odżywka do brwi eleverbrow

EleverBrow is de leider in wenkbrauwverzorgers – regenereert, versterkt, verdikt

De EleverBrow is een cosmetisch voorstel dat niet zal ontsnappen aan de aandacht van vrouwen die hun wenkbrauwen willen voeden en hun dichtheid willen verhogen zonder gebruik te maken van salonbehandelingen. De EleverBrow zal ons helpen als we zeldzame, slecht gemarkeerde wenkbrauwen hebben, als onze wenkbrauwen verzwakt zijn, als we genoeg hebben van het dagelijks opmaken van wenkbrauwen of van cyclische henna-kleuring om ze te benadrukken. Met de EleverBrow zullen we de wenkbrauwen dikker maken en ze karakter geven en ons gezicht zal meer charme en helderheid krijgen. Laten we eens kijken hoe EleverBrow het gezicht van je wenkbrauwen kan veranderen!

Wenkbrauwreconstructie – een bezoek aan een professionele salon of zelfregeneratie?

EleverBrow

Een wenkbrauwtransplantatie? Wenkbrauw reconstructie? Permanente make-up? We hebben niet allemaal genoeg tijd en geld om naar een salon voor esthetische geneeskunde of een schoonheidssalon te gaan voor dit soort behandelingen. Niet iedereen wil zulke invasieve methoden gebruiken. Er is goed nieuws – om je wenkbrauwen weer op te bouwen en ze een nieuwe, mooiere uitstraling te geven, hoef je niet toe te geven aan professionals.

Het enige wat u hoeft te doen is zorgen voor het systematisch aanbrengen van een specialistische voorbereiding zoals EleverBrow op uw wenkbrauwen. En als u een paar eenvoudige stappen toevoegt, die u in 5 minuten in uw eigen badkamer kunt doen, bereikt u de gewenste resultaten in minder tijd dan u dacht.

EleverBrow heeft een unieke formule die tegelijkertijd de bollen stimuleert, de groei van nieuw haar versnelt en de hele structuur van ouder haar voedt, waardoor het dikker en gezonder wordt, gladder en glanzender. Voor iedereen die zijn wenkbrauwen thuis wil laten regenereren, is de EleverBrow de juiste keuze. Maar voordat u dit geavanceerde beautyproduct gaat gebruiken, moet u eerst weten hoe u uw wenkbrauwen voor altijd kunt helpen om uw grote aanwinst te worden.

Weinig uitgesproken, zeldzame wenkbrauwen –

vrouwengezicht

Wenkbrauwen zijn een element van het gezicht dat, hoewel schijnbaar onbeduidend, zijn uiterlijk radicaal kan veranderen. Mooie, dichte wenkbrauwen met een regelmatige vorm en een duidelijke tint maken het oogmontuur aantrekkelijker en maken onze blik meer magnetisch. Bovendien voegen ze temperament, uniciteit, charme en vrouwelijkheid toe aan ons gezicht.

Helaas kunnen de meesten van ons niet bogen op indrukwekkende natuurlijke wenkbrauwen. De meest voorkomende wenkbrauwproblemen waar we over klagen zijn:

 • zonder volume en een duidelijke, uniforme wenkbrauwlijn,
 • verzwakte en uitgedunde wenkbrauwen,
 • makkelijk uit te vallen, dun haar in de wenkbrauwen,
 • Bleke, slecht zichtbare wenkbrauwen,
 • te veel geplukte, asymmetrische wenkbrauwen,
 • Haaruitval in wenkbrauwen met als gevolg hun vormloosheid.

Deze en soortgelijke nadelen zijn het resultaat van verschillende factoren, sommige afhankelijk en sommige onafhankelijk van onszelf. De belangrijkste oorzaken van zwakke, zeldzame wenkbrauwen zijn:

 • erfelijke factoren (ouders, grootouders hadden ook zeldzame, heldere of smalle wenkbrauwen),
 • het nemen van bepaalde medicijnen,
 • bepaalde ziekten en aandoeningen in de hormonale economie,
 • leeftijd,
 • stress, leven onder veel nerveuze spanning,
 • een te slecht dieet, voedingstekorten,
 • te veel epileren, haar plukken,
 • verzorgingsfouten, het gebruik van te agressieve en laagwaardige cosmetica zoals gezichtsreinigers, kleurpotloden, schaduwen, crèmes,
 • Slecht uitgevoerde cosmetische behandelingen,
 • om je make-up niet te wassen.

Ongeacht de oorzaak van de slechte conditie van de wenkbrauwen, met behulp van een goede conditioner en kleine verzorgingsbehandelingen, kunnen we gemakkelijk leiden tot hun versterking, toename van het volume en verbetering van hun kleur. Het is echter de moeite waard om te onthouden dat net als bij de regeneratie van het haar, de effecten even moeten wachten. Haar, wenkbrauwen, wimpers zijn de producten van de epidermis, die met enige vertraging reageren op de regeneratie- en voedende behandelingen, wat niets verandert aan het feit dat hun systematisch gebruik meestal grote resultaten oplevert.

5 stappen naar mooie, dichte wenkbrauwen

Hoe word je eigenaar van dichte, dikke, expressieve wenkbrauwen? Naast het dagelijks gebruik van de conditioner is het de moeite waard om deze paar waardevolle tips te implementeren:

1) Beperk het intens epileren van haren uit de wenkbrauwen om ze te reguleren.

Als u uw wenkbrauwen weer wilt opbouwen en hun lijn wilt versterken, moet u stoppen met het epileren van de wenkbrauwen, zodat nieuw haar vrij kan groeien. Probeer alleen de meest weerbarstige en onnodige haren te verwijderen die op plaatsen groeien waar de natuurlijke lijn van uw wenkbrauwen niet te zien is. Kies er niet uit die in de directe omgeving van je wenkbrauwen verschijnen.

2. reinig uw wenkbrauwen met cosmetica.

Als u uw wenkbrauwen niet wilt verzwakken of hun vrije, gezonde groei wilt remmen, dan moet u zich ontdoen van zowel oude, verouderde cosmetica, agressieve, allergene of twijfelachtige cosmetica. Dit geldt voor gezichtsreinigers, crèmes, maar ook voor make-up producten voor de wenkbrauwen, zoals krijtjes, was, inkt, wenkbrauwmarkeringen, enz. Probeer alleen cosmetica van goede kwaliteit te gebruiken, bij voorkeur met de meest natuurlijke samenstelling. Belangrijke opmerking: breng niet te veel make-up aan op uw wenkbrauwen, want dan worden ze zwaarder. Wrijf uw wenkbrauwen bij het wassen van uw gezicht niet te hard met een wattenstaafje of vingers. Doe het voorzichtig.

3. wenkbrauwen.

Met een gewassen tandenborstel van een mascara of een zachte tandenborstel borstelt u systematisch uw wenkbrauwen (één keer per paar dagen of één keer per dag). De techniek is heel eenvoudig: borstel de wenkbrauwen zachtjes van de wortels naar de slapen voor ongeveer een minuut. Dit is een soort massage voor de wenkbrauwen, die de microcirculatie stimuleert, de bollen activeert en de groei stimuleert. Bovendien helpt het kammen van de wenkbrauwen bij het verwijderen van onnodige, keratineuze epidermis, waarvan de overmaat de efficiënte haargroei kan remmen.

4. van tijd tot tijd je wenkbrauwen insmeren.

Als u wat vrije tijd heeft, kunt u uw wenkbrauwen laten oliën. Dit moet eens in de paar dagen gebeuren, waarbij u uw wenkbrauwen met olie insmert en ze een paar uur of een nacht laat inwerken. U kunt een van de plantaardige oliën met hoge voedingswaarde gebruiken, bijvoorbeeld kokosnootolie, lijnolie, olijfolie, hennepolie. Cosmetische oliën – arganolie, ricinusolie, amandelolie, jojoba-olie – zijn ook geschikt om te oliën.

5. Volg een haar-, wenkbrauw- en wimper-vriendelijk dieet.

Voeding is een zeer belangrijke factor die de kwaliteit van ons haar beïnvloedt, en als het haar, dan ook de wenkbrauwen en wimpers. Onverzadigde vetzuren, zwavel, zink, silicium, vitamine E en A, vitamine B, volwaardig eiwit – deze voedingsstoffen moeten overvloedig aanwezig zijn in je dagelijkse menu als je de conditie van je wenkbrauwen wilt verbeteren, ze wilt versterken en van binnenuit wilt voeden. Grote hoeveelheden van deze ingrediënten zijn te vinden in: volkorenproducten, eieren, zuivelproducten, vis, plantaardige oliën, noten, zaden en pitten, uien, wortelen en bladgroenten.

KOOP ELEVERBROW NU!

EleverBrow – de weg naar mooie, symmetrische, volle wenkbrauwen

Wenkbrauwserum EleverBrow

Een goede conditioner voor wenkbrauwen zal het proces van vernieuwing versnellen en verbeteren. Als u zich bekommert om een product van de hoogste kwaliteit, is het de moeite waard om aandacht te besteden aan EleverBrow. Het onderscheidt zich door zijn zeer snelle werking en hoge efficiëntie in het verbeteren van de dichtheid en de dikte van de wenkbrauwen. U hoeft niet maanden te wachten op de effecten, want de eerste positieve resultaten in de vorm van verhoogde helderheid van de wenkbrauwen en hun gezondere, meer vitale uiterlijk ziet u in de tweede week van de toepassing. In de volgende weken zal het volume van de wenkbrauwen toenemen en zal het haarverlies verdwijnen.

Wat de moeite van het benadrukken waard is, EleverBrow is een methode om niet alleen wenkbrauwen te herbouwen en ze sneller te laten groeien, maar ook om ze visueel te verfraaien. Na deze conditioner worden de wenkbrauwen perfect gehydrateerd en goed ingevet, hun tint wordt sterker, gladder, dikker van structuur en glanzender. Kortom, ze zien eruit alsof ze zijn verzorgd, gestyled door een professionele schoonheidsspecialiste of visagist.

Ontmoet ook: Locerin – multi-component haarsupplement

EleverBrow – samenstelling van de voedingsstoffen

De samenstelling van het EleverBrow Wenkbrauwserum creëert een samenstelling van stoffen die regenereren, de groei stimuleren en de haarstructuren van de wenkbrauwen versterken, hydraterende en smerende stoffen en stoffen die zorgen voor een hoge mate van absorptie van het cosmetische product. Het is dankzij dit laatste dat het preparaat de kans krijgt om door te dringen in de diepte van de huid, de bollen te bereiken en tegelijkertijd effectief in te werken op het oppervlak van onze wenkbrauwen. Het diepe effect wordt gecombineerd met het oppervlakkige effect, waardoor zowel de bollen als de nieuw ontstane haren en de oudere haren die nu onze wenkbrauwen vormen, van een passende dosis voedingsstoffen worden voorzien.

EleverBrow – kwaliteit en prestaties

Naast de hoge kwaliteit is een van de belangrijkste voordelen van de EleverBrow-conditioner zijn ongelooflijke prestaties. Eén pakket is voldoende voor een zeer lange tijd, minimaal voor 2 maanden, maximaal – zelfs voor 6 maanden. De mate van gebruik is afhankelijk van de behandelingsfase en de toepassingsfrequentie.

In de eerste periode, wanneer onze wenkbrauwen een grote hoeveelheid voedingsstoffen en herstellende stoffen nodig hebben, is het de moeite waard om EleverBrow elke dag toe te passen, maar na het bereiken van optimale resultaten, kunt u zich beperken tot profylactisch gebruik 2-3 keer per week. Bij dagelijkse toepassing is de conditioner voldoende voor enkele weken, en minder vaak voor enkele maanden.

EleverBrow – effecten van toepassing

De EleverBrow zal mensen aanspreken die, door de vroegere behandelingen van overmatige wenkbrauwcorrectie, vandaag de dag klagen over hun asymmetrie, klein volume en onesthetische haaruitval. De cosmetica zal ook aantrekkelijk zijn voor mensen met verzwakte, uitgevallen, dunne, niet erg duidelijke wenkbrauwen om aangeboren of gezondheidsredenen.

Effecten van regelmatig gebruik van EleverBrow:

 • regeneratie,
 • snellere groei,
 • vet en flexibel haar,
 • gladmaken, hydrateren, smeren,
 • om de glans en vitaliteit van de wenkbrauwen te herstellen,
 • voeding van de bollen tot aan de uiteinden,
 • het versterken van de wenkbrauwen, het stoppen van het uitvallen,
 • krijg het effect van mooie, volle, regelmatige wenkbrauwen,
 • de dichtheid, toename van het volume van de wenkbrauwen, waardoor het mogelijk is om ze in de toekomst vrij te stylizeren.

EleverBrow – meningen

Om de wenkbrauwen te verfraaien en het oogmontuur te benadrukken, rekening houdend met de huidige styling trend, die een duidelijke, dikke wenkbrauwen is, bereiken we steeds vaker cosmetica uit het schap van geconcentreerde conditioners. EleverBrow is in de voorhoede van dit soort voorbereidingen. De overgrote meerderheid van de gebruikers is van mening dat het regelmatige gebruik ervan bevredigende resultaten oplevert.

Volgens velen stimuleert de EleverBrow effectief de haargroei, terwijl het tegelijkertijd het oudere haar voedt en verdikt. In de commentaren lezen we ook dat EleverBrow de wenkbrauwen zodanig kan regenereren en verfraaien dat je kunt afzien van het inkleuren van de wenkbrauwen met henna of intensief schilderen. Andere voordelen die worden benadrukt zijn de snelle werking, de veiligheid in het gebruik en het ontbreken van allergische reacties, wat helaas na andere conditioners is gebeurd.

Interesse in EleverBrow? Klik en ga naar de officiële productpagina waar u een cosmetica kunt bestellen tegen een aantrekkelijke prijs.

Wenkbrauwconditioner EleverBrow

KOOP ELEVERBROW NU!

Ontmoet ook: EleverLash

Category: schoonheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: admin