8737736498 8496c57a19 z

Voor €3 of €35? Overzicht van shampoos voor kaalheid in verschillende prijsklassen

De shampoo voor haaruitval is niet gelijk aan de shampoo voor haaruitval – zowel qua samenstelling als qua prijs. Hier zijn enkele van de toonaangevende anti haaruitval shampoos voor mannen, van de goedkoopste tot de duurste.

  • shampooDermena Men – haaruitval shampoo voor mannen. De prijs is ca. 3-4 €. Het preparaat is gebaseerd op de actieve molecule Regen7, die een metaboliet van vitamine PP en een natuurlijke stof in het extract van bruinalgen bevat. Dermena Men shampoo bevat ook een complex van plantenextracten, panthenol en biotine. Werkzame stoffen stimuleren de bloedsomloop in de hoofdhuid, versterken de haarstructuren en stimuleren de haargroei.
  • seboradin Men – haaruitval shampoo voor mannen. De prijs is ca. 8 €. Het preparaat is gebaseerd op een uniek complex van drie werkzame stoffen die het haar voeden, overmatig haarverlies tegengaan, krimpen van de haarfollikels voorkomen en de haargroei versnellen.
  • Aplecin Caffeine – haargroei shampoo op basis van actieve cafeïne. De prijs is ca. 8 €. Cafeïne in het preparaat stimuleert de bloedsomloop in de hoofdhuid, versterkt de haarbollen en activeert ze om nieuw, gezond haar te produceren. Aplecin shampoo is ook beschikbaar in Double Effect Caffeine versie (prijs ca. 12 €). Het is een preparaat tegen haaruitval en roos in één.
  • Dermaheal – geavanceerde shampoo voor vallend haar. De prijs is ca. 25 €. De shampoo bevat actieve haargroeifactoren (biomimetische peptiden). Daarnaast omvat de samenstelling: gehydrolyseerd keratine eiwit, gehydrolyseerd zijdeproteïne, arginine, biotine, sojaolie, lecithine, plantenextracten. Dankzij de geavanceerde formule activeert de shampoo de haarstamcellen, versterkt de haarwortels en -follikels, remt het proces van haaruitval en bevordert de haargroei.
  • Revita – een shampoo met een unieke, rijke formule, die haaruitval voorkomt en de groei sterk stimuleert. De prijs is ca. 38 €. Vanwege zijn vermogen om het hormoon DHT, dat schadelijk is voor de haarfollikels, te blokkeren, wordt Revita shampoo aanbevolen voor mensen die lijden aan androgene alopecia. De basisingrediënten zijn: koperpeptiden, procyanidine uit appels, ketaconazool, organische zwavel (MSM), aminozuren, Rooibos-thee-extract, L-carnitinetartraat, cafeïne, Emu-olie, biotine.

Revita shampoo, in vergelijking met andere shampoos voor haaruitval, onderscheidt zich door een overdreven prijs, maar zijn hoge vermogen om kaalheid te remmen en de haargroei te verbeteren, vormt ongetwijfeld een goede compensatie. De beste resultaten worden verkregen bij gelijktijdig gebruik van Revita shampoo en Profolan voedingssupplement – in deze configuratie kunnen preparaten zelfs in een vergevorderd stadium kaalheid tegengaan.

Category: schoonheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: admin