chilipad

ChiliPAD – een apparaat dat je eindelijk goed zal laten slapen!

Waarom is een goede nachtrust zo belangrijk voor het lichaam?

chili pad

De geneeskunde benadrukt al lang het belang van de kwantiteit en kwaliteit van de slaap en de negatieve effecten van slaaptekort. Slaap is niet alleen essentieel voor de fysieke en mentale regeneratie, maar ook om puur fysiologische redenen.

Permanente slaaptekort leidt tot een vermindering van de immuniteit en het vermogen om infecties te bestrijden, de ontwikkeling van hypertensie en diabetes, hormonale problemen en depressie. Bovendien bevordert het de gewichtstoename en verhoogt het de gevoeligheid voor pijn. Slaaptekort heeft een kolossale negatieve invloed op de kwaliteit van onze mentale functies – aandacht en concentratie, geheugen en besluitvorming, en tenslotte het algemene welzijn.

Voorwaarden voor een goede nachtrust

Steeds meer mensen klagen over slaapstoornissen, zowel in Polen als in de rest van de wereld wordt bijna de helft van de bevolking getroffen. In de meeste gevallen is slapeloosheid of een slechte kwaliteit van de slaap echter het gevolg van onze eigen nalatigheid. In de eerste plaats gaat het om het aantal uren nachtrust. Hoewel het een individuele aangelegenheid is, zijn de artsen het erover eens dat 6 uur slaap een minimum is. Minstens zo belangrijk zijn zaken als regelmatig naar bed gaan, licht genoeg en niet te laat eten, vakkundig kalmeren en tenslotte de omstandigheden in de slaapkamer.

Als het in de slaapkamer te warm is, hebben we moeite om in slaap te vallen, en zelfs als we slapen, worden we vaak zwetend wakker en staan we ’s morgens moe en zwak op. Aangenomen wordt dat de gunstigste temperatuur voor nachtrust ongeveer 18 graden is, in individuele gevallen tot 20 graden Celsius. Maar hoe kunnen we dit bereiken, als we steeds meer hete zomers hebben, waarin de nachten meestal geen uitstel van de hitte brengen?

ChiliPAD – de nieuwste manier om met slaapproblemen om te gaan

chili pad

Wetenschap en technologie zijn niet onverschillig voor de problemen van het moderne leven, zoals blijkt uit het ChiliPAD-systeem. Met dit innovatieve apparaat kunt u de temperatuur van uw matras regelen, zowel wanneer het te warm is als wanneer het bed en het beddengoed te koud zijn.

De gebruiker heeft een relatief breed temperatuurbereik tot zijn beschikking, namelijk van 13 tot 46 graden Celsius. Omdat de bediening gebeurt met behulp van een afstandsbediening, kunnen we, liggend in bed, de warmte vrijelijk aanpassen aan onze behoeften, het beddengoed koelen of verwarmen. Om de gewenste temperatuur te bereiken, gebruikt de ChiliPAD niet lucht maar water, wat een voordeligere oplossing lijkt te zijn.

Het apparaat bestaat uit een matras met een hydraulisch kussen, een thermoregulator en een afstandsbediening. Innovatieve, gepatenteerde methode van verwarmen en koelen door middel van een speciaal ontwikkelde structuur van waterdichte siliconenbuizen maakt het eenvoudig om op een warme nacht de gewenste koeling te bereiken en het bed aangenaam te verwarmen in een koude winter. De ChiliPAD past op alle standaardbedden en is eenvoudig te bedienen met de afstandsbediening.

ChiliPAD – Beoordelen van de apparatuur en haar geschiktheid voor gebruik

chilipad

Het lijdt geen twijfel dat het ChiliPAD-systeem een belangrijke technologische prestatie is en, nog belangrijker, een belangrijke hulp bij het verbeteren van de slaapkwaliteit. En hoewel het apparaat niet goedkoop is, omdat het 480 tot 1000 dollar kost, is het in veel gevallen de moeite waard om over deze kosten te beslissen.

De ChiliPAD vervangt natuurlijk niet de airconditioning, maar maakt het mogelijk om de warmte in het meest gevoelige deel van het huis, d.w.z. in bed, aan te passen en dus gewoon goed te slapen.

Het is ook vermeldenswaard dat dit een manier is om de kosten van de verwarming van het appartement te verminderen – we kunnen de omgevingstemperatuur ’s nachts aanzienlijk verlagen en alleen het bed verwarmen.

ChiliPAD – Meningen

Het apparaat wordt steeds populairder en krijgt steeds meer positieve reacties. Het is onmogelijk om deze buitengewone functionaliteit en bruikbaarheid van de matras te ontkennen. De overgrote meerderheid van de gebruikers is van mening dat ChiliPAD een zeer nuttig ding is dat u in staat stelt om beter te slapen en effectiever te ontspannen.

Voor sommigen is de ChiliPAD een tegengif tegen slapeloosheid of frequent wakker worden in het midden van de nacht, terwijl het voor anderen de perfecte manier is om direct in slaap te vallen. Veel klanten wijzen erop dat de ChiliPAD hen eindelijk heeft geholpen om ’s nachts de optimale temperatuur te bereiken en altijd goed te slapen, zelfs als het warm of koud is (waardoor overmatig zweten of koelen wordt voorkomen). Zoals we in talrijke commentaren lezen, verbetert ChiliPAD de kwaliteit van de slaap aanzienlijk. Bovendien hielp hij sommige mensen zelfs om zich te ontdoen van hardnekkige rugpijn.

chilipad

KOOP ChiliPAD NU!

Category: gezondheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: admin