bluronica 1

Bluronica – we stoppen de tijd met een essentieel gezichtsserum

Hoe stop je de huidveroudering? Hoe kan je tegen rimpels vechten?

huidverzorging

Ieder van ons wil de tijd op een bepaald moment in zijn of haar leven stoppen en voortdurend kunnen genieten van een gladde, vitale en jonge huid. Helaas is de werkelijkheid geen droom. Over het algemeen zien we rond de 30 jaar de eerste rimpels, daarna de eerste tekenen van verlies van elasticiteit en stevigheid van de huid. Steeds vaker zijn er kneuzingen en wallen onder de ogen, en vermoeidheid die weinig gemeen heeft met een jonge, stralende blik wordt over het hele gezicht geschilderd.

De intensiteit en snelheid van het huidverouderingsproces wordt tot op zekere hoogte alleen bepaald door genetische factoren. Veel meer invloed op de vraag of we erin slagen om een jonge, mooie gezichtshuid lang te houden, of dat rimpels en een droge en slappe huid in ons zullen zegevieren, heeft onze persoonlijke manier van verzorging, die de moeite waard is om er zo vroeg mogelijk aandacht aan te besteden.

Hoe eerder we beginnen met het goed verzorgen van onze gezichtshuid en het aanbrengen van cosmetica die geschikt is voor onze leeftijd en ons huidtype, hoe beter. Het is ook de moeite waard om te onthouden dat onze levensstijl en ons dieet ook zeer belangrijk zijn voor de conditie van de huid en het verloop van het verouderingsproces.

Hier zijn enkele tips om huidveroudering uit te stellen:

 • Eet regelmatig en natuurlijk. Probeer zo weinig mogelijk verwerkt voedsel te gebruiken. Eet veel fruit, groenten, volkorenproducten. Voer regelmatig voedingsmiddelen in die rijk zijn aan vitamine A, E, C, B-vitamines en mineralen zoals koper, zink en selenium en onverzadigde vetzuren. Vaak zijn er artikelen die rijk zijn aan antioxidanten die het niveau van vrije radicalen in het lichaam verlagen, wat bijdraagt aan snellere verouderingsprocessen van de lichaamscellen, waaronder de huidcellen.
 • Beperk de stimulerende middelen. Alcohol en sigaretten hebben een zeer negatieve invloed op de conditie van de huid. Ze versterken het effect van een vermoeide, grijze, doffe huid, veroorzaken zwellingen en schaduwen onder de ogen, dragen bij aan het verlies van de huidelasticiteit en versnellen de vorming van rimpels.
 • Voer voedselproducten, kruiden of zelfgemaakte hersenspinsels in om uw lichaam te helpen ontgiften. Hoe minder gifstoffen in ons lichaam, hoe beter voor onze huid. Een interessante en eenvoudige manier om het lichaam te ontgiften van schadelijke stoffen is onder andere het regelmatig gebruiken van een reinigingscocktail uit de blender, die in enkele minuten kan worden bereid uit enkele eenvoudige groente- en vruchteningrediënten.
 • Vermijd een solarium en frequente zonneschijn, probeer zo min mogelijk te verblijven in geklimatiseerde en rokerige kamers. Geniet in plaats daarvan zo vaak mogelijk van de voordelen van frisse lucht, die een groot effect heeft op de huid – het bevordert de zuurstofvoorziening, ontspanning en een efficiëntere regeneratie.
 • Probeer een of andere vorm van actieve recreatie, bijvoorbeeld zwembad, aerobics, jogging of andere, in uw agenda op te nemen. Lichaamsbeweging heeft een heilzaam effect op het hele lichaam, inclusief de huid. Ze voorzien de cellen van betere zuurstof en voedingsstoffen. De huid ziet er gezonder, jonger, vitaler en stralender uit. Lichaamsbeweging bevordert ook stress en ontspanning en elimineert slaapproblemen. Als we uitgerust zijn, wordt onze teint zeer gewaardeerd en geeft deze een mooie uitstraling terug.
 • Zorg voor goede rust en gezonde slaap. Ononderbroken leven op hoge snelheid, overbelasting, stress, te weinig slaap, heeft een slechte invloed op het hele lichaam, inclusief de huid.
 • Gebruik af en toe gezichtsscrubs en huismaskers om de huid te hydrateren en te voeden. Voer lichte, microcirculatie-stimulerende gezichtsmassages uit.
 • Was je make-up altijd af. Het inslapen ervan is zeer schadelijk voor onze huid en veroorzaakt voortijdige rimpels.
 • s Ochtends en ’s avonds, reinig uw gezicht grondig, breng dan crèmes aan voor het moment van de dag, voor uw leeftijd en uw huidtype. Kies crèmes met het SPF filter voor de dag.

Naast deze tips is het een goed idee om uw huid te beschermen tegen veroudering, maar ook om haar te verjongen, met behulp van een goede kwaliteit serum zoals Bluronica. Het preparaat is zeer interessant gebouwd, de samenstelling is vol met antioxidanten en voedingsstoffen, bosbessenextract en verschillende andere elementen die de elasticiteit en spanning van de huid verhogen en de juiste hydratatie bewaken.

Voor wie is het Bluronica serum?

bluronica

De Bluronica is een serum dat gebruikt kan worden door jongere mensen die nog geen hoge mate van rimpels of verlies van elasticiteit hebben, evenals door oudere mensen die al tekenen van huidveroudering vertonen.

Bij jongere mensen verbetert het Bluronica serum het uiterlijk van de huid, elimineert het de kleine gebreken en voorkomt het de vorming van de eerste rimpels, vernauwt het de verwijde poriën en herstelt het een jeugdige uitstraling. In het geval van eigenaars van een rijpe huid vermindert het cosmetische product rimpels, verjongt het de huid gedurende enkele jaren en voorkomt het verdere vooruitgang op het gebied van veroudering, slapte, verlies van stevigheid van de huid en verlies van het natuurlijke gezichtsovaal.

Bluronica – samenstelling en werking

Het geheim van de effectieve werking van het Bluronica anti-rimpel serum is niet alleen de juiste selectie van de werkzame stoffen, maar ook hun plaatsing in een preparaat met een huidvriendelijke consistentie en een hoge mate van absorptie tot in de diepere huidlagen. De cosmetica werkt heel goed met onze huid, het laat geen onaangename vettige film achter, maar wordt snel geabsorbeerd, waardoor het bijna direct effect heeft in de vorm van het verlichten van de huid, het uitlijnen van de kleur en de structuur en het gladstrijken van de huid.

Belangrijk is dat Bluronica de collageenproductie stimuleert en het tekort aan hyaluronzuur in de huid aanvult en zo de regeneratie van de huid actief ondersteunt. Collageen en hyaluronzuur zijn natuurlijke bestanddelen van de huid, die met het ouder worden helaas verloren gaan en die cruciaal zijn voor een goede hydratatie, spanning en een gladde en soepele huid.

Ingrediënten van het Bluronica serum

 • Bosbessenextract – een voedzaam elixer van de jeugd en een hit in de wereld van de cosmetica. Het bevat een breed scala aan vitaminen en mineralen die belangrijk zijn voor de huid (bijv. vitamine C, A, B-vitaminen, zink, koper, selenium) en grote hoeveelheden sterke antioxidanten, waaronder anthocyanen. Dankzij het hoge gehalte aan natuurlijke vitamine C en anthocyanen stimuleert het de productie van collageen, wat de huiddichtheid positief beïnvloedt. Dankzij anti-oxidanten ondersteunt het de verwijdering van giftige stoffen en remt het veroudering. Bosbessenextract voedt de huid diep en stimuleert het herstel ervan. Het verzacht, vermindert rimpels, verbetert de elasticiteit van de huid, verzacht kleine onvolkomenheden zoals overmatige talgproductie, ongelijkmatige huidskleur of dofheid en aardsheid van de huid. Het geeft zowel een verfraaiend als regenererend effect.
 • Verbena-extract – verbetert het uiterlijk van de huid, bestrijdt tekortkomingen zoals een overmatige glans van de huid, verwijde poriën, roodheid, irritatie. Verzacht, tonifieert, verzacht, regenereert en hydrateert de huid. Het heeft ook antioxiderende eigenschappen, waardoor het bijdraagt aan het vertragen van het huidverouderingsproces.
 • Drakenbloed harsextract – dankzij dit bestanddeel wordt onze huid elastischer, strakker en steviger. Rimpels worden gladgestreken, het gezicht krijgt een jonger uiterlijk en het verouderingsproces wordt vertraagd.
 • Hyaluronzuur – een component met een zeer hoog potentieel voor huidverjonging. Dankzij het vermogen om water te binden, zorgt het voor een goede hydratatie van de huid en een jong uiterlijk. Het verhoogt de elasticiteit van de huid, vermindert rimpels, plooien, beschermt de huid tegen schadelijke factoren die de verslechtering van de conditie kunnen beïnvloeden.
 • Glycerine – een stof die de perfecte absorptie van het cosmetische product door de huid bepaalt. Dankzij de glycerine heeft het serum de juiste consistentie en kunnen de actieve bestanddelen snel en efficiënt worden geabsorbeerd en de diepere lagen van de huid bereiken.

Bluronica – effecten van regelmatig gebruik

huidverzorging

De effecten van het Bluronica serum zijn onmiddellijk. Al na de eerste toepassing ziet u een verbetering in de conditie van de huid, die zichtbaar is in de opheldering, het oplichten van de schaduwen onder de ogen, de uniformiteit van de kleur en tegelijkertijd de vermindering van overtollig talg, bijvoorbeeld op het voorhoofd of de neus. Het gezicht ziet er uitgerust en vitaal uit. De volgende effecten komen achtereenvolgens.

Met elke toepassing wordt onze huid meer en meer gehydrateerd en gevoed, en diep in de huid vindt het regeneratieproces plaats. Geleidelijk aan worden rimpels ondieper en ondieper, de huid wordt steeds strakker en elastischer, het gezicht wordt zichtbaar jonger.

Bluronica – opinies

De meeste gebruikers, ongeacht leeftijd of rimpelniveau, zijn tevreden met het Bluronica-serum. Vrouwen benadrukken dat dit een van de beste anti-rimpel en verjongende cosmetica op de markt is.

Volgens velen is Bluronica een geweldig, goedkoop, comfortabel en effectief alternatief voor cosmetische en esthetische medicijnbehandelingen.

Hier kunt u naar de officiële Bluronica website gaan en een serum bestellen met korting
bluronica

Category: schoonheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: admin