SmooSkin 6

SmooSkin – een serum voor littekens en huidstriemen om het herstel van de huid te stimuleren en het uiterlijk ervan te verbeteren

 SmooSkin serum voor littekens en huidstriemen

SmooSkin is een serum voor littekens en huidstriemen om het aanzien van pijnlijke, ontsierende huidveranderingen te verminderen. Het werkt op een diepe en intensieve manier. Het stimuleert de proliferatie van nieuwe cellen, herstelt fragmenten van de littekenhuid en maakt de huidstructuur weer evenwichtig en glad. De hoge activiteit van het product en de goede resultaten bij het verminderen van littekens zijn te danken aan de speciale formule die hydroxyproline combineert met rijke plantenoliën en -extracten.

Hoewel littekens en striae een van de moeilijkst te verhelpen dermatologische problemen zijn, kunnen ze met producten zoals het SmooSkin-serum diepgaand worden gecorrigeerd en kan de zichtbaarheid ervan aanzienlijk worden verminderd.

Littekens en striae: een impopulaire huidaandoening die moeilijk te behandelen is

 litteken op de rug

Eenlitteken is een geheeld stuk huid waar een wond zat. Littekens ontstaan als gevolg van een breuk in de continuïteit van de huid. Ze worden meestal veroorzaakt door mechanische letsels (bv. snijwonden, schaafwonden, brandwonden) of na operaties. Littekens zijn ook striae, die het gevolg zijn van een snelle uitrekking van het huidweefsel (bijvoorbeeld tijdens de zwangerschap of door een snelle gewichtstoename).

Iedereen heeft kleine of grote littekens. Sommige zijn zichtbaar, andere minder, sommige storen ons, andere niet. Het probleem ontstaat wanneer het litteken vrij uitgebreid is, sterk opvalt of zich op een lichaamsdeel bevindt dat voortdurend (bv. gezicht, hand) of vrij vaak (bv. benen) wordt blootgesteld.

Wanneer een wond ontstaat, worden de collageenvezels die de structuur van de huid vormen, verstoord. Onmiddellijk na de verwonding vormt zich een stolsel, dan een korstje, en na enkele dagen begint het genezingsproces. Dit leidt tot een intensieve synthese van collageen, dat een bindmiddel voor het weefsel wordt, en tot de vermenigvuldiging van nieuwe cellen. Daardoor ontwikkelt zich nieuw vezelig bindweefsel ter vervanging van het oorspronkelijke.

Helaas is meestal het evenwicht tussen de aanmaak en de afbraak van collageen in het genezingsproces verstoord, waardoor de structuur van het bovenliggende weefsel niet meer zo ideaal is. Er ontstaat overgroei van bindweefsel, met littekens als direct gevolg.

Hoe zien littekens eruit en waarin verschillen ze van een normale huid?

 • Kleur – de huid van een litteken is roodachtig, rozig, paars of wit.
 • Hardheid – het weefsel op een litteken is harder dan normaal huidweefsel.
 • Gladheidsgraad – in tegenstelling tot een normale huid is het litteken niet glad, maar ruw en op sommige plaatsen gespannen.
 • Structuur – in het algemeen zijn littekens boller dan normale huid, minder elastisch dan normale huid, minder regelmatig en ongelijkmatig, met karakteristieke verdikkingen en verklevingen.

Kan een litteken verdwijnen? Hoe kom je van littekens af?

Het hangt vooral af van de verzorging, maar ook van de diepte en de omvang van het letsel, of het litteken sterk of licht zichtbaar zal zijn. Het is het beste om zo vroeg mogelijk met de verzorging van het litteken te beginnen, zo mogelijk kort na het begin van het genezingsproces, wanneer er een intensief proces van weefselregeneratie en groei van nieuwe cellen plaatsvindt. Aan de andere kant kunnen oudere littekens ook worden verminderd.

Door regelmatig en gedurende een lange periode de juiste preparaten te gebruiken, kan elk litteken gedeeltelijk of bijna volledig verdwijnen. SmooSkin is een innovatief serum voor littekens en striae, waarmee we de processen van bindweefselreconstructie intensiveren, de conditie van de door littekens aangetaste huid verbeteren en de vorming van grote, verheven littekens op beschadigde plaatsen voorkomen. Het product is vooral nuttig bij recentere littekens, maar het verwijdert ook oudere littekens.

 SmooSkin litteken serum

KOOP SMOOSKIN NU

SmooSkin is een waardevolle ondersteuning voor huidaandoeningen zoals:

 • acne littekens,
 • littekens na snijwonden, brandwonden, vallen en andere mechanische huidverwondingen,
 • littekens na operaties en behandelingen,
 • verkleuringen,
 • zwangerschapsstriemen.

SmooSkin – krachtige reconstructie en professionele verzorging

SmooSkin is een herstellend en gladmakend serum dat geschikt is voor de correctie van littekens en huidstriemen, ongeacht de omvang of de mate ervan. Het heeft een krachtige samenstelling op basis van hydroxyproline, dat het bindweefsel versterkt en vernieuwt. Het is ook verrijkt met een reeks multifunctionele huidverzorgende ingrediënten.

SmooSkin helpt het collageenvezelnetwerk te vernieuwen, wat de geleidelijke transformatie van littekenweefsel in normale huid bevordert. Dankzij het complex van werkzame stoffen beginnen oneffenheden, verdikkingen, oneffenheden te vervagen, zowel de structuur van de huid als haar kleur beginnen zich te verenigen. Bij dagelijks contact met SmooSkin wordt de huid ook gehydrateerd, gevoed, soepel, zacht en fluweelachtig.

SmooSkin serum samenstelling

 smooskin serum voor littekens

SmooSkin onderscheidt zich door zijn aangename textuur voor de huid, zijn gemakkelijke toepassing en zijn doeltreffende, diepe absorptie. De volgende actieve bestanddelen zijn te vinden in de formulering:

Hydroxyproline

Hydroxyproline is een belangrijk aminozuur dat deel uitmaakt van collageen. Collageen is op zijn beurt de basisbouwsteen van onze huid, verantwoordelijk voor haar stevigheid, elasticiteit en het juiste spanningsniveau. Hydroxyproline in het SmooSkin-serum vult het verlies van de basisbouwstof van de huid aan, herstelt de juiste dichtheid, compactheid, stevigheid en elasticiteit.Het herstelt de juiste dichtheid, compactheid, stevigheid, elasticiteit, gladheid van de huid – in het algemeen verbetert het de structuur. Het stimuleert huidcelvernieuwingsprocessen en heeft versterkende eigenschappen. Het zorgt voor een goede conditie van de collageenvezels en verbetert de weerstand van het bindweefsel tegen ongunstige externe factoren en beschermt het tegen beschadiging.

Avocado-olie

Avocado-olie is een van de beste remedies voor onze huid. Het onderscheidt zich door een zeer waardevolle samenstelling voor de huid, waarin de onverzadigde vetzuren omega 3, 6 en 9 de hoofdrol spelen. Het bevat ook vitamine A, vitamine E, vitamine C, silicium, zink, fytosterolen, B-vitaminen. In het geval van een beschadigde en zeer veeleisende huid, met inbegrip van de huid bedekt met littekens en striae, werkt het perfect, regenereert, voedt diep en vermindert de zichtbaarheid van onesthetische veranderingen. Activeert epidermale regeneratieprocessen, versnelt genezing. Het geeft de huid een gepast niveau van vettigheid en hydratatie, verzacht irritaties, verstevigt en maakt de huid glad.

Kokosolie

Nog een waardevol ingrediënt voor de huid die speciale verzorging nodig heeft. Het bevat onverzadigde en verzadigde vetzuren in optimale doses, grote hoeveelheden vitamine E, ijzer, zink, calcium, vitamine C, B-vitaminen en de kracht van antioxidanten, waardoor het een echte herstellende, beschermende en voedende bom voor de huid is. Het smeert, hydrateert, regenereert, verzacht, vermindert ontstekingen en bestrijdt bacteriën. Het maakt de huid glad en vitaal, ondersteunt het genezingsproces en de vorming van nieuw, gezond, gelijkmatig weefsel.

Shea boter

Sheaboter is rijk aan onverzadigde vetzuren, eiwitten, aminozuren, polyfenolen, fytosterolen, vitaminen en mineralen. Deze waardevolle bouwstenen en voedingsstoffen dringen diep in de huid door, hechten zich aan de huidstructuur, vernieuwen deze en zorgen ervoor dat de huid er weer gezond en mooi uitziet. Door wondgenezing te stimuleren, huidcellen te beschermen tegen beschadiging en de huid soepel, glad en zacht te maken, vermindert karitéboter ook de zichtbaarheid van littekens.

Centella Asiatica

Centella Asiatica is een waardevol adaptogeen dat het evenwicht in ons systeem herstelt, waakt over de goede werking van organen en zorgt voor een goede conditie van cellen, waaronder huidcellen. Het stimuleert de productie van collageen, hyaluronzuur en elastine, stimuleert de vernieuwingsprocessen van de beschadigde huid, verbetert het niveau van hydratatie en spankracht. Het voorziet de huid ook van waardevolle voedingsstoffen, vertoont anti-verouderingseigenschappen en beschermt haar tegen schadelijke externe factoren. Het verzacht ook irritaties en vertoont ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen.

Ui extract

Uienextract is een van de meest effectieve manieren om het genezingsproces van littekens te versnellen. Het stimuleert de regeneratie van beschadigde cellen en stimuleert tegelijkertijd het proces van nieuwe celproliferatie. Het is nuttig bij zowel oudere als versere littekens. Het verbetert de conditie van het bindweefsel, maakt de littekenhuid homogener, elastischer en gladder. Het egaliseert de huidskleur, bestrijdt verkleuringen en leidt tot een geleidelijke vervaging en verkleining van littekens.

SmooSkin – een remedie voor littekens en striae. Welke resultaten kunnen we verwachten en hoe snel?

 SmooSkin

Reconstructie van de huid die discontinuïteit en breuk van collageenvezels heeft ondergaan, duurt niet 2-3 dagen, maar vergt een langere periode, meestal enkele maanden. Met het gebruik van SmooSkin serum zullen we dit proces echter versnellen en binnen 8-10 weken zullen we kunnen genieten van een gladde, egale en vrij van ontsierende huidveranderingen.

Voor oudere littekens verbetert SmooSkin ook het uiterlijk van de huid door de textuur van de huid te egaliseren, de littekens egaler te maken en ze minder groot te maken.De specifieke duur van de behandeling hangt echter af van de omvang van het litteken of de huidstriemen. In elk geval moet ook rekening worden gehouden met de individuele aanleg van het organisme – bij sommige mensen reageert de huid sneller op het preparaat, bij anderen iets langzamer.

De effecten van de behandeling met SmooSkin gedurende verscheidene weken van dagelijks gebruik zijn gewoonlijk zeer bevredigend. Hoe werkt SmooSkin?

 • Het zorgt voor de juiste, gelijkmatige verdeling van het nieuw gevormde bindweefsel, voorkomt verdikking en verklevingen, en voorkomt zo de vorming van verheven, zeer zichtbare littekens.
 • Vermindert geleidelijk de zichtbaarheid van littekens.
 • Vermindert striae (zowel oudere als nieuwere) ongeacht de plaats (b.v. op dijen, billen, borsten, armen, buik) en de oorzaak (b.v. veroorzaakt door snelle gewichtstoename). Het kan worden gebruikt voor zowel de oudere als de frissere huid, ongeacht de plaats (b.v. op dijen, billen, borsten, armen, buik) en de oorzaak (b.v. veroorzaakt door snelle gewichtstoename, zwangerschap, hormonale onevenwichtigheden, snelle toename van de spiermassa).
 • Door de elasticiteit en de weerstand van de huid te verhogen, beschermt het tegen toekomstige striae.
 • Versnelt de wondgenezing, stimuleert de collageen- en elastinesynthese, stimuleert de vermenigvuldiging van nieuwe bindweefselcellen.
 • Het egaliseert de huidskleur, vermindert verkleuringen op de beschadigde zones, vervaagt het verschil tussen het litteken en de huid in de onmiddellijke omgeving.
 • Voedt de huid diepgaand en verbetert haar conditie – maakt haar steviger, elastischer en gladder.
 • Voorziet de huid van het juiste niveau van hydratatie en spanning.
 • Vermindert effectief acne laesies.
 • Versterkt de huid, verbetert haar weerstand, beschermt haar tegen schadelijke factoren (b.v. UV-straling).
 • Verbetert de huidkwaliteit, verfraait en revitaliseert de huid, en heeft een anti-verouderend effect.

SmooSkin – adviezen

Mensen die SmooSkin hebben gebruikt, spreken over het algemeen van zeer goede effecten van het cosmeticum. Versnelde genezing van littekens, sterk herstellend effect, vermindering van striae, geleidelijke vermindering van de zichtbaarheid van littekens, verbetering van de huidstructuur, lichter worden vanDit zijn de meest voorkomende meningen over SmooSkin. De klanten roemen de cosmetica ook om zijn aangename, huidvriendelijke consistentie en hoge efficiëntie.

Serum voor littekens en huidstriemen – hoe te gebruiken en waar te koop?

Serum SmooSkin moet 2 keer per dag worden aangebracht, ’s morgens en ’s avonds. Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op de droge huid. Zachtjes inwrijven met de vingertoppen in een cirkelvormige beweging.

Om SmooSkin veilig en snel te bestellen, kunt u het beste gaan naar naar de officiële website van het product . Ze zijn daar verkrijgbaar aantrekkelijke kortingen (u betaalt minder wanneer u meer in één keer koopt).

 SmooSkin

KOOP SMOOSKIN NU

Bronnen:

 • https://www.healthline.com/health/beauty-skin-care/avocado-oil-for-skin
 • https://www.healthline.com/health/beauty-skin-care/what-is-shea-butter
 • https://www.medicalnewstoday.com/articles/centella-asiatica-for-skin#benefits
 • https://www.medicalnewstoday.com/articles/262881
 • https://www.healthline.com/health/beauty-skin-care/how-onions-can-benefit-your-skin

Category: schoonheid

Article by: admin