NooTronin

Nootronin – een supplement ontworpen om de hersenfunctie te verhogen

In de snelle wereld van vandaag komt het steeds vaker voor dat mensen belangrijke zaken over het hoofd zien, of ze nu persoonlijk of werkgerelateerd zijn. Dit gaat gepaard met het gevoel dat onze hersenen te traag functioneren en dat we ons cognitieve potentieel niet ten volle benutten. Het is echter mogelijk om deze stand van zaken te veranderen, en dit kan geholpen worden door Nootronin een voedingssupplement dat uitsluitend bestaat uit natuurlijke ingrediënten.

Uit welke bestanddelen bestaat het menselijk brein?

 hoe werken de hersenen

De hersenen zijn een complex orgaan dat een belangrijke rol speelt in het menselijk lichaam. Het is verantwoordelijk voor een breed scala aan functies, waaronder het controleren van vrijwillige en onwillekeurige bewegingen, het reguleren van emoties en gedrag, het verwerken van zintuiglijke informatie en het faciliteren van cognitieve processen zoals geheugen, aandacht en taal.

In wezen dienen de hersenen dus als een controlecentrum dat alle lichaamsfuncties coördineert en reguleert. Het gemiddelde gewicht van de hersenen varieert van 1.200 tot 1.400 gram, en ze zijn golvend, met een volume van 1.100 tot 1.300 kubieke centimeter, afhankelijk van het geslacht, en de structuur bestaat uit:

 • de twee hersenhelften, die onderling verbonden zijn, en bestaan uit de frontale kwab, die onder andere de lichaamsbeweging controleert, dede temporale kwab, die verantwoordelijk is voor auditieve en olfactorische prikkels, de occipitale kwab, die verantwoordelijk is voor visuele prikkels, en de pariëtale kwab, die sensorische prikkels verwerkt;
 • de tussenhersenen, die de overdracht van zenuwimpulsen mogelijk maken, het endocriene systeem en de lichaamstemperatuur regelen en de hormonen aanmaken die verantwoordelijk zijn voor een goede slaap, waaronder melatonine;
 • het cerebellum, dat als belangrijkste taak heeft om de beweging van de ogen, de ademhaling, de hartslag en het evenwicht van het lichaam mogelijk te maken;
 • de hersenstam, zonder welke het onmogelijk zou zijn om de belangrijkste vitale functies in stand te houden, waaronder het handhaven van het bewustzijn.

Welke factoren kunnen hersenaandoeningen veroorzaken?

Voedingssupplement Nootronin heeft te maken met een aantal factoren die onze hersenfunctie en -prestaties negatief kunnen beïnvloeden. Het is onder andere belangrijk om een goede geestelijke gezondheid te behouden en de behandeling van onderliggende psychische aandoeningen te ondersteunen, evenals verschillende keuzes in levensstijl. Het versterken van de intellectuele capaciteit en het geheugen zal nodig zijn als de hersenfunctie wordt aangetast door:

 • een zittende levensstijl wat een constant gebrek aan lichaamsbeweging en beweging buitenshuis betekent, wat leidt tot hypoxie;
 • een dieet dat niet uitgebalanceerd is qua voedingswaarde en waarin essentiële vitamines, mineralen en andere waardevolle bestanddelen ontbrekeneen dieet dat niet evenwichtig is qua voedingswaarde en essentiële vitamines, mineralen en andere waardevolle stoffen mist, terwijl het vol zit met transvetten of sterk bewerkte voedingsmiddelen die tot hersenbeschadiging kunnen leiden;
 • onvoldoende rust overdag en onvoldoende dagelijkse slaap en slechte slaapkwaliteit zijn beide factoren die bijdragen aan slapeloosheidonvoldoende rust overdag en onvoldoende dagelijkse slaap en slaap van slechte kwaliteit zijn beide factoren die bijdragen aan slapeloosheid, verslechtering van de hersenfunctie en, in ernstige gevallen, permanente hersenbeschadiging;
 • alcoholgebruik en dwangmatig roken; studies hebben aangetoond dat dit leidt tot onomkeerbare veranderingen in de hersenen, veroorzaakt door zowel toxines als hypoxie;
 • stress, niet voor niets beschouwd als een beschavingsziekte, die de verbindingen tussen neuronen negatief kan beïnvloeden, wat uiteindelijk leidt tot een verminderde overdracht van zenuwimpulsen.

NU NOOTRONINE BESTELLEN

Nootronin – ingrediënten waarop u volledig kunt vertrouwen

 Nootronin

Nootronin , een modern en effectief voedingssupplement, wordt gekenmerkt door zijn veelzijdige werking. De belangrijkste functie is het activeren van de hersenen, wat leidt tot een verbetering van mentale vaardigheden, concentratie, geheugen en cognitieve functies. Alle bestanddelen die erin worden gebruikt zijn 100% natuurlijk en hebben geen schadelijke bijwerkingen. Het is echter cruciaal om te controleren op mogelijke allergieën voor een van hen, zoals aanbevolen door de fabrikant. De volgende stoffen zijn verantwoordelijk voor de effectiviteit van Nootronin:

Ginsengwortelextract

Het eerste ingrediënt in Nootronin capsules is een zeer gewild natuurlijk middel dat al eeuwenlang in de traditionele geneeskunde wordt gebruikt. De effectiviteit wordt toegeschreven aan de vele voordelen voor de gezondheid, waaronder meer energie en cognitieve functies, minder ontstekingen en een beter functionerend immuunsysteem. Het dankt zijn effecten aan de aanwezigheid van verbindingen zoals triterpeensaponinen, vitamine A, vitamine B1 (thiamine), vitamine B3 (niacine), vitamine C, vitamine E, zink, magnesium, kalium, calcium en ijzer.

De ginsengwortel verdrijft vrije radicalen uit het lichaam, stimuleert en geeft energie, heeft een voedende werking, reguleert de hersenen en andere delen van het zenuwstelsel.De ginsengwortel heeft een sterke anti-stress en stemmingsverbeterende werking.

Groene thee-extract

Een soort die niet alleen in Azië, maar over de hele wereld veel gedronken wordt en zeer gewild is om zijn talrijke gezondheidsbevorderende effecten. Het wordt onder andere gewaardeerd om zijn uitzonderlijk rijke samenstelling, die vol zit met vitamine B, C, E, D en K, ondersteund door l-theanine, cafeïne, flavonoïden, polyfenolen, fenolzuren en mineralen zoals zink, fluor, mangaan, koper en kalium.

Hierdoor verbetert groene thee het geheugen en het vermogen om nieuwe kennis te verwerven, stimuleert het de hersenen tot verhoogde activiteit, versnelt het de regeneratie van het lichaam na inspanningmentale en fysieke inspanning, minimaliseert het risico op hart- en vaatziekten en bevat antioxidanten voor het elimineren van gezondheidsbedreigende vrije radicalen.

bacopa monnieri-extract

Een overblijvend kruid, beter bekend onder de Poolse namen waterhyssop of kleinbladige bacopa. Het wordt gekenmerkt door zijn gehalte aan voedingsstoffen, die de verzwakte hersenen en het hele zenuwstelsel ondersteunen.zenuwstelsel, flavonoïden, fytosterolen, organische zuren, alkaloïden en vooral steroïde saponinen zoals bacosiden A en B.

Dankzij deze bestanddelen verbetert bacopa monnieri de overdracht van zenuwimpulsen, verbetert het de bloedcirculatie, waardoor de hersenen grondig van zuurstof worden voorzien, beschermt het tegen neurodegeneratie en beschermt het tegen infecties.beschermt tegen neurodegeneratieve ziekten, Alzheimera en Parkinson, en heeft het vermogen om de cognitieve functie, het verminderde geheugen, de concentratie en het leervermogen te verbeteren.

B-vitaminen

Een groep wateroplosbare vitamines die bekend staan als B-vitamines, ook aanwezig in andere ingrediënten in deze capsules, die een sleutelrol spelen in de stofwisseling en energieproductie van het lichaam. Tegelijkertijd zijn ze essentieel voor veel lichaamsprocessen, helpen ze koolhydraten, eiwitten en vetten af te breken tot energie en nemen ze deel aan de vorming van rode bloedcellen.

Nootronin capsules bevatten B-vitamines, die belangrijk zijn voor een gezonde werking van de hersenen en het zenuwstelsel en het algehele welzijn, en bevatten een extra dosis van twee vitamines:

 • pyridoxine, beter bekend als vitamine B6, dat een sleutelrol speelt bij de vorming van neurotransmitters zoals dopamine en adrenaline, die essentieel zijn voor de overdracht van zenuwsignalen. Tegelijkertijd verbetert vitamine B6 de cognitieve functie, het geheugen en de concentratie, dus de prestaties van het zenuwstelsel en de hersenen;
 • cobalamine, of vitamine B12, een andere belangrijke vitamine voor het behoud van veel lichaamsfuncties, en een tekort ervan wordt onmiddellijk weerspiegeld in een slechte gezondheid. Zonder deze vitamine zou de productie van de eerder genoemde neurotransmitters ook onmogelijk zijn, en tekorten leiden ook tot hersenschade en merkbare afname van de hersenprestaties.

L-glutaminezuur

Dit is een aminozuur dat vaak voorkomt in verschillende eiwitten. Het menselijk lichaam kan het zelf synthetiseren, maar het is de moeite waard om de tekorten aan te vullen met het voedingssupplement Nootronin. L-glutaminezuur speelt veel belangrijke rollen in het menselijk lichaam, waaronder het fungeren als neurotransmitter in de hersenen en het deelnemen aan het metabolisme van andere aminozuren. Tegelijkertijd verbetert het de concentratie, verbetert het het geheugen en vergemakkelijkt het de opname van grote hoeveelheden nieuwe informatie door de hersenen. Het reguleert ook de bloedsuikerspiegel en verbetert de werking van het spijsverteringsstelsel.

Nootronin – beoordelingen van de positieve effecten van dit voedingssupplement

 Nootronin

Op de samenstelling van Nootronin capsules is niets aan te merken; de werking ter ondersteuning van de hersenen en andere elementen van het zenuwstelsel is bevestigd door positieve meningen van specialisten op dit gebied. Dezelfde mening zijn mensen toegedaan die hun hersenen ermee hebben versterkt en in staat zijn om te genieten van de volledige werking ervan, wat zeer gunstig is voor hun privé- en beroepsleven. Zij benadrukken de voordelen van Nootronin zoals:

 • het voorziet de hersenen van alle voedingsstoffen die het nodig heeft;
 • geen bijwerkingen, volledig veilig in gebruik met uitzondering van een mogelijke individuele allergische reactie op een ingrediënt;
 • 100% natuurlijke samenstelling, zonder schadelijke kunstmatige stoffen;
 • versterking van de hersenen en het hele zenuwstelsel door de synthese van meer neurotransmitters;
 • betere zuurstoftoevoer naar de hersenen, vergemakkelijkt door een betere bloedcirculatie als gevolg van de verwijding van de bloedvaten.

Nootronin – hoe kun je het kopen?

Om de hersenprestaties te verbeteren, worden Nootronin-capsules voor hersenverbetering aanbevolen. Deze capsules kunnen rechtstreeks worden gekocht op de website van de fabrikant die de beste, betaalbare prijzen en veel aantrekkelijke kortingen biedt. Vul gewoon het contactformulier in met je naam en telefoonnummer om te profiteren van een adviseur die je terugbelt en de rest van de aankoopformaliteiten voor je regelt.

NU NOOTRONINE BESTELLEN

Category: gezondheid

Article by: admin