Zinamax pro 06 1

Zinamax – unieke capsules ter bestrijding van puistjes en andere huidonzuiverheden

Zinamax is een geavanceerde formulering en actiecapsules ontworpen voor mensen met een problematische huid. Het product bestrijdt effectief puistjes, vermindert de talgafscheiding en verbetert de structuur en het uiterlijk van de huid. De samenstelling is gebaseerd op lactoferrine, een uniek soort eiwit met een sterk antibacterieel effect, dat de huidveranderingen normaliseert en vermindert. Het bevat ook een hele reeks waardevolle extracten, vitaminen en mineralen. Zinamax is een uiterst doeltreffende manier om de huid van uw gezicht grondig te reinigen, ongeacht uw leeftijd, het type en de oorzaken van onvolkomenheden.

Zinamax – een veelzijdige en doeltreffende methode voor meerdere huidproblemen

 Zinamax

Zinamax zijn multi-element capsules met hoge biologische beschikbaarheid en krachtige bio-actieve eigenschappen.

Het preparaat leidt tot een radicale, systematische reiniging van de huid, stimuleert de regeneratieprocessen van de huid, versnelt de genezing van wonden en huidletsels, en geeft een injectie van waardevolle voedingsstoffen. In één woord, het maakt de problematische huid weer glad en gezond en mooi!

Vandaag de dag klagen steeds meer mensen van alle leeftijden over diverse huidproblemen. De meest voorkomende hiervan zijn:

 • acne,
 • voortdurend nieuwe infecties en ontstekingen die bijdragen tot de vorming van puistjes en de verslechtering van de huidstructuur,
 • een verhoogde talgafscheiding die leidt tot verstopte poriën, de vorming van onvolkomenheden, mee-eters en puistjes en die bijdraagt tot overmatige vettigheid in de T-zone en glimmendheid,
 • Onvoldoende hydratatie van de huid, wat leidt tot droogte en een verhoogde neiging tot rimpelvorming,
 • hyperpigmentatie, vasculaire spataders, huidgevoeligheid.
 Een vrouw bekijkt haar teint door een vergrootglas

De oorzaken van huidproblemen kunnen uiteenlopen, maar meestal houden ze verband met een ongezonde levensstijl en een slechte huidverzorging.

De oorzaken van huidproblemen zijn meestal

 • vervuiling van het milieu waarin wij leven,
 • ongezond voedsel, dat steeds vaker de plaats inneemt van zelfgemaakte maaltijden,
 • overmatig gebruik van stimulerende middelen,
 • onjuiste huidverzorging (bv. slecht gekozen cosmetica, onvoldoende reiniging, geen make-up, enz,)
 • ophoping van gifstoffen in het lichaam,
 • hormonale problemen,
 • lange uren binnenshuis doorbrengen en te weinig beweging in de buitenlucht, waardoor de huid onvoldoende zuurstof krijgt.

Ongeacht het soort probleem en de redenen waarom het zich voordoet, kan Zinamax nuttig blijken bij alle soorten huidproblemen. Dit is te danken aan zijn zorgvuldig ontwikkelde formule en zijn multidirectionele werking. Het bevat lactoferrine, een stof met bekende anti-bacteriële en anti-inflammatoire eigenschappen, die tevens de goede werking van het hele lichaam normaliseert.

 Zinamax

De inhoud van Zinamax bevat ook ingrediënten die de collageenproductie stimuleren, de huid verjongen, regenereren en voeden, zoals rozenbottel, en ontgiftende stoffen die het huidweefsel vrijmaken van gifstoffen, zoals brandnetel.

Dit alles maakt Zinamax tot een krachtige ondersteuning voor de problematische huid, en een recept om er goed uit te zien.

KOOP ZINAMAX NU

Zinamax samenstelling en effecten

Lactoferrine

Het basisbestanddeel van het specifieke product is lactoferrine, een multifunctioneel eiwit dat wordt geproduceerd door epitheelcellen van slijmvliezen en onder andere aanwezig is in melk van zoogdieren.

De meest kenmerkende eigenschap van lactoferrine is haar vermogen om op reversibele wijze ijzerionen te binden, hetgeen een aanzienlijke invloed heeft op een aantal fysiologische processen. Dit unieke eiwit bestrijdt op doeltreffende wijze bacteriën, met inbegrip van die welke huidinfecties veroorzaken, en heeft antivirale, schimmelwerende en zelfs, zoals uit sommige studies blijkt, kankerbestrijdende eigenschappen.

Deze eigenschappen, alsmede het feit dat lactoferrine de groei van Gram-positieve bacteriën effectief remt, zijn te danken aan zijn vermogen om ijzerionen te binden, die noodzakelijk zijn voor het leven van de meeste bacteriën, en zo hun groei te verhinderen. Ook is onomstotelijk aangetoond dat deze stof de aangeboren en verworven immuunrespons versterkt en de conditie van het hele organisme verbetert. Het is niet zonder reden dat de geneeskunde reeds lang hamert op het belang van borstvoeding voor de verdere ontwikkeling van baby’s en zelfs voor hun gezondheid als volwassenen.

Deze onbetwistbare kwaliteiten van lactoferrine hebben geleid tot het wijdverbreide gebruik ervan in vele takken van de industrie, zoals de voedingsmiddelen-, de cosmetica- en de farmaceutische industrie. De aanwezigheid ervan in de samenstelling van Zinamax zorgt ervoor dat dit preparaat de symptomen van eventuele ontstekingen van de huid aanzienlijk vermindert.

Viola tricolor

Wild viooltje, een bekend viooltje, is een ander natuurlijk ingrediënt van het product, onvervangbaar in geval van huidproblemen. Het kan worden gebruikt bij de behandeling van acne, maar ook bij eczeem, impetigo en seborroe.

De bladeren van het viooltje worden veel gebruikt bij de productie van verzorgingscosmetica omdat zij waardevolle chemische verbindingen bevatten, bioflavonoïden, slijmstoffen, minerale zouten, vitamine C en organische zuren.

Veldviooltje heeft niet alleen ontstekingsremmende eigenschappen, maar ontgift en reinigt ook de huid en geneest laesies; bovendien dicht en versterkt het de wanden van de bloedvaten en vergemakkelijkt het de opname van vitamine C.

Rozenbottelextract

De verbazingwekkende krachten van de rozenbottel zijn welbekend. Dankzij het caroteen-, quercetine- en vitamine C-gehalte heeft het een uiterst heilzame werking op de huid, zozeer zelfs dat het de groei van melanoomcellen zou blokkeren. Wilde roos stimuleert de collageenproductie, voedt en verheldert de huid, regenereert en egaliseert de teint en, wat in dit geval bijzonder belangrijk is, vermindert aanzienlijk het aantal puistjes.

Brandnetel

Het extract van brandnetelbladeren, waarvan de weldadige werking al lang bekend is, draagt in samenwerking met andere bestanddelen van het preparaat in hoge mate bij tot de bestrijding van ongunstige huidverschijnselen.

Bekend om zijn reinigende en antibacteriële eigenschappen, rijk aan vitaminen en micro-elementen, is het een doeltreffend middel in de strijd tegen verschillende dermatologische aandoeningen – acne, abcessen, puistjes, overtollig talg. Het heeft een ontstekingsremmend effect en verbetert ook de stofwisseling.

Naast de genoemde stoffen, bevat Zinamax ook:

 • vernieuwt en hydrateert de huid van binnenuit, extract van Guinea-olie (EVNolMaxTM),
 • intensief regenererend Centella Asiatica bladextract (Centellin®),
 • vitamine- en mineralencomplex dat zorgt voor de juiste structuur en werking van de huid.

Vermeldenswaard is ook het extract van zwarte pepervruchten dat de absorptie van andere werkzame stoffen van het preparaat ondersteunt, alsook het reinigingsproces van de huid en de verbetering van de immuniteit.

Zinamax – effecten van regelmatig gebruik

 Zinamax

Er zijn veel aanwijzingen dat dit uiterst interessante, uit meerdere ingrediënten bestaande product een belangrijke hulp kan zijn voor mensen die kampen met huidproblemen in de vorm van puistjes, mee-eters, acne, overmatige talgafscheiding en ontstekingen. De voorwaarde voor de doeltreffendheid is uiteraard het regelmatig gebruik van het preparaat. Als u systematisch te werk gaat, zult u zeker snel de verwachte resultaten bereiken.

De meest waargenomen effecten van behandeling met Zinamax:

 • verbetering van de huidstructuur en het huiduiterlijk,
 • Diep hydraterend voor de huid,
 • duidelijke vermindering van de talgafscheiding,
 • dieptereiniging van de huid,
 • en verzacht ontstekingen,
 • regeneratie en voeding, vermindering van de zichtbaarheid van oudere littekens en laesies,
 • vermindering van bestaande puistjes, roodheid, mee-eters en andere onvolkomenheden.

Zinamax – gebruikersbeoordelingen

Commentaren van mensen die Zinamax zijn gaan gebruiken, bevestigen in overweldigende mate de goede kwaliteit en hoge effectiviteit van het specifieke product. Volgens vele adviezen blijkt Zinamax bij regelmatig gebruik doeltreffend te zijn voor het verlichten van de symptomen en, in sommige gevallen, het volledig elimineren van huidproblemen. Internetgebruikers benadrukken ook de zichtbare verbetering van de algemene conditie en het uiterlijk van de huid, met name het effect van de voeding, de reiniging, het herstel van de gladheid en de hydratatie.

Interessant is dat de positieve resultaten gelden voor mensen van verschillende geslachten en leeftijden, wat bewijst dat Zinamax in principe in alle omstandigheden nuttig is.

 Zinamax Acne tabletten

Hoe kan ik, naast Zinamax, nog meer voor mijn probleemhuid zorgen?

Ieder van ons droomt van een mooie, oogverblindende teint, maar niet iedereen heeft die. Het spreekt vanzelf dat de huid van het gezicht verzorgd moet worden, vooral als die ons problemen bezorgt. De basisprincipes van huidverzorging lijken vanzelfsprekend, maar we onthouden ze niet altijd.

De conditie van onze huid is sterk afhankelijk van onze voeding en levensstijl. Wij weten heel goed dat overwerk, slaapgebrek, gebrek aan frisse lucht en een voeding met weinig vitaminen, mineralen en goede zuren onmiddellijk aan ons gezicht te zien zijn. De huid verzorgen betekent dus haar van binnenuit goed voeden en een gezonde levensstijl volgen.

Een goede huidverzorging is echter niet minder belangrijk en bestaat uit het volgende:

 • Dagelijkse, grondige make-upverwijdering en huidreiniging – make-up ’s nachts ongewassen laten verstopt de poriën en verhindert de huid te ademen, wat puistjes en ontstekingen in de hand werkt.
 • Regelmatig hydrateren – de huid heeft water nodig, ongeacht het type. We moeten ook de vette huid, de huid die snel geïrriteerd raakt en zelfs de huid met letsels hydrateren. Je moet gewoon de juiste soort cosmetica kiezen.
 • De huid systematisch voeden met goede crèmes of maskers.
 • De juiste keuze van cosmetica voor het juiste huidtype.
 • De juiste verzorging van de oogzone, de hals en het decolleté.
 • Adequate bescherming tegen UV-straling (gebruik van SPF zonnefilters).

Vergeet ook niet om mee-eters of puistjes niet uit te knijpen! Dit is de gemakkelijkste manier om bacteriën over het gezicht te verspreiden en de bestaande aandoening te verergeren. Ziekteletsels vereisen professionele hulp of het gebruik van hoogwaardige cosmetica die speciaal zijn ontwikkeld voor de verzorging van de huid met problemen.

 Zinamax huidtabletten

KOOP ZINAMAX NU

Bronnen:

 • https://www.healthline.com/health/beauty-skin-care/sebum
 • https://www.webmd.com/skin-problems-and-treatments/acne/acne-causes
 • https://www.medicalnewstoday.com/articles/325244
 • https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28933602/
 • https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26857697/

Category: schoonheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: admin