Stretch Mark Creams

Stretch Mark Creams: Ranking, Hoe uw huid te regenereren en zich te ontdoen van striae?

Zwangerschapsstriemen zijn een van de meest voorkomende en onaangename huidonvolkomenheden. Deze lelijke littekenstrepen, die op de huid verschijnen tijdens een snelle groei van de weefsels (bijvoorbeeld bij zwangere vrouwen of mensen die veel aankomen), maken dat we ons gevoel van aantrekkelijkheid en zelfvertrouwen verliezen, we schamen ons voor ons lichaam en willen dit gebrek koste wat kost verdoezelen.

Wanneer we op zoek zijn naar een tegengif tegen striae, nemen we soms onze toevlucht tot professionele behandelingen in schoonheidssalons of klinieken voor esthetische geneeskunde. Deze oplossing wordt echter zelden door vrouwen gekozen. Veel vaker wenden wij ons tot specificaties om zelf aan te brengen, zoals crèmes tegen striae. De rangschikking die wij hier voorstellen, is tot stand gekomen op basis van een gedetailleerde analyse van de samenstelling en het werkingsmechanisme van de bestaande striae-preparaten op de markt. Er werd ook rekening gehouden met de verhouding prijs/prestatie van een bepaald product en met de mening van de gebruikers. Bekijk de ranglijst van de beste crèmes tegen striae en kies een product dat uw huid zal vernieuwen!

Zwangerschapsstriemen – Rangschikking

1. Revamin Stretch Mark (150 ml)

 Revamin Stretch Mark zwangerschapsstriemen crème

De leider in de rangschikking is Revamin Stretch Mark, een professionele striae crème met krachtige regenererende eigenschappen. Het heeft een dubbele werking – enerzijds regenereert het dynamisch het huidweefsel, waardoor littekens aanzienlijk worden gladgestreken, de huid gladder wordt en de kleur egaler, en anderzijds heeft het een preventieve werking – het maakt de huid soepeler en steviger, waardoor het opnieuw verschijnen van striae in de toekomst wordt voorkomen.

Revamin Stretch Mark onderscheidt zich door zijn rijke samenstelling en uitstekende consistentie. Bij het aanbrengen dringt het preparaat snel in de huid, en als gevolg daarvan beginnen de hooggeconcentreerde actieve stoffen die binnenin achterblijven de huidherstelprocessen sterk te stimuleren. Het resultaat? Systematische verdwijning van striae en revitalisering en verjonging van de huid.

De formule van Revamin Stretch Mark crème bestaat uit natuurlijke ingrediënten met een hoge bioactiviteit, dankzij welke de huid bedekt met striae geleidelijk haar gladde structuur terugkrijgt. Welke eigenschappen hebben de afzonderlijke ingrediënten van Revamin Stretch Mark?

  • Aloë bladsap – heeft sterke regenererende eigenschappen, vertraagt het huidverouderingsproces, verzacht ontstekingen, stimuleert de vorming van nieuwe collageen- en elastinevezels, stimuleert het proces van waterbinding in de opperhuid en voorziet de huidcellen van waardevolle voedingsstoffen. Dankzij deze eigenschappen verbetert het uiterlijk en de structuur van de huid aanzienlijk.
  • Avocado-olie – geeft de huid een hoge mate van hydratatie, voedt en herstelt de huid, verhoogt de huidelasticiteit, maakt de huid gladder en verbetert de teint.
  • Abrikozenpitolie – verjongt de huid, maakt haar steviger en elastischer, stimuleert de regeneratie van de huid op beschadigde plaatsen en helpt zo de huid weer een coherente, gelijkmatige en gladde structuur te geven.
  • Vitamine E – een krachtige antioxidant die een efficiënte celregeneratie bevordert en het huidweefsel beschermt tegen veroudering en beschadiging. Vitamine E zorgt er ook voor dat de huid goed geolied en gehydrateerd is, waardoor ze er beter uitziet en beter functioneert.
  • Vitamine C – een sterke antioxidant met beschermende en vernieuwende eigenschappen. Het stimuleert de synthese van collageen, waardoor de conditie van de huid verbetert. Vitamine C zorgt ook voor de teint van de huid – verheldert verkleuringen, egaliseert de tint, laat de huid er gezond en vitaal uitzien.
  • Een intensieve samenstelling van plantaardige oliën – zorgt voor een hoog niveau van hydratatie en vettigheid, beschermt tegen beschadiging, voorkomt het verlies van huidskleur en elasticiteit, verstevigt, vermindert striae, maakt glad en verjongt.

Het werkt doeltreffend en snel, vermindert zichtbaar striae, regenereert diep, verstevigt, verhoogt de teint van de huid, maakt haar elastischer, geeft de huid nieuwe kwaliteit. Dankzij het hoge gehalte aan werkzame stoffen en de perfecte combinatie daarvan, geeft het betere resultaten dan concurrerende producten. Revamin Stretch Mark is de duidelijke winnaar onder de huismiddeltjes tegen striae.

Revamin Stretch Mark vermindert striae op borsten, dijen, billen, buik, armen en rug. Het bestrijdt doeltreffend overgewichtstriemen en zwangerschapsstriemen. Het verwijdert ook striae die wordt veroorzaakt door de snelle groei van spiermassa bij personen die trainen. Het beschermt, verstevigt en verhoogt tegelijkertijd de samenhang en de dichtheid van de huid, waardoor deze wordt beschermd tegen overmatige uitrekking en verdere striaevorming.

U kunt Revamin Stretch Mark hier bestellen

2. Thalgo Stretch Mark Cream (150 ml)

 Thalgo Stretch Mark Cream

Thalgo Stretch Mark Cream is een voedende en regenererende crème, die dankzij de intensieve formule de zichtbaarheid van striae vermindert, de huidconditie aanzienlijk verbetert en het proces van verdere striaevorming afremt. Het heeft ook antioxiderende eigenschappen, waardoor de huid beter bestand is tegen veroudering, verlies van stevigheid en de negatieve invloed van externe factoren.

De Thalgo Stretch Mark Cream formule is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten waardoor de cosmetica geschikt is voor alle huidtypes, zelfs voor de overgevoelige huid. De belangrijkste werkzame stoffen zijn zeeglycoproteïne en venkelextract, die verantwoordelijk zijn voor de regenererende eigenschappen van het preparaat. De samenstelling bevat ook waardevolle plantaardige oliën – druif en macadamia, dankzij welke de huid beter gehydrateerd en gesmeerd wordt, beter bestand is tegen uitrekken en gladder wordt.

3. Strialys zwangerschapsstriemen crème (100 ml)

 Strialys Zwangerschapsstriemen

Strialys Stretch Mark Cream is een geconcentreerd serum met regenererende, versterkende en gladmakende eigenschappen. Dankzij de aanwezigheid van bestanddelen die de bloedsomloop stimuleren, verbetert het cosmeticum het niveau van de cel- en weefselvoeding, waardoor de conditie van de huid volledig wordt verbeterd.

Strialys Stretch Mark Cream is een rijke samenstelling van natuurlijke ingrediënten, zoals o.a. Ruscus spinensis extract, zijdeproteïnen, Spleenwort extract en ginseng). Het product is geschikt voor alle huidtypes, ook voor allergische en zeer gevoelige huidtypes.

Wanneer onze huid om een of andere reden is blootgesteld aan intensieve uitrekking en als gevolg daarvan collageenvezels zijn gescheurd, wat heeft geleid tot het verschijnen van striae (bijv. bij zwangere vrouwen, mensen die een intensieve groeispurt ondergaan, mensen die in gewicht of spiermassa zijn toegenomen), zal Strialys crème de weefselregeneratie ondersteunen en de zichtbaarheid van lelijke littekens verminderen. De specificiteit heeft ook een sterk hydraterend effect, zodat het zeer nuttig kan zijn bij de verzorging van de droge en zeer droge huid.

4. Lierac Phytolastil Serum Correctie van Zwangerschapsstriemen (75 ml)

 Lierac Phytolastil serum corrigeert striae

LieracPhytolastil Stretch Mark Corrective Serum is een dermocosmetisch product met een hoge concentratie aan werkzame stoffen. 84% van de specifieke inhoud bestaat uit een speciaal geprepareerde plantaardige samenstelling die de huidcellen stimuleert collageen en elastine aan te maken. Dankzij deze eigenschap bouwt onze huid zich efficiënter op, krijgt ze een betere dichtheid, stevigheid en elasticiteit, en worden striae en andere littekens minder zichtbaar.

Lierac Phytolastil corrigeert ook de huidskleur. De huid krijgt een homogenere en gezondere tint. Verkleuringen en andere kleine onvolkomenheden verdwijnen.

5. Sylveco vochtinbrengende lotion voor zwangerschapsstriemen (300 ml)

Sylveco is een delicate, lichte balsem voor striae die verzorgende en regenererende eigenschappen combineert. Het hydrateert en smeert de huid, bestrijdt onvolkomenheden zoals droogte, ruwheid en een ongelijkmatige, ongezonde kleur. Het cosmeticum helpt ook de door striae aangetaste huid er mooier uit te zien, vermindert de zichtbaarheid van littekens, voorkomt verslapping, verlies van elasticiteit en een juiste huidskleur.

De samenstelling van Sylveco balsem bevat betuline en zoethoutextract, die de collageenvezels versterken en hun ontwrichting voorkomen.

6. Elancyl zwangerschapsstriemen crème (150 ml)

  Elancyl Zwangerschapsstriemen

Deze keer is het tijd voor een cosmetica die vooral bedoeld is voor zwangere vrouwen. Elancyl Stretch Mark Cream helpt toekomstige moeders om hun huid beter te verzorgen, voedt haar, verhoogt haar elasticiteit en maakt haar bestand tegen de vorming van wijdverspreide, ontsierende striae. Het vermindert ook de zichtbaarheid van eerder gevormde striae.

Elancyl kan worden gebruikt vanaf de 4e maand van de zwangerschap. De crème is samengesteld met essentiële saffloerolie en vitamine E.

7. Pharmaceris M Foliacti Anti-striemen crème (150 ml)

 Pharmaceris M Foliacti zwangerschapsstriemen crème

Pharmaceris M Foliacti is een crème ter voorkoming van striae, bestemd voor personen die blootstaan aan een sterke weefselgroei, en dus aan een intensieve uitrekking van de huid en de vorming van striae als gevolg daarvan. Het is nuttig voor zwangere vrouwen, personen die aan krachttraining doen en hun spiermassa vergroten, en tieners tijdens hun snelle groei.

Pharmaceris M Foliacti verbetert de elasticiteit van de huid en vermindert de vatbaarheid voor striae, het vermindert tevens microbeschadigingen, voedt en voorkomt vochtverlies. De formule bevat regenererend foliumzuur en vochtinbrengende, verzachtende en beschermende katoenolie.

8. Mustela zwangerschapsstriemen crème (150 ml)

 Mustela Zwangerschapsstriemen

Mustela Stretch Mark Cream verzorgt de huid en versterkt de natuurlijke barrière tegen beschadiging. Het cosmeticum wordt in het bijzonder aanbevolen voor zwangere vrouwen die het risico lopen striae, verslapping en verlies van elasticiteit van de huid na de bevalling te ontwikkelen.

Dankzij een rijke samenstelling van actieve bestanddelen, waaronder karitéboter, bijenwas en avocadopeptiden, vertoont het preparaat een aantal waardevolle eigenschappen: het hydrateert, versterkt de huidstructuur, verstevigt, vermindert het risico op striae en verzacht reeds bestaande littekens.

9. Ziaja Mamma Mia (270 ml)

 Ziaja Mamma Mia

Ziaja Mamma Mia is een cosmetisch middel tegen zwangerschapsstriemen, bestemd voor zwangere vrouwen en voor personen die snel in gewicht toenemen. Het product heeft beschermende, versterkende en elastische eigenschappen. Het maakt de collageen- en elastinevezels sterker en vermindert de zichtbaarheid van striae. Het voedt, verfrist en revitaliseert de huid en bestrijdt kleine onvolkomenheden.

De samenstelling van Ziaja Mamma Mia bevat onder meer extract van Centella Asiatica, panthenol en karitéboter.

Bronnen:

Category: schoonheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: admin