Pure Mente Dream On Drops 1

Pure Mente Dream On Drops – druppels voor stress, zenuwen en slaapproblemen. Een samenstelling van waardevolle extracten voor innerlijke rust

Pure Mente Dream On Drops is een essentieel brouwsel van ingrediënten die de conditie van onze zenuwen verbeteren. Het wordt geleverd in de vorm van druppels, waardoor het een goed alternatief is voor mensen die liever pro-gezondheidsproducten in vloeibare vorm innemen in plaats van tabletten of capsules.

Pure Mente Dream On Drops 1 300x225 1

Twee doses per dag zijn voldoende om snel de verbetering van de geestelijke conditie op vele niveaus te voelen – van vermindering van stress en overmatige nervositeit, via normalisering van de stemming tot opheffing van slaapproblemen.

In de moderne tijd, die gekenmerkt wordt door een snelle, intensieve levensstijl en alomtegenwoordige stress, is het moeilijk om een honderd procent goede mentale conditie te behouden. Voor de meesten van ons zijn zenuwslopende situaties aan de orde van de dag. Veel mensen hebben ook te maken met de noodzaak om voortdurend op hoge snelheid te leven. In dergelijke omstandigheden is het raadzaam een degelijke ondersteuning voor het zenuwstelsel te vinden. Dream On Drops is een product dat onze geest op een slimme manier ondersteunt, een slecht humeur, prikkelbaarheid, angst of spanning wegneemt en zorgt voor een constant welzijn. Hoe werken Pure Mente Dream On druppels?

Hoe houd je zenuwen en stress onder controle?

Zowel in het beroeps- als in het privé-leven komen wij een veelheid van situaties tegen die leiden tot geestelijke vermoeidheid, notoire prikkelbaarheid, explosiviteitStemmingswisselingen, hyperactiviteit, slaapstoornissen… In feite is stress voor velen van ons dagelijks brood, en het is op lange termijn slecht voor onze gezondheid.

 Een oververmoeide man houdt zijn hoofd op zijn bureau, naast zijn laptop, agenda en klok

Niet alleen onze psyche lijdt onder stress, maar ons hele lichaam. Het is niet zonder reden dat stress een van de hoofdoorzaken van de meeste ziekten zou zijn. Helaas worstelt een groot deel van de samenleving dagelijks met stress en gebrek aan innerlijke rust. Het probleem is het onvermogen om afstand te nemen van de moeilijkere situaties in het leven en er rationeel mee om te gaan, alsook het toegeven aan negatieve emoties in uiteenlopende omstandigheden. Hoe kunnen we omgaan met onze zenuwen en stress?

Verschillende anti-stress en ontspanningstechnieken kunnen zeer nuttig zijn, zoals meditatie, mindfulness training, aromatherapie, yoga, muziektherapie, massages, spieren aanspannen en ontspannen, visualisatie, enz. Ogenschijnlijk triviale activiteiten zoals tijd doorbrengen in de natuur, boeken lezen, het vinden van een boeiende hobby of regelmatige sportbeoefening kunnen ook uiterst nuttig zijn om de zenuwen te kalmeren.

In de strijd voor innerlijke rust is het ook de moeite waard om supplementatie met kalmerende, anti-stress en adaptogene preparaten te overwegen.

De plantaardige bestanddelen in dergelijke supplementen beschermen ons zenuwstelsel van binnenuit, verbeteren de stroom van impulsen tussen neuronen, verbeteren de hersenfunctie en remmen zenuwactiviteit af. Door de aanpassing van ons organisme aan de omstandigheden waarin het zich bevindt te vergemakkelijken, verhogen zij de weerstand tegen stress.

Deze Pure Mente Dream On Drops is een voorbeeld van een formule die precies zo werkt. Het bevat 6 intensieve regulatoren van het zenuwstelsel, dankzij welke wij weer een goede, stabiele stemming krijgen en onze afweer tegen stress versterken, terwijl negatieve prikkels uit de buitenwereld ons niet zullen beïnvloeden en onze psyche niet zullen verwoesten.

Welke grondstoffen zitten er in Dream On Drops?

 Pure Mente Dream On Drops

Pure Mente Dream On Drops druppels samenstelling

Adaptogenen verbeteren de reactie van het lichaam op stressoren, waardoor het zich beter kan aanpassen aan moeilijke omgevingsomstandigheden, gedachten kan kalmeren en meer afstand kan nemen van ongunstige gebeurtenissen. Dankzij deze eigenschappen verbeteren adaptogenen zowel de mentale als de fysieke conditie (niet gestresst, ontspannen, goed aangepasthet lichaam functioneert beter, verspilt geen energie aan het voortdurend onder ogen zien van de dreiging en het klaar blijven staan om te vechten).

Dream On Drops bevat 3 adaptogenen van hoge kwaliteit (citronella, zoethout en astragalus) aangevuld met 3 kruidenextracten met zenuwstillende en ontspannende eigenschappen voor lichaam en geest. Deze combinatie biedt uitgebreide bescherming en versterkt onze psyche.

De werkzame bestanddelen in Pure Mente Dream On Drops zijn:

Astragaluswortelextract

Astragalus behoort tot de groep van adaptogene ingrediënten en helpt het lichaam om zich beter aan moeilijke, stressvolle situaties aan te passen. Als gevolg daarvan nemen wij geen stress op ons, maar houden wij afstand van wat er om ons heen gebeurt. Ons lichaam blijft in een ontspannen toestand en genereert geen negatieve emoties en toestanden (zoals woede, spanning, prikkelbaarheid, onvermogen om verantwoordelijkheden aan te kunnen, depressie, angstangst, apathie, stemmingsstoornissen) en lichamelijke reacties zoals trillen van de handen, overmatig zweten, hoofdpijn, hoge bloeddruk, hartkloppingen, spijsverteringsproblemen, gezichtsstoornissen.

Naast zijn anti-stress werking heeft astragalus ook hersenversterkende, neuroprotectieve (beschermt neuronen tegen beschadiging, voorkomt neurodegeneratieve ziekten) en immuunstimulerende (versterkt de natuurlijke immuunmechanismen van het lichaam) eigenschappen. Het heeft ook antibacteriële, antivirale en antioxiderende eigenschappen (jaagt schadelijke vrije radicalen weg uit het lichaam en remt verouderingsprocessen).

Citronella vruchten extract

Chinese Citronella is een adaptogeen met een groot anti-stress potentieel en een groot vermogen om geestelijke en lichamelijke vermoeidheid tegen te gaan. Het bevat een hele reeks bestanddelen van de lingangroep met adaptogene werking, waardoor het de werking van het lichaam normaliseert en ons beschermt tegen de schadelijke effecten van stress.

Behalve dat chinensis stress vermindert, verhoogt het ook de weerstand tegen geestelijke inspanning. Het helpt bij het bereiken van doelen en taken in het privé- en beroepsleven. Het ontwikkelt het vermogen om tijd te organiseren, te plannen en beslissingen te nemen, verbetert de perceptie.

Bovendien heeft het een positief effect op onze stemming, stabiliseert het de werking van het centrale zenuwstelsel, vermindert het prikkelbaarheid, hyperactiviteit, alsook angst- en depressieve stoornissen. Het beschermt de neuronen tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen. Het verbetert ook de cognitieve functies. Het verhoogt de mentale productiviteit, verbetert het vermogen om informatie te onthouden en te reproduceren, verlengt en verdiept de tijd van volledige concentratie.

Het heeft ook een gunstige invloed op de conditie van het hele lichaam – het versterkt, voegt kracht toe, vertraagt veroudering, versnelt regeneratieprocessen, beschermt de lever, ondersteunt de reiniging van het lichaam, verhoogt het libido, verbetert de werking van het cardiovasculaire systeem, helpt de bloedsuikerspiegel en het cholesterolgehalte te verlagen, bestrijdt ziekteverwekkers, voorkomt allergieën en ontstekingsziekten.

Extract van zoethoutwortel

Zoethout is een natuurlijke stemmingsregelaar. Het helpt bij geestelijke uitputting, ontmoediging, gebrek aan energie en vitaliteit, slecht humeur. Het herstelt de goede stemming, vermindert vermoeidheid, verhoogt de motivatie om te handelen. Het kalmeert de zenuwen en vermindert het gevoel van stress. Het bewaakt de innerlijke harmonie, voorkomt overmatig toegeven aan emoties, prikkelbaarheid, huilen, hyperactiviteit, een voortdurend gevoel van angst en in een toestand van nerveuze spanning blijven. Het verbetert ook de mentale prestaties, de concentratie, het geheugen en stroomlijnt het denkproces.

De waardevolle eigenschappen van zoethout strekken zich ook uit tot andere gebieden van de gezondheid, niet alleen de geestelijke gezondheid. De wortel van deze plant vertoont sterke antivirale en antibacteriële, ontstekingsremmende, immuunversterkende, botversterkende en spierondersteunende effecten.

Citroenmelissebladextract

Melisse is een bekend en gewaardeerd middel tegen nervositeit. Het onderdrukt nervositeit en voorkomt explosiviteit, verlicht nerveuze spanning en angst, vermindert overmatige emotionele onrust. Het bestrijdt het verschijnsel van aanhoudend bezorgd zijn en voortdurend denken aan problemen, en in plaats daarvan wekt het een toestand van kalmte en ontspanning op. Het verbetert de kwaliteit van de rust, terwijl het u helpt weer een gezonde, rustgevende slaap te krijgen.

Extract van hop en valeriaan

Hop en valeriaan zijn remedies tegen rauwe zenuwen, hoge stressniveaus en oppervlakkige, intermitterende, niet-rustgevende slaap. Beide ingrediënten hebben een remmende werking op de activiteit van het zenuwstelsel, kalmeren, verminderen spanning, angst en vrees.

Zij bestrijden innerlijke onrust, verbeteren de stemming, verminderen prikkelbaarheid en ergernis, helpen emoties te temmen, kalmeren en ontspannen. Zij verminderen het gevoel van stress en reguleren de slaap – zij maken het inslapen gemakkelijker en sneller, verdiepen de slaap en voorkomen dat men ’s nachts wakker wordt.

 Pure Mente Dream On Drops daalt

PURE MENTE DREAM ON DROPS NU BESTELLEN

Hoe gebruik je Dream On Drops?

Het gebruik van Dream On Drops is kinderspel, snel, probleemloos en zeer comfortabel. Twee keer per dag (’s morgens en ’s avonds) meten we af en nemen we 20 druppels van het product en dat is alles. We hoeven de druppels niet eens te mengen met een vloeistof, we drinken ze rechtstreeks uit een grote lepel, een glas of een maatbeker.

Door zijn vloeibare vorm is Dream On Drops een ideale oplossing voor mensen die niet graag tabletten en capsules slikken of die momenteel andere preparaten in tablet- of capsulevorm nemen en niet meer willen innemen.

Effecten van Dream On Drops

Pure Mente Dream On Drops Druppels harmoniseren het werk van het hele systeem en verbeteren het vermogen om zich aan moeilijke situaties aan te passen. Bij regelmatig gebruik zal het product onze gejaagde zenuwen verlichten, de stress wegnemen en ons weer in goede conditie brengen.

Het supplement zal ons eraan herinneren wat het betekent om ons goed te voelen, om ontspannen en op ons gemak te zijn, om vrij te zijn van voortdurende zorgen en ongerustheid, en om vrij te zijn van innerlijke onrust.

Pure Mente Dream On Drops – adviezen

 Dream On Druppels tegen stress

Gebruikers uiten meestal hun tevredenheid over het effect van Dream On Drops. Beoordelingen van internetgebruikers richten zich zowel op de effectieve bestrijding van stress, spanning, angst, als op de verbetering van de stemming en de kwaliteit van de slaap.

De meest voorkomende effecten van Dream On Drops:

 • ontspant, brengt verlichting, helpt in een toestand van overmatige nerveuze spanning,
 • bestrijdt effectief stress, helpt beter om te gaan met moeilijke situaties,
 • verbetert de stemming, bestrijdt stemmingswisselingen,
 • geeft je een goede nachtrust,
 • laat je beter slapen,
 • kalmeert, herstelt permanent de innerlijke vrede,
 • vermindert verschijnselen als: piekeren, angstgevoelens, ontmoediging om te leven en te handelen, moeilijkheden om de tijd te organiseren en taken te volbrengen, problemen met het nemen van beslissingen,
 • maakt ons minder nerveus,
 • gaat hyperactiviteit en explosiviteit tegen,
 • zorgt voor een toename van vitaliteit en energie, verbetert de prestaties van het lichaam,
 • vermindert vermoeidheid, revitaliseert de geest, is behulpzaam bij geestelijke en lichamelijke zwakte,
 • helpt om emoties beter onder controle te houden,
 • bestrijdt droefheid, depressie, depressieve toestanden,
 • heeft een positieve invloed op het werk van de geest.

Waar kan ik Dream On drops kopen?

De voorbereiding kan worden gekocht via de officiële website . Bij grote bestellingen kunnen wij rekenen op aantrekkelijke kortingen.

 Pure Mente Dream On Drops daalt

PURE MENTE DREAM ON DROPS NU BESTELLEN

Bronnen:

 • https://www.healthline.com/health/schisandra
 • https://www.healthline.com/health/can-hops-get-me-to-sleep
 • https://www.healthline.com/health/lemon-balm-uses
 • https://www.webmd.com/alzheimers/news/20040329/licorice-root-may-keep-mental-skills-sharp
 • https://www.medicalnewstoday.com/articles/323324

Category: gezondheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: admin