prostan plus top

Prostan Plus – capsules ontworpen om een optimale gezondheid en prestatie van de prostaat te ondersteunen en te behouden

Dankzij de unieke mix van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten biedt Prostan Plus uitgebreide ondersteuning voor de prostaatklier, bevordert het de goede werking ervan en de afwezigheid van gezondheidsproblemen in dit belangrijke orgaan. Ervaar de voordelen van het innemen van Prostan Plus en neem vandaag nog effectieve stappen op weg naar een gezonde prostaat en urinewegen met de kracht van 100% natuurlijke en veilig te gebruiken ingrediënten.

De prostaatklier – hoe ziet deze eruit en waar ligt dit belangrijke orgaan in het mannelijk lichaam?

Om gezondheidsproblemen met de prostaat effectief aan te pakken, is het belangrijk om de aard van de prostaatklier en zijn sleutelrol in het mannelijk lichaam te begrijpen. De prostaat, ook wel prostaatklier of prostaatklier genoemd, is een klein orgaan van ongeveer 3,5 tot 4 cm lang en ongeveer 2,5 cm hoog en breed.

Het zit in het onderste deel van het bekken, direct onder de blaas en tegen de rectumwand. Een belangrijk aspect van de urinewegen is dat de plasbuis door het midden van de prostaat loopt, wat soms gezondheidsproblemen kan veroorzaken die te maken hebben met de plasfunctie.

Door welke aandoeningen kan de prostaat worden aangetast?

 hypertrofie van de prostaatklier

Als we alle seksuele functies en de goede werking van het urinaire systeem willen behouden, moeten we het hele leven zorgen voor een goede conditie en gezondheid van de prostaatklier. Het is de moeite waard om dit proces te ondersteunen met een goed geselecteerd voedingssupplement, dat het risico op het ontwikkelen van drie ernstige aandoeningen zal verminderen :

 • prostaathypertrofie, gekenmerkt door een vergroting van de prostaatklier die groter is dan zijn typische grootte, zoals hierboven beschreven. Dit heeft een negatieve invloed op het urinaire systeem, waardoor zowel de urinebuis als de blaas zelf onder druk komen te staan. Als gevolg hiervan kunnen patiënten symptomen ervaren zoals incontinentie, moeite met plassen, een branderig gevoel en ongemak in het perineum;
 • prostatitis, die zich in twee verschillende vormen kan manifesteren: acuut en chronisch, met een auto-immune, hormonale of bacteriële oorsprong. Afhankelijk van het type kan het enkele dagen of langer duren, in de chronische vorm zelfs enkele maanden
 • prostaatkanker, dat in geen geval onderschat mag worden en dat, als het niet behandeld wordt, zelfs tot de dood kan leiden.

Waar is de prostaatklier verantwoordelijk voor in het mannelijk lichaam?

Prostan Plus capsules zullen een verzwakte prostaatklier ondersteunen, maar het is even belangrijk voor mannen om zich het belang van dit orgaan te realiseren, omdat het vele vitale rollen vervult en de belangrijkste, ook volgens specialisten, zijn:

 • de productie van vocht, dat een bestanddeel is van sperma, dat de goede werking van het mannelijk voortplantingssysteem conditioneert, het hebben van deverantwoordelijk voor het leveren van voedingsstoffen om de beweeglijkheid en vitaliteit van sperma te vergroten en hun beweging te vergemakkelijken;
 • verantwoordelijk voor de ejaculatie van het sperma zelf, d.w.z. de zaadlozing, die wordt veroorzaakt door samentrekkingen van de gladde spieren rond de prostaat.

NU PROSTAN PLUS BESTELLEN

Prostan Plus – de ingrediënten die verantwoordelijk zijn voor hoge prestaties

 Prostan Plus

Actie en bewezen hoge werkzaamheid Prostan Plus is te danken aan de juist gekozen samenstelling, het gebruik van maar liefst 11 natuurlijke actieve bestanddelen. Ze zijn veilig, hebben geen bijwerkingen, hoewel de fabrikant adviseert om van tevoren te controleren of er een allergische reactie op een van hen optreedt, waarvoor hij niet verantwoordelijk is. Specialisten waarderen deze capsules om hun inhoud van stoffen zoals:

BioPerine®

Een unieke samenstelling met een waardevolle alkaloïde, piperine, die een breed scala aan gezondheidsvoordelen biedt, en waarvan de bron de buitenste schil van de peperkorrels is. Deze stof werkt als een krachtige antioxidant en elimineert effectief schadelijke vrije radicalen die kanker kunnen veroorzaken. Daarnaast heeft het ontstekingsremmende en antimicrobiële eigenschappen, ondersteunt het de leverfunctie, versterkt het het immuunsysteem en verbetert het de opname van andere werkzame stoffen in dit voedingssupplement.

USPlus®

Medicinaal extract van saw palmetto, een plant die in ons land beter bekend staat als sabal palm. De plant bevat meer dan 40% essentiële vetzuren en aanvullende voedingsstoffen om de gezondheid van de prostaat te ondersteunen, waaronder vitamine A, vitamine E, co-enzym Q10, fytosterolen en flavonoïden. De primaire rol van USPlus® is om:

 • vermindering van de plasfrequentie;
 • optimalisatie van de functie van het gehele urinaire systeem;
 • het blokkeren van de testosteronmutatie in DHT, of dihydrotestosteron, een van de oorzaken van prostaathypertrofie.

Extract van pompoenpitten

Pompoenpitten zijn rijk aan de voedingsstoffen die verantwoordelijk zijn voor hun heilzame eigenschappen. Ze bevatten tot 20% bètasitosterolen en een hele reeks B-vitamines. Daarnaast zijn pompoenpitten een goede bron van vitamine C, E en K, evenals essentiële mineralen zoals zink, fosfor, magnesium, kalium, natrium, calcium en ijzer. Deze verschillende ingrediënten dragen bij aan de algemene gezondheidsvoordelen:

 • tegengaan van de omzetting van testosteron in dihydrotestosteron (DHT);
 • remming van overmatige prostaatgroei;
 • vergemakkelijken van de urinestroom en de afwezigheid van urineproblemen.

Extract van brandnetelblad

De werking is gebaseerd op de aanwezigheid van 4 polyfenolen, versterkt door talrijke vitaminen en minerale zouten, die ook belangrijk zijn voor de gezondheid en de prestaties van de prostaatklier. Brandnetel kent een universeel medicinaal gebruik, en in dit geval komt het neer op:

 • het verlichten van de symptomen die gepaard gaan met het vasthouden van water, voornamelijk oedeem;
 • het verbeteren van de werking van de nieren, het belangrijkste onderdeel van het urinaire systeem;
 • het verminderen van de negatieve effecten van prostaathypertrofie en urineweginfecties.

Extract van kleinbloemige wilg

Kleinbloemige wilg is een ingrediënt dat zeer gewaardeerd wordt bij de behandeling van verschillende aandoeningen die verband houden met de prostaatklier. De werkzaamheid kan worden toegeschreven aan de aanwezigheid van verschillende actieve bestanddelen, zoals quercetine, linoleenzuur, stearinezuur, kemferol en sitosterolen, die verantwoordelijk zijn voor:

 • het verbeteren van de urinestroom;
 • remming van enzymen die hypertrofie van de prostaatklier kunnen veroorzaken;
 • vermindering van de plasfrequentie;
 • antioxiderende en ontstekingsremmende eigenschappen.

Granaatappelzaadextract

De buitengewone rijkdom aan voedingsstoffen in dit Prostan Plus ingrediënt is de bron van de therapeutische eigenschappen. Deze ingrediënten omvatten vitamine A, B-vitamines, vitamine C en E, voedingsvezels, evenals fosfor, jodium, silicium, magnesium, kalium en calcium, die samen bijdragen aan de werking:

 • ontstekingsremmend, effectief bij urineweginfecties;
 • antioxidant, helpt gevaarlijke vrije radicalen te verminderen;
 • behoud van homeostase, het interne evenwicht van het lichaam;
 • vermindering van het risico op prostaataandoeningen.

Extract van Afrikaanse pruimenschors

Deze verbinding dient als een allesomvattende ondersteuning voor de gezondheid van de man, ook voor de prostaat en de urinewegen. De samenstelling, vol met verbindingen zoals tannines, vet- en fenolzuren en fytosterolen, biedt vele positieve effecten:

 • het vergemakkelijken van de snelle hergroei van prostaatepitheelweefsel;
 • het verlichten van ontstekingen in de urinewegen;
 • tegengaan van prostaatvergroting;
 • ondersteuning van de algehele urogenitale gezondheid.

Tomatenextract

Het voedingssupplement Prostan Plus is samengesteld met tomatenextract, dat veel heilzame stoffen bevat die de prostaat- en urogenitale prestaties aanzienlijk kunnen verbeteren. De vitaminen en mineralen in tomaten hebben een positief effect op:

 • het verminderen van de kans op prostaatkanker;
 • het elimineren van schadelijke vrije radicalen
 • het verminderen van ontstekingen en het remmen van overmatige proliferatie van kankercellen;
 • het verwijderen van schadelijke stoffen uit het lichaam dankzij vochtafdrijvende eigenschappen.

Vitamine E

Wordt beschouwd als een zeer krachtige antioxidant, een natuurlijke barrière die de lichaamscellen beschermt tegen schade veroorzaakt door oxidatieve stress, d.w.z. de werking van vrije radicalen. Verlicht effectief de vervelende symptomen die gepaard gaan met prostaathyperplasie en verbetert tegelijkertijd de werking van het immuunsysteem en het urinaire systeem.

Zink

Is een element dat een belangrijke rol speelt bij het behoud van een optimale gezondheid, het heeft zo’n breed scala aan acties. Het heeft vele functies, waaronder het versterken van ons aangeboren immuunsysteem, het beschermen van de prostaat en urinewegen tegen mogelijke ziekten en het zorgen voor hormonale balans in het lichaam, waaronder de synthese van testosteron, het belangrijkste mannelijke geslachtshormoon.

Selenium

Prostan Plus gebruikt zijn unieke, gepatenteerde formule genaamd SeleniumSeLECT® om mogelijke prostaatontstekingen effectief te bestrijden. Het vermindert ook de kans op prostaatkanker en draagt bij aan het proces van het produceren van sperma van hoge kwaliteit om conceptie te vergemakkelijken.

Expertbeoordelingen en feedback van tevreden mannen over hoe Prostan Plus werkt

 Prostan Plus

Het is ook de moeite waard om uit te zoeken wat de meningen zijn over het feit dat het zorgvuldig samengestelde voedingssupplement voor mannen die de gezondheid van hun prostaat en urinewegen willen verbeteren, zo effectief is. Dit wordt bevestigd door de meningen van deskundigen op het gebied van prostaat- en urinewegaandoeningen, evenals de overweldigende positieve feedback van tevreden mannen die hun eerdere kwalen met de hulp van dit voedingssupplement hebben verlicht. In beoordelingen en feedback benadrukken ze

 • de afwezigheid van plasproblemen;
 • verminderde druk op de blaas, vooral ’s nachts;
 • behoud en bevordering van een optimale prostaatfunctie en algeheel welzijn;
 • een verhoogde nierfunctie met als gevolg een verbeterde nieruitscheiding;
 • sterke ontstekingsremmende, antioxiderende en antimicrobiële eigenschappen;
 • behoud van optimale seksuele prestaties;
 • verhoogde voortplantingscapaciteit;
 • dosering van slechts twee capsules per dag voor optimale resultaten;
 • natuurlijke formule vrij van lactose, gluten en gevaarlijke GMO.

Hoe kan ik het voedingssupplement Prostan Plus kopen?

Als je dit voedingssupplement wilt kopen, ga dan naar de de officiële website van de fabrikant en gebruik het contactformulier. Het is ook de moeite waard om de prijspromoties te bekijken waarmee je de kosten van je aankoop kunt verlagen, en je kunt kiezen uit drie verschillende pakketten.Je kunt ook kiezen uit drie verschillende pakketten, die niet alleen verschillen in prijs, maar ook in het aantal verpakkingen.

Zodra een bestelling is geplaatst, wordt deze onmiddellijk verwerkt en binnen 2-3 werkdagen bij de ontvanger bezorgd. Het pakket wordt altijd discreet verpakt om het te beschermen tegen nieuwsgierige ogen. Er zijn meerdere betalingsopties beschikbaar, waaronder betaling bij aflevering, en het is ook mogelijk om Prostan Plus buiten ons land te verzenden .

BESTEL NU PROSTAN PLUS

Category: mannenzaken

Article by: admin