Depositphotos 1741295 s 2019

Serum voor het gezicht – rangschikking van de beste cosmetica voor intensieve huidvernieuwing en revitalisering

Serum gezichtsserum is een steeds meer gewilde cosmetica door zowel jongere als oudere vrouwen. Voor vrouwen met een rijpere huid zijn gezichtsserums een manier om de huid grondig te verjongen en te voeden, en voor vrouwen van in de dertig of de veertig – een manier om het verouderingsproces te stoppen en kleine onvolkomenheden weg te werken. Gezichtsserums hebben een belangrijk voordeel: door hun hoge concentratie aan actieve bestanddelen hebben ze een snel en intensief effect op de verbetering van de structuur en de conditie van de huid. Wij presenteren een rangschikking van gezichtsserums, waarin de beste cosmetica met de meest interessante samenstelling zijn opgenomen. Elke vrouw vindt hier het elixir van een mooie teint voor zichzelf.

Serum voor gezicht – rangschikking

Zoekt u een manier om uw teint te verjongen, te revitaliseren en te verbeteren? Bekijk onze ranglijst van de beste gezichtsserums. Bij de selectie werd rekening gehouden met de volgende criteria: samenstelling van het preparaat, reikwijdte van de activiteiten, doeltreffendheid van de afzonderlijke stoffen, efficiëntie, prijs/kwaliteitsverhouding van het preparaat en adviezen van zowel cliënten als cosmeticadeskundigen.

Plaats 1 – Eleverenew Advanced Serum Anti-Ageing

 Serum voor gezicht Eleverenew

De beste manier om de tijd stil te zetten en uw teint grondig te vernieuwen? Het antwoord is Eleverenew. Dit geavanceerde anti-verouderingsserum is ontworpen om op alle fronten te werken in de strijd voor een mooie teint. Het hydrateert, regenereert, voedt, egaliseert de teint van de huid, vermindert rimpels en verbetert de kwaliteit van de huid in ruime mate. Het preparaat is voorzien van een rijke samenstelling aan werkzame stoffen, waardoor het zelfs aan de behoeften van de meest veeleisende huid voldoet.

Eleverenew is een elixer van vitaliteit, stevigheid en gladheid van de teint met een egale en stralende kleur. Het cosmeticum kan ongeacht de leeftijd en het huidtype worden gebruikt. Dankzij de toegepaste formule past het zich perfect aan de huid aan en stimuleert het intensief de herstelprocessen. De doeltreffendheid van Eleverenew is te danken aan actieve stoffen zoals:

Hyaluronzuur

Hyaluronzuur is een belangrijk bestanddeel van een doeltreffend gezichtsserum. Het is een bestanddeel dat van nature in onze huid voorkomt. Het is wat de huid haar vochtigheid en elasticiteit geeft. Helaas wordt het steeds minder overvloedig naarmate we ouder worden. Als het hyaluronzuurgehalte daalt, vermindert het vermogen van de huid om water te binden en vast te houden. Als gevolg daarvan wordt de huid droger en vatbaarder voor de vorming van rimpels.

Het in Eleverenew aanwezige, zeer biologisch beschikbare hyaluronzuur is een uitstekende methode om het hyaluronzuurgehalte in de huid aan te vullen en bijgevolg het hydratatieniveau van de huid te verhogen, de regeneratie te bevorderen, het huidvolume te verbeteren en rimpels op te vullen. Bij elke toepassing neemt de concentratie hyaluronzuur geleidelijk toe en wordt onze teint jonger. Het ingrediënt vertoont ook beschermende eigenschappen.

Natriumhyaluronaat

Naast zuiver hyaluronzuur bevat het Eleverenew-serum ook natriumhyaluronaat, een derivaat ervan en een van de belangrijkste elementen van de huidstructuur (het bindt elastine en collageenvezels samen). Het natriumhyaluronaat in Eleverenew vult niet alleen huidverliezen aan en strijkt rimpels glad, maar heeft ook ontstekingsremmende, beschermende en revitaliserende eigenschappen. Het vermindert verkleuringen, hydrateert en remt het vochtverlies van de opperhuid.

Panthenol

Panthenol dringt door tot in de diepere huidlagen, waar het de regeneratieprocessen stimuleert. Het voedt de huid diep en geeft haar een gezonder aanzien. Het bestrijdt ook actief ontstekingen en bacteriën, verzacht irritaties, vermindert eczeem en andere huidveranderingen. Voorkomt overmatig vochtverlies, herstelt microschade in de huid en normaliseert haar structuur.

Intensief vitaminecomplex

Een samenstelling van vitamine A, E en F is het tegengif voor een slecht gevoede, vermoeide huid die behoefte heeft aan verjonging. Het verhoogt de zuurstoftoevoer naar de huid en elimineert gifstoffen en vrije radicalen die bijdragen tot de aantasting van de teint en de verouderingsprocessen versnellen. Dankzij het vitaminecomplex is onze teint beter beschermd tegen schadelijke factoren en wordt zij tevens voorzien van een grote dosis voedingsstoffen, waardoor zij aan kwaliteit wint.

Vitamine A stimuleert het proces van vernieuwing van de epidermale cellen en normaliseert de huidskleur. Vitamine F regenereert de huid en zorgt voor een gepast niveau van vettigheid en hydratatie van de huid. Vitamine E (bekend als de vitamine van de jeugd) maakt de huid gladder, elastischer, voorkomt vochtverlies en beschermt de huidcellen tegen beschadiging en veroudering.

Retinol palmitinezuurester (Retinyl Palmitate)

Retinyl Palmitate is een waardevol ingrediënt dat huidveroudering tegengaat en de huid reguleert. Het stimuleert de collageenproductie, bevordert de huidcelproliferatie, verhoogt de elasticiteitsniveaus en verbetert de teint van de huid. Het bewaakt het juiste exfoliatieproces van de opperhuid, reguleert de talgproductie, bestrijdt verkleuringen, verheldert de teint, maakt de teint uniform, zacht, glad en ziet er gezond uit.

Zoals u kunt zien, zijn de actieve ingrediënten in serums Eleverenew voeren een hele reeks taken uit waardoor onze huid beslist aan kwaliteit wint. Bij regelmatig gebruik verbeteren de structuur, de toon en het volume. Verliezen in de huid, waardoor we er steeds ouder uitzien, worden minder. Door het serum aan te brengen, krijgen we bovendien een onzichtbaar maar doeltreffend beschermlaagje en een flinke portie hydratatie.

Serum Eleverenew kan op elke leeftijd en voor elk huidtype worden gebruikt. Naast zijn krachtige samenstelling heeft Eleverenew een huidvriendelijke en goed geabsorbeerde textuur. De cosmetica laat geen vettige film achter en is een perfecte basis voor make-up. Het vermindert onvolkomenheden, conditioneert, verheldert en verfraait, waardoor we er stralender en aantrekkelijker uitzien.

Hoe Eleverenew werkt:

 • verjongt de huid en remt het verouderingsproces af,
 • maakt de huid elastischer, steviger en gladder,
 • vermindert rimpels, verbetert de teint van de huid,
 • vermindert verkleuringen, verbetert en egaliseert de teint van de huid,
 • bestrijdt ontstekingen,
 • revitaliseert, voedt en verfraait de huid,
 • beschermt tegen irritatie,
 • hydrateert grondig.

U KUNT ELEVERENEW HIER BESTELLEN

Plaats 2 – Sesderma Atpses

 Sesderma Atpses gezichtsserum

Serum gezichtsserum is een geavanceerde formule die de gezichtshuidcellen energie geeft en zo fotoveroudering tegengaat. De formule is gebaseerd op ATP liposomen, die de doorbloeding van de huid stimuleren en de collageensynthese activeren. Dankzij liposomen worden celvernieuwingsmechanismen gestimuleerd, wordt onze huid geleidelijk steviger, stralender en vitaler. Het preparaat moet ’s morgens of ’s avonds (of zowel ’s morgens als ’s avonds) op de gereinigde huid worden aangebracht.

De samenstelling van Sesderma Atpses bevat onder meer: ATP liposomen, ribose, zuurstof, hyaluronzuur, ergothioneïne, niacinamide, NAD++. Serum is ook verrijkt met actieve vitamine C. Dankzij een dergelijke rijke samenstelling van ingrediënten vervult het Sesderma Atpses-gezichtsserum meerdere taken tegelijk:

 • het geeft zuurstof, voedt en regenereert,
 • vermindert rimpels,
 • firma’s, gladstrijkt,
 • hydrateert,
 • bestrijdt het effect van een grauwe, vermoeide teint, geeft een gezondere tint, laat de teint stralen,
 • beschermt tegen de invloed van schadelijke factoren.

Kijk ook: Serum voor wenkbrauwen – rangschikking

Plaats 3 – Senelle Serum Revitaliserend

 Senelle Serum voor gezicht

Serum anti-rimpel Senelle is een injectie met voedende en regenererende stoffen die het verouderingsproces van de huid helpen vertragen. Het product helpt ook de doffe, beschadigde en futloze huid er weer gezond uit te zien en geeft de huid weer kleur, wat een positieve invloed heeft op de aantrekkelijkheid van ons gezicht. Serum Senelle combineert actieve vitamine C en natuurlijke extracten met verzorgende en herstellende eigenschappen.

De vitamine C in het Senelle serum ondersteunt de aanmaak van collageen en vertraagt zo de verouderingsprocessen. Het heeft ook een verhelderend en revitaliserend effect. Stoechiol draagt bij tot de vermindering van rimpels en de verbetering van de elasticiteit en de teint van de huid. Oléoactif® DIAM en Oléoactif® Pomegranate voeden en hydrateren de huid en ondersteunen het regeneratieproces. Plantaardige oliën beschermen de huid tegen ongunstige factoren.

Plaats 4 – Koi Serum Biophasic

 Koi Serum gezichtsbehandeling

Het merk Koi Cosmetics biedt een interessant preparaat in twee fasen voor intensieve gezichtsverzorging, namelijk een hydraterend serum en een voedend serum in één. Het product is samengesteld uit twee afzonderlijke lagen – olie (van avocado, wortel en duindoorn) en water (van cacaopruim extract en hyaluronzuur). Bij het schudden van de flacon smelten de lagen samen tot een homogeen geheel en in deze vorm is het product klaar om op het gezicht te worden aangebracht.

Serum Biphasic Koi Cosmetics is een universeel cosmetisch, multi-tasking huidverzorgingsproduct. Het kan gebruikt worden in plaats van een nachtcrème. Het verbetert de huidstructuur, voorziet haar van waardevolle voedingsstoffen, beschermt tegen overmatig vochtverlies en versnelt de wondgenezing en het verdwijnen van eczeem en kleine huidoneffenheden. Stimuleert het regeneratieproces, verstevigt, verbetert de teint van de huid, verheldert, vermindert rimpels en fijne lijntjes. Laat na het aanbrengen een vettig laagje achter op de huid, waardoor de beschermingslaag wordt versterkt. Beschermt tegen schadelijke UV-straling en vrije radicalen. Geeft de teint een mooie gouden tint na het aanbrengen.

Plaats 5 – Dr Irena Eris Serum Anti-rimpel

 Serum gezichts algoritme

Algorithm is een speciale dag- en nachtverjongende verzorging in de vorm van een lichte formule met een delicate, niet-vette textuur. Het voordeel van het cosmeticum is de hoge concentratie aan actieve bestanddelen en de snelle werking. Onmiddellijk na het aanbrengen wordt de huid zijdezacht, verfrist en gerevitaliseerd. Bij langer gebruik kunnen we rekenen op een verbetering van de huidconditie – rimpels worden minder, het algehele niveau van hydratatie, elasticiteit en teint van de huid neemt toe, het gezicht krijgt een jongere uitstraling.

Serum Algorithm is hoofdzakelijk bestemd voor de rijpere huid. Het belangrijkste actieve bestanddeel van het product zijn speciale algenmoleculen Undaria Pinnatifida, die de vernieuwingsprocessen van de huid stimuleren en uiteindelijk leiden tot een verbetering van de samenstelling en de kwaliteit van de huid.

Kijk ook: Wimper conditioner rangschikking

Serum voor gezicht – uw manier om de tijd te stoppen

 lachende vrouw

Welk gezichtsserum kiezen? Eentje die beantwoordt aan de reële behoeften van uw huid en die de werking van de gezichtscrème die u elke dag gebruikt, doeltreffend versterkt. Bij hyperpigmentatie helpt een serum met oplichtende en egaliserende eigenschappen. Een verhelderend serum is het tegengif voor een grauwe en vermoeide teint. Als u een droge huid heeft, is een hydraterend serum met hyaluronzuur een optimale oplossing voor u.

Als uw teint echter een veelzijdige verzorging nodig heeft, is het de moeite waard te grijpen naar een serum dat meerdere dingen tegelijk kan doen en alle huidimperfecties kan verminderen.

De kwaliteit van het serum is een ander belangrijk punt om te overwegen. De beste producten zijn geavanceerd, van een hogere kwaliteit. Zij geven betere resultaten dan goedkopere cosmetica met eenvoudigere formules en zijn vooral veel efficiënter. Een serum van goede kwaliteit gaat lang mee en werkt bijna vanaf het eerste gebruik. Eén verpakking zal uw huid veel meer voordelen bieden dan verschillende verpakkingen van budgetcosmetica met twijfelachtige inhoud.

Category: schoonheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: admin