Nivelisan – innovatieve pleisters voor gewrichts-, spier- en rugpijn

nivelisan

Geschat wordt dat in Nederland ongeveer 30 procent van de mensen ouder dan 40 jaar problemen heeft met gewrichten en ruggengraat, en dat ze ook veel jongere mensen treffen. Terwijl dergelijke kwalen op oudere leeftijd meestal veroorzaakt worden door degeneratieve aandoeningen, zijn ze bij jongeren meestal het gevolg van mechanisch letsel. Ongeacht de oorzaak beperkt de gewrichtspijn, die vaak ook de omgeving omvat, de mobiliteit en maakt het dagelijks leven veel moeilijker. Onlangs zijn er innovatieve Nivelisan-pleisters op de markt gekomen, die een zeer waardevolle ondersteuning kunnen zijn in de strijd tegen pijn in gewrichten en wervelkolom.

Oorzaken van gezamenlijke problemen

Gewrichten – beweegbare botverbindingen zijn een zeer belangrijk element van het menselijk bewegingsapparaat. Ze bestaan uit de uiteinden van de botten die bedekt zijn met gewrichtskraakbeen, het zakje en de gewrichtsholte. Er zijn ook ligamenten, meniscus, ringen in de vijvers. Wat belangrijk is, de bron van de pijn kan elk element van deze structuur zijn. Als deze aandoening enkele dagen aanhoudt, vooral als de pijn gepaard gaat met andere symptomen, zoals roodheid en zwelling, koorts, ochtendstijfheid is het noodzakelijk een arts te raadplegen, omdat dit een symptoom van een ernstige ziekte kan zijn.

pijn in het ellebooggewricht

Meestal is de oorzaak van kwalen echter op jonge leeftijd vaak trauma’s of overbelasting van de organen van de locomotief die verband houden met lichamelijke activiteit en betreft het vooral de onderste ledematen – knie- en enkelgewrichten. Bij ouderen worden mobiliteit en pijn meestal veroorzaakt door degeneratieve veranderingen. Gewrichten en wervelkolom verslijten door ouderdom, gewrichtsmassa en kraakbeenweefsel degenereren, waardoor botten tegen elkaar beginnen te wrijven, stijfheid, beperkte beweeglijkheid en vooral pijn die moeilijk te verdragen is. Een andere reden voor gewrichtsproblemen kunnen ontstekingsziekten zijn.

Manieren om gewrichtsproblemen te verlichten

Het doel van het gewrichtsvocht en het kraakbeen hebben helaas niet de mogelijkheid om zich te regenereren. Het is nog niet mogelijk geweest om ze volledig te herbouwen, ondanks de aanzienlijke vooruitgang van de moderne geneeskunde. De recent populaire toepassing van hyaluronzuur direct op het beschadigde gewricht verbetert de functionaliteit en verlicht de pijn, maar veroorzaakt geen volledige regeneratie.

Het probleem wordt niet opgelost door de zogenaamde “sterke gewrichtsoefening” of door revalidatie, want daarna komen de kwalen toch weer terug. Hetzelfde geldt voor talrijke zalven of gels, waarvan de effecten tijdelijk en van korte duur zijn.

Artsen adviseren om bij acute pijn het zieke gewricht te ontlasten en te immobiliseren. Het is echter moeilijk om van mensen met deze ziekte te eisen dat ze volledig afzien van hun verplaatsingen of andere levensactiviteiten. Ook is het onmogelijk om de pijn te verlichten door kilo’s pijnstillers in te nemen! Geen wonder dat elke nieuwe methode om gewrichtsaandoeningen te verlichten grote belangstelling wekt bij patiënten. De echte ontdekking op dit gebied is sinds kort de pleister voor pijn in de gewrichten en spieren van Nivelisan.

nivelisan

Nivelisan – het werken van de pleisters

Nivelisan-pleisters op basis van natuurlijke ingrediënten, niet-invasief en veilig voor de maag en lever, gebruiken een innovatieve transdermale strategie, de geleidelijke penetratie van werkzame stoffen direct via de huid naar het getroffen gebied. In tegenstelling tot traditionele pijnstillers op basis van paracetamol of ibuprofen, irriteren ze het spijsverteringsstelsel niet en veroorzaken ze geen andere negatieve bijwerkingen.

Een technologisch geavanceerde behandeling elimineert niet alleen pijn, stijfheid en zwelling snel, maar heeft ook regeneratieve eigenschappen. De pleisters dragen bij tot de reconstructie van het gewrichtskraakbeen en daarmee tot het herstel van de mobiliteit. Systematisch, dagelijks gebruik van Nivelisan-pleisters kan de goede werking van de gewrichten herstellen, zelfs in geval van langdurige degeneratieve veranderingen, ontstekingen of complicaties na een verwonding of verwonding.

Breng een pleister (niet meer dan een per keer) aan op een droge huid op een pijnlijke plaats. Het plakt niet af onder het water.

Lees ook over het effectieve en veilige voedingssupplement voor gewrichten: Flexidium 400

Wat zijn de ingredienten van de Nivelisan-pleisters?

Wilde roos
 • Wilde roos – een plant die bekend staat om zijn gezondheidsbevorderende eigenschappen, die een van de rijkste bronnen van vitamine C is en een hoog gehalte aan andere vitaminen heeft. Het ondersteunt een goede oxygenatie en voeding van de weefsels, draagt bij aan de verbetering van de circulatie. Verbetert de spierfunctie, verlicht de pijn, minimaliseert de stijfheid.
 • MSM – een organische zwavelverbinding die van nature in het lichaam voorkomt. Het heeft een belangrijke invloed op de goede werking van het bindweefsel en is een natuurlijk ontstekingsremmend middel dat bijdraagt aan de verlichting van de pijn. Aanbrengen via de huid betekent een onmiddellijke verhoging van het MSM-gehalte in het lichaam, en dus een snelle eliminatie van aandoeningen.
 • Curcumine – een werkzame stof aanwezig in kurkuma, is een sterke antioxidant, heeft antibacteriële en antivirale eigenschappen. Het verlicht ontstekingen en vertraagt de veroudering van de cellen.
 • De bast van de witte wilg – natuurlijke aspirine genoemd – staat al sinds de oudheid bekend om zijn pijnstillende en ontstekingsremmende eigenschappen.

Lees ook een recensie van de Aliviolan vijvergel recensie.

Nivelisan – opvattingen van patiënten

kniepijn

In de op internet gepubliceerde adviezen komen twee kwesties naar voren. Ten eerste zijn de gebruikers het erover eens dat dit een uitstekend alternatief is voor pijnstillende tabletten en net als zij snel verlichting van de pijn brengt. Ten tweede benadrukken ze de brede waaier aan toepassingen voor Nivelisan-pleisters. Sommigen van hen hielpen na een knieblessure, anderen in het geval van degeneratieve veranderingen, uiteindelijk bleken ze ook effectief te zijn als het gaat om rugpijn, ruggengraat en hoofdpijn.

Nivelisan – prijs en aankoop

Als u zich wilt ontdoen van pijnlijke gewrichten of rugpijn, en tegelijkertijd beschadigde weefsels wilt regenereren en zorgen voor een terugkeer naar een goede fysieke conditie, dan is het ongetwijfeld de moeite waard om naar Nivelisan-pleisters te gaan. We zullen ze kopen via de officiële website, waar u naartoe kunt gaan door hier te klikken.

Een traktatie voor klanten zijn frequente promoties en kortingen, die door de fabrikant van het preparaat worden verstrekt.

nivelisan

Voor meer informatie, bezoek de website van de fabrikant van de Nivelisan-pleisters.

Category: gezondheid

9 comments

 1. Ik vecht al maanden tegen rugpijn. Wat de pillen betreft, ik heb al een halve apotheek geprobeerd, maar ik ben gestopt omdat ze niets geven. Zalf? Het is ook een middelmatig effect. Misschien zullen deze pleisters effectiever zijn.

 2. Andrew6070, deze Nivelisan-pleisters die ik je kan aanbevelen. Ik ben erg geholpen door overbelaste rugpijn. Ik was lange tijd moe, ik heb zo’n baan dat ik bijna altijd een last op mijn rug heb. Ik had bijna elke dag na het werk pijn. Maar aangezien de pijn onvergelijkbaar kleiner is, voel ik bijna mijn rug niet meer 🙂

 3. Ze helpen mij ook. Maar ik zal je vertellen dat wervelkolomoefeningen, zoals rekoefeningen, ook veel helpen. Wat de pillen betreft, ik ben het ermee eens dat ze niet helpen. Even onderdrukken ze alleen de pijn, en als die groter is, geven ze helemaal niets, maar bederven ze alleen de maag en lever.

 4. Voor mij is Nivelisan een grote redding. Ten eerste werken ze effectief tegen kruispijn, ten tweede zijn ze zeer comfortabel en snel te gebruiken. Je hoeft je niet in te vetten met deze zalven, zorg ervoor dat je kleren niet vies worden, wacht tot ze in de huid doordringen…… Hier kleef je het gewoon aan en maak er een einde aan. Ik vind het een geweldig product.

 5. Ik had een probleem met mijn schouder als gevolg van een te intensief gebruik van instrumenten in de sportschool 😉 en ik moet zeggen, tot mijn verbazing, heeft Nivelisan me geholpen. En ik dacht dat ik altijd pijn in mijn schouder zou hebben, ik was zo moe voor een jaar. En hier in een maand tijd zijn de pijnen geleidelijk verdwenen en ik heb niet het gevoel dat ik ooit een probleem met mijn schouder heb gehad 🙂

 6. Ik heb 25 kg overgewicht en krijg geen pijn meer in mijn rug. Ik neem tonnen pijnstillers, ik weet dat het stom is, omdat ze niets doen. Ik heb nu al drie dagen Nivelisan-pleisters geplakt, misschien helpen ze wel. Ik voel me tot nu toe een beetje beter.

 7. Marinka, als je zo overgewicht hebt, geen wonder dat je rug pijn doet. Als je niet begint te bewegen, zullen de beste pillen en pleisters je niet helpen. Ik garandeer u dat lichamelijke activiteit en gewichtsverlies uw pijn zullen doen verdwijnen, en het is zeer waarschijnlijk dat het volledig zal verdwijnen. Maar als je niets verandert en je bent nog steeds dik en weinig beweegt, dan is het een eenvoudige manier om te degenereren en een paar andere ernstige kwalen die niet alleen te maken hebben met de wervelkolom.

 8. Enduro789 stelde een goed punt aan de orde, rugpijn komt vaak voor als gevolg van een zittende levensstijl. Uit eigen ervaring weet ik hoeveel sport kan helpen. Sinds ik naar de sportschool en het zwembad ben geweest, zijn al mijn gewrichtsproblemen verdwenen. Natuurlijk moet je er bij deze sport ook op letten dat je het niet andersom doet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: piotr