lysienie androgenowe u mezczyzn leki na wypadanie wlosow u mezczyzn

Hoe haaruitval te voorkomen – mondelinge en lokale voorbereidingen voor kaalheid. Welke te kiezen?

Intensief haarverlies kan door veel verschillende factoren worden veroorzaakt, van verzwakking van het haar met agressieve stylingbehandelingen, via weglatingen in de voeding, tot hormonale en genetische factoren. Ongeacht de oorzaak van alopecia, één ding is zeker – dankzij de behandelingen en voorbereidingen die tegenwoordig beschikbaar zijn, is het mogelijk om het proces van haaruitval te remmen of op zijn minst te vertragen. Als u op zoek bent naar manieren om kaalheid te krijgen die geen bezoek aan een schoonheidssalon of een dokterspraktijk vereisen, lees dan dit artikel.

Mondelinge preparaten tegen haaruitval

alopeciaOrale middelen vormen een grote groep algemeen verkrijgbare middelen tegen haaruitval. Haaruitvaltabletten die gewoonlijk in de apotheek verkrijgbaar zijn, bevatten meestal vitaminen en kruidenextracten (in kleine doses) om de haargroei en -ontwikkeling te verbeteren.

Bij alopecia androgene alopecia kan een dergelijk universeel vitaminepreparaat voor de haargroei helaas ineffectief blijken te zijn. Het zal niet de kern van het probleem raken – het zal niet voorkomen dat de schadelijke effecten van het hormoon DHT, dat haarfollikels vernietigt en dat in feite de belangrijkste oorzaak is van mannelijke kaalheid.

Een effectievere manier om alopecia androgene alopecia te bereiken zijn tabletten met stoffen die de haarfollikels versterken en de negatieve effecten van het DHT-hormoon blokkeren. Profolan is bijzonder goed in vergelijking met andere supplementen. Het is een modern haargroeimedium met een rijke formule, waarin ingrediënten (waaronder aminozuren, mineralen, vitaminen, sterk geconcentreerde brandnetel- en paardenstaartextracten) samenwerken om het haaruitvalproces geleidelijk aan te remmen en de groei van nieuw haar te stimuleren.

Lees hier meer over Profolan.

Shampoos en lotions tegen haaruitval

Lokale preparaten voor alopecia zijn meestal te vinden in de vorm van shampoos en vloeistoffen om in de hoofdhuid te wrijven. Ze zijn gebaseerd op verschillende werkzame stoffen, waaronder: cafeïne, vitaminen, eiwitten, eiwitten en plantenextracten. De meest populaire en zogenaamd meest effectieve is Minoksydyl (aanwezig in producten als Loxon, Piloxidil). Het is een organische verbinding die de bloedtoevoer naar de hoofdhuid ondersteunt en haarfollikels stimuleert om harder te werken.

Het is echter vermeldenswaard dat in het geval van hormonale androgene alopecia, de anti-hair loss shampoo een beperkt effect kan hebben. Evenzo, zoals haargroei ampullen, die zijn gevuld met sterk geconcentreerde complexen van vitaminen, mineralen en eiwitten, en ja, stimuleren de haargroei, maar elimineren niet de echte oorzaak van mannelijke kaalheid.

Er is geen twijfel dat lotions, shampoos en ampullen voor haaruitval opmerkelijk zijn en de behandeling van kaalheid kunnen ondersteunen, maar ze zullen veel betere resultaten geven in combinatie met orale behandeling, bijvoorbeeld Profolan.

Category: schoonheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: admin