2528794898 6aba6bb2a7 b

De beste haarpillen – een overzicht van voedingssupplementen met paardenstaarten uit het veld

Veldpaardenstaart is de beste kruidenremedie voor verzwakt haar. Om de kracht van deze bijzondere plant te kunnen gebruiken, moet deze lang genoeg en in voldoende hoge doseringen worden gebruikt. Hier zijn de meest populaire en effectieve tabletten met als belangrijkste rol de veldpaardenstaart.

Hair Creak – wanneer en hoe kan het helpen?

Het is niet zonder reden dat de meeste preparaten gebaseerd zijn op verzwakt, dun en dun of vallend haar. De akkerpaardenstaart werd van nature voorzien van een grote hoeveelheid silicium, wat een zeer belangrijke schakel is in het proces van het bouwen van haarstructuren. Dit element is verantwoordelijk voor een goede haargroei, kracht en conditie. In het geval van een tekort in het lichaam (wat zeer vaak voorkomt), verzwakt ons haar, groeit het langzaam, wordt het dun en delicaat en is het niet bestand tegen verschillende schadelijke factoren. Ze verhogen ook hun gevoeligheid voor ruzie. Door het gebruik van een paardenstaart op het haar voorzien we ze van gemakkelijk opneembaar silica, waardoor hun diepe regeneratie plaatsvindt.

Het voordeel van de veldpaardenstaart is de mogelijkheid om ons haar volledig te helpen, ongeacht het probleem waar we mee te maken hebben. Wanneer is het de moeite waard om naar de viooltabletten te grijpen? Ze zullen ongetwijfeld een geweldig vangnet zijn als uw haar wordt lastiggevallen door schoonheidsbehandelingen (zoals kleuren, strijken, krullen, maar ook sterk binden, knopen, vastbinden, vastmaken, kunsthaar, enz.) Voor zwaar, beschadigd en “vermoeid” haar is de paardenstaart een uitstekende remedie – het zal de paardenstaart versterken, immuniseren en de vernieuwing ervan ondersteunen.

Voedingssupplementen met deze plant zullen ook nuttig zijn voor mensen met dun en dun haar. Regelmatig gebruik van paardenstaarttabletten zorgt ervoor dat het haar dikker en dikker wordt.

De paardenstaart versterkt de haarwortels en -follikels, ondersteunt de regeneratie ervan, stimuleert de haargroei en gaat het verkorten van de haarcyclus tegen. Daarom zijn de paardenstaarttabletten ook een effectief middel tegen haaruitval. Ze helpen bij alopecia androgene en andere vormen van alopecia, maar ook in geval van overmatig haarverlies als gevolg van seizoensgebonden zwakte van het lichaam, zwangerschap, hormonale stoornissen, slechte immuniteit, slechte voeding, het gebruik van agressieve cosmetica en styling behandelingen.

Hier is een selectie van paardenstaart haarpillen:

1. Bio-silica Olimp Bio-silica Olimp

500x500biosilica 300x300 1

Bereiding van Olimp voedingssupplementen, gewaardeerd op de markt. Bio-silica bevat naast veldpaardenstaart nog andere haarondersteunende ingrediënten, waaronder: brandnetelextract, zink, koper, vitaminen A, C, E, D en B, alsmede aminozuren en collageen eiwitten. Voor 30 capsules betalen we ongeveer 5 €.

De Plus Olimp viool

skrzyp plus

Meer vioolpillen van Olympus. Net als Bio-silica bevatten ze paardenstaart extract verrijkt met een aanzienlijke hoeveelheid vitaminen (B-vitaminen, vitamine A, D, E, C). Het bevat echter geen zink, koper, aminozuren of collageen. De prijs per verpakking (30 capsules) is ongeveer 3 €.

3. de paardenstaart en de brandnetel Humavit

Humavit verpakking

Als u Humavit Hair Pills Horsetail en Brandnetel koopt, ontvangt u een groot pakket van 250 stuks en betaalt u slechts ca. 5 €. Eén capsule bevat echter kleinere doses werkzame stoffen, dus deze moeten in grotere hoeveelheden (ongeveer 4 tabletten per dag) worden ingenomen. Ook kunnen we niet rekenen op een te uitgebreide samenstelling van de bereiding – in Humavit-capsules vindt u paardenstaart, brandnetel en gist. Toch lijkt de prijs nog steeds aantrekkelijk.

4. Belissa Intense

belissa intense haarpillen

Belissa Intense is een meercomponenten voedingssupplement met een paardenstaart, dat niet alleen tot doel heeft de conditie van het haar te verbeteren, maar ook de conditie van de huid en de nagels te verbeteren. De belangrijkste werkzame stof is extract van de paardenstaart, maar Belissa Intense is ook een uitgebreide aanvulling op veel bio-elementen (ijzer, zink, jodium) en vitaminen (uit groep B, C, E, A), waarvan de tekorten vaak leiden tot haaruitval en haaruitval. Het product is verrijkt met een aminozuur L-cysteïne, dat waardevol is voor het haar. De kosten van 50 tabletten Belissa Intense bedragen ca. 4 €.

5. Skrzypovita

Skrzypovita capsules

Net als Belissa Intense, worden Skrzypovita tabletten gekenmerkt door een sterke samenstelling en drievoudige werking – ze ondersteunen de revitalisering van haar, huid en nagels. Ze bevatten extracten van paardenstaart en brandnetel, een grote dosis biotine en verschillende andere vitaminen, evenals zink en L-methionine. We kopen 42 Skrzypovita tabletten voor ca. 5 €.

6. Doppelherz Activ op haar en nagels + paardenstaart + paardenstaart + paardenstaart

doppelherz activ haarpillen

Doppelherz Activ viool tabletten hebben een rijke samenstelling samengesteld om de kracht en conditie van haar en nagels te herstellen. De samenstelling van het preparaat is gebaseerd op veldpaardenstaartextract, tarwespore olie en giersteiwit extract. Naast deze elementen hebben we aminozuren: methionine, cysteïne en PABA, B-vitamines, vitamine C, zink en koper. 30 capsules kosten ongeveer 5 €.

7. Profolan

product voor alopecia profolan

Profolan is een product uit een iets andere prijsklasse (kost 49 €), maar zijn geavanceerde samenstelling en de hoogste doses actieve ingrediënten op de markt maken het het meest effectieve voedingssupplement voor haarverlies. Profolan bevat zeer hoge doses paardenstaart, biotine, thiamine, zink en vitamine B6.

Het bevat ook twee zwavelhoudende aminozuren, taurine en L-cysteïne, die zeer belangrijk zijn voor de regeneratie van het haar, in grote hoeveelheden. Daarnaast is het uitgerust met koper en vitaminen, die essentieel zijn voor de vitaliteit en de kleur van het haar. Profolan is het meest gekozen voedingssupplement om verschillende soorten alopecia tegen te gaan. Lees hier meer over Profolan.

Category: schoonheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: admin