6230821887 911443f0bd o

Dun en dun haar – effectieve manieren om uw haar beter handelbaar te maken

Ziet u in plaats van een weelderig kapsel dun, dun, dun en dun haar op uw hoofd dat geen vitaliteit heeft en eruit ziet alsof het helemaal niet groeit of een halve centimeter per jaar groeit? Zo ja, volg dan onze tips om de groeisnelheid van uw haar te verbeteren, het te beschermen tegen overmatig haarverlies en de dichtheid en het volume te verhogen.

Hoe zorg je voor fijn haar – in de eerste plaats, een goede voeding

kapsel

Dik, dik en sterk haar is zeker ieders droom, maar vaak is moeder natuur in dit opzicht niet erg aardig voor ons en geeft ons dun haar. Voeg daarbij een ongezonde levensstijl, stress, agressieve styling, een giftige omgeving en een vergiftigde omgeving en we hebben een recept om de eigenaar te worden van fragiele, zeldzame en vatbare haaruitval.

Als we goed voor dun haar willen zorgen, moet de eerste stap de vitaminisering en mineralisering ervan zijn, die kan worden bereikt door een dieet dat rijk is aan groenten, fruit en volkorenproducten. Eiwit is de bouwsteen van het haar, dus we moeten ook niet vergeten dat onze voeding rijk moet zijn aan producten met een hoog gehalte aan dit ingrediënt, d.w.z. mager vlees, vis, magere melkproducten, eieren, zeevruchten, peulvruchten.

Een goede manier om dun, dun en dun haar te krijgen – maak het wakker om te groeien!

Dun en zeldzaam haar zal sterker groeien als we de bloedtoevoer naar de hoofdhuid systematisch stimuleren. Masseer de hoofdhuid en haargroeilotion of masseer zelf met eenvoudige ingrediënten zoals fenegriekzaad, zwarte raap, ui en citroen. Dankzij behandelingen die de bloedsomloop stimuleren, worden de haarwortels en follikels versterkt, worden de voedingsstoffen beter geabsorbeerd, wordt het haar beter gevoed, wordt het gezonder en gaat het sneller groeien. Als je dun en dun haar wilt revitaliseren en het wilt stimuleren om te groeien, zullen ook kruidenspoelingen, zoals die van de veldpaardenstaart, je helpen.

Zorg ervoor dat je het juiste kapsel en styling hebt!

föhnenDun, dun, dun, dun, dun, dun haar zal aan kracht winnen, sneller groeien en er beter uitzien als je het van tijd tot tijd knipt om beschadigde, gespleten punten te verwijderen.

Kijk uit voor kapsels! Probeer je haar niet te kleuren, en als je dat wel doet, doe het dan niet te vaak en met betere kleurpreparaten. Een föhn, stijltang en krultang zijn beter geschikt voor weelderige kapsels. Als we ze echter moeten gebruiken, laten we dan eerst de hittebeschermingsspray aanbrengen.

Lange haarstijlen zijn niet bevorderlijk voor broos, dun of zwak haar. Voor mannen met dunner wordend haar is het veel beter om een zeer kort of nul kapsel te hebben dan een langer kapsel dat alleen maar haaruitval benadrukt. Dames met fijn haar zouden ook moeten reiken naar kortere of halflange kapsels. Als u droomt van langer haar, vraag uw kapper dan om een knipbeurt te kiezen die niet het effect van doffe, lelijke peulen op uw hoofd veroorzaakt. Voor de dagelijkse verzorging en styling van dun haar werken mousse, sprays, sprays en shampoos van goede kwaliteit uit de lijn van preparaten voor het toevoegen van volume en het optillen van het haar bij de aanzet goed.

Gebruik haarsupplementen!

Een goed samengesteld voedingssupplement, dat lange tijd wordt ingenomen, is over het algemeen een zeer goede manier om het haar te verdunnen. Vandaag de dag hebben we een heleboel preparaten op de markt die elementen, vitaminen, aminozuren en plantenextracten combineren die nodig zijn voor het haar. Opmerkelijke voorstellen voor vrouwen zijn bijvoorbeeld Solgar Hair Skin Nails of Jelly Bear Hair, terwijl het voor mannen Profolan of Follixin is.

Category: schoonheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: admin