ID60507f6a74a3e 1 1

EleverSkin Glow, de dagcrème die onvolkomenheden corrigeert en uw teint verheldert

EleverSkin Glow is een moderne crème die perfect is afgestemd op de behoeften van de vrouw. Dankzij de rijke samenstelling van actieve bestanddelen verbetert het de conditie van de huid aanzienlijk en vormt het tegelijkertijd een sterke beschermende barrière tegen ongunstige factoren waarmee ieder van ons dagelijks te maken krijgt, zoals smog, zonnestraling en airconditioning. EleverSkin Glow beschermt, hydrateert en voedt de huid en vervult tegelijkertijd schoonheidstaken. Dankzij de optimale consistentie voor de ochtenduren wordt het een ideale basis voor make-up. Maar dat zijn niet alle voordelen van EleverSkin Glow. Het is de moeite waard dit cosmeticum nader te bekijken, want het kan al onze huidproblemen oplossen.

Een ochtenddosis waardevolle stoffen voor een mooie teint

Langdurige schoonheidsbehandelingen, het dagelijks aanbrengen van maskers, het gebruik van een dozijn verschillende cosmetica, frequente bezoeken aan de schoonheidsspecialiste? Wie kan in de drukke wereld van vandaag lange uren besteden aan huidverzorging?

EleverSkin Glow is gecreëerd voor moderne, actieve vrouwen die hun huid zo goed mogelijk willen verzorgen, zodat deze altijd stralend en mooi is, en tegelijkertijd op zoek zijn naar gespecialiseerde, snelwerkende en doeltreffende preparaten, waarvan het aanbrengen niet te veel tijd kost.

EleverSkin Glow dagcrème

EleverSkin Glow beantwoordt aan de vele verwachtingen van onze huid die blootgesteld is aan een veelheid van schadelijke factoren van de beschaving. Het is tegelijkertijd:

 • een bewaker van het juiste niveau van hydratatie van de huid,
 • een leverancier van voedingsstoffen,
 • activator van collageen synthese,
 • verbetert de huidstructuur,
 • een onzichtbare beschermlaag voor de huid,
 • een doder van rimpels en verkleuringen,
 • een remedie voor een slapeloze, grijze en doffe teint.

Volledige vernieuwing dankzij een unieke formule

De meesten van ons zijn niet tevreden met de conditie van onze teint. We proberen er zo goed mogelijk voor te zorgen, maar de spiegel is steeds minder aardig voor ons. We zien steeds diepere rimpels, intensere verkleuringen, veelvuldige tekenen van vermoeidheid in het gezicht, een steeds minder strakke en droge huid…

Gelukkig zijn er methoden om alle huidafwijkingen te verminderen en het verouderingsproces te vertragen, en zelfs de leeftijd van de teint te verlagen. Gezonde voeding, slaaphygiëne, het vermijden van stimulerende middelen en stress zullen helpen, maar de grootste steun zal komen van cosmetica die gespecialiseerd zijn in het herstellen van de activiteit, zoals EleverSkin Glow.

EleverSkin Glow

EleverSkin Glow crème integreert zich onmiddellijk in de huid om alle kostbare stoffen “weg te geven”, de structuur van de huid te verbeteren en onvolkomenheden te bestrijden.

De cosmetica is vooral bestemd voor de rijpere huid, die gemakkelijk rimpels krijgt en aan kwaliteit verliest, en die professionele bescherming nodig heeft. Die bescherming wordt geboden door EleverSkin Glow. Maar het werkt net zo goed op de jongere huid – het bestrijdt onvolkomenheden, verheldert de teint en helpt de tijd te stoppen, waardoor de huid jong en vitaal blijft voor de komende jaren.

Maak ook kennis met het geavanceerde wenkbrauwserum: EleverBrow

Als een slechte huid tot het verleden behoort…

Een slechte conditie van de huid is niet alleen een probleem voor oudere vrouwen, voor wie rimpels, verlies van stevigheid en dofheid natuurlijke verschijnselen zijn die met de leeftijd gepaard gaan. Ook steeds meer dertigers en zelfs twintigers constateren een alarmerende verslechtering van de conditie van de gezichtshuid. Een vermoeide, bleke teint die niet veerkrachtig en glad is, is voor veel jonge mensen een dagelijkse realiteit. Waarom verslechtert onze teint zo gemakkelijk?

Helaas wordt alles ons in de schoenen geschoven – van onze levensstijl tot de milieuomstandigheden waarin we elke dag leven. De factoren die de teint het meest schaden zijn:

 • gebrek aan rust, niet genoeg slaap,
 • slechte voeding (b.v. teveel suiker en verwerkt voedsel in de voeding),
 • Overmaat aan stimulerende middelen (veel sigaretten roken, alcoholmisbruik),
 • te weinig tijd doorgebracht in de frisse (en schone) lucht,
 • stress,
 • frequent verblijf in kamers met airconditioning,
 • veelvuldig verblijf in rokerige kamers,
 • smog,
 • zonnebanken,
 • Veelvuldige blootstelling aan de zon zonder eerst zonnecrème aan te brengen,
 • het niet reinigen van de huid, slapen met make-up op,
 • te veel en te zware make-up gebruiken, de huid overbelasten,
 • geen pauzes nemen van make-up, je huid geen rust gunnen,
 • te vaak scrubben, te agressieve gezichtsreinigers gebruiken,
 • het gebruik van verlopen cosmetica,
 • de huid te veel uitdrogen, geen vochtinbrengers gebruiken,
 • frequente uitdroging van het lichaam, niet genoeg water drinken.

Onze teint zal veel winnen als bovenstaande factoren uit de kring van gewoonten worden geschrapt. Het is echter niet altijd mogelijk om een ideale levensstijl te volgen, elke dag voldoende te slapen en smog en ongezond voedsel volledig te vermijden. Daarom hebben de producenten van de EleverSkin Glow crème een cosmetica gecreëerd die de huid die speciale verzorging nodig heeft, perfect ondersteunt. Door de crème regelmatig te gebruiken, zullen we snel de eigenaars worden van een mooie, gezond uitziende, gladde teint. En welke ingrediënten zitten er verborgen in de EleverSkin Glow formule?

EleverSkin Glow crème samenstelling

Hier hebben we een crème die op verschillende manieren werkt: hij immuniseert de huid, hydrateert, bestrijdt rimpels, normaliseert de teint en structuur van de huid, maakt haar gelijkmatig van tint, egaal glad, stralend, vol leven. Voor dit doel werden waardevolle extracten en een speciaal bereide fractie vitamine C gebruikt, die in combinatie met zink een hoge doeltreffendheid vertonen bij het verbeteren van de textuur van de teint.

Crème ingrediënten:

 • Gestabiliseerde vitamine C – een krachtige antioxidant die de huid beschermt tegen veroudering en schadelijke externe factoren. Onmiddellijk na het aanbrengen vermindert de crème het effect van een vermoeide, grauwe, doffe en slapeloze huid. Geeft de huid energie en zorgt voor een mooie glans, vitaliteit, natuurlijke, gezonde kleur. Bovendien stimuleert vitamine C de aanmaak van collageen, waardoor de vorming van rimpels wordt voorkomen en de huid langer jong en stevig blijft.
 • Zink – vermindert huidonzuiverheden, bestrijdt actief puistjes, vlekken, roodheid, herstelt een egale huidskleur. Tegelijkertijd vertoont zink herstellende eigenschappen, vermindert het rimpels en verbetert het de conditie van de huid. Het versnelt de verwijdering van beschadigde cellen en ondersteunt de aanmaak van nieuwe, gezonde huidcellen. Het werkt ook tonifiërend, ontstekingsremmend en reguleert de talgproductie. Het helpt puistjes en mee-eters te bestrijden en herstelt een gladde teint.
 • Olijfbladextract – heeft antioxiderende eigenschappen, bestrijdt vrije radicalen, vertraagt de veroudering van de huid en stimuleert het regeneratieproces. Het voedt en hydrateert de huid intensief, vermindert rimpels, maakt de huid gladder en verbetert de elasticiteit. Het versterkt de beschermende barrière van de huid. Laat de teint er jonger uitzien.
 • Zonnebloemzaadolie – stimuleert het huidregeneratieproces, vermindert rimpels, verbetert de elasticiteit van de huid, elimineert onvolkomenheden, waaronder verkleuringen. Reguleert de mate van vettigheid en hydratatie van de huid, maakt haar noch te droog noch te vet, maakt haar gladder, zachter en kalmeert irritaties.

EleverSkin Glow – toepassing en effecten

EleverSkin Glow

De consistentie is een ander sterk punt van de EleverSkin Glow crème. Het wordt zeer goed verdeeld en snel geabsorbeerd. Het dringt diep door in de huid, maar vormt ook een onzichtbaar en onmerkbaar beschermlaagje op het huidoppervlak. Het is licht en tegelijkertijd rijk, laat geen vettige film achter en geeft niet de indruk dat we iets op ons gezicht hebben. Het is zeer comfortabel in gebruik.

De meest waargenomen effecten van systematisch gebruik van EleverSkin Glow:

 • vermindering van tekenen van vermoeidheid en slapeloosheid, opheldering van het gezicht, revitalisering van de huid,
 • gladstrijken van de teint, verzachten en verminderen van rimpels en mimische lijntjes,
 • gelijkmatige huidskleur, vermindering van verkleuringen,
 • vermindering van huiderupties,
 • normalisering van de huid, vermindering van de talgafscheiding,
 • herstel van het juiste niveau van hydratatie,
 • versterking van de verdedigingsbarrière tegen schadelijke factoren (zelfs bij veelvuldig contact met smog, stof, rook, zonlicht blijft de huid mooi, stralend, gelijkmatig in de schaduw),
 • Diepgaande voeding van de huid met als resultaat een verbeterde stevigheid, elasticiteit en teint.

EleverSkin Glow – gebruikers beoordelingen

EleverSkin Glow

Een goede dagcrème moet een multifunctioneel cosmeticum zijn, dat zowel verzorgt en beschermt, als verfraait – zo denken moderne vrouwen, die geen tijd hebben voor langdurige behandelingen, maar meestal grijpen naar de eenvoudigste, meest comfortabele en doeltreffende oplossingen. EleverSkin Glow crème past perfect bij deze eigenschap. De meningen over deze cosmetica zijn in overgrote meerderheid zeer positief, en het is vermeldenswaard dat ze afkomstig zijn van vrouwen van verschillende leeftijden. Dit betekent dat het nauwkeurig is samengesteld en professioneel is gemaakt. Het past bij de behoeften van oudere en jongere vrouwen en bestrijdt alle onvolkomenheden.

Volgens velen is EleverSkin Glow een van de beste crèmes op de markt. De huid is verfrist, getonifieerd, gehydrateerd, uitgerust, opgefrist en jonger. Het vermindert rimpels en corrigeert een groot aantal huidfoutjes die ons vroeger ongelukkig maakten met onze teint.

Klik hier en ga naar de officiële website van de fabrikant EleverSkin Glowwaar u room kunt bestellen en gebruik kunt maken van aantrekkelijke kortingen!

EleverSkin Glow

EleverSkin Glow

Bronnen:

 • https://www.webmd.com/beauty/ss/slideshow-benefits-of-vitamin-c-for-skin
 • https://www.medicalnewstoday.com/articles/325801
 • https://www.healthline.com/health/olive-oil-for-skin-lightening
 • https://www.healthline.com/nutrition/zinc
 • https://www.healthline.com/health/sunflower-oil-for-skin

Category: schoonheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Article by: admin