horsetail 1230482 1280

Silicium voor het haar – effectieve hulp bij kaalheid uit de natuur

Als u de conditie van uw haar op natuurlijke wijze wilt verbeteren, versterken en haaruitval wilt voorkomen, leer dan meer over de unieke eigenschappen van silicium. Het is een van de belangrijkste elementen die van invloed zijn op de gezondheid van ons haar. Als het regelmatig en in voldoende grote doses wordt genomen, kan het haarverlies aanzienlijk worden verminderd. Waar komt het voor, hoe werkt het en in welke vorm heeft het silicium nodig?

Silicium – eigenschappen en prestaties

paardenstaartSilicium is een halfmetaal dat in de natuur in vele vormen voorkomt. Over dit element wordt in de context van de menselijke gezondheid weinig gezegd, maar toch speelt het een zeer belangrijke rol voor ons lichaam. Het neemt deel aan het proces van de productie van bindweefsel en is verantwoordelijk voor de goede werking ervan. Het beïnvloedt de gezondheid van botten, gewrichten, pezen, kraakbeen, maar ook van huid en nagels. Het heeft een positief effect op de bloedsomloop en de nieren. Bovendien heeft het uitstekende eigenschappen op het gebied van toxinebinding (inclusief zware metalen), wat helpt om het lichaam te reinigen.

Silicium is van groot belang voor de gezondheid van het haar. Als er niet genoeg van is in het lichaam, worden ze zwak en beginnen ze uit te vallen. Daarom wordt het aanbevolen voor kaalheid en overmatig haarverlies veroorzaakt door verschillende factoren.

Hoe werkt silicium op het haar?

netelSilicium is een bouwmateriaal voor haarstructuren, daarom is het niveau ervan in het lichaam afhankelijk van hun kracht en conditie. Door regelmatig hoge doses silicium gedurende langere tijd in te nemen, kan de verminderde conditie van de hoofdhuid en het haar aanzienlijk worden verbeterd en kan de voortgang van kaalheid, roos en seborroe worden tegengegaan.

Silicium versterkt de bollen, heeft een positief effect op de werking van de haarfollikels, maakt het haar sterker en minder gevoelig voor haaruitval. Dit element zal ook het haargroeiproces versnellen. Als je nachtmerrie dof, dun en dun haar is, kun je ook rekenen op silicium, wat ze vitaliteit en glans geeft en ze dikker en dikker maakt.

Silicium – voorkomen in voedsel en natuur

Het wordt gevonden in het grondwater, in de bodem, is een bestanddeel van rotsen, het ontbreekt niet aan in de plantenwereld. Een goede bron van silicium zijn veelgebruikte kruiden, waarvan de meest voorkomende kruiden de paardenstaart en de brandnetel zijn. Silicium is ook te vinden in:

– een hengel van een vogel,

– bernagie,

– Miodunce,

– Baars,

– veroverd,

– maagdelijk,

– Fenegriek,

– Restitant,

– knuffelen,

– …riemen.

Zeewieren zijn ook rijk aan silicium, waaronder chlorella en spirulina, maar ook aan zeevruchten en vis. Als u een siliciumrijk dieet wilt introduceren, is het gemakkelijk om dit element in veel van de producten die u dagelijks eet te vinden.

Silicium in voedsel (bronnen):

– havermout en andere graanvlokken,

– graanzemelen,

zaden– volkoren brood,

– granen,

– knoflook,

– Fruitschil,

– bieslook,

– wortel,

– spinazie,

– peulvruchten,

– komkommer,

– bieten,

– …grutten,

– rijst,

– wat mineraalwater.

Silicium – tabletten

Als haaruitval een probleem is dat ook op u van invloed is, is het de moeite waard om naast een siliciumrijk dieet ook voedingssupplementen met dit element in aanzienlijke doses te gebruiken. Het is het beste om preparaten te kiezen die grote hoeveelheden natuurlijke extracten van paardenstaart en brandnetel bevatten – silicium in deze vorm wordt zeer goed opgenomen door het menselijk lichaam. Het is ook vermeldenswaard of het product andere ingrediënten bevat om het haar te versterken en overmatig haarverlies te voorkomen.

Voor zwak, breekbaar en vallend haar, het beste effect van multi-element preparaten, die naast extracten van paardenstaart en brandnetel, biotine en andere vitaminen bevatten die nodig zijn voor het haar, evenals aminozuren en mineralen. Bij de keuze voor siliciumtabletten is het ook belangrijk om te bedenken voor wie ze bedoeld zijn. Een andere voorbereiding zal geschikt zijn voor een vrouw die klaagt over een seizoensgebonden haarzwakte, en een andere voor een man die worstelt met androgene alopecia.

Als u op zoek bent naar goede haaruitvalpillen met natuurlijk silicium, kijk dan eens naar onze top producten van deze categorie, die u hier vindt.

Category: schoonheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: admin