4869134977 32b995c784 z

3 controversiële haaruitval wrijfsels

Sommige haaruitvalbehandelingen thuis kunnen u verrassen of zelfs wegjagen. Deze omvatten natuurlijke haargroei mashes gemaakt van groenten met een zeer scherpe geur. Dit is misschien een beetje controversieel, maar het is een effectieve methode om verzwakt haar te bestrijden, wat ongetwijfeld het testen waard is.

Wat voor haargroei – genezing van uienwrijven – genezing van uienwrijven

uiDe ui is rijk aan zwavel, wat bijdraagt aan de synthese van eiwitten, de bouwstenen van het haar. Naast zwavel bevat het veel vitamine C en A, B-vitaminen, zink, selenium, ijzer, fosfor, calcium en kalium. Uiedoekjes stimuleren de bloedsomloop in de hoofdhuid, waardoor de actieve bestanddelen die erin zitten gemakkelijker bij de follikels en haarfollikels kunnen komen. Schil de ui en rasp hem. Snijd het grondig door een gaasje of doek en masseer het sap in de hoofdhuid. Was je hoofd na ongeveer 30 minuten.

Versterking van knoflook haar doekjes

Knoflook is ongeëvenaard in termen van zijn natuurlijke helende kracht. Als je haaruitval bestrijdt en als je het niet erg vindt om het intense aroma van deze bijzondere groente te gebruiken, is het een goed idee om af en toe een knoflookrasp te gebruiken om je haar kracht te geven. Het masseren van knoflook in de hoofdhuid verhoogt de doorbloeding en alle waardevolle bestanddelen die erin aanwezig zijn, zoals: zwavel, aminozuren, vitamine C, B-vitaminen, ijzer, magnesium, zink, dringen gemakkelijk door in de haarfollikels en bollen. Bereid een versterkende knoflookmolen voor door de knoflook in de massa te mengen of door de knoflook door een pers te persen en deze vervolgens te combineren met een beetje olijfolie. Masseer in de hoofdhuid en wacht ongeveer 30 minuten, dan was je haar met een milde shampoo.

Verkwikkende Mierikswortel Mierikswortel Mierikswortel Mierikswortel Mierikswortel

Mierikswortelpuree werkt net als uien- en knoflookpuree – het stimuleert de bloedsomloop, zorgt voor een snellere haargroei, versterkt en voedt de haarwortels en bollen en voorziet ze van waardevolle ingrediënten zoals: vitamine A, E, C, B-vitamines, zwavel, calcium, fosfor, zink, magnesium, kalium, ijzer. Wrijf de verse mierikswortel in op een rasp, wrijf het mengsel vervolgens in de hoofdhuid, wacht ongeveer 30 minuten, spoel af en was de kop.

Doekjes van deze drie scherpe, intens geurende groenten hebben een rijk vermogen om uitval, verzwakt haar te genezen en ze te stimuleren om sneller te groeien. Bij sommige mensen kunnen ze echter allergieën veroorzaken. Als u bij uzelf een allergische reactie opmerkt, is het beter om andere (mildere) huismiddeltjes voor haaruitval te gebruiken, zoals aloë vera, waarover u hier meer informatie kunt vinden, of kant-en-klare afvalpreparaten, waarover u hier kunt lezen.

Category: schoonheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: admin