populaire antihaaruitval behandelingen zoals Loxon 2% en Loxon 5%, nu bekend als Loxon Max.

Loxon 2% en Loxon Max – Toepassingen, effecten van preparaten

Loxon max 01 226x300 1Tot voor kort waren deze twee preparaten alleen beschikbaar op voorschrift van een arts, maar nu krijgen we ze ook in de vrije verkoop. In beide gevallen is Minoxidil de werkzame stof, en de concentratie van Minoxidil moet in de eerste plaats afhangen van de ernst van de symptomen van de ziekte. Meestal zijn we niet in staat om ze zelf goed te herkennen, dus u moet naar een arts gaan die u zal helpen bepalen welke Loxon echt effectief zal zijn in ons geval.

Ze zijn in de vorm van vloeistoffen om direct in de hoofdhuid te wrijven, uitsluitend bestemd voor volwassenen, en de fabrikant raadt aan om ze twee keer per dag, ’s morgens en ’s avonds, in te wrijven, en de behandeling zelfs nog een paar maanden voort te zetten. Dankzij de inhoud van een passende dosis minoxidil kunnen we niet alleen rekenen op het stoppen van het proces van haaruitval, maar ook op hun snelle hergroei in grote hoeveelheden. Men moet niet alleen ontmoedigd worden door het feit dat ze in de beginperiode van de behandeling intensiever kunnen uitvallen, maar het is ook natuurlijk, en Loxon bereidt eenvoudigweg een plaats voor op de groei van nieuw gezonder en sterker haar.

Minoxidil – Bijwerkingen en meningen van patiënten

Helaas kan Minoxidil, net als veel andere stoffen met zulke krachtige effecten, bij sommige patiënten ook bijwerkingen veroorzaken die moeilijk te negeren zijn. Sommigen van hen, die Loxon gebruiken om alopecia te behandelen, ongeacht de concentratie van de werkzame stof, klaagden over de behandeling van alopecia:

  • bloeddrukproblemen, versnelde hartslag;
  • de genoemde intensiteit van haaruitval in de beginperiode van de behandeling, die echter niet spontaan oploste na 2 – 3 weken;
  • roodheid van de huid, wat soms leidt tot jeuk, pijnlijke irritaties en andere reacties die wijzen op een allergie voor Minoxidil;
  • lokale, soms zeer hevige hoofdpijn en pijn op de borst;
  • de creatinine- en ureumspiegels in het bloed verhogen.

Deze symptomen kunnen natuurlijk een reden tot bezorgdheid zijn, maar de meeste ervan gaan onmiddellijk na het stopzetten van het preparaat over, meestal zonder dat een bezoek aan een arts nodig is. Natuurlijk hangt alles af van de individuele reactie op de werkzame stof, en veel patiënten voelen het helemaal niet. De meningen, die te vinden zijn op de fora die gewijd zijn aan kaalheid, zijn niet eenduidig, veel mensen prijzen de Minoxidil, maar bekritiseren evenzeer alle tekortkomingen ervan.

Het is dus beter om het zelf te proberen, te zien hoe het op ons lichaam gaat werken, en wanneer we een van de kleinste bijwerkingen voelen, zelfs de kleinste bijwerkingen, kunnen we altijd een veiliger middel gebruiken, zoals bijvoorbeeld een “spookdrug”. ProfolanTabletten die ook voorkomen dat DHT wordt beschadigd. Ze zijn uitsluitend gebaseerd op natuurlijke plantaardige ingrediënten, brandnetelextract, veldpaardenstaart met toevoeging van vele waardevolle vitaminen, mineralen en aminozuren. Profolan kan rechtstreeks van de fabrikant worden gekocht door een bestelling te plaatsen voor zijn website en het is de moeite waard om te profiteren van vele aantrekkelijke promoties op dit moment, zodat u collectieve pakketten van verschillende pakketten tegen een veel lagere prijs kunt kopen.

Category: schoonheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: admin