Revamin Lash zaawansowane serum do rzęs 1

Revamin Lash – geavanceerd wimperserum. Word de eigenaar van de storm van lange wimpers!

Als u zich afvraagt hoe u de omlijsting van uw ogen kunt verfraaien en uw blik een nieuwe dimensie kunt geven, let dan op Revamin Lash, een geavanceerd serum voor wimpers met een hoge doeltreffendheid en werkingskracht. De cosmetica is een mijn van voedingsstoffen en versterkende stoffen. Bezitters van zwakke, dunner wordende wimpers zullen ongetwijfeld ook geïnteresseerd zijn in het feit dat Revamin Lash een speciaal ingrediënt bevat dat de reproductie van haarcellen ondersteunt, waardoor het de groei van nieuwe wimpers op dynamische wijze stimuleert.

Revamin Lash – hulp van onschatbare waarde voor vermoeide, weinig sprekende wimpers

Wimperszijn een belangrijk element van de oogomlijsting, zij geven diepte aan de blik en accentueren onze aantrekkelijkheid. Helaas zijn de meeste vrouwen niet tevreden over het uiterlijk van hun wimpers, hetzij door hun verzwakte conditie en verlies, hetzij door een gebrek aan helderheid. Te kort, te dun van structuur, te licht, te mager, te weinig karakter…

Om onze wimpers er mooier uit te laten zien, proberen we hun tekortkomingen te maskeren door mascara aan te brengen, valse wimpers op te plakken, verlengende behandelingen bij een schoonheidsspecialist te ondergaan of huismiddeltjes of gekochte conditioners te gebruiken. Elk van deze methoden heeft zijn voor- en nadelen. Ondertussen heeft Revamin Lash praktisch alleen maar voordelen, want op een natuurlijke, niet-invasieve, maar diepe en zeer doeltreffende manier revitaliseert het onze wimpers en leidt het tot het verschijnen van tientallen nieuwe haartjes.

Revamin Lash wimperserum

Lees ook: Dieet voor haar enwimpers

Wimpers – een schoonheidstroef en tegelijkertijd een uiterst nuttig biologisch element van de huid

Wimpers zijn een zogenaamd aanhangsel van de huid, dat een beschermende functie heeft voor het oog. Er zijn meestal 150-250 wimpers op het bovenste ooglid en 50-150 op het onderste ooglid. De wimperlengte varieert, maar schommelt meestal rond 8-10 mm bovenaan en 6-8 mm onderaan.

Qua structuur verschillen de wimpers niet van het hoofdhaar – zij worden gevormd uit epidermale cellen keratinevezels met een hoge elasticiteit. Ze zijn ingebed in haarfollikels, voorzien van een bol, wortel en steel. Ze zijn met de huid verbonden door een papil, die de wimper van voedingsstoffen moet voorzien. Ongeveer 90%van een wimper bestaat uit proteïnen – keratine en melanine, de resterende 10% is water. Melanine bepaalt de kleur van onze wimpers – hoe meer melanine er is, hoe donkerder ze zijn.

Oog met lange, dikke wimpers

Waarom hebben wij van nature wimpers gekregen? Hun taak bestaat erin onze ogen te beschermen tegen vuil, stof, zand, insecten en andere ongunstige factoren. De functie van wimpers is ook het verwijderen van vuil en onnodige deeltjes die op de een of andere manier in het oog terecht zijn gekomen.

In de moderne beschaving is de rol van de wimpers niet beperkt tot het beschermen van het oog en het opvangen van vuil. Tegenwoordig vervullen zij ook decoratieve functies, vooral bij dames. Zij zijn het element van ons gezicht dat we het vaakst benadrukken en stylen. Helaas zijn veel vrouwen niet in staat om hun wimpers de uitdrukking te geven die zij zouden willen. Ze worden gehinderd door een slechte conditie van de wimpers – het is moeilijk om wimpers van XXL-formaat te maken van fragiele, delicate haartjes.

Hoewel er mascara’s op de markt zijn die goede resultaten kunnen geven, zowel wat de verlenging als de verdikking van de wimpers betreft, zijn de effecten van de make-up altijd maar tijdelijk. Na het verwijderen van de cosmetica worden onze wimpers weer dun, schaars en niet erg expressief. Bovendien verzwakt het constante gebruik van zware mascara’s de natuurlijke wimpers, waardoor hun algemene conditie nog verder verslechtert.

Dus hoe kan je je wimpers verfraaien? Het is het beste een methode te zoeken die ons in staat stelt onze wimpers diep te regenereren en hun groei te stimuleren. Hierdoor blijven onze wimpers altijd spectaculair, zelfs zonder extra mascara aan te brengen. Zo’n methode is Revamin Lash.

Revamin Lash

KOOP REVAMIN LASH NU!

Wat onderscheidt Revamin Lash?

 • Gemak van gebruik – we gebruiken het product thuis, het aanbrengen duurt maar even, we hoeven geen tijd door te brengen in schoonheidssalons.
 • Veilige toepassing – het product bestaat uitsluitend uit natuurlijke, geteste ingrediënten zonder negatieve bijwerkingen. Het is volkomen veilig voor onze wimpers, wat niet gezegd kan worden van verlengende en verdikkende behandelingen die de wimpers verzwakken en vernietigen.
 • Voldoet voor honderd procent aan de verwachtingen van vrouwen – het product valt perfect in de smaak van vrouwen die niet houden van kunstmatige, overdreven effecten van opplakwimpers, maar die de natuurlijke, en tegelijkertijd duidelijk benadrukte, dikke en lange wimpers op prijs stellen.
 • Complexe werking, verzorging van A tot Z – een preparaat is een rijk mengsel van actieve bestanddelen die een geavanceerde verzorging bieden voor de wimpers – van het stimuleren van de vermenigvuldiging van nieuwe haarcellen, via het versterken en voeden, tot het corrigeren van hun structuur en het verbeteren van hun uiterlijk.

Revamin Lash – samenstelling van het product. Een complex van 9 werkzame stoffen is een oplossing voor problemen met de wimpers

Er zijn veel factoren die de wimpers verzwakken en hun structuur en uiterlijk nadelig beïnvloeden, de meest voorkomende zijn

 • onjuiste verzorging (geen make-up, gebruik van te agressieve gezichtsreinigingsmiddelen en verouderde cosmetica),
 • wimperextensions en verdikkingsbehandelingen of zelfbehandeling om wimpers aan te brengen,
 • onjuist gebruik van een wimperkruller,
 • continu, intensief gebruik van mascara, potloden, eyeliners,
 • ongezonde, voedselarme voeding,
 • veelvuldig wrijven van de ogen,
 • vaak verblijven in rokerige, stoffige plaatsen, in smog.

Soms ook zijn schaarse, dunne, verstoken van sterke kleur wimpers onze aangeboren kenmerk. Maar of onze wimpers nu verzwakt zijn en hun conditie verloren hebben door externe factoren, voeding, behandelingen of ziektes, of dat ze van nature gewoon teer zijn en niet goed zichtbaar, met behulp van Revamin Lash kunnen we ze een nieuwe kwaliteit geven en zeker hun volume vergroten.

Revamin Lash

De werkzame bestanddelen van Revamin Lash zijn:

 • Biotinoyl Tripeptide-1 – een ingrediënt met een bij onderzoek bewezen versterkend effect en het stimuleren van nieuwe haargroei. Bij regelmatig gebruik leidt het tot een zichtbare verdikking en verlenging van de wimpers. In het geval van ernstig verzwakte wimpers remt het ook het verlies ervan en verbetert het de structuur. Tripeptidemoleculen ondersteunen actief de groei van nieuwe wimpers – ze stimuleren de microcirculatie in de follikels, vergroten de vermenigvuldiging van nieuwe haarcellen en vergemakkelijken de verankering van de haar in de huid.
 • Zink PCA – vertoont een zeer hoge activiteit in de bestrijding van defecten van zowel haar als huid. Herstelt de kracht en vitaliteit van verzwakt haar, stimuleert de wimpergroei, verbetert de structuur van de wimpers van wortel tot punt. Zink voorkomt ook voortijdig verlies van wimpers, verlengt hun levensduur. Het maakt de wimpers mooier, dikker en gezonder.
 • Biotine – maakt de wimpers sterker en minder vatbaar voor beschadiging en uitvallen. Verbetert de structuur en het uiterlijk van de wimpers. Het versnelt de groei van nieuwe haren, waardoor we sneller dikkere wimpers krijgen.
 • Cafeïne – vertoont antioxiderende eigenschappen, stimuleert regeneratieprocessen en beschermt huid en haar tegen veroudering en beschadiging. Bovendien stimuleert cafeïne de microcirculatie van de huid in het oog, waardoor de bolletjes beter van voedingsstoffen worden voorzien en de wimpers dus sneller groeien, sterker en dikker worden, een gladdere, glanzender structuur krijgen en mooier van kleur zijn.
 • Arginine – hydrateert de wimpers en de huid optimaal, versterkt de lipidenbarrière, beschermt de wimpers tegen beschadiging, verzacht irritatie van de oogleden en de wimperlijn, stimuleert het herstelproces van zwakke en beschadigde wimpers.
 • Panthenol – helpt broze en breekbare wimpers weer een gezonde, sterke structuur te krijgen, maakt ze soepeler en zorgt voor een hoge mate van hydratatie. Kalmeert irritaties, maakt het oppervlak van de wimpers glad, geeft ze vitaliteit en glans.
 • Glycerine – regenereert en voedt de wimpers, verhoogt hun weerstand tegen schadelijke factoren. Voorziet de wimpers van de juiste mate van smering en vocht. Verbetert het uiterlijk van de wimpers aanzienlijk – maakt ze soepel, laat ze glanzen en geeft ze meer volume.
 • Natriumhyaluronaat – hydrateert de wimpers sterk, maakt ze soepeler, voorkomt breken, geeft ze vitaliteit en helderheid. Het versterkt de bollen en ondersteunt de regeneratie van verzwakte en schaarse wimpers.
 • Urea – versterkt de natuurlijke verdedigingsbarrière van de wimpers, hydrateert, stimuleert regeneratieprocessen. Maakt de wimpers glad en glanzend.

Revamin Lash – massa’s voordelen voor de wimpers in één kleine flacon

Revamin Lash

Revamin Lash is een toonaangevend serum voor wimpers op de markt. Hoge concentratie actieve bestanddelen, multifunctionele werking, geavanceerde productietechnologie, perfecte absorptie van de actieve bestanddelen en onmiddellijke integratie in de haarstructuren – dankzij deze kenmerken voldoet het product aan de verwachtingen van de gebruikers.

Wanneer het de moeite waard is om naar Revamin Lash te grijpen:

 • Als we van nature korte, schaarse, dunne wimpers hebben en we hun volume willen vergroten en dit element van het oog willen benadrukken, maar zonder de noodzaak van voortdurend intensief wimper verven of het plakken van kunstmatige wimpers.
 • Als om een of andere reden onze wimpers zijn vernietigd, uitgedund en we op zoek zijn naar een product van goede kwaliteit om ze te redden en opnieuw op te bouwen.
 • Als we dagelijks veel oogmake-up cosmetica gebruiken of als we ons vaak in omstandigheden bevinden die schadelijk zijn voor de wimpers (bijvoorbeeld op sterk zonovergoten, vervuilde of rokerige plaatsen) en we de beschermende barrière van de wimpers profylactisch willen versterken.
 • Als we onze wimpers tot nu toe bij een schoonheidsspecialiste hebben laten verlengen, maar we onze wimpers niet willen verzwakken en vernietigen, schakelen we liever over op een serum voor thuisgebruik.
 • Als we denken dat onze wimpers voller en langer zouden kunnen zijn en daarom op zoek zijn naar een echt goede wimperconditioner.

De 10 voordelen die we zullen krijgen door Revamin Lash regelmatig te gebruiken:

 • verlenging,
 • verdikking,
 • Schijn,
 • hydratatie en smering,
 • bescherming,
 • remming van haaruitval,
 • kleur te verbeteren,
 • verbetering van de haarstructuur – gladmaken, flexibeler maken, optillen, verdikken,
 • diepe regeneratie en voeding,
 • snellere, intensievere groei van nieuw haar.

Revamin Lash – adviezen

Wimper conditioner Revamin Lash

In veel commentaren en meningen over Revamin Lash kunt u lezen dat het product zorgt voor een aanzienlijke verbetering van het volume van de wimpers en alle tekortkomingen van wimpers bestrijdt, zoals: verlies, broosheid, dofheid, overmatige droogheid, gebrek aan glans, lichte, grijze en weinig uitgesproken kleur van de wimpers. Het product wordt geprezen door vrouwen die hun wimpers wilden regenereren en versterken, maar ook door degenen die ze langer, dikker en voller wilden.

Volgens talrijke adviezen vervult Revamin Lash zowel de verzorgende als de verfraaiende functie voor 100%. Bovendien is het zeer aangenaam in gebruik, trekt het snel in, irriteert het niet, is het efficiënt en gaat het lang mee. Gebruikers benadrukken dat ze eindelijk natuurlijk dikke, mooie wimpers hebben gekregen, voorheen waren ze flauw en bijna onmerkbaar.

Voor sommige vrouwen is het Revamin Lash serum een reddingslijn geworden voor beschadigde wimpers, voor anderen is het een manier om hun aantrekkelijkheid te vergroten en de schoonheid van hun ogen te verbeteren.

Revamin Lash – hoe gebruik je het serum?

Breng elke ochtend en avond een kleine hoeveelheid serum aan op de hele onderste en bovenste wimperlijn. Vergeet niet de fles te schudden voor gebruik.

Wanneer zal ik de effecten zien? We mogen niet vergeten dat wimpers nooit van de ene dag op de andere regenereren of teruggroeien, dat kost enige tijd. Revamin Lash vertoont echter een hoge werkingssnelheid en een grote doeltreffendheid – de eerste resultaten kunnen al na 2-3 weken worden waargenomen. Maximale resultaten kunnen worden bereikt met een behandeling van 3 maanden.

Klik hier en ga naar de officiële Revamin Lash websitewaar u het product veilig kunt bestellen. Als u besluit om meer dan één pakket te kopen, ontvangt u aantrekkelijke korting!

www.revaminlash.nl

Revamin Lash zaawansowane serum do rzęs

KOOP REVAMIN LASH NU!

Bronnen:

Category: schoonheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: admin