presuren

Presuren Cardio – voedingssupplement dat de bloeddruk harmonisch reguleert en de effecten van hoge bloeddrukziekten bestrijdt.

Hoe voorkom ik hypertensie?

bloeddrukmeting

Hypertensie, een zogenaamde beschavingsziekte, wordt meestal geassocieerd met overgewicht, ongepaste voeding, lage lichamelijke activiteit, roken en alcoholmisbruik, leven in permanente stress, al die ongunstige factoren die de moderne levensstijl kenmerken.

Bovendien, zelfs als we hoofdpijn krijgen, te snel lijden of moeite hebben om goed te zien, associëren we het niet met een te hoge bloeddruk. En hoewel de meesten van ons de alarmerende gevolgen van deze ziekte kennen, meten we het niveau ervan niet regelmatig, en alleen op die manier kunnen we het gevaar tijdig zien en de ontwikkeling van de ziekte tot staan brengen. Naast een systematische bloeddrukcontrole moet u ook nadenken over het veranderen van uw levensstijl.

In de eerste plaats moeten we onze voeding aanpassen – we moeten overtollig zout vermijden, waarvan de enorme hoeveelheden in verwerkte levensmiddelen, dat wil zeggen in gezouten vlees, bereide en halfafgewerkte maaltijden, of welke soort fastfood dan ook, worden aangetroffen. Niet roken, meer alcohol, koffie of thee drinken.

De bloeddrukverlaging wordt veroorzaakt door de aanwezigheid van voldoende kalium in de voeding. Om dit te garanderen, moet je tomaten, aardappelen, broccoli, erwten, bananen, gedroogd fruit en bittere chocolade met een minimum cacaogehalte van 70% eten, met een snelheid van ongeveer 60 gram per dag. Groenten en fruit zullen ons ook voorzien van vitaminen die belangrijk zijn voor onze gezondheid, terwijl zeevis ons zal voorzien van omega 3 onverzadigde zuren, die, samen met vitaminen, onze bloeddruk zullen verlagen.

Tot slot kunt u het dagelijkse deel van het verkeer niet vergeten. Systematische lichaamsbeweging zorgt ervoor dat het bloed van de hartpomp efficiënter wordt gepompt, dat de bloedvaten uitzetten, dat alle cellen van het lichaam beter van zuurstof worden voorzien en dat de druk afneemt.

Presuren – een nieuw voedingssupplement voor hoge bloeddruk

presuren

Het is al lang bekend dat er kruiden zijn die bijzonder effectief zijn in het verlagen van de bloeddruk. Het gaat bijvoorbeeld om meidoorn, brandnetel, maretak, maretak, Sint-Janskruid. En het was op basis van meidoorn en brandnetel dat een nieuwe formule werd ontwikkeld voor een nieuw supplement om de drukniveaus na het eerste gebruik te normaliseren, genaamd Presuren Cardio. Het werd ontwikkeld door Poolse wetenschappers in samenwerking met een internationaal onderzoeksteam en de doeltreffendheid ervan werd bevestigd door talrijke meertraps tests.

Klinische studies hebben aangetoond dat Presuren niet alleen de bloeddruk binnen 6 uur stabiliseert, maar ook de flexibiliteit van de bloedvaten herstelt, veilig is en goed werkt in elk stadium van de ontwikkeling van hypertensie. Het minimaliseert ook de effecten van aritmie en angina, en helpt zelfs om spraakorganen en beweging na een beroerte te regenereren.

Presuren – samenstelling van de specifieke formulering en relevantie van de afzonderlijke stoffen

fruit

Het supplement bestaat voornamelijk uit meidoorn, een plant die al lang bekend en gewaardeerd wordt door de geneeskunde. Het bevat veel stoffen die een gunstige invloed hebben op de conditie van de bloedvaten en het hart, waaronder fytosterolen, aminen, looistoffen, vitaminen C en B, pectine, minerale zouten en de belangrijkste flavonoïden en procyaniden in deze context.

Flavonoïden hebben een ontspannende werking op de gladde spieren van de kransslagaders, andere stoffen in meidoorn hebben vergelijkbare eigenschappen. Het resultaat is dat deze plant een kalmerende en diuretische werking heeft, de afdichtingen en de bloedvaten versterkt, de sterkte van de hartkrimpingen verhoogt, en tegelijkertijd de frequentie ervan enigszins vertraagt, en dit alles zorgt voor een daling van de bloeddruk.

Het tweede belangrijke ingrediënt van plantaardige oorsprong is de gewone brandnetel. In tegenstelling tot deze term heeft deze plant volstrekt buitengewone helende eigenschappen, omdat het een ware schat aan werkzame stoffen is die essentieel zijn voor het goed functioneren van het lichaam. Dit zijn onder andere: vitaminen – A, B2, C, K, mineralen – magnesium, calcium, ijzer, fosfor, kalium, jodium, zwavel, natrium, silicium, evenals organische zuren, amino- en looistoffen, flavonoïden, fytosterolen, carotenoïden, serotonine. Dankzij de aanwezigheid van deze stoffen verbetert brandnetel de conditie van de bloedvaten en verbetert de doorbloeding en de hartslag, waardoor de bloeddruk daalt.

Presuren bevat ook thiamine, of vitamine B1 die de bloedcirculatie verbetert, riboflavine, of vitamine B2, essentieel voor de vorming van rode en witte lichamen en de ontwikkeling van cellen, en vitamine B6 die de bloeddruk in weefsels en organen van het lichaam vermindert, waardoor overtollig vocht uit het lichaam wordt verwijderd.

Presuren – meningen van experts en patiënten

Deskundigen benadrukken dat Presuren veilig is op alle leeftijden, en dat het bovendien effectief is in elke fase van de ontwikkeling van hypertensie. Dit is vooral mogelijk door de aanwezigheid van bioflavonoïden en een zorgvuldige selectie van afzonderlijke componenten. Het positieve effect moet ook worden aangetoond door gedetailleerde klinische studies, uitgevoerd door eersteklas specialisten.

Even vleiend, althans tot nu toe, zijn de meningen van de patiënten, die op hun beurt wijzen op de bijna onmiddellijke effecten van het gebruik van het supplement en een aanzienlijke verbetering van de gezondheid en het welzijn. Het is te hopen dat de voorbereiding op de lange termijn echt nuttig zal blijken te zijn in de strijd tegen deze gevaarlijke ziekte.

Presuren – hoe gebruikt u het supplement?

Het supplementpakket bevat 30 capsules van 500 milligram. Het preparaat moet twee keer per dag met één capsule worden ingenomen. De aanbevolen dagelijkse dosis mag niet worden overschreden en in het geval van zwangere vrouwen en andere geneesmiddelen is het noodzakelijk een arts te raadplegen.

Hier gaat u naar de officiële Presuren-website

presuren

Category: gezondheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: admin