vitapil tabletki wlosy 60tabl

Vitapil – een nieuwigheid op de markt in de strijd tegen haaruitval. Wie gaat hij helpen en wie niet?

Vitapil met biotine en bamboe-extract is een steeds populairder wordend voedingssupplement. Haar belangrijkste taak is om overmatig haarverlies te voorkomen en tegelijkertijd de groei van nieuw haar te stimuleren. Wat is de samenstelling en werking van Vitapil? Wanneer is het de moeite waard en wanneer is het niet de moeite waard om erin te investeren?

Vitapil – samenstelling, actie en prijs

Vitapil tabletki wlosy 60tablOp het internet hebben steeds meer mensen het over een meercomponenten haarverzorgingssupplement genaamd Vitapil. De prijs van het preparaat is ongeveer 10 € voor 60 tabletten, wat overeenkomt met 2 maanden behandeling (aanbevolen dosis is 1 tablet per dag).

Vitapil is gebaseerd op een natuurlijk bamboescheut-extract (20 mg per tablet) met een hoge dosis silica en biotine (300 µg, wat overeenkomt met 600% van de aanbevolen dagelijkse inname). Bijkomende ingrediënten van de bereiding zijn soja-eiwitten, gistextract en een complex van vitaminen en mineralen, waaronder: B-vitaminen, zink, ijzer, koper.

Dankzij deze geselecteerde ingrediënten hebben Vitapil-tabletten een grote invloed op de gezondheid van het haar, voeden, regenereren en versterken het haar. Silicium verhoogt de weerstand en kracht van het haar, stimuleert de groei en verhoogt de dikte en elasticiteit van het haar. Zink ondersteunt actief het proces van haareiwitsynthese. Biotine neemt deel aan het metabolisme van eiwitten en “waakt” over de toevoer van voldoende waardevolle zwavel naar haarmatrices. Koper heeft een positief effect op de pigmentatie van het haar. Andere ingrediënten ondersteunen de goede werking van het haar, voeden het en voorkomen haaruitval.

Wie gaat Vitapil helpen?

Voorbereiding op haargroei en haaruitval in één Vitapil is een goede keuze voor mensen die, als gevolg van zwakte van het lichaam, een tekort aan vitaminen en mineralen, stress, hormonale veranderingen, het nemen van medicijnen of vroegere ziekten, worstelen met de verslechtering van de haarconditie. Het is ook een goede optie voor haar dat uitvalt en beschadigd raakt door stylingbehandelingen (bijv. kleuren, bleken, gladstrijken en warm drogen).

De uit meerdere componenten bestaande, goed samengestelde samenstelling van Vitapil zal helpen om het beschadigde haar weer sterk en gezond te maken. Vitapil Mama, die, zoals de naam al doet vermoeden, is gericht op vrouwen na de bevalling die problemen hebben met verzwakte, van vitaliteit beroofd en gevoelig voor haaruitval, is ook opmerkelijk.

Wie kan een Vitapil niet helpen?

Vitapil is geen goede keuze voor mannen die tekenen van alopecia androgene alopecia in zichzelf hebben opgemerkt en het ongewenste verdunningsproces van het haar met orale voorbereidingen willen stoppen. Vitapil-tabletten zijn gewoonweg te zwak om de kaalheid van het mannelijke patroon onder ogen te zien en worden veroorzaakt door de schadelijke effecten van het DHT-hormoon op de haarfollikels.

Om te voorkomen dat miniaturisatie van de haarfollikels, resulterend in een korte fase van haargroei en de vroege haaruitval, is het de moeite waard om een ander preparaat te bereiken, meestal gericht op mannen die worstelen met androgene alopecia. Een van hen is uitgerust met Grow3 Profolan formule. Lees hier meer over Profolan.

Category: schoonheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: admin