variforce 1

Variforce – verlichting voor pijnlijke, zware benen en spatadercorrectie in één

Variforce is een rijke crème om circulatieproblemen in de onderste ledematen te helpen bestrijden en spataderen minder zichtbaar te maken. Zware, pijnlijke, gezwollen benen zijn een veel voorkomend probleem dat meestal gepaard gaat met een steeds dichter netwerk van rode bloedvaten en paarse aderen. De oorzaak van het probleem zijn bloedcirculatiestoornissen, afwijkingen van de veneuze kleppen en het optreden van een mechanisme van terugstroming van het bloed naar de onderste ledematen. Helaas kan de strijd tegen spataderen, zwellingen en pijn in de benen vervelend zijn en niet altijd de verwachte resultaten opleveren. Variforce is een van de beste middelen voor uitwendige toepassing in de strijd tegen spataderen en pijn in de benen. Door de werking van de bloedvaten te verbeteren, herstelt het de bloedsomloop en vermindert het de stagnatie van het bloed in de onderste ledematen. Zo brengt het verlichting bij hardnekkige kwalen.

Pijn en zwelling in de benen, spataderen, spataders… Problemen met de bloedsomloop zijn de oorzaak van vervelende symptomen

 Spataderen op de kuiten

Spataderen, spataders en pijn in de benen treffen een groot deel van de bevolking. Dergelijke problemen houden verband met bloedsomloopstoornissen, belemmeringen in de veneuze bloedafvoer , en broosheid en onvoldoende capaciteit van de bloedvaten. Wanneer de bloedsomloop slecht is, de bloedvaten verstopt zijn en de aderkleppen niet goed werken, wordt het bloed in de onderste ledematen opgehoopt en stagneert het. De druk neemt toe, de druk op de aderen neemt toe, er treedt zwelling op en geleidelijk ontstaan er bolle spataderen en spataders.

De meest voorkomende symptomen zijn insufficiëntie van de bloedsomloop en varices:

 • gevoel van zware benen, vooral na langdurig staan, zitten of lopen,
 • pijn in het been,
 • krampen in de benen,
 • gevoelloosheid in de benen,
 • tintelingen in de benen,
 • zware beenmoeheid aan het eind van de dag,
 • zwelling in de benen,
 • blauwe of paarse aders zichtbaar op de benen, meer uitgesproken met de tijd, convex, gedraaid,
 • rode of paarse spataders op kuiten, dijen,
 • Pijn in de aderen, overgevoeligheid van de door de spataderen getroffen gebieden,
 • jeuk in het gebied van spataderen en spataders.

Oorzaken van beenzwelling en spataderen en factoren die bijdragen tot de verergering van de problemen:

 • genetische aandoeningen (overerving van circulatie-insufficiëntie en spataderen van ouders, grootouders),
 • een geschiedenis van veneuze trombose,
 • sedentaire levensstijl,
 • obesitas,
 • zittend of staand werk,
 • zware lasten te dragen,
 • roken,
 • vaak in zeer strakke broeken en schoenen met hoge hakken,
 • ongezond dieet met weinig voedingsvezels,
 • frequente blootstelling aan hoge temperaturen (zonnebaden, sauna, warme baden),
 • hormonen te nemen.

Hoe kunnen spataderen en zwellingen worden voorkomen?

Om de verdere ontwikkeling van spataderproblemen effectief te voorkomen en tegelijkertijd lelijke aderen en spataders te verminderen, en om zich te ontdoen van de Om de verdere ontwikkeling van spataderen effectief te voorkomen en tegelijkertijd lelijke aderen en spataders te verminderen en van vervelende kwalen zoals pijn, krampen, tintelingen of zwellingen in de benen af te komen, is het de moeite waard om op verschillende manieren tegelijk actie te ondernemen.

Het is bijvoorbeeld de moeite waard om meer te gaan bewegen, altijd comfortabele schoenen en niet te strakke kleding te dragen, niet te tillen, een gezonde voeding voor spataderen in te voeren met veel groenten en fruit. Speciale pillen tegen spataderen en zware benen kunnen ook helpen. In het geval van overgewicht en obesitas is het ook belangrijk het lichaamsgewicht te verminderen. Als u zittend of staand werkt, is het een goed idee om meerdere keren per dag kleine oefeningen te doen om de bloedsomloop in uw benen te verbeteren. We kunnen ook speciale kousen of sokken gebruiken tegen spataderen.

Systematisch gebruik van speciale preparaten voor uitwendig gebruik, die de bloedsomloop en de werking van de aderen in de onderste ledematen verbeteren, is ook zeer belangrijk.

Variforce is een rijk preparaat in de vorm van een gemakkelijk absorberende crème die, door de dieper gelegen weefsels te bereiken, de werking van de bloedvaten normaliseert, het uiterlijk van onze benen verbetert, pijn en zwelling verlicht en ons een gevoel van comfort en lichtheid geeft.

 Variforce crème voor spataderen en zwelling van de benen

BESTEL NU VARIFORCE

Variforce formulering

Variforce bestrijdt veneuze problemen en remt tegelijkertijd ongunstige processen en voorkomt de groei van spataderproblemen en complicaties. De crème werkt zowel op de aderen als op de huid en zorgt zo op een uitgebreide manier voor de gezondheid en schoonheid van onze benen.

De samenstelling van het preparaat omvat:

 • Paardenkastanje-extract – het beste plantaardige ingrediënt voor het voorkomen van spataderen en het herstellen van een goede circulatie in de onderste ledematen. Het versterkt de bloedvaten, voorkomt terugstromen en stagnatie van bloed in de benen, waardoor de druk op de aderen wordt verlicht en zij beter functioneren. Door de bloedstroom te herstellen, vermindert het ook de zwelling in de benen. Dankzij paardekastanje-extract komen we ook af van het hardnekkige gevoel van loodzware, pijnlijke benen.
 • Troxerutin – ondersteunt het veneuze systeem, vergemakkelijkt de bloedstroom en voorkomt verdere vorming van spataders en spataderen, vermindert ook de zichtbaarheid van oudere laesies. Dicht bloedvaten af en maakt ze soepeler, vermindert hun doorlaatbaarheid, vermindert bloedingen, voorkomt bloedklonters. Het maakt de bloedvaten minder kwetsbaar en minder vatbaar voor verwijding. Het ingrediënt vermindert ook een hele reeks ongemakken die zich voordoen bij spataderen, zoals zwelling, pijn, krampen, zwaar gevoel in de benen, jeuk, tintelingen, overgevoeligheid.
 • Een samenstelling van kruiden (o.a. kamille, brandnetel, menthol) – verbetert tegelijkertijd de conditie van de huid en de doorbloeding. Revitaliseert en voedt de huid en draagt bij tot de verbetering van haar structuur. Heeft een antiseptische, ontstekingsremmende, verzachtende en kalmerende werking. Versterkt de bloedvaten en verhoogt hun dichtheid. Stimuleert de doorbloeding, voorkomt overmatige druk op de aderen en zwelling van de benen.
 • Cafeïne – stimuleert sterk de bloedsomloop, voorkomt bloedstagnatie in de onderste ledematen. Door de bloeddoorstroming te verbeteren, verbetert de zuurstoftoevoer en de voeding van de cellen. Beïnvloedt de huidconditie van de benen positief, maakt haar gelijkmatiger van structuur en doet haar er gezonder en jonger uitzien.
 • Ginkgo biloba – versterkt de bloedvaten, zorgt voor hun betere capaciteit, strakheid en elasticiteit, waardoor de vorming van blauwe plekken, spataders en verkleuringen wordt voorkomen. Stimuleert de bloedsomloop in de benen en laat ze beter functioneren. Bevordert het gevoel van lichtheid en voorkomt pijnlijke en vermoeide benen.
 • Berkenextract – verbetert de werking van het cardiovasculaire systeem. Zorgt voor een goede conditie van aderen, slagaders en haarvaten. Door de capaciteit van de bloedvaten te vergroten en de bloedstroom te verbeteren, voorkomt het verstoppingen en klonters.
 • Honing – vult de formule van het preparaat perfect aan en zorgt voor de kwaliteit van onze huid. Het voedt en regenereert de huid, waardoor deze voldoende gehydrateerd en gespannen blijft. Geeft de huid gladheid, zachtheid en elasticiteit. Het vermindert ook ontstekingen, verzacht irritaties en normaliseert de huid.

Variforce – wanneer moet ik het gebruiken?

 Variforce spataderen crème

Variforce biedt uitgebreide bescherming en hulp voor benen die speciale zorg nodig hebben. Het zal nuttig blijken voor alle problemen met zwelling, pijn, zwaar gevoel, slechte bloedcirculatie en spataderen. Het is geïndiceerd voor, onder andere:

 • mensen die zittend of staand werk verrichten,
 • Drukke mensen die lange uren op de been zijn en een zeer actieve levensstijl hebben,
 • mensen met weinig lichaamsbeweging,
 • Overgewicht en obesitas,
 • Erfelijk belast met spataderen en problemen met de bloedsomloop,
 • mensen die als gevolg van een ongezonde levensstijl (stimulerende middelen, slechte voeding, gebrek aan beweging, enz.) problemen ondervinden met de bloedsomloop en spataderen
 • vrouwen die vanwege hun werk vaak schoenen met hoge hakken of strakke kleding moeten dragen,
 • mensen die beroepen uitoefenen die hun benen zwaar belasten, bv. zwaar lichamelijk werk, zwaar tillen, professioneel dansen,
 • Doe aan sporten die uw benen zwaar belasten,
 • mensen die veel tijd doorbrengen met zonnebaden, in het algemeen in omgevingen met hoge temperaturen.

Variforce – hoe te gebruiken?

Variforce onderscheidt zich niet alleen door zijn rijke formule, maar ook door zijn aangename consistentie en comfortabele toepassing. Het voelt aangenaam aan op de huid, smeert goed uit en wordt zeer snel in de weefsels opgenomen zonder een vettige film op de huid achter te laten. Het kan dus op elk moment worden aangebracht, zelfs vlak voordat u uw kleren aantrekt en de deur uitgaat. Eenmaal aangebracht, werkt het gedurende vele uren en verlicht het zwaardere benen, zwellingen en andere onaangename symptomen.

Variforce moet tweemaal per dag worden aangebracht, waarbij een kleine hoeveelheid op de huid wordt aangebracht en in een richting van onder naar boven op de benen wordt gesmeerd. De behandeling moet ten minste een maand duren. Het kan echter verlengd worden indien nodig.

Variforce behandelingseffecten

 een vrouw in een kamerjas zittend in de badkamer

Na een behandeling van ten minste een maand zijn de werking en het uiterlijk van onze benen er beslist op vooruitgegaan.

De effecten van het specifieke product zijn:

 • vermindering van spataderen en vasculaire spataders,
 • de bloedvaten te versterken en af te sluiten,
 • remming van de vorming van nieuwe spataderen en verergering van oude,
 • vermindering van pijn, ongemak, tintelingen en jeuk,
 • opheffing van het effect van zware benen, in plaats daarvan een gevoel van lichtheid en verbetering van de beenfunctie, verbetering van de motoriek,
 • vermindering van krampen,
 • vermindering van de zwelling,
 • verbetering van de circulatie in het hele gebied van de onderste ledematen, verbetering van de werking van de aderen,
 • een mooier uiterlijk van de benen – gelijkmatiger huidtextuur, gladder, minder verkleuringen, een mooiere, gezondere huidskleur.

Variforce – adviezen

Variforce verzamelt meer en meer positieve commentaren van gebruikers. Het wordt gewaardeerd voor zowel de eliminatie van zwelling en zwaarte van de benen, vermindering van pijn, verbetering van de bloedsomloopHet wordt zowel gewaardeerd voor de verwijdering van zwellingen en zwaar gevoel in de benen, vermindering van pijn, verbetering van de bloedsomloop, verbetering van het comfort bij het lopen, staan en zitten, als voor de vermindering van spataderen.

Volgens veel cliënten stelt het product hen eindelijk in staat normaal te functioneren zonder het voortdurende gevoel van pijn in de onderste ledematen. Dagelijks gebruik van de crème geeft ons een comfortabel en licht gevoel, en vermoeide benen houden op ons te hinderen. Variforce wordt in consumentenadviezen ook geprezen voor het herstellen van de conditie van de huid.

Volgens veel gebruikers remt de systematische toepassing van de Variforce-crème het proces van de vorming van steeds omvangrijker en geprononceerdere spataderen.

Waar koop ik Variforce?

De beste manier om een aankoop te doen is op de officiële website van het product, die u kunt bereiken door hier te klikken . Dan hebben we een garantie van originaliteit en hoge kwaliteit van het product. Andere sites geven ons een dergelijke garantie niet. Wat belangrijk is, wanneer je winkelt via de website, krijg je de officiële website krijgt u toegang tot een korting op de Variforce voorbereiding.

 Variforce zware benen en spataderen crème

BESTEL NU VARIFORCE

Bronnen:

 • https://www.healthline.com/nutrition/horse-chestnut-benefits
 • https://www.healthline.com/health/home-remedies-for-varicose-veins
 • https://www.healthline.com/nutrition/ginkgo-biloba-benefits
 • https://www.medicalnewstoday.com/articles/honey-for-skin
 • https://www.healthline.com/health/potential-benefits-of-rutin

Category: gezondheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: admin