witaminy

Vitaminen voor haaruitval, deel 1. Wat te kiezen: één complex preparaat of de hele set tabletten?

90% van de mensen die worstelen met haaruitval bereiken orale geneesmiddelen en voedingssupplementen. Aangezien haarzwakte en overmatig haarverlies vaak te maken hebben met het gebrek aan belangrijke voedingsstoffen in de voeding, is het de moeite waard om een behandeling te kopen met de deelname van bewezen vitamine- en mineralenpreparaten. Hoe kiest u de beste?

Hoe haaruitval te stoppen – vitamine behandeling

Hoewel de oorzaak van haaruitval bij mannen over het algemeen als hormonale factoren (schadelijke effecten van hormoon DHT op haarfollikels) wordt beschouwd, is dit meestal niet de enige reden. Overmatig haarverlies komt even vaak voor als gevolg van een tekort aan waardevolle vitaminen, mineralen en eiwitten. Een te slecht dieet, in combinatie met stress en overwerk, is een klaar recept om met hoge snelheid te kalmeren.

Om het proces van haaruitval te stoppen is het de moeite waard om uw eetgewoonten zo snel mogelijk te veranderen (meer over het dieet voor haaruitval vindt u hier) en om uzelf uit te rusten met vitaminetabletten voor haar, die hen op een regeneratieve en versterkende manier zullen beïnvloeden.

Het belangrijkste wat je haar nodig heeft is:

  • biotine en andere B-vitamines en andere B-vitamines
  • Vitamine A
  • Vitamine E
  • zink
  • koperen
  • silicium
  • ijzer
  • zwavelhoudende aminozuren

Haarvitaminen – samen of apart?

groente- en fruitkraamVoor een effectieve vitamine behandeling tegen alopecia is het belangrijk om alle ingrediënten te nemen die het haar nodig heeft om zich tegelijkertijd intensief te herstellen.

Er zijn twee adviezen over de vorm van de inname van afzonderlijke werkzame stoffen. Sommigen zeggen dat het beter is om elke vitamine of mineraal afzonderlijk in te nemen, anderen zeggen dat het veel beter is om meer-componenten haaruitvalsupplementen te nemen.

Het voordeel van deze eerste vorm van behandeling is de mogelijkheid om de fabrikant van elke afzonderlijke stof en de hoogste kwaliteit en hoge dosis product in één capsule of tablet te kiezen. Het nadeel is het beperkte gebruiksgemak – de noodzaak om meerdere of zelfs meerdere verschillende tabletten per dag in te nemen. Bovendien kan de aankoop van elke vitamine afzonderlijk een veel duurdere oplossing blijken te zijn dan de aankoop van een meercomponenten-agent.

In het geval van complexe supplementen is het voordeel dat er veel verschillende stoffen in één tablet worden toegevoegd en dat ze gemakkelijk in te nemen zijn (slechts één of twee tabletten per dag). Het nadeel is het vaak voorkomende fenomeen van een te kleine hoeveelheid afzonderlijke werkzame stoffen in één tablet of hun slechte selectie, wat de effectiviteit van het preparaat vermindert.

Dit kan worden vermeden als we een echt goede kwaliteit voedingssupplement voor kaalheid vinden, dat zich onderscheidt door de volledige pool van ingrediënten die nodig zijn voor haar in optimale doses. Terwijl je door het huidige aanbod bladert, zie je dat de beste compositie Profolan is.

Lees meer over de samenstelling en werking van Profolan hier

Category: schoonheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: admin