Restilen pro 08

Restilen – herwinnen van innerlijke rust, overwinnen van vermoeidheid en stress!

De Restilen is een hoogwaardig voedingssupplement, ontworpen voor mensen die spanning, angst, nervositeit en stress voelen en die deze toestanden willen elimineren om zo hun innerlijke rust terug te winnen en hun levenskwaliteit willen verbeteren. Door de samenstelling van extracten van gewaardeerde geneeskrachtige planten en verschillende belangrijke vitaminebestanddelen stabiliseert het de werking van het zenuwstelsel en verbetert het ons welzijn. De essentie van de effectiviteit van het Restilen preparaat is juist dit mengsel van kruiden- en vitaminebestanddelen – ze vullen elkaar perfect aan en bieden ons zenuwstelsel steun en bescherming. Als u stress, vermoeidheid, zwakte van vitale krachten en eventuele negatieve emoties wilt voorkomen, kies dan voor Restilen.

Spanning, angst, prikkelbaarheid, stress – vijanden van innerlijke vrede die het leven verstoren

We voelen ons allemaal zich soms geërgerd, nerveuze spanning, angst, iedereen staat soms onder stress. Het wordt nog erger als “soms” verandert in “vaak” of “constant”. Als episodes van geestelijke gezondheidsproblemen zich beginnen te herhalen, als we overspoeld worden met negatieve emoties en onze zenuwen in stukken zijn, als we plotseling ontdekken dat we slaven zijn geworden van stress, is dat een teken dat we zo snel mogelijk voor onze mentale sfeer moeten zorgen.

Dit kunnen we onder andere doen door gebruik te maken van ontspanningstechnieken, door over te gaan op een gezondere levensstijl en door het nemen van hoogwaardige voedingssupplementen die een anti-stress- en zenuwstelselverbeterend effect hebben, zoals Restilen.

Restilen Nahrungsergänzungsmittel für Nerven und Stres

Omdat we in een staat van langdurige nerveuze veronachtzaming verkeren of veroordeeld zijn tot chronische, ernstige stress, verhogen we het risico op ernstigere gezondheidsproblemen, zowel lichamelijk als geestelijk. Daarom is het niet de moeite waard om het probleem te onderschatten.

Waarom zijn slechte mentale toestand, stress, emotionele onbalans, nervositeit, depressieve toestanden zo gewoon in onze samenleving? Daar zijn vele redenen voor. Ongetwijfeld dwingen de huidige beschaving en het huidige levensmodel ons om bijna non-stop in een onberispelijke mentale toestand te verkeren en vele taken aan te kunnen. En niet iedereen is sterk en operatief genoeg om alle functies en taken gemakkelijk uit te voeren.

Bovendien is er een probleem in het leven van velen van ons, zowel professioneel als privé. Vaak wordt zenuwuitputting, verlies van levensenergie en motivatie, of algemene zwakte van de psyche beïnvloed door voedingstekorten, overwerk, overdaad aan taken die op ons rusten, gebrek aan rust en slaap.

benadrukt

KOOP RESTILEN NU

Een groot aantal mensen vermijdt het gevoel van de onvervulling van het leven niet, we hebben vaak problemen met het zelfvertrouwen, het aangaan en opbouwen van relaties, eigenwaarde, zelfacceptatie… Dit alles zorgt ervoor dat onze stemming geleidelijk aan verslechtert, we zijn vaak bitter, boos of gebroken, onze mentale productiviteit daalt, we zijn steeds minder in staat om te gaan met de onderdrukking van slechte toestanden en emoties.

Het is tijd om de uitbreiding van negatieve gedachten en gevoelens te stoppen. Hoe langer we ons aan hen overgeven, hoe verder weg van het ideaal ons leven zal zijn en hoe meer onze gezondheid zal lijden.

Dit zijn de mogelijke effecten van langdurige stress en neurologische aandoeningen:

 • hypertensie, hartziekte, hartaanval;
 • verminderde immuniteit, verhoogde gevoeligheid voor infecties en ziekten;
 • ademhalingsmoeilijkheden;
 • slapeloosheid;
 • migraine;
 • problemen met goed zicht;
 • maagpijn, spijsverteringsstoornissen, maagzweren;
 • problemen met concentratie en mentale prestaties;
 • verlies van creativiteit en motivatie;
 • geheugenproblemen;
 • seksuele functiestoornissen, het verlagen van het libido;
 • huidproblemen, haarzwakte, grijsheid, alopecia;
 • verstoringen in de hormonale economie;
 • insulineresistentie en diabetes;
 • overgewicht en obesitas;
 • verslavingen, depressie;
 • ruggenmergpijnen;
 • reumatische artritis, osteoporose;
 • anorexia, eetstoornissen.

Is het de moeite waard om jezelf bloot te stellen aan deze en andere gezondheidsproblemen? Is het de moeite waard om gegijzeld te worden door stress, depressie, slechte emoties, angst, en dus niet in staat te zijn om geluk, vreugde en plezier in het leven te voelen? Zeker niet de moeite waard. Veel mensen zijn zich hiervan bewust en veel mensen vragen zich af hoe ze hun verzwakte psyche überhaupt kunnen “repareren”?

Een goed begin is om elke dag een adaptief supplement te nemen, bij voorkeur van hoge kwaliteit en bewezen effectiviteit. Zo’n voorbereiding is Restilen.

Restilen adaptogene voorbereiding voor vermoeidheid en stress

Het voordeel van Restilen is een uiterst geavanceerde samenstelling, die een bekwame combinatie is van plantaardige stressverlagende middelen, vitaminen die het werk van het zenuwstelsel verbeteren, magnesium dat de stemming en het werk van de hersenen positief beïnvloedt, en speciale, gepatenteerde fruitextracten, die op het neuronale niveau werken, het gevoel van stress verminderen en de symptomen die het veroorzaakt verminderen.

Restilen – samenstelling van het preparaat

De Restilen is een unieke combinatie van de beste stress- en nerveuze spanningsreducers. Het bestaat uit een set geselecteerde ingrediënten met een hoge bio-activiteit en een uitstekende biobeschikbaarheid. Waaronder:

Aswagandha-wortelextract (5% Vitanolids) – KSM-66®

De Ashwagandha is een van de belangrijkste planten met adaptogene effecten, dat wil zeggen dat het lichaam zich gemakkelijker kan aanpassen aan de heersende, niet noodzakelijkerwijs gunstige, omstandigheden. Dit heeft een directe invloed op onze reacties, ons gedrag en ons welzijn, elke keer als we in een stressvolle, moeilijke situatie zitten.

Dankzij de ashwaganda en de vitaminen die erin zitten, hebben de stressfactoren geen duidelijk effect op ons, verlammen ze ons niet en veroorzaken ze geen onaangename, vervelende symptomen van ons lichaam (zoals verhoogd zweten, hartkloppingen, verwarring in het hoofd, een menigte van gedachten, onvermogen om zich te concentreren, angst, irritatie, etc.).

Met andere woorden, de ashwagandha maakt ons beter bestand tegen stress, we kunnen onze emoties beter beheersen, we voelen meer innerlijke rust en helderheid van het denken, we hebben meer afstand tot problemen die we in het verleden misschien hebben overdreven en die ons verdrietig en ongerust hebben gemaakt. Interessant is dat de ashwagandha ons niet alleen beschermt tegen stress en negatieve emoties, maar ook vermoeidheid vermindert, slaapstoornissen bestrijdt en het werk van het intellect verbetert. Dankzij dit alles kunnen we ons concentratievermogen verbeteren en ons mentale potentieel vergroten.

Extract van Chinese theebladeren (98% L-theanine)

Het Chinese thee-extract in Restilen-preparaat onderscheidt zich door een breed spectrum aan gezondheidseigenschappen. Door de zeer hoge concentratie L-theanine heeft het een sterk anti-stress en normaliserend effect op het zenuwstelsel. L-theanine is een van de hoogst gewaardeerde stoffen, die ons resistent maakt tegen stressfactoren en tegelijkertijd een gevoel van intern evenwicht en ontspanning geeft.

L-theanine is effectief in het verminderen van intern ongemak, angst, irritatie en angst. Het verlicht nerveuze spanningen, verbetert de stemming, helpt ons te ontspannen, leidt ons af van slechte emoties, elimineert psychofysische vermoeidheid, verbetert onze mentale toestand volledig en verhoogt de creativiteit.

Extract van saffraanstaven (0,4% krokodillen, 0,4% safranal) – Saffr’Activ®

Het gepatenteerde Saffr’Activ® post-extract is gevuld met waardevolle antioxidanten, die schadelijke vrije radicalen bestrijden en de zenuwcellen beschermen tegen beschadiging en veroudering. De verbindingen in het extract – crocine (crocin) en safranal tonen vele gezondheidseffecten, van het ondersteunen van het hart- en vaatstelsel en de spijsvertering, via het verbeteren van de immuniteit en het tegengaan van kanker, tot het reguleren van de hormoonhuishouding.

Saffraanextract heeft ook een grote invloed op de werking van ons zenuwstelsel. Het beïnvloedt de neurotransmitters, stimuleert hun productie en herstelt hun juiste niveau. Het verlicht depressieve toestanden, normaliseert stemmingen, bestrijdt stress, voorkomt emotionele stoornissen, zorgt in plaats daarvan voor interne harmonie, goede conditie van de zenuwen en een stabiele, onberispelijke stemming. Saffraan heeft een gunstig effect op onze cognitieve functies, verbetert de concentratie en het geheugen, verhoogt de mentale helderheid, verbetert het vermogen om nieuwe kennis te absorberen, verbetert het denken.

Meloen cantaloupe sapconcentraat – SOD B Extramel®

Meloen cantaloupe sapconcentraat kan zeer nuttig zijn voor mensen die worden blootgesteld aan sterke stress en zware mentale of fysieke inspanning en die in een staat van mentale uitputting verkeren. Het ingrediënt zal ons in staat stellen om onszelf effectief te versterken en te revitaliseren, zal ervoor zorgen dat we weer een goede mentale vorm krijgen, de kwaliteit van de slaap verbeteren, de weerstand tegen vermoeidheid verhogen en tegelijkertijd de gevoeligheid voor stress verminderen.

Aquamarin™ Magnesium

Magnesium is het basismineraal dat verantwoordelijk is voor de goede werking van het zenuwstelsel. In het Restilen-supplement werd een speciale variëteit van magnesium met uitstekende assimilatiemogelijkheden gebruikt – Aquamarin™. Daarom is het onderdeel zeer effectief in taken als: het verbeteren van de geleiding van zenuwimpulsen, het verbeteren van het werk van het intellect, het elimineren van vermoeidheid en uitputting, het verminderen van het gevoel van stress, het verminderen van spanning, angst, irritatie, stemmingsstabilisatie, het invoeren van een staat van ontspanning en emotionele harmonie.

Serenzo™

Serenzo™ is een uniek, sterk geconcentreerd extract van zoete sinaasappelschil (20% kalk) met sterke anti-stress eigenschappen. De effectiviteit van Serenzo™ in het verminderen van de effecten van stress en de bijbehorende symptomen is bevestigd door klinische studies. Het ingrediënt werkt op een neuronaal niveau, bindt aan A2A receptoren (verantwoordelijk voor het vrijgeven van belangrijke neurotransmitters en het reguleren van stress) en helpt tegelijkertijd de activiteit van D2 receptoren (verantwoordelijk voor de reactie van het lichaam op stressoren) te remmen.

Daarom kunnen we zeggen dat ons lichaam dankzij Serenzo™ een speciale blokkade tegen stress opbouwt en tegelijkertijd stopt met het veroorzaken van de kwalen die het vroeger in contact met stressoren genereerde.

B-groepsvitaminen (vitamine B1, vitamine B2, vitamine B3, vitamine B5, vitamine B6, vitamine B12)

Het B-vitaminecomplex is voor ons een onmisbaar onderdeel als we willen zorgen voor de vernieuwing van onze psyche en terug willen keren naar een stabiele, correcte werking van het zenuwstelsel. Vitamine B-deficiëntie komt veel voor, vooral bij mensen met een verstandelijke beperking en met grote mentale inspanningen.

B-groepsvitaminen dragen bij aan de verbetering van de hersenfunctie, verbeteren de concentratie, verhogen de mentale prestaties, verlichten spanning en irritatie, verminderen vermoeidheid en uitputting, helpen de psyche beter om te gaan met stressvolle situaties, verlichten angst en bezorgdheid, maken het makkelijker om de zenuwen onder controle te houden.

Restilen – verlicht stress, versterkt de psyche, geniet van een goed humeur. Effecten van het supplement

Restilen moet twee keer per dag worden gebruikt, bij voorkeur ’s ochtends en ’s avonds, met veel water (ongeveer 300 ml). Met zo’n doseersysteem kunnen we snel de positieve effecten van het supplement voelen. Verbetering van het welzijn, ontspanning, vermindering van stress en nervositeit zijn de belangrijkste, maar niet de enige effecten van de activiteit van dit unieke adaptogene preparaat.

Restilen adaptogeen in capsules

Hoe Restilen helpt:

 • maakt ons immuun voor stressfactoren, vermindert ons gevoel van stress en bestrijdt de symptomen die er meestal het gevolg van zijn;
 • vermindert het gevoel van vermoeidheid, verbetert de weerstand tegen mentale en fysieke inspanning;
 • vecht tegen spanning, angst en slaapproblemen;
 • elimineert nervositeit, overstuurheid, verdriet en apathie;
 • verbetert het zenuwstelsel;
 • verbetert de kwaliteit van de slaap en de rust;
 • stabiliseert de stemming, kalmeert negatieve emoties;
 • verhoogt ons aanpassingsvermogen en maakt ons beter in staat om met moeilijke situaties om te gaan;
 • stelt ons in staat om helderder, preciezer en optimistischer te denken;
 • verhoogt de creativiteit en de motivatie om te handelen;
 • verbetert de mentale prestaties;
 • verheldert de geest, ontspant, introduceert een staat van innerlijk evenwicht.

Restilen – opinies

Restilen domineert de markt voor adaptieve maatregelen. De manier waarop het is bereid, van de perfect geselecteerde samenstelling van de ingrediënten tot de hoge standaard van productie en onderzoek, maakt het zeer effectief en wordt door steeds meer klanten gewaardeerd.

Volgens velen is Restilen een geweldige stemmingsversterker, een reducerende factor voor stress, vermoeidheid en emotionele ontlasting. Veel meninggevende geloven dat Restilen een recept is voor gezonde zenuwen, sterke psyche en welzijn.

Klik en ga naar de Restilen-website, waar u het product veilig kunt bestellen.

Restilen zenuw- en stresssupplement

KOOP RESTILEN NU

Let op, als u besluit om een supplement te kopen op de website van de fabrikant, ontvangt u samen met Restilen gratis een interessante gids – hoe u stress effectief kunt bestrijden!

Bronnen:

Category: gezondheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: admin