ID5d91f4c28752b

Vita Hair Man – capsules die kaalheid tegengaan en intensieve haarherstel activeren

Kaalheid – een steeds vaker voorkomend probleem bij hedendaagse mannen

alopecia

Het is onmogelijk om niet op te merken dat we vandaag de dag snel kalend zijn, veel sneller dan in de afgelopen decennia. De meeste mannen van in de dertig hebben hun eerste tekenen van alopecia, terwijl de mannen in de veertiger jaren vrij duidelijke bochten hebben en veel verdunning in de top van hun hoofd.

Er is ook een groot percentage jongere en oudere mannen die, hoewel ze de typische tekenen van kaalheid op zich niet opmerken, andere problemen hebben – hun haar verliest duidelijk zijn aantrekkelijke uiterlijk, wordt zwak, dun, dof, zeldzaam…. Vaak wordt een overlast seborroe en roos. Steeds meer mannen, niet noodzakelijkerwijs op hun oude dag, komen ook steeds meer mannen in aanraking met vergrijzing.

Waarom zijn er tegenwoordig zoveel haarproblemen met mannen? Waarom beginnen kaalheid en grijsheid steeds vroeger en vroeger? Hoe kan ik deze ongunstige veranderingen stoppen en mijn kapsel weer gezond en jong maken? Bij het beantwoorden van deze vragen is het de moeite waard om te focussen op het model van het hedendaagse leven.

Helaas, we leiden meestal een niet erg gezonde levensstijl, we doen niet voorkomen dat stimulerende middelen, onze voeding is slecht in antioxidanten, die stoffen die, onder andere, remmen de veroudering van cellen (met inbegrip van huid en haar) en helpen om het lichaam te reinigen. Ons menu wordt gedomineerd door verwerkt voedsel dat slechts een kleine hoeveelheid voedingsstoffen bevat, waardoor we een tekort aan voedingsstoffen hebben, wat helaas een negatief effect heeft op het haar. Voeg stress toe (onder invloed waarvan het lichaam stoffen vrijmaakt die het haar verzwakken), fysieke en mentale uitputting, te weinig slaap en we hebben een recept voor kaalheid, vergrijzing of verslechtering van de conditie van het haar.

Natuurlijk kunnen deze factoren variëren in intensiteit, afhankelijk van het individuele geval, maar ze zijn vaak de belangrijkste “boosdoener” als het gaat om haarproblemen. Een andere oorzaak van alopecia is de verzwakking van de haarfollikels door dihydrotestosteron (DHT), een derivaat van testosteron, dat van nature aanwezig is in het lichaam van ieder van ons. In dit geval hebben we te maken met de zogenaamde androgene alopecia (mannelijke alopecia).

Genen bepalen hoe gevoelig ons lichaam zal zijn voor dihydrotestosteron en in welke mate dit hormoon onze haarfollikels zal verzwakken. Aan de andere kant kunnen we echter door het systematisch aanvullen van de ingrediënten die nodig zijn voor het haar, de haarfollikels en follikels aanzienlijk versterken en voeden, en zo androgene alopecia vertragen of zelfs stoppen.

VitaHairMan – een voedingssupplement dat je haar “fixeert”.

vita hair man

VitaHairMan zijn meercomponentencapsules die ontworpen zijn om haarstructuren uit te rusten met een reeks stoffen die nodig zijn voor complexe reconstructies. Dankzij een speciale formule in haarfollikels, in plaats van dun, kwetsbaar haar met een korte groeifase, begint gezond en sterk haar te groeien. VitaHairMan versterkt ook de haarbollen zelf, die vanaf nu een krachtige kern voor het haar vormen en ze niet voortijdig laten uitvallen. Dankzij het supplement kunnen we ook rekenen op haardichtheid en dekking van de verdunde gebieden – het preparaat stimuleert de celvermenigvuldiging en stimuleert de haargroei.

VitaHairMan voedingssupplement is een eenvoudige en betaalbare manier om kaalheid te bestrijden. Dankzij hem kunnen we weer eigenaar worden van het dunnere kapsel, en ons zo weer jong voelen, vertrouwen en een gevoel van mannelijkheid herwinnen.

Vita Hair Man – samenstelling

Om de conditie van het haar blijvend te verbeteren en het proces van kaalheid te stoppen, is een stevige dosis vitaminen, mineralen en aminozuren nodig, uiteraard op een systematische manier. De optimale set van ingrediënten biedt ons de Vita Hair Man. De bestanddelen zorgen niet alleen voor het haar, maar ook voor de hoofdhuid, waarin niet onder elk haar zijn begin heeft. Het verbeteren van de conditie van de hoofdhuid en het verhogen van de bloedcirculatie resulteren in een betere werking van follikels en haarfollikels, die samen met het bloed een grotere injectie van zuurstof en voedingsstoffen krijgen, wat de groei van gezond en sterk haar stimuleert.

Vita Hair Man actieve bestanddelen zijn:

  • L-cysteïne – een endogeen aminozuur dat een van de bestanddelen is van het basismateriaal van het haar, namelijk keratine. Het heeft een samenstelling van een zeer belangrijk voor de gezondheid van de haarzwavelmolecule. Intermediair in het voorzien van haarfollikels van voedingsstoffen. Dankzij het is het haar gezond, sterk, goed gehydrateerd, bestand tegen beschadiging en minder gevoelig voor uitval. Daarnaast gaat L-cysteïne het verouderingsproces van het haar tegen, waardoor we jarenlang kunnen genieten van mooi, dik haar.
  • L-methionine – een exogeen aminozuur, een van de twee (naast L-cysteïne) aminozuren die zwavel bevatten. Hij is verantwoordelijk voor de goede conditie van haar, huid, nagels, neemt deel aan de regeneratieprocessen in het bindweefsel. Als je te weinig methionine in je lichaam hebt, zal je haar zwakker worden en overmatig uitvallen. Helaas produceert ons lichaam deze stof niet, het wordt alleen van buitenaf – met voedsel – geleverd. Het kan ook worden aangevuld – met behulp van preparaten met L-methionine resulteert in het remmen van haaruitval, het versterken en versnellen van de haargroei.
  • Pantotheenzuur – een zeer waardevol ingrediënt om de haargroei te stimuleren. Het neemt deel aan het proces van vermenigvuldiging van haarmatrixcellen en stimuleert de productie van eiwitten, een bouwmateriaal van haar. Het zorgt voor een snelle groei van de haarschacht en de juiste vulling. Dankzij pantotheenzuur krijgt het haar een hoge elasticiteit en een passende mate van hydratatie. Bovendien versterkt het het haar en voorkomt het het verlies van natuurlijke pigmenten, met andere woorden, het beschermt tegen grijs worden.
  • Vitamine B6 – neemt deel aan het proces van de productie van nieuw haar, helpt om een goede haargroei te behouden. Als er niet genoeg haar in haar lichaam zit, groeit haar haar langzamer en is haar haar dunner en zwakker. Vitamine B6 behoudt ook de natuurlijke kleur van uw haar.
  • Vitamine A – ondersteunt de stofwisselingsprocessen die verantwoordelijk zijn voor een goede conditie van huid en haar. Het haar is sterk, gezond en dik. Beschermt het haar tegen overmatig haarverlies.
  • Vitamine E – beïnvloedt de goede conditie van de hoofdhuid en het haar. Het zorgt voor het juiste niveau van voeding, hydratatie en smering van het haar. Helpt de talgklieren te reguleren. Ondersteunt het regeneratieproces van de hoofdhuid en helpt bij het herstel van een ongestoorde haarstructuur en een gezond en mooi uiterlijk.
  • Zink is een van de belangrijkste mineralen die de gezondheid van het haar beïnvloeden. Het ondersteunt de productie van keratine, het bouwmateriaal van haar. Het reguleert het proces van het transport van vitaminen en aminozuren naar de haarstructuren. Dankzij het is het haar sterk, dik en vitaal en valt het niet uit. Zink helpt ook om de talgklieren te normaliseren.
  • Koper – dankzij het koper wordt het haar gekenmerkt door een goede elasticiteit, is het sterker, breekt het niet en valt het minder snel uit. Koper is ook verantwoordelijk voor de intensieve, mooie haarkleur, zodat het ons beschermt tegen grijs haar.

KOOP VITA HAIR MAN NU!

Vita Hair Man – effecten

vita hair man pakketten

Vita Hair Man is zonder twijfel een effectief wapen tegen kaalheid en andere haarproblemen, zoals seborroe en vergrijzing. De effecten van het gebruik van deze capsules zijn vooral een aanzienlijke verbetering van de kwaliteit en kwantiteit van het haar. Door het regelmatig gebruik van het supplement kunnen we rekenen op het bedekken van verdunde plekken op het hoofd, het remmen van het kaalheidsproces en een positieve verandering in de haarstructuur (ze zijn gladder, flexibeler, dikker, gezonder).

We moeten echter niet vergeten dat haarregeneratie een proces is dat niet een week of twee in beslag neemt. De hoofdhuid en het haar moeten goed verzadigd zijn met actieve bestanddelen die al jaren duidelijk ontbreken. Echter, na een maand van capsule behandeling kunt u nu al een vermindering van haaruitval, de versterking en een beter uiterlijk van de haaruitval opmerken. Met elke week en maand groeit je haar steeds dikker en sterker.

Vita Hair Man – Meningen

De meningen over de Vita Hair Man zijn over het algemeen bevredigend. Veel mannen prijzen de behandeling met dit supplement, omdat ze het een goed alternatief vinden voor behandelingen om kaalheid te stoppen of om verdunde delen van het hoofd te maskeren. Consumenten benadrukken echter dat u bij het gebruik van het supplement geduld moet hebben en het zo lang mogelijk moet gebruiken – hoe langer u het supplement gebruikt, hoe beter het resultaat.

Gemiddeld na 2-3 maanden ziet u een verbetering in haaruitval, het verschijnen van nieuw haar, de groeisnelheid, de gezondheid van de hoofdhuid en de vitaliteit van het haar. Veel mannen geloven dat Vita Hair Man-capsules een zeer positief effect hebben gehad, niet alleen op het versterken van het haar en het stimuleren van de groei of de algehele kapsel-esthetiek, maar ook op het welzijn, het zelfvertrouwen en de relaties met andere mensen.

Hoe kan ik Vita Hair Man kopen?

Het voedingssupplement is beschikbaar op de officiële website van de fabrikant: www.vitahairman.nl Bij een aankoop via deze website kunnen we rekenen op interessante promoties, waarbij we gratis productverpakkingen krijgen (bij aankoop van twee of drie pakketten).

Meer informatie over de toeslag en beschikbare promoties vindt u hier

vita hair man pakketten

KOOP VITA HAIR MAN NU!

Category: schoonheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: admin