Pure Mente Dream On Capsules 2

Pure Mente Dream On – capsules om uw innerlijke evenwicht overdag te herstellen en ’s nachts voor een gezonde, rustgevende slaap te zorgen

Pure Mente Dream On-capsules zijn een natuurlijk octrooi voor de verbetering van het geestelijk welzijn, waarbij stressbestendigheid, ontspanning en een verbeterde slaap-waakcyclus op de voorgrond staan. De meesten van ons leven een snel leven. Met veel dingen aan ons hoofd en nauwelijks vrije tijd voor onszelf, lijden wij aan vermoeidheid, moeheid, nerveuze spanning en een algemene verslechtering van ons geesteswerk. Het voedingssupplement Pure Mente Dream On is juist gecreëerd om dergelijke problemen tegen te gaan en ons onberispelijk geestelijk welzijn te herstellen. Het product zorgt zowel overdag als ’s nachts voor onze mentale functies – het helpt om de dagelijkse uitdagingen met een goede instelling en een hoge stressbestendigheid aan te gaan, en om aan het eind van de dag de bewaker te worden van een goede nachtrust.

Stress, spanning, slechte nachtrust, neerslachtige stemming – hoe kunt u uw zenuwconditie verbeteren en uw leven beteren?

 Een nerveuze man voor zijn laptop

Stress is gegrift in de moderne beschaving. Wanneer wij gestresseerd zijn, mobiliseert ons organisme zich om zich te verdedigen tegen een potentiële bedreiging (de prikkel die de stress teweegbracht), waarbij het grote hoeveelheden energie verbruikt.

Milde stress kan zelfs motiverend werken en ons aanmoedigen om actie te ondernemen en uitdagingen aan te gaan. In de meeste gevallen zijn de stressfactoren echter te sterk, en ondanks de maatregelen die we nemen om tegenwicht te bieden aan de stress, is ons lichaam niet in staat om er doeltreffend weerstand aan te bieden.

Als gevolg van ernstige stress hebben we de neiging om negatieve emotionele toestanden te ontwikkelen. Tot overmaat van ramp eist stress niet alleen een tol van de psyche, maar ook van het lichaam in zijn geheel. Hoe hoger het stressniveau, hoe slechter onze lichamelijke en geestelijke conditie.

De sleutel tot het tegengaan van stress is het verhogen van de drempel voor de invloed van stressfactoren, met andere woorden, het ontwikkelen van een grotere weerstand tegen stress. Dit wordt uitstekend gediend door zogenaamde adaptogenen – medicinale planten met positieve effecten op de psyche, zoals het beroemde ashwagandha.

Pure Mente Dream On is een rijke samenstelling van adaptogenen, dankzij welke we beter bestand zijn tegen stress, onze mentale conditie kunnen verbeteren en zo onze levenskwaliteit in alle opzichten kunnen verbeteren.

 Puur Mente Deram Op capsules

Pure Mente Dream On de stressverlichter

Een overvloed aan taken, druk op het werk, verplichtingen die zich opstapelen – tientallen stresssituaties, zowel in ons beroeps- als in ons privéleven, confronteren ons allemaal elke dag.

Hoe meer stresssituaties we meemaken, en hoe zwakker ons vermogen om ermee om te gaan, hoe erger het effect ervan op onze zenuwen. Een veelheid van slechte emoties, voortdurende nerveuze spanning, gebrek aan afstand tot problemen hebben een negatieve invloed op ons lichamelijk en geestelijk welzijn, bepalen ons gedrag en verwoesten onze relaties met anderen.

Pure Mente Dream On is, dankzij de intelligent ontwikkelde samenstelling en de hoogwaardige bestanddelen, een effectief antwoord op hoge stressniveaus en een gebrek aan vermogen om negatieve emoties te temmen. De formule werkt op verschillende manieren om ons zowel overdag als ’s nachts, tijdens onze slaap, van een intern evenwicht te voorzien.

Hoe Pure Mente Dream On werkt:

 • bestrijdt stress, helpt het interne evenwicht te bewaren, zelfs in moeilijke en zeer nerveuze situaties,
 • helpt je snel in slaap te vallen, verhoogt de kwaliteit van je slaap,
 • kalmeert de zenuwen, vermindert spanning,
 • ondersteunt het zenuwstelsel, bestrijdt mentale vermoeidheid,
 • regelt de stemming,
 • ontspant,
 • verbetert het werk van de geest.
 Pure Mente Dream On

BESTEL NU PURE MENTE DREAM ON

Pure Mente Dream On capsules – samenstelling

In de strijd tegen stress en verslechtering van de geestelijke conditie presteren preparaten waarin verschillende werkzame stoffen zijn verwerkt die elkaar aanvullen en hun werking versterken, zeer goed.

In dit opzicht is Pure Mente Dream On uitstekend. Het bevat maar liefst 7 extracten van waardevolle geneeskrachtige planten (waaronder vooraanstaande kruiden die in de Ayurvedische geneeskunde worden gebruikt). De samenstelling van het supplement is verrijkt met vitaminen die waardevol zijn voor de werking van de hersenen en de algemene revitalisering van het lichaam.

De werkzame bestanddelen van Pure Mente Dream On capsules zijn:

Melissa

Hoewel citroenmelisse een heilzame werking heeft op het zenuwstelsel en vooral daarom bekend is, is het goed te weten dat het ook een aantal andere heilzame werkingen op het lichaam heeft.

Citroenmelisse verlicht spanning, vermindert angst en vrees, kalmeert de zenuwen, helpt om vrijelijk in een staat van ontspanning te komen en zich los te maken van de dagelijkse problemen. Het bestrijdt prikkelbaarheid en overmatige gejaagdheid, genereert innerlijke rust. Melissa is zeer waardevol voor mensen die klagen over problemen met inslapen en slechte slaapkwaliteit.

Wat de andere eigenschappen betreft, ondersteunt citroenmelisse de lever, verbetert het de spijsvertering, helpt het de bloeddruk normaliseren, bestrijdt het hartritmestoornissen. Het heeft een ontstekingsremmende, antivirale en antibacteriële werking en is nuttig bij aandoeningen van de luchtwegen. Het verzacht hoofdpijn en menstruatiepijn, ondersteunt de bestrijding van verkoudheid.

Ashwagandha (gestandaardiseerd voor vitanolid-inhoud)

Ashwagandha is een van de belangrijkste, waardevolle natuurlijke geneesmiddelen die in de oosterse geneeskunde worden gebruikt. Het is nuttig bij de bestrijding van een breed scala van kwalen. Het heeft een zeer positief effect op de toestand van de psyche en verhoogt het algemene vitaliteitsniveau.

Bij gebruik van ashwagandha zijn we vitaler, hebben we meer weerstand, is ons lichaam sterker en werkt het efficiënter. Ashwagandha helpt bij vruchtbaarheidsproblemen en een laag libido, hormonale stoornissen, aandoeningen van de luchtwegen, diabetes, leveraandoeningen, reuma en gewrichtspijn. Het verbetert de immuniteit, vermindert ook het risico op kanker en vertraagt het verouderingsproces.

Ashwagandha heeft een veelzijdig positief effect op de hersenfunctie. Het verbetert de concentratie en het geheugen, de snelheid en de efficiëntie van het denkproces. Het ondersteunt ons bij inspanning en gaat geestelijke vermoeidheid tegen. Het beschermt de neuronen en reguleert de afscheiding van neurotransmitters, wat een positief effect heeft op de stemming en het innerlijk evenwicht .

Volgens vele meningen opent ashwagandha de geest en vergemakkelijkt het de verruiming van de mentale horizon. Een belangrijk aspect van de werking van dit wonderkruid is ook de vermindering van stress, spanning, angst, neurotische en depressieve stoornissen, evenals de preventie van slapeloosheid en de ondersteuning van een gezonde, diepe slaap.

Kleinbladige Bacopa (gestandaardiseerd op bacosidengehalte)

Evenals ashwagandha is kleinbladige bacopa (Bacopa monnieri, brahmi) een van de geneeskrachtige planten die algemeen worden gebruikt in de traditionele Indiase geneeskunde. Het ondersteunt de gezondheid op een aantal manieren, waaronder: beschermt de lever, heeft een anti-epileptische, diastolische en pijnstillende werking, bestrijdt slapeloosheid, ondersteunt hart- en bloedvatencardiovasculair systeem, beschermt het hart, vermindert ontstekingen, verhoogt de immuniteit, helpt schadelijke micro-organismen te bestrijden en vertoont antioxiderende eigenschappen.

Een van de belangrijkste eigenschappen van bacopa is dat het de werking van het zenuwstelsel verbetert en een positieve invloed heeft op de mentale functies. Bij langdurig gebruik geeft bacopa uitstekende resultaten bij het verbeteren van het geheugen en de concentratie. De plant verhoogt het geestelijk potentieel en verbetert tegelijkertijd ons welzijn.

Bacopa is een waardevol adaptogeen. Het verlaagt de niveaus van het stresshormoon (cortisol) in het lichaam, waardoor onze weerstand tegen stressoren toeneemt. Het leidt tot verhoogde niveaus van dopamine en serotonine, het verbetert de stemming, vermindert angst, neemt nerveuze spanning weg, ontspant, verbetert de slaapkwaliteit. Het heeft antidepressieve eigenschappen, versterkt de psyche en bevordert innerlijke harmonie.

Hop

Hop is een bron van lupuline – een stof die de werking van de hersenschors verzwakt en de ontvangst van externe prikkels voor het zenuwstelsel remt. Dit vertaalt zich in kalmeren, het onderdrukken van angst en vrees, het elimineren van nervositeit en prikkelbaarheid.

Door zijn eigenschappen is hop uitstekend tegen nervositeit, chronische stress, spanningen die ons vaak vergezellen, depressieve stoornissen, alsook slaapproblemen. Op het gebied van het herstellen van een diepe, gezonde slaap en het snel en gemakkelijk in slaap vallen, is hop een van de meest effectieve kruiden.

Rhodiola rosea

Rhodiola rosea is een ander ingrediënt in Pure Mente Dream On capsules dat een adaptogeen effect heeft, waardoor het vermogen van het lichaam om zich aan te passen aan moeilijke, stressvolle omstandigheden wordt verbeterd. Rhodiola rosea stelt ons in staat een grotere afstand te bewaren tot wat er in onze omgeving gebeurt. Als gevolg daarvan kunnen wij, wanneer wij ons in een stressvolle, gespannen situatie bevinden, ons daar gemakkelijker aan aanpassen. Ons lichaam reageert niet met nervositeit en stress, we wekken geen slechte emoties op, in plaats daarvan blijven we kalm en innerlijk in evenwicht.

Rhodiola rosea heeft ook nootropische effecten – het verhoogt de mentale efficiëntie, maakt ons beter bestand tegen mentale inspanning, verhoogt het concentratieniveau en verbetert het proces van herinneren.

Ceylon kaneel

De kaneelboom uit Ceylon heeft een positieve invloed op het hele organisme en helpt bij de bestrijding van vele kwalen. Het revitaliseerthet lichaam, ondersteunt de regeneratie van weefsels, helpt het cholesterol- en bloedsuikergehalte te verlagen, versnelt de stofwisseling en vergemakkelijkt de vermindering van overtollige kilo’s. Het is ook een wapen tegen bacteriën, virussen en schimmels. Het bestrijdt infecties, verkoudheid, ontstekingen.

Omdat het veel antioxidanten bevat, vertraagt het verouderingsprocessen en verlaagt het de kans op kanker. Kaneel heeft ook een positieve invloed op de werking van de hersenen. Het verbetert de geestelijke efficiëntie, kalmeert de zenuwen en verbetert de stemming.

Melatonine

Melatonine is een slaapspecialist. Het regelt ons circadiaans ritme, versnelt het inslapen, helpt om gemakkelijk in een diepe slaap te komen, gaat verschijnselen tegen als ’s nachts wakker worden, ondiepe slaap, slaapgebrek, voortijdig wakker worden en het onvermogen om weer in slaap te vallen.

Bovendien ondersteunt melatonine de regeneratie van het lichaam tijdens de slaap en zorgt ervoor dat we verfrist, vol energie en volledig uitgerust wakker worden. Dankzij melatonine kunnen we onze slaap reguleren, wat zich vertaalt in meer vitaliteit en een beter gevoel van welzijn gedurende de dag.

Vitamine C, niacine, riboflavine

Het laatste ingrediënt in Pure Mente Dream On is een reeks vitaminen die het gevoel van vermoeidheid en moeheid verminderen. Vitamine C versterkt bovendien het organisme en ondersteunt het immuunsysteem, niacine en riboflavine hebben een positieve invloed op de psychologische functies, reguleren de werking van het zenuwstelsel, dragen bij tot de vermindering van stress en spanning, en zijn nuttig bij geestelijke uitputting.

Pure Mente Dream On – wondermiddel tegen stress, slechte mentale conditie en slaapproblemen

 Pure Mente Dream On Capsules

De meervoudige effecten van Pure Mente Dream On capsules maken het preparaat nuttig voor iedereen die de kwaliteit van de slaap wil verbeteren, stress wil bestrijden en een goede zenuwconditie wil hervinden.

Het effect van regelmatig gebruik van Pure Mente Dream On is, in de eerste plaats, een immunisatie tegen stress. Wij kunnen beter omgaan met stressvolle, gespannen situaties, onze geest werkt beter en wij worden voortdurend begeleid door een toestand van innerlijke vrede.

We voelen ons niet langer geestelijk bezwaard, we zijn ontspannen en tevreden. Dit draagt bij tot een hogere productiviteit op het werk, het gemakkelijker volbrengen van taken, een grotere motivatie en actiebereidheid, en een algehele verbetering van de levenskwaliteit.

Andere werkingsgebieden van het preparaat zijn: herstel van de slaap- en waakcycli, vermindering van angst, prikkelbaarheid en rusteloosheid, verbetering van de stemming, opheffing van stemmingsstoornissen, vermindering van het verschijnsel van overdreven toegeven aan emoties.

Pure Mente Dream On – adviezen

Multicomponent adaptogene preparaten van goede kwaliteit krijgen over het algemeen veel lof van de klanten. Het Pure Mente Dream On supplement heeft ook geen gebrek aan positieve feedback. Het wordt zeer goed beoordeeld, vooral omdat de samenstelling uniek is en perfect aansluit bij de behoeften van mensen onder stress, met slaapproblemen en die grote behoefte hebben aan geestelijke ondersteuning.

Volgens vele meningen is Pure Mente Dream On een van de beste adaptogenen op de markt. De meerderheid van de gebruikers heeft gemerkt dat alle geestelijke gezondheidsproblemen na langdurig gebruik zijn verdwenen. Veel klanten wijzen erop dat ze na Pure Mente Dream On eindelijk voelden hoe het was om voortdurend in een goed humeur te zijn en mentaal fit te zijn.

U kunt Pure Mente Dream On kopen op de website van de fabrikant, die u kunt bereiken door hier te klikken.

 Pure Mente Dream On capsules

BESTEL NU PUREMENTE DREAM ON

Bronnen:

 • https://www.healthline.com/nutrition/rhodiola-rosea
 • https://www.healthline.com/nutrition/bacopa-monnieri-benefits
 • https://www.healthline.com/nutrition/melatonin-and-sleep
 • https://www.medicalnewstoday.com/articles/318407
 • https://www.medicalnewstoday.com/articles/lemon-balm-uses

Category: gezondheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: admin