1281525009 ba04c7521f z

Werken kaalheidsvloeistoffen?

Mensen die worstelen met haaruitval hebben de beschikking over een hele reeks vloeibare preparaten die verkrijgbaar zijn in apotheken, drogisterijen en op het internet. De vraag is echter of het de moeite waard is om in dergelijke fondsen te investeren en zo ja, in welke.

Vitamine en kruidenvloeistoffen voor de haargroei

groentemarktVitaminecomplexen vormen een belangrijk deel van de vloeistof voor haaruitval. Een daarvan is Spectral.RS, dat verrijkt is met aminexile (een organische verbinding die haarfollikels versterkt), koperpeptiden, nanosomen en kruidenextracten. Op zijn beurt bevat het haaruitvalproduct Ducray naast biotine en B-vitaminen keratine – een soort eiwit dat de belangrijkste bouwsteen van het haar en tetrapeptide is, dat het proces van de vorming van nieuw haar positief beïnvloedt.

Er zijn ook een aantal kruidenpreparaten op de markt, bijvoorbeeld: Pokrzepol, Active Hair Growth Serum Agafii, Bioxsine. Ze zijn gebaseerd op speciaal geselecteerde extracten van geneeskrachtige planten die bekend staan om hun positieve effect op de haargroei en sterkte, zoals: paardenstaart, brandnetel, berk, ginseng, klis. Hoewel vitaminen, vitamine-eiwit en kruidenremedies een positief effect kunnen hebben op de haargroei en haaruitval kunnen remmen, is het onwaarschijnlijk dat ze werken met kaalheid bij mannen omdat ze de oorzaak niet zullen raken. Dergelijke preparaten worden aanbevolen in situaties waar andere factoren verantwoordelijk zijn voor haaruitval, zoals te slechte voeding, haarzwakte na ziekten en behandelingen, enz.

Cafeïnepreparaten – zullen ze helpen bij mannelijke kaalheid?

Een andere groep preparaten tegen haaruitval zijn cafeïne en cafeïne-vitaminepreparaten. Hun belangrijkste ingrediënt is actieve cafeïne, waarvan het doel is de circulatie in de haarfollikels te stimuleren, de haargroei te stimuleren en de groeifase van het haar te verlengen. De cafeïne formule is gebaseerd op Aplecin haargroei, Revitax en Nioxin verrijkt met vitaminen en panthenol. Cafeïne en cafeïne-vitamine vloeistoffen kunnen een effectieve methode zijn om overmatig haarverlies te bestrijden in geval van tijdelijk haarverlies. Echter, in het geval van alopecia androgene alopecia, kan het te zwak zijn.

Minoxidil Kaalheid Vloeistof – Meningen

Minoksydyl is een chemische verbinding die in toenemende mate wordt gebruikt in preparaten tegen haaruitval. De essentie van de werking ervan is het verhogen van de bloedtoevoer naar de hoofdhuid en het stimuleren van de haarfollikels, die op hun beurt de meer actieve haargroei beïnvloeden en het proces van haaruitval blokkeren. Minoksydyl (Minoxidil) is een ingrediënt in Loxon, Piloxidil, Minovivax, Regaine. Volgens de mening van mensen die worstelen met mannelijke kaalheid, geeft het gebruik van minoxidil enkele resultaten, maar dit is niet de manier om het proces van haaruitval volledig te remmen. Voor een beter resultaat is het zeker beter om ze te gebruiken in combinatie met orale antihaaruitvalpreparaten, zoals Profolan.

Category: schoonheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: admin