ID5888bff0ea0c7

Re:Nev Skin – jeugd, schoonheid, vitaliteit in capsules

Wat is Re:nev Skin?

Re:Nev Skin

Gesloten in een handig in te slikken capsule, werkt de gecondenseerde dosis van de meest waardevolle ingrediënten op vele niveaus en draagt sterk bij aan de verbetering van de conditie van de huid, het haar en de nagels. Hyaluronzuur, collageen, biotine, vitamine C, zink en selenium zijn in de eerste plaats bedoeld om de huidcellen te beschermen tegen de destructieve effecten van oxidatieve stress, de reiniging van de huid tegen giftige stoffen en een goede hydratatie van de huid.

Deze uitgebreide benadering van het verouderingsproces maakt Re:nev Skin een van de weinige effectieve en veilige specifieke kenmerken voor het verjongen en bestrijden van rimpels.

Bovendien vinden we hier geen onnodige vulstoffen, omdat het geheel zo is samengesteld dat de kracht van natuurlijke verjongingsstoffen maximaal wordt benut. Het is de moeite waard om deze specificiteit niet alleen te gebruiken om rimpels weg te werken en uw huid frisheid te geven, maar ook voor preventieve doeleinden als u nu en in de toekomst voor uw uiterlijk wilt zorgen. We weten allemaal dat we allemaal oud worden, maar het gaat erom dat het zo snel mogelijk gebeurt. Bovendien geeft het verzorgen van onze huid ons een mooie uitstraling, zelfs op oudere leeftijd.

Wat is de oxidatieve stress?

Vrije radicalen, d.w.z. vrije zuurstofatomen, worden gevormd als gevolg van de ademhaling en de stofwisseling en zijn een natuurlijk fenomeen, onschadelijk voor het lichaam, op voorwaarde dat er een evenwicht is tussen hen en even natuurlijke antioxidanten. Helaas draagt de moderne levensstijl bij aan de vorming van een te grote hoeveelheid vrije radicalen in relatie tot onvoldoende antioxidanten. Een verstoring van het delicate evenwicht leidt tot het ontstaan van oxidatieve stress. Dit veroorzaakt daarentegen celbeschadiging en kan vele ziekten veroorzaken zoals hart- en vaatziekten, kanker, diabetes, Alzheimer, het versnelt ook het verouderingsproces en verslechtert de conditie van het lichaam.

Helaas dragen wij zelf in veel gevallen bij aan de onbalans tussen vrije zuurstofatomen en antioxidanten. Factoren die bijdragen aan de toename van vrije radicalen en anti-oxidant tekorten zijn onder andere vervuilde omgeving, roken van sigaretten en alcoholmisbruik, leven onder constante stress, overmatig zonnebaden, onvoldoende, anti-oxidant dieet.

Antioxidanten en andere stoffen tegen huidveroudering – samenstelling Re:nev Huid

Re:Nev Skin

In het verleden werden antioxidanten vooral gebruikt als een middel om oxidatie, d.w.z. bederf, van de inhoud van een bepaald specifiek product te voorkomen. Vandaag de dag zijn ze echter zelf een krachtig wapen tegen vrije radicalen, dat de huid beschermt en de conditie ervan verbetert. Als het supplement bovendien verrijkt is met stoffen die een aanzienlijke invloed hebben op de conditie en het uiterlijk van de huid, zijn we er zeker van dat het goed verzorgd is.

Daarom werd Re:nev skin opgenomen:

  • Hyaluronzuur, het elixer van de jeugd genoemd. Het komt van nature voor in het lichaam, in de hoogste concentratie, onder andere in de huid, en zijn taak is om water te binden en collageenvezels te verbinden. Hyaluronzuurtekorten die in de loop van de tijd optreden, veroorzaken een geleidelijke weefseldegeneratie en huidveroudering. Dankzij het vermogen om collageenvezels te combineren en watermoleculen vast te houden, betekent het verstrekken van deze stof aan het lichaam in de vorm van voedingssupplementen of cosmetica een extra hydratatie van de huid, haar regeneratie en voeding, een verhoogde elasticiteit en stevigheid, waardoor het verouderingsproces wordt vertraagd. Geen wonder dat hyaluronzuur nu in tal van huidverzorgingsproducten en mondpreparaten wordt gebruikt.
  • Collageen, of biologisch actief eiwit, speelt een grote rol in veel levensprocessen, waaronder die welke verantwoordelijk zijn voor de conditie van het bindweefsel en de huid. Naarmate het lichaam het vermogen verliest om collageen weer op te bouwen, wordt de huid geleidelijk aan minder stevig en elastisch, maar droger, er ontstaan rimpels en verkleuringen. Aandoeningen in het collageenmetabolisme komen ook tot uiting in het optreden van cellulitis. De kwaliteit van het haar en de nagels is ook verminderd. Gezien het gewicht van deze stof wordt collageen al lange tijd gebruikt in cosmetica en orale verjongingspreparaten. Re:nev Skin gebruikt de meest waardevolle variant van deze stof, namelijk zeecollageen. Het is een in water oplosbaar substraat dat wordt verkregen uit het bindweefsel van vissen, dichter bij het menselijk collageen en beter geabsorbeerd dan andere soorten.
  • Biotine, of vitamine B7. Deze component is essentieel voor metabole processen binnen de cellen. Het heeft een aanzienlijke invloed op het niveau van de keratine, d.w.z. de bouwstenen van de huid, het haar en de nagels. Zo beïnvloedt het hun toestand, bovendien hydrateert het, vermindert het rimpels, minimaliseert het wallen onder de ogen, verheldert het de huid. Het heeft ook anti-verzakkende eigenschappen.
  • Vitamine C, zo onmisbaar voor het lichaam, dat de gebreken ervan kunnen leiden tot zeer ernstige gevolgen voor de ziekte. Het is ook zeer belangrijk voor de huid, omdat het zeer sterke antioxiderende eigenschappen heeft en deelneemt aan de synthese van collageen. Dankzij deze methode behoudt de huid haar stevigheid en elasticiteit, verbetert en egaliseert vitamine C ook de huidtint en beschermt de huid ten slotte tegen schadelijke externe factoren zoals UV-straling.
  • Tin. Een element waarvan het belang voor het uiterlijk van de huid al eeuwenlang bekend is. Het is een zeer sterke antioxidant die helpt de huid in goede conditie te houden door deze glad te maken, een gezonde kleur te geven, de poriën te reinigen en te sluiten, de veroorzaakte schade te regenereren en ten slotte de talgafscheiding te reguleren. Het heeft ook een gunstig effect op haar en nagels.
  • Selenium – een ander spoorelement dat belangrijk is voor het hele lichaam. Selenium versterkt het immuunsysteem, beschermt niet alleen tegen bacteriën, virussen en schimmels, maar ook tegen vrije radicalen. Het versnelt de celregeneratie en vertraagt het verouderingsproces, verzacht huidirritaties, bestrijdt roos, versterkt haar en nagels.

Hoe Re:nev Huid bestrijdt oxidatieve stress, de effecten van het supplement

ID5888bf9f6cde5 225x300 1
De combinatie van reconstructieve, reinigende, hydraterende en antioxiderende stoffen in één enkele formule garandeert een uitgebreide samenwerking van vele belangrijke elementen die de huid verjongen door het verouderingsproces te remmen.

Hyaluronzuur, biotine, collageen, vitaminen en bio-elementen reinigen en hydrateren niet alleen, maar verminderen ook rimpels, geven de huid elasticiteit en stevigheid, egaliseren de huidtint, verwijderen acneveranderingen en beschermen ten slotte tegen de negatieve effecten van oxidatieve stress. Ze zijn ook erg belangrijk voor de conditie van het haar, om te voorkomen dat het dof en sterker wordt, en voor de nagels, om ze gezond en sterk te maken.

In het geval van cosmetica van soortgelijke aard is er alleen een uitwendig, oppervlakkig effect. Ondertussen is Re:nev Skin een echte bumperdosis waardevolle stoffen die in het lichaam werken, wat ongetwijfeld een grotere effectiviteit in termen van meetbare effecten met zich meebrengt. Het is bekend, niet vanaf vandaag, dat het dieet een kolossale invloed heeft op ons uiterlijk, vooral met betrekking tot de huid, maar ook het hele lichaam, het haar of de nagels.

Re:nev Skin is een soort van voedingssupplementatie met deze belangrijke ingrediënten voor een mooi en jong uiterlijk, die vaak ontbreken in het lichaam, en die essentieel zijn om uw jeugd zo lang mogelijk te houden.

Niet zonder betekenis is het feit dat Re:nev Huidsuppletie een veel goedkopere, veiligere en niet-invasieve manier is om uw jeugdige uiterlijk te herwinnen dan dure en onaangename behandelingen zoals injecties met hyaluronzuur of andere stoffen. Een pakket kost ongeveer 38 € en is voldoende voor een maand behandeling. De promotie maakt het mogelijk om een tweede gratis te krijgen, en bij een grotere bestelling zijn de financiële voordelen nog meer merkbaar. Het is het vermelden waard dat de fabrikant ervoor zorgt dat de eerste effecten van regelmatige consumptie van het supplement al na twee, drie, weken zichtbaar zijn.

Re:nev Huid – consumentenfeedback

De overgrote meerderheid van de meningen over het op het web geplaatste supplement is positief. Klanten die Re:nev Skin hebben gebruikt, benadrukken in de eerste plaats dat suppletie niet alleen een gunstig effect heeft gehad op de conditie van de huid, maar ook op de algehele conditie en het welzijn. Dit is niet verwonderlijk, want dit soort invloed van binnenuit heeft een invloed op het elimineren van de effecten van oxidatieve stress in het algemeen, wat van groot belang is voor het functioneren van het hele organisme. Zo blijkt dat Re:nev Skin niet alleen de huid maar ook het hele lichaam beschermt tegen nadelige veranderingen.

De individuele kritiek heeft volgens sommigen alleen betrekking op de ontoereikende regulering van de talgafscheiding. In de meeste gevallen geven klanten echter blijk van grote tevredenheid door de nadruk te leggen op het positieve effect van het supplement en specifieke positieve effecten aan te geven.

Volgens veel mensen zijn de positieve effecten van de Re:Nev Skin vooral: een beter gespannen huid, gelijkmatig, een licht rozige kleur in plaats van de oude, aardse en grijze tint, het verdwijnen van lelijke vlekken en eczemen. Dames die Re:nev Skin gebruiken, beweren dat ze duidelijk het gevoel hebben dat hun huid beter gehydrateerd en gevoed is, dat hun haar weer de oude glans heeft gekregen en dat hun nagels sterker en glanzender zijn geworden.
Hier gaat u naar de officiële Re:Nev Skin website en bestelt u het product
ID5888c000cd588 300x225 1

KOOP RE:NEV SKIN NU!

Category: schoonheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: admin