woman 1677558 640

Serum voor wenkbrauwen rangschikking 2021 – Ontdek welk product uw wenkbrauwen het best herstelt!

Hoe laat ik mijn wenkbrauwen groeien? Hoe vervang je dunne, schaarse, bijna onzichtbare wenkbrauwen door dikke, sterke, expressieve wenkbrauwen? Een wenkbrauwserum van goede kwaliteit, dat niet alleen de wortels en de haren voedt, maar ook de proliferatie van nieuwe haarcellen stimuleert en zo zorgt voor een sterkere wenkbrauwgroei, helpt ons opnieuw op te bouwen en te revitaliseren.

Als u op zoek bent naar een goed wenkbrauwserum, kijk dan eens naar onze ranglijst! Wij hebben de beste marktvoorstellen in deze categorie bijeengebracht en de eerste plaats toegekend aan het cosmeticum dat verreweg het meest geavanceerd, het modernst en het doeltreffendst is om de kwaliteit van de wenkbrauwen te verbeteren. Andere producten in de rangschikking worden eveneens gekenmerkt door een goede samenstelling en een doeltreffende werking. Wij nodigen u uit om verder te lezen en het wenkbrauwserum te kiezen dat het best aan uw verwachtingen voldoet.

Serum voor wenkbrauwen – rangschikking

Innovatie, doeltreffendheid, prijs-kwaliteitverhouding, prestaties, werkingsmechanisme, eindresultaat, beoordelingen – dit zijn de criteria waarmee wij rekening hebben gehouden bij de selectie van producten voor onze lijst. Hier zijn de zes beste cosmetica voor het vernieuwen en verzorgen van de wenkbrauwen op de markt:

Plaats 1 – Eleverbrow Serum Stimulating Eyebrow Growth (3ml)

 Eleverbrow wenkbrauw serum

Eleverbrow is de meest effectieve manier om op natuurlijke wijze mooie, weelderige, sterk gedefinieerde wenkbrauwen te krijgen zonder de noodzaak van permanente make-up, henna of andere behandelingen van een schoonheidsspecialiste. Eleverbrow is een geavanceerd serum en conditioner in één, wat betekent dat het tegelijkertijd verschillende belangrijke taken vervult:

 • regenereert en reconstrueert (door de groei van nieuwe haartjes te stimuleren, vergroot het het volume van de wenkbrauwen en ondersteunt zo de vernieuwing van dunne en van nature schaarse wenkbrauwen, maar ook van wenkbrauwen die beschadigd zijn na overmatig ontharen en behandelingen en van wenkbrauwen die verzwakt zijn, bijvoorbeeld door gezondheidsproblemen),
 • voedt en verfraait (door de structuur van de haren te verbeteren en ze met waardevolle stoffen te vullen, draagt het bij tot de verbetering van hun uiterlijk)
 • versterkt en beschermt tegen beschadiging (voorkomt haaruitval en maakt het haar beter bestand tegen ongunstige factoren).

Eleverbrow is een uitstekende optie voor mensen die geen tijd hebben voor thuisbehandelingen of behandelingen in schoonheidssalons, en die op zoek zijn naar een cosmetisch product dat handig is in gebruik en uitgerust is met herstellende ingrediënten. Het product verzorgt onze wenkbrauwen, hydrateert ze, geeft ze glans, laat ze er beter uitzien en, wat belangrijk is voor bezitters van dunne, schaarse wenkbrauwen, stimuleert de nieuwe haargroei en maakt de oude dikker.

Door het regeneratieproces van de haarvezels te stimuleren, corrigeert Eleverbrow gaten en onvolkomenheden in de wenkbrauwstructuur. Een paar keer per dag met het borsteltje over de wenkbrauwen strijken is voldoende om harmonieuze, mooi geëpileerde en charmante wenkbrauwen te krijgen.

De doeltreffendheid van Eleverbrow serum is te danken aan een rijke samenstelling van stoffen die speciaal zijn geselecteerd voor de specifieke behoeften van zo’n delicaat gebied van ons gezicht als de wenkbrauwen. De werkzame bestanddelen van het cosmeticum zijn onder meer:

 • Glycerine – vertoont beschermende en verzorgende eigenschappen, helpt een hoog niveau van hydratatie van de huid en het haar voor een lange tijd te behouden.
 • Panthenol – herstelt microschade in de haartjes, stimuleert de celdeling, wat bijdraagt tot de verdikking van de wenkbrauwen. Het versnelt ook de regeneratie van huid en haar, dringt diep door in de huid en voedt haar, dringt door in het haar en herstelt de structuur ervan van binnenuit. Versterkt de wenkbrauwen, maakt ze dikker, voorkomt vochtverlies en geeft glans. Maakt de wenkbrauwen gezonder en aantrekkelijker.
 • Keratine hydrolysaat – verzorgt, voedt en hydrateert de wenkbrauwen. Maakt het haar glad, zijdeachtig en glanzend.
 • Marshmallow – verzacht irritaties, beschermt tegen ongunstige externe factoren, ondersteunt het regeneratieproces van de wenkbrauwen. Bovendien draagt het bij tot de verbetering van het uiterlijk van de wenkbrauwen, maakt het ze gladder, verheldert het en hydrateert het.
 • Biotinoyl Tripeptide-1 – een peptide bestaande uit 3 aminozuren, dat een uiterst waardevol ingrediënt is voor mensen die kampen met schaarse, dunne wenkbrauwen. Het versterkt de wenkbrauwen, blokkeert het proces van haaruitval, en stimuleert tegelijkertijd de groei ervan. Het stimuleert het proces van proliferatie (vermenigvuldiging) van de haarbolcellen en helpt bij de verankering van het haar. Er komen meer nieuwe haren, de wenkbrauwen worden voller en dikker, de haren zijn sterker, dikker en langer en hebben een langere levensduur.

Het beste wenkbrauw serum? Je hoeft niet lang te zoeken. Kiezen voor Eleverbrow is de optimale manier om uw wenkbrauwen te vernieuwen en te verfraaien zonder professionele behandelingen. Naast de uitstekende resultaten bij het aanbrengen, is het voordeel van het cosmeticum ook de doeltreffendheid ervan. Eén flesje is voldoende voor een zeer lange tijd, namelijk voor een periode van twee tot zes maanden (afhankelijk van de gebruiksfrequentie).

De fabrikant beveelt aan het serum tijdens de eerste fase van de behandeling dagelijks te gebruiken, en na het verkrijgen van bevredigende resultaten is het voldoende het product 2-3 keer per week aan te brengen om de effecten te behouden.

Eleverbrow is een reddingslijn voor beschadigde en zwakke wenkbrauwen en een manier om ze te accentueren en te verfraaien zonder radicale methoden te gebruiken. Bij regelmatig gebruik zijn de effecten van het Eleverbrow wenkbrauwserum al in de tweede week zichtbaar! De conditie van onze wenkbrauwen verbetert, ze zien er beter gevoed en gezonder uit. Mettertijd worden de haren dikker en beginnen er meer te groeien. De meest zichtbare effecten zijn te zien na 10-12 weken toepassing.

Het is de moeite waard toe te voegen dat Eleverbrow serum volledig veilig is in gebruik. Het cosmeticum heeft een aantal laboratoriumtests ondergaan. Het irriteert niet en veroorzaakt geen allergische reacties. Het stimuleert echter op dynamische wijze de groei van de haarbollen en geeft duidelijke effecten van vergroting van de omvang en verbetering van de conditie van onze wenkbrauwen.

De meest door cliënten genoemde effecten van regelmatig gebruik van Eleverbrow:

 • actieve groei van nieuwe haartjes waardoor gemakkelijk mooie wenkbrauwen kunnen groeien,
 • verbeterde haardikte,
 • sterkere, minder uitvallende wenkbrauwen,
 • mooi gevormde wenkbrauwen,
 • verlenging van de wenkbrauwharen,
 • verdikking van de wenkbrauwen,
 • perfect gehydrateerde en gevoede, glanzende wenkbrauwen,
 • zijdezachte, gezond uitziende wenkbrauwen,
 • meer regelmatige, gedisciplineerde wenkbrauwen,
 • verbeterde kleur en uitdrukking van de wenkbrauwen, natuurlijke verdonkering,
 • perfect gevormde wenkbrauwen zonder intensief verven.

Plaats 2 – Nanobrow Intensieve Wenkbrauw Conditioner

 Nanobrow wenkbrauw serum

Nanobrow is een geavanceerde conditioner voor de groei van wenkbrauwen met een interessante, gevarieerde samenstelling. Naast peptide- en aminozuurbestanddelen, die bijdragen tot de verdikking en verlenging van het haar, bevat het ook een samenstelling van plantenextracten met versterkende, verzorgende en voedende eigenschappen. Nanobrow is een efficiënt en veilig cosmeticum. Bij langdurig en regelmatig gebruik geeft het bevredigende resultaten, zowel wat betreft vermindering van verlies, verbetering van volume, als revitalisering en verbetering van het uiterlijk van de wenkbrauwen.

Nanobrow werkt goed op van nature dunne, slappe, lichte wenkbrauwen, maar ook op wenkbrauwen die beschadigd en dunner worden als gevolg van te intensief of onjuist ontharen of agressieve behandelingen.

Enkele van de actieve ingrediënten in het Nanobrow wenkbrauwgroeiserum:

 • Extract van sojakiemen en tarwekiemen – natuurlijke ingrediënten die de wenkbrauwen versterken, voeden en hun structuur verbeteren. Zij helpen vocht vast te houden en geven glans en zachtheid aan het haar.
 • Extract van Scutellaria baicalensis wortel – verbetert de conditie van het haar, stimuleert het celregeneratieproces, voorkomt vroegtijdige haaruitval, heeft ontstekingsremmende eigenschappen, verzacht irritatie.
 • Arginine – versterkt de wortels, voorkomt overmatig haarverlies, stimuleert het groeiproces van de wenkbrauwen.
 • Ginsengextract – remt wenkbrauwuitval, versterkt de haarbollen en -matrix, maakt het haar dikker en bestendiger.

Plaats 3 – Sesderma Seslash Serum Stimuleren van Wenkbrauw- en Wimpergroei

sesderma seslash

Sesderma Seslash is een interessante combinatie van een wimperserum en een wenkbrauwserum. Het zal nuttig blijken wanneer we op zoek zijn naar een universeel cosmeticum waarmee we wimpers en wenkbrauwen tegelijkertijd kunnen revitaliseren.

Het product bevat een aantal waardevolle werkzame stoffen, waardoor de tere haartjes van wimpers en wenkbrauwen sterker worden en beter bestand zijn tegen de nadelige invloed van externe factoren.

Sesderma Seslash bevordert een diepe voeding van de haarstructuren en beïnvloedt een snellere groei van wimpers en wenkbrauwen. Serum zal ons helpen het effect van langere, dikkere wimpers en vollere wenkbrauwen te bereiken, terwijl we van nature gezegend zijn met korte, dunne wimpers en schaarse, weinig definiërende wenkbrauwen. Het zal ook steun bieden wanneer onze wenkbrauwen en wimpers zijn beschadigd door onjuiste verzorging.

In de samenstelling van Sesderma Seslash vinden we onder andere extracten van planten als witte moerbei en rode limb, alsmede peptiden, panthenol, hyaluronzuur, zoete amandelolie, jojobaolie.

Plaats 4 – Revitalash Revitabrow Advanced Wenkbrauwgroei Stimulerende Conditioner

 Revitabrow Advanced wenkbrauwgroei conditioner

Revitabrow Advanced is een ander product dat de groei van wenkbrauwen stimuleert en het uiterlijk ervan verbetert. Met behulp van een rijk scala aan actieve bestanddelen helpt het ons om een mooie oogomlijsting te verkrijgen.

Het verbetert het uiterlijk van wenkbrauwen op een natuurlijke manier, verbetert de structuur van de haren van wortel tot punt. Hydrateert, vult op met voedingsstoffen en versterkt de wenkbrauwen. Het maakt de haren glanzender, dichter, dikker en donkerder, en ons gezicht wordt aantrekkelijker.

Revitabrow Advanced helpt bij de wederopbouw van wenkbrauwen die beschadigd en vermoeid zijn als gevolg van intensief make-up gebruik. Het kan ook worden gebruikt in een situatie waarin, als gevolg van een verminderde immuniteit van het organisme, vitaminetekorten, natuurlijke verouderingsprocessen of het gebruik van te agressieve make-up verwijderingscosmetica, onze wenkbrauwen hun kwaliteit hebben verloren, zwak zijn geworden en zijn gaan uitvallen.

Revitaliserende en versterkende eigenschappen van Revitabrow conditioner zijn onder andere: biotine, goudsbloemextract, ginseng, peptiden, tarwekiemproteïnen, camelia-olie-extract.

Plaats 5 – Orphica Brow Conditioning Eyebrow Conditioner

 Orphica Brow wenkbrauw serum

Orphica Brow is een andere opmerkelijke wenkbrauwconditioner die is samengesteld voor vrouwen die kampen met zwakke, dunne, schaarse wenkbrauwen, maar ook voor dames die, de trends volgend, meer nadruk willen leggen op het kweken van dikkere, dikkere wenkbrauwen. De eerste positieve veranderingen zijn zichtbaar na 4 weken gebruik, en na 12 weken kunnen we volledige effecten verwachten.

Orphica Brow conditioner vervult, zoals het een modern cosmeticaproduct betaamt, meerdere taken tegelijk: het voedt onze wenkbrauwen, geeft ze glans en een sterkere kleur, voedt en hydrateert ze, maakt ze beter gerangschikt en ziet er beter uit. Het product ondersteunt ook de nieuwe haargroei op die plaatsen van de wenkbrauwlijn waar ze ontbreken.

In de Orphica Brow conditioner ontbreken waardevolle ingrediënten niet, zoals peptiden, die de groei stimuleren, de wenkbrauwen verzorgen en versterken, en ginseng, dat de microcirculatie in de huid stimuleert, een betere voeding van de haarbollen bevordert en de haarmatrix sterker maakt.

Plaats 6 – Long 4 Lashes Eyebrow Serum Wenkbrauwgroeiversneller

 Long 4 Lashes Eyebrow wenkbrauwgroeiversneller serum

Long 4 Lashes Eyebrow Serum Eyebrow Growth Accelerator is een van de meest populaire cosmetica voor wenkbrauwen uit de lagere prijsklasse. Het verzorgt onze wenkbrauwen uitgebreid, geeft ze een gezondere en vollere uitstraling, revitaliseert, versterkt de kleur en camoufleert kleine foutjes. Dankzij actieve bestanddelen als hyaluronzuur en pro-vitamine B5 worden de wenkbrauwen in één keer beter gehydrateerd en gladgestreken en wordt het regeneratieproces ervan ondersteund.

Kijk ook: Beste Wimper Conditioners – rangschikking

Category: schoonheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: admin