hairdressing 1516345 1280

Droger, stijltang, kleurstof, kleurstof…. Hoe regenereer je beschadigd en vallend haar?

Overmatige haaruitval en verslechtering van de haarconditie zijn de frequente gevolgen van het kleuren, het gebruik van warme styling en cosmetica gevuld met chemie. Als uw haar om hulp schreeuwt, lees dan onze tips voor een sneller herstel.

Op de redding van vallend haar!

De eerste stap om haaruitval te voeden en te versterken is het verminderen van de factoren die de meeste schade hebben veroorzaakt. Zeg vaarwel tegen bleekmiddelen en haarverf. Als u niet van uw natuurlijke kleur houdt en u zich niet kunt voorstellen dat u niet kunt stoppen met kleuren, let dan op de natuurlijke haarkleurmiddelen die op de markt verkrijgbaar zijn. Er zijn ook kruiden die de haarkleur zacht veranderen, bijvoorbeeld: kamille, linde, eikenschors, hibiscus, korenbloem, gooien.

föhnenHet opgeven van chemische witmakers en verven is niet voldoende. Het is ook de moeite waard om de hete styling te beperken om je haar zwak, droog, dof, gespleten en kroezend te maken. In plaats van een föhn, föhn je je haar op een natuurlijke manier en laat je de stijl- en krultang voor speciale gelegenheden of gebruik ze helemaal niet. Er zijn een paar zachte cosmetica om “weerbarstig” haar glad te strijken en glad te strijken, en als u weelderige krullen of lichte golven wilt, gebruik dan papillines of rollers.

Bekijk de haarverzorgingsproducten die u dagelijks gebruikt. Als er veel schadelijke chemicaliën in zitten, vervang ze dan door zachte shampoos (bijv. babyshampoos), ecologische conditioners en maskers, lichte lotions en lotions met natuurlijke extracten.

Hoe het haar te versterken – Mondelinge preparaten

De meest effectieve manier om het probleem van uitval en beschadiging van het haar op te lossen is een gelijktijdige behandeling “van buitenaf en van binnenuit”. Dus neem een aantal goede haaruitvalpillen voordat je begint met het regenereren van je haar. Ze moeten bij voorkeur grote doses paardenstaart en brandnetelextracten bevatten, die zeer effectief zijn in het versterken van het haar en het voorkomen van overmatig haarverlies. De tabletten die u kiest moeten ook biotine en zink bevatten.

Hoe zit het met haaruitval – shampoos, maskers, lotions?

vlechtAls je een handjevol haren verliest, neem dan een speciale shampoo voor haaruitval, verrijkt met vitaminen en plantenextracten met versterkende en regenererende eigenschappen. Als je haar dof, droog en veerkrachtig is, zorg dan voor een goede hydraterende en revitaliserende conditioner en breng het na elke wasbeurt aan. Breng om de paar dagen een masker of serum aan op uw haar, dat uw haarfollikels versterkt, herstelt en voedt. Er zijn ook lotions te koop om haaruitval te voorkomen. Het voordeel is dat ze eenvoudig en snel kunnen worden aangebracht. Het is niet nodig om ze af te spoelen, zoals conditioners of maskers, maar spray ze gewoon op je haar en masseer ze licht in de hoofdhuid.

Home remedies voor haaruitval en verbetering van de haarconditie

olijfolieEr zijn tal van thuisremedies voor haaruitval en uitgebreide haarvernieuwing. Een daarvan is het oliën van het haar, wat de moeite waard is om regelmatig, bijvoorbeeld wekelijks, te doen met olie van goede kwaliteit (bijvoorbeeld lijnzaad, argan, teunisbloem, jojoba, kokosnoot, macadamia of andere). Klik hier en lees over de kracht van vier oliën die u zullen helpen bij het oplossen van uw haaruitvalprobleem.

Een perfecte methode voor het versterken en revitaliseren van door agressieve styling beschadigd haar is ook het wrijven van planten uit medicinale planten in de hoofdhuid, zoals aloë of fenegriek. Maskers die met de hand worden bereid, zoals die op basis van gist, eieren, yoghurt, avocado en olie, zullen ook goed werken. U kunt ook spoelen toevoegen aan het arsenaal van thuisbehandelingen, zoals in appelazijn verdund met water of in kruidenmengsels.

Bent u op zoek naar een radicale methode van haaruitval? Lees dit artikel.

Category: schoonheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: admin