Box diet – regels en adviezen. Is het de moeite waard om dit innovatieve afslanksysteem in te voeren?

Box diet

Box dieet is ongetwijfeld een zeer interessante manier om extra kilo’s te verliezen. Het heeft vele voordelen – het is gevarieerd, lekker, we lopen niet hongerig, en vooral, vereist niet dat we een minuut in de keuken door te brengen, omdat de dozen met maaltijden worden gebracht aan ons. Zullen de voordelen van een boxdieet ook de effectiviteit, de snelheid van handelen en de duurzaamheid van de resultaten omvatten?

Boxdieet – principes

Het is een van de meest populaire en modieuze diëten, is gezond en evenwichtig in termen van voedingswaarden, is een handige oplossing voor degenen die geen tijd hebben om zelf maaltijden te bereiden. Natuurlijk hebben we het hier over boxdieet, dat bij steeds meer cateringbedrijven besteld kan worden.

Als onderdeel van het dieet van de doos wordt elke dag op een bepaald tijdstip en op het aangegeven adres een set dozen met de hele dagschotels geleverd. Er zijn meestal 5 dozen, en elk van hen is een aparte maaltijd – van ontbijt tot diner. Als het gaat om de principes van box diëten, is er maar één ding – we breken met oude eetgewoonten en eten alleen wat we de hele dag door in dozen vinden. Een boxdieet kan twee weken, een maand, twee maanden duren – het hangt van ons af.

Boxdieet – varianten

Evenveel cateringbedrijven die boxdieet aanbieden, evenveel varianten van het dieet zelf. Dankzij de vele variaties kunnen we het dieetprogramma optimaal afstemmen op onze behoeften. Onder de aanbiedingen vindt u boxdiëten van verschillende energiewaarde – 1200 calorieën dieet, 1500 calorieën dieet, 1800 calorieën dieet, 1800 calorieën dieet……. We vinden ook boxdiëten die speciaal zijn ontworpen voor mensen die sporten, ontgiftende en anti-cellulitis diëten beoefenen.

Er is geen tekort aan voedselprogramma’s voor mensen die lijden aan bepaalde ziekten en voedselallergieën – glutenvrij boxdieet, lactosevrij boxdieet, boxdieet voor diabetici, boxdieet Hashimoto, dieet met insulineresistentie. Er zijn vaak vegetarische varianten, vegetarische varianten zonder vis. Je kunt ook zeer gespecialiseerde diëten tegenkomen, zoals een dieet met een hoog eiwitgehalte en een laag koolhydraatgehalte, een dieet voor spiermassa, een dieet voor beeldhouwkunst, een dieet voor zwangere vrouwen, het Paleo dieet.

Het dieet kan besteld worden voor een volledige week, 6 dagen (zonder zondag) of 5 dagen (zonder zaterdag en zondag). De kosten van een dagelijks menu is ongeveer 12-15 EURO

Lees ook: Indiase brandnetel (forskolin) – een natuurlijke hulp bij gewichtsverlies

Boxdieet – menu

Box diet

Misschien wel het goedkoopste dieet van de doos behoort niet tot de goedkoopste, maar de compensatie voor de hoge prijs is lekker, gezond, licht en vooral – een interessant menu vol met originele culinaire oplossingen. Zo bestaat het ontbijt in een boxdieet uit yoghurtsamenstellingen verrijkt met fruit, noten of granen, diverse soorten kwark met groenten, lichte broodjes, havermout, havermout, roulades op basis van mager vlees.

Lunches in het boxdieet zijn dieetgerechten met grutten, peulen, rijst, mager vlees en vis en groenten in de hoofdrol. Het diner serveert vaak verschillende soorten salades, lichte vlees- en visgerechten, gegrilde groenten. Het tweede ontbijt en middageten bestaat vooral fruit, lichte desserts, cocktails en lichte groentecrèmes.

Het voordeel van boxdieet is zijn esthetische vorm en smakelijke, ongewone en vaak zeer innovatieve gerechten. Maar als iemand een voorstander is van de meer klassieke keuken, kan er iets in dit menu ontbreken.

Boxdieet – effecten

Is het mogelijk om permanent gewicht te verliezen tijdens een dieet in een doosje? Ongetwijfeld ja, maar het is de moeite waard om te onthouden dat een effectief dieet een dieet is dat optimaal is aangepast aan de behoeften van ons lichaam en onze levensstijl. Als u kiest voor een te radicaal dieet, bijvoorbeeld 1000 of 1200 calorieën, kunt u leiden tot ernstige voedingstekorten en vermagering van het lichaam. Het is ook zeer waarschijnlijk dat er na het einde van zo’n streng dieet een yoyo-effect optreedt.

Het is dus beter om te kiezen voor een dieet met een iets hoger caloriegehalte, bijvoorbeeld 1800 calorieën of 1500 calorieën, en tegelijkertijd minstens een kleine lichamelijke activiteit in te voeren. Voor mensen die moeite hebben om hun eetlust in toom te houden en die het proces van het verbranden van vetweefsel willen versnellen, zal het ook een goede oplossing zijn om te bereiken voor voedingssupplementen om hen te helpen gewicht te verliezen.

Kijk ook: De beste pillen om af te slanken – rangschikking

Boxdieet – adviezen

Box diet

Voor sommige mensen is boxdieet een uiterst nuttige optie, waardoor we op een eenvoudige manier ongewenste kilo’s hebben weten te verliezen. Voor anderen is het een onnodige geldverspilling – waarom zou je zo veel betalen voor gerechten dat je jezelf gemakkelijk en snel thuis kunt bereiden?

Vooral vleiende meningen over het dieet van de doos komen van mensen die liever betalen en uit hun hoofd koken – als ze willen afvallen hoeven ze niet door de wereld van de diëten te waden, op zoek te gaan naar de perfecte voor zichzelf, en dan maaltijden te bereiden in overeenstemming met de aanbevelingen, waarbij ze elke gram rijst of milliliter gebruikte olie in de gaten houden. Beslissen over een dieet in een doos krijgen we een kant-en-klare set van gerechten, en iemand anders zorgt ervoor dat ze een adequate energiewaarde hebben en ons helpen effectief gewicht te verliezen.

De vaakst benadrukte voordelen van een boxdieet zijn dat:

 • Vele beschikbare dieetvarianten, de mogelijkheid om zich aan te passen aan persoonlijke behoeften;
 • Lekker, origineel, gevarieerd menu;
 • Gemakkelijk afslanken zonder de noodzaak van een zelfstandig dieet (of een bezoek aan een diëtist), de voltooiing op lange termijn van de producten en de bereiding van de maaltijden.

Aan de andere kant zijn de nadelen van boxdiëten, waarover de consument het heeft, dat ook:

 • de noodzaak om alleen te eten wat het cateringbedrijf serveert, niet wat wij willen;
 • u kunt geen andere gerechten kiezen dan de gerechten die op een bepaalde dag geldig zijn;
 • verveeld raken met het dieet na enige tijd van het gebruik ervan;
 • hoge prijs van het dieet.

Huisgemaakt boxdieet

Onlangs modieuze oplossing onder adepten van gewichtsverlies is ook huisgemaakt box dieet. Met behulp van dieetrecepten bereiden we de inhoud van de boxen voor de hele dag. Het kleine nadeel van een zelfgemaakt dieet is de noodzaak om menu’s te plannen, producten te completeren en maaltijden te bereiden voor de hele dag die voor ons ligt. Aan de andere kant kan dit als een voordeel worden gezien – op deze manier hebben we ons menu volledig onder controle.

Kan voor u interessant zijn:

 • Wat te eten om gewicht te verliezen
 • Overzicht van BurnBooster vetverbrander

Category: afslanken

7 comments

 1. Het is een lekker boxdieet – je hoeft je geen zorgen te maken dat onze maaltijden goed worden afgeslankt. Je bestelt 1400 kcal en je hebt 1400 kcal. Koele en gemakkelijke manier om gewicht te verliezen. Helaas is er in mijn stad geen enkel bedrijf dat dergelijke dieetcatering aanbiedt, dus ik moet het zelf combineren met het menu 😛

 2. Misschien kunt u Marianne bestellen in een grotere stad in de buurt? Dat is wat ik doe. Ik ben al twee weken op zo’n dieet en ik zal zeggen dat het me goed van pas komt. Ik heb het gevoel dat ik langzaam aan gewicht verlies. Helaas heb ik in de namiddag trek in iets lekkers. Een dergelijke gewoonte uit het verleden 😉 Maar op de een of andere manier houd ik me er tot nu toe aan vast.

 3. En dit dieet paste niet bij mij. Een maand later at ik “dozen” en tegen het einde van de maand kon ik er nauwelijks tegenop. Ik ben dit menu net beu. Ik denk niet dat ik ben gemaakt voor maaltijden die volledig door iemand anders zijn bereid. Ik zou onmiddellijk iets toevoegen, iets veranderen. Ik kook liever zelf, combineer met gerechten…….. Ook al komt er wat kostbare tijd op neer……..

 4. Ik raad het ook niet aan. Het kost zout, en het is helemaal niet sensationeel. Tenminste van het bedrijf waar ik kocht. Hoge herhaalbaarheid van gerechten, een beetje van het allemaal kaal, weinig gekruid en niet volledig voldoen aan de honger. En als je overdag moet bijeten, mis je zo’n dieet met als doel überhaupt.

 5. Het heeft zijn voor- en nadelen. Ik heb een maand lang getest en ik was tevreden – ik verloor 3 kg gewicht, ik hoefde niet elke dag door de winkels te lopen en voedsel te kopen, en het vervolgens te bereiden (het kostte plotseling veel meer tijd om het te gebruiken ;)), over het algemeen lekker eten (maar zonder vuurwerk). Helaas zou ik voor de tweede keer om financiële redenen geen besluit hebben genomen. Er is echter een aanzienlijke belasting voor de begroting.

 6. Ik heb zelf nog nooit een boxdieet besteld, maar ik ben de zelfgemaakte versie van het dieet gaan gebruiken. Ik zal je vertellen dat het geweldig is! Ik ben al met 4 kg afgevallen. Omdat ik me alleen richt op het eten van de inhoud van de dozen (die ik elke ochtend bereid) ben ik gestopt met eten tussen de maaltijden door en het eten van te grote porties.

 7. Ik ben op een boxdieet en ik ga 4 keer per week op sterkte. De effecten zijn groot. Wekelijks kleiner aantal per gewicht. Om niet te vervelen met een dieet raad ik aan om geen catering te bestellen voor een hele week, maar voor 5 dagen. Via de andere 2 kunt u fantaseren in de keuken 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: piotr