Efedrine in reductiesuppletie

EfedrineEfedrine is een alkaloïde verkregen uit bepaalde plantensoorten van de spinnenfamilie of synthetisch geproduceerd (HCL-efedrine). Deze stof wordt gebruikt om vervelende aandoeningen van de luchtwegen te bestrijden, maar het heeft ook een groep aanhangers onder de mensen die hun figuur willen modelleren en onnodige kilo’s vet willen reduceren. Ontdek wat het de moeite waard is om te weten over efedrine, de werking ervan, mogelijke bijwerkingen en meningen erover.

Wat is efedrine?

Ephedra geïsoleerd uit spintmijten zoals Ephedra cyanobacteriën (Ma-huang) en Ephedra equisetina wordt al vele honderden of zelfs duizenden jaren gebruikt in de geneeskunde, voornamelijk als een anti-respiratoire stof. Geneesmiddelen met efedrine en zijn zwakkere substituut – pseudo-efedrine – zijn nu op grote schaal aanwezig op de farmaceutische markt als anti-koude, hoest, koude, koude, koude of sinusitis producten. Deze stof trekt ook veel belangstelling onder actieve mensen, die een sportschool bezoeken of stomen met andere vormen van sport, streven naar vermagering en het beeldhouwen van de figuur.

Naast de heilzame eigenschappen voor een verminderde luchtwegen heeft efedrine ook doping en stimulerende vetverbrandende eigenschappen, waardoor het een hebzuchtige beet is voor veel liefhebbers van lichaamsmodellering. Het is echter de moeite waard om te weten dat het gebruik van efedrine, vooral in hogere doses, zeer negatieve bijwerkingen kan hebben. In de eerste plaats kan het een zware last op ons hart leggen, onze psyche negatief beïnvloeden en ons naar de weg van verslaving en vernietiging van het lichaam leiden.

Ephedra – werking

Door het stimuleren van het sympathische zenuwstelsel leidt efedrine tot een sterke uitwerping van noradrenaline en adrenaline en een zwakkere uitwerping van dopamine en serotonine. Als gevolg van zijn werking versnelt het de hartslag, verhoogt het de bloeddruk, verhoogt het de stofwisseling en verhoogt het de thermogenese. Er zijn ook om de bronchiën en diastole van hun spieren uit te breiden, de ademhalingsreflex te stimuleren en de bloedvaten te vernauwen en de slijmafscheiding in de bovenste luchtwegen te verminderen – deze eigenschappen van efedrine maken het gebruikt bij astma, verkoudheid, rhinitis of sinusitis.

Ephedra – effecten

De stimulatie van neurotransmitters door efedrine resulteert in een significante toename van de snelheid van de stofwisseling en een stijging van de lichaamstemperatuur, wat zich vertaalt in een verhoogd energieverbruik direct uit vetcellen en een versnelde afbraak van lichaamsvet. Hoge thermogene vermogens zijn echter niet de enige reden waarom slanke figuuradepten naar efedrine reiken. Het is ook de moeite waard om de eetlustremmende werking ervan te vermelden. Na lange tijd efedrine te hebben gebruikt, hebben we geen behoefte meer om naar voedsel te grijpen – deze eigenschap is vooral belangrijk voor mensen die worstelen met overmatige eetlust en de gewoonte hebben om te eten.

Een belangrijk effect van efedrine, vanuit het oogpunt van mensen die gewicht willen verliezen of hun silhouet willen modelleren, is ook de invloed ervan op de efficiëntie van het lichaam en het werk van de spieren. We voelen een toename in energie, kracht, motivatie en concentratie. We kunnen lang en intensief trainen en niet vechten tegen vermoeidheid en ontmoediging. Spieren zijn gevoeliger voor groei en lichaamsvetatrofie, waardoor het over het algemeen gemakkelijker en sneller is om een sportief figuur op te bouwen. Laten we echter niet vergeten dat efedrine een illegale doping is, die net zo goed kan worden vervangen door legale en veilige supplementen met vergelijkbare effecten.

fitness

Efedrine – bijwerkingen

De ephedra kan niet worden ontzegd thermogene eigenschappen, het stimuleren van de stofwisseling en vetverbranding en het verbeteren van de spiermodellering. Deze voordelen vertroebelen echter vaak het ware beeld van het efedron, dat helaas wat donkerder is.

Bij het gebruik van efedrine voor gewichtsvermindering of om de spieren te verbeteren, zijn kleine doses van de stof zeker niet van belang, en de frequentie van suppletie is niet laag. Het resultaat is dat ons cardiovasculair systeem bijna altijd onder zware druk staat, wat zich kan vertalen in symptomen zoals hartslagversnelling, drukpieken, koud zweten, prikkelbaarheid en soortgelijke aandoeningen.

Het is ook de moeite waard om te vermelden dat het niet ongewoon is onder degenen die efedrine aanvullen om steeds meer en overvloedige doses te bereiken, omdat het lichaam na verloop van tijd gewend raakt aan de stof en er niet langer met een vergelijkbaar hoog vermogen op reageert. Door steeds meer efedrine aan te rekenen vergroten we het risico op ernstige gezondheidsproblemen en zelfs overdosering, die tragisch kunnen eindigen.

Een ander gevaar dat ons te wachten staat tijdens de suppletie van efedrine is een soort hersenbedrog, dat ons, als gevolg van deze stof, vertelt dat we veel macht hebben om te gebruiken. We voelen de instroom van macht, we pulseren met zo’n potentieel dat we zelfs bergen kunnen verplaatsen. Onderwerping aan dergelijke gedachten, vele malen financieren we zeer intensieve, soms zelfs martelende trainingen, en zo veroordelen we ons hart tot dubbele belasting – efedrine aan de ene kant, en exorbitante fysieke inspanning aan de andere kant. Bovendien beschadigen we ook onze spieren, wervelkolom of gewrichten, die bij een te zware belasting kunnen weigeren ons te gehoorzamen.

Er bestaat geen twijfel over dat efedrine suppletie aanzienlijke gezondheidsrisico’s met zich meebrengt (in verschillende aspecten). Het gebruik ervan voor een lange tijd kan leiden tot de vernietiging van het lichaam, ernstige problemen met het hart, evenals psychose en verslaving. Hier is een gedetailleerde lijst van bijwerkingen die kunnen optreden bij het gebruik van efedrine:

 • Bloeddruk stijgingen;
 • hartkloppingen van het hart;
 • hoofdpijn en duizeligheid;
 • kortademigheid, ademhalingsproblemen;
 • Hand trillen;
 • overmatig zweten;
 • gevoel van droge mond, keel, neus, neus;
 • misselijkheid, braken;
 • problemen met plassen;
 • potentieproblemen;
 • verlaging van het libido;
 • huidlaesies (bv. huiduitslag, verkleuring van de huid);
 • slapeloosheid;
 • hyperactiviteit, nervositeit;
 • angsten;
 • ontspanning;
 • psychische stoornissen, waaronder doodslag, paranoia;
 • mentale verslaving.

Ephedra – Adviezen

Is het de moeite waard om naar efedrine te grijpen? Volgens sommige meningen is efedrine zeer effectief, vooral in combinatie met cafeïne en aspirine, d.w.z. een mengsel genaamd ECA, dat zelfs in de cultusbrander T5 aanwezig is. Maar volgens veel mensen, vooral degenen die ervaring hebben met suppletie, zijn de huidige worsten met efedrine onvergelijkbaar minder effectief dan de worsten die vroeger op de markt waren.

Misschien komt het probleem voort uit het feit dat ze niet langer pure efedrine bevatten, maar extracten van planten van de Ephedra familie, die vaak verstoken zijn van belangrijke alkaloïden of verwaarloosbare hoeveelheden van het bevatten. Veel gymstudenten beweren dat er vandaag de dag veel betere vetverbranders op de markt zijn dan die met efedrine, die alleen maar pretendeert efedrine te zijn, en er in feite weinig mee te maken heeft.

Ephedra en afslanken

Ephedra kan onze zoektocht naar een slank, gemodelleerd silhouet versnellen, maar het is een gevaarlijke stof voor onze gezondheid, die ons meer kwaad dan goed kan doen, dus we moeten oppassen. Bij de voorbereiding van opleiders moet ook rekening worden gehouden met de moeilijke kwestie van de beschikbaarheid van efedrine. Vanwege juridische kwesties en het uit de legale markt nemen van voedingssupplementen met efedrine zijn ze zeldzaam op onze markt, en als ze dat wel doen, roepen ze altijd de vraag op: is er echt efedrine, of is er een ander stimulerend middel met vergelijkbare effecten?

Helaas weten we nooit echt wat we kopen. Het kan altijd gebeuren dat als je voor een brander met efedrine betaalt, je een supplement krijgt met een onduidelijke samenstelling en een slechte werking. Voor mensen die hun gezondheid en geld niet in gevaar willen brengen, kan een goed alternatief bestaan uit legale en veilige branders met bewezen plantaardige stoffen met effecten die vergelijkbaar zijn met die van efedrine. Een van hen is de synefrine, die, indien gevonden in de cafeïne en andere stoffen die de reductie versnellen kunnen net zo goed werken als efedrine.

De combinatie van synefrine met cafeïne, sterke thermogenen en eetlustblokkers is te vinden in de Fast Burn Extreme Fat Burner.

Ga naar Fast Burn Extreme review

Category: gezondheid

7 comments

 1. Het is waar, de supplementen van vandaag de dag, waarin efedrine anders zou werken dan de oude. Ik had de gelegenheid om de oude en nieuwe aan te vullen. Er is een verschil. Maar dit betekent niet dat de huidige versie voor niets is.

 2. Vandaag de dag niet eens wassen naar de oude.Adrian: Ik ben het niet eens met mijn collega Gonzales. De huidige e-shops van vandaag de dag houden ook stand, je hoeft alleen maar te weten wat en wanneer je bij vertrouwde winkels kunt kopen, en de combinatie van ingrediënten is ook belangrijk.

 3. Precies Adrian, ik ben van dezelfde mening. Er zijn vrij interessante posities, slechts een beetje zoeken. Op een vetverbrander met efedrine verloor ik onlangs 10 kg die ik nodig had om te gaan beeldhouwen. Maar nu zou ik niet meer in de verleiding komen. Wat betreft mijn bier te sterk.

 4. Het efedrine is onberekenbaar omdat het te ver stroomt. Ze zette me in goed rijden, manie en neurose. Ik raad het niet aan.

 5. Wat je wilt dat efedrine psychoactief is en hoe vaak en hoeveel je neemt, kun je erin schroeven en zelfs centrifugeren zoals na elke weerstand. Ik wil hen bedanken voor zulke drastische maatregelen, er is nooit iets goeds van hen gekomen. Ik geef de voorkeur aan natuurlijke vetverbranders zonder de hele tepelhof van deze hond.

 6. Ik nam mijn ECA-tijd 5 keer per week. Eerst was het goed, daarna verhoogde ik de dosis een beetje omdat ik dacht dat het niet werkte en het was geen goede stap. Ik ben begonnen met hartkloppingen, ademhalingsproblemen, hypertensie, goed gezoem in het hoofd, slaapproblemen. Op een dag na een megadosis voelde ik me zo slecht dat ik dacht dat ik naar beneden zou komen……. Ik heb niet meer genomen

 7. Waarom marineren sommige dubieuze kwaliteit supplementen met vermeende efedrine (die kan hebben niets te maken met het helemaal) als u kunt gaan naar andere vetverbranders die praktisch hetzelfde voor ons doen zal. Om de reductie snel en efficiënt te maken, is het voldoende om een sterke thermogenen te hebben, die u kunt kiezen om in de schappen in de winkels te kleuren met supplementen en een goed trainingsplan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: piotr