ID5d777f2dea53e

Whitify – een nieuwe, betere versie van het thuis bleken van de tanden

Op zoek naar de perfecte manier om de tanden te bleken….

Tot voor kort konden de meest spectaculaire effecten van het bleken van tanden worden bereikt dankzij dure procedures in tandheelkundige ingrepen. Onlangs is er echter een reeks producten voor thuisgebruik op de markt gekomen die, dankzij de samenstelling van de gebruikte ingrediënten en technologieën, uitstekende resultaten geven op het gebied van het ophelderen van het glazuur en het verminderen van de kleur, en dus dichter bij de effectiviteit van professionele witmakende behandelingen.

Een van de best beoordeelde producten voor zelfblekende producten zijn zwarte tandpasta’s (bijv. Whitify Carbon), waarvan de hoge potentie het resultaat is van de aanwezigheid van actieve kool, die een uitstekend vermogen heeft om afzettingen te absorberen en de kleur van het glazuur te verhelderen. Een interessant patent op een sneeuwwitte glimlach is ook een noviteit – Whitify System, geen cosmetisch, maar een slim werkend apparaat, waardoor witmakende stoffen de kans krijgen om met twee keer zoveel kracht in het glazuur te dringen.

Hoe Whitify te gebruiken?

whitify

Het apparaat is eenvoudig, maar uiterst effectief. De set bestaat uit: een klein LED lampje, een flexibele overlay voor de tanden en drie buisjes gevuld met een speciale whitening gel.

De overlay moet worden gesmeerd met gel, aangebracht op de lamp, en de andere kant moet worden bevestigd aan de tanden. We steken de lamp aan, wachten 30 minuten, doen de dop af en we zijn klaar.

Deze paar eenvoudige stappen zullen ons in staat stellen om witter email te krijgen en ons te ontdoen van de hardnekkige kleuren veroorzaakt door het roken, drinken van koffie, thee, rode wijn of sappen. Alsof dat nog niet genoeg is, is Whitify ook in staat om lichte en matige verkleuringen door drugs aan te pakken. De fabrikant raadt aan om Whitify gedurende 6 dagen, na een half uur, te gebruiken. Na elke sessie worden onze tanden steeds witter en witter.

Whitify – samenstelling en technologie

whitify

De combinatie van LED-technologie en de kracht van de in de gel gebruikte witmakers is verantwoordelijk voor de hoge effectiviteit van Whitify. De specificiteit zelf toont de eigenschappen aan van het ophelderen van het glazuur en het verwijderen van verkleuringen, laat staan wanneer we het “behandelen” met een speciale lichtstraal nadat we het op de tanden hebben aangebracht? De effecten zullen veel sneller en sterker zijn.

De LED-technologie wordt gebruikt voor het bleken van tanden. Tot voor kort waren procedures met haar deelname het domein van de tandheelkundige chirurgie, vandaag de dag kunnen we gebruik maken van haar voordelen thuis, met behulp van handige apparaten zoals Whitify.

Whitify gel bevat enkele van de bekendste bleekstoffen. Het preparaat had geen gebrek aan plantenextracten die de mondgezondheid ondersteunen. Hier vindt u granaatappelextract met beschermende eigenschappen, aloë vera sap om de barrière tegen bacteriën te versterken, kalmerend kamille-extract en menthol om frisheid en frisse adem te garanderen. Een groot voordeel van Whitify-gel is, naast een hoge effectiviteit, volledige veiligheid voor de gezondheid. Bovendien veroorzaakt het preparaat geen tandgevoeligheid, die vaak optreedt na het bleken van de tanden bij de tandarts.

Een snelle manier om de ontbrekende tand te krijgen: Happy Smile

Whitify – effecten

whitify tandbleken

Het Whitify systeem is gebaseerd op een zeer effectieve whitening gel. Bovendien worden de effecten versterkt door de verlichting met de bijgeleverde LED-lamp. Dankzij dit slimme apparaat zijn we in staat om in slechts 6 dagen tijd onze glimlach radicaal te verhelderen, lelijke kleuren die moeilijk te verwijderen zijn te verwijderen, sigaretten- of koffie-invallen te elimineren en de onaangename donkere of gelige tint van het email te verwijderen. Dit alles zonder het huis te verlaten en zonder tijdrovende en dure procedures.

Het Whitify-systeem is de optimale oplossing wanneer:

 • we zijn niet geïnteresseerd in bleekbehandelingen bij de tandarts;
 • We willen een meer geavanceerde methode van bleken proberen dan het gebruik van cosmetische producten;
 • pasta’s, vloeistoffen en witmakende strips leveren geen bevredigende resultaten op;
 • hebben we een snelle en effectieve manier nodig om het uiterlijk van onze eigen tanden te herstellen;
 • willen we voor het onberispelijke imago zorgen;
 • We willen het zelfvertrouwen vergroten en ons comfortabel voelen tijdens alle vergaderingen en evenementen;
 • we willen glimlachen zonder ons te schamen of te schamen.

Whitify – Meningen

Whitify is zonder twijfel een van de meest effectieve manieren om thuis de tanden te bleken. Dit wordt bevestigd door het toenemende aantal vleiende opmerkingen van de gebruikers van het product. Volgens veel meningen onderscheidt Whitify System zich door een zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Het kost veel minder dan tandartsen en de effecten van het bleken zijn vergelijkbaar. Andere Whitify-voordelen waar gebruikers het over hebben zijn:

 • veel snellere resultaten dan na toepassing van pasta’s en andere bleekmiddelen;
 • Effectieve verwijdering van tabak, koffie, thee en sapafzettingen;
 • effectieve opheldering van verkleuringen (lokaal en uitgebreid);
 • de tint van het glazuur te veranderen in witter (zelfs met een paar tonen);
 • gemak en comfort van gebruik;
 • efficiëntie;
 • geen bijwerkingen (zoals gevoelige tanden).

Whitify-systeem – hoe koop ik een product?

Het kopen van een Whitify is een snelle en eenvoudige procedure. Ga gewoon naar de officiële productpagina en plaats een bestelling. Zendingen worden binnen 1 werkdag verwerkt, zodat het pakket in ons bezit komt in een snel tempo. De Whitify-systeemkit kost 39 €. Bovendien kunt u alleen buizen met gel kopen, wat een groot gemak is voor het geval u niet meer voorbereid bent en u het Whitify-systeem verder wilt gebruiken.

Ga naar de officiële website van het Whitify-systeem:
www.whitify-system.nl

whitify tandbleken

Wij bevelen het ook aan: Een ranglijst van zwarte tandpasta’s

Category: schoonheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: admin